Gå til innhold

Tråden for egne og andres dashcam-videoer


Runar

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

De fleste som gjør sånn i rundkjøringer ser bare rett fram og gir gass. 

Må flere ganger i uken bremse/vike for folk som klipper rundkjøringer eller bare kjører rett inn etter først inn-/full gass-prinsippet. Hadde jeg ikke hatt en nesten ny bil så hadde jeg nok bare latt det stå til i mange tilfeller. 

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Helt idiotisk oppførsel. Og desverre en av få komplette idioter som ødelegger for andre, og spesielt oss som kjører mellom kø på 2 hjul.

 

 

ATV som MC burde vært forbudt da de har ikke noe på en motorvei å gjøre

 

Tja, ATV registrert som MC er den eneste ATV-en som har noe på motorvei å gjøre. MEN du bør kunne kjøre den, for kjøreegenskapene på en ATV i høy fart er ikke akkurat gode. 

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Ikke lenge siden jeg la ut en film fra en lokal rundkjøring, og tror dere ikke samme situasjon hendte i dag også..?

 

 

Klippet starter litt tidligere enn det forrige. Ville ta med en som synes det åpenbart er helt greit å "låne" andres kjørefelt for å greie svingen med sin store SUV.

 

 

Han i rundkjøringa endte jeg opp med å kjøre etter, fikk tatt skiltnummer og lurer faktisk på å anmelde. Enten er han så svimmel at han ikke burde ha lappen, eller så er han rusa på noe.

  • Liker 6
Lenke til kommentar

I den ene bilen jeg kjører, så tok nylig det bakre kameraet kvelden (Blackvue fra 2011). Har ikke hatt noen hendelser på mange måneder, men tror du ikke at i går så ble jeg tatt igjen av en på E6 som oppførte seg helt sinnsyk. Var i ferd med å foreta en lang rekke med forbikjøringer (trailere og sinker en etter en i høyre felt). Lå i fartgrensen og passerte de en etter en. Så kommer denne eldre karen i sin Mercedes og forlanger fri vei ved å blinke, tute, legge seg 1 cm unna bakfangeren min, svinge ut i høyre felt og opp på  siden min for å vise fingeren + tute, tilbake bak bilen min og tute, ligge midt imellom begge feltene, etc. For en hjernedød person. Skulle ønske jeg hadde video av det, hadde sendt det rett til politiet  :realmad:  :angry:

  • Liker 2
Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...