Jump to content

Merko

Medlemmer
 • Content Count

  12393
 • Joined

 • Days Won

  1

Merko last won the day on June 19

Merko had the most liked content!

Community Reputation

4301 :)

3 Followers

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Bare kjøpe det ,så returnere på angrerett om den ikke lever opp til forventningene
 2. Meg bekjent kan ikke andre personer eller selskaper svindle deg via Strex så fremt du ikke gjør en aktiv handling på mobilen. Du har ikke noe i SMS loggen? Hvilken operatør har du? Du har ikke installert noen apper/spill ol på mobilen den siste måneden som kanskje sender ut SMS automatisk for deg uten at du er klar over det feks. Eneste jeg kan komme på i farta dersom du selv ikke har kjøpt noen tjenester.
 3. Ikke uvanlig at man får NDA-restriksjoner både på batteri-test og prosessorkraft på telefoner, da dette kan optimaliseres betraktelig på release versjonen med softwareupdate.
 4. Betyr jo ikke nødvendigvis at Norge før en mye større batch 😜 men tiden vil vise
 5. Greit å samle alt på en plass ja så vet man hvor man har handla tingene. Men må innrømme at komplett er på en nedstigende trend i forhold til servicen.
 6. Har: https://www.komplett.no/product/1159991?noredirect=true https://www.komplett.no/product/893832?noredirect=true https://www.komplett.no/product/1132197?noredirect=true Har dere noen "failsafe" OC settings her? Ikke ute etter max ytelse, kun "gratis ytelse" 😅 Har ikke endret noe i bios enda.
 7. Hvilke da? Tok noen stikkprøver, de fleste støtter fra Android 5. Så fremt du ikke tenker på noen helt tilfeldige apper som "ingen" bruker. Android 10 is the tenth major release and the 17th version of the Android mobile operating system. It was released on September 3, 2019. Samsung Galaxy S10 Plus, S10, and S10e model Released on December 06, 2019 Halvt år?
 8. Tok et par stikkprøver nå uten at det kom opp noe valg fra MVA, så har mine tvil forløpig. Har dog mottatt et par pakker med lav verdi uten at det ble lagt på noe gebyr. rett i postkassa.
 9. Litt som Samsung mao? 😜 Samsung S10 kom med Android 9, har nå Android 10 og vil få Android 11. Ellers er det sikkerhetsoppdateringer hver måned. Ellers er det vel et ekstremt få tall av apper som ikke støtter Android 9-10. Sikkert ingen. 😛
 10. Tenker det blir avbestilling av PS5 til fordel for skjermkort til PCen av typen nvidia 3080Ti. Bør jeg avbestille, eller bare kjøpe det i desember så selge til desperate fedre til julepresang, eller kan man forvente at de får opprettholdt lageret ut igjennom jula? 😛
 11. fikk kreft for noen noen måneder siden. kan ikke si at at kostholdet endret seg noe før eller etter. Men nå er det jo veldig mange typer kreft og bivirkninger ol. Aner ikke om det er noe snev av sannhet, men har lest en eller annen plass at man legger rasker på seg om man spiser rett før man skal sove, da forbrenningen går betraktelig ned ved søvn.
 12. Håper hvert fall de kommer før 23 september sånn at jeg kan bruke min 10% rabattkode på komplett. 😛
 13. Forsøkt internet recovery? Tror du må holde nede command+option+R mens du trykker på slår på maskinen, så holder du nede knappene til du får opp melding "Starting internet recovery".
 14. Skulle hatt tak i en slags dome i plast, plexi eller akrylic med rundt 50-70cm i diameter. noe ala bildet under Noen som vet om evt hvor man får kjøpt noe sånt i Norge?
×
×
 • Create New...