Jump to content

Merko.

Medlemmer
 • Content Count

  10894
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3381 :)

About Merko.

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Merko.

  Hva er kreft?

  Kilde? Jeg har hatt 18 kurer med cellegift, uten at jeg strøk med av den grunn.
 2. Hehe. Har selv skrevet mitt eget program, men det er mer for dele bilder med andre. Markere området, derette laste opp til imgur. Ellers er som nevnt Snagit et bra verktøy om man skal legge på diverse piler osv.
 3. Helt vanlig praksis at barna skal betale leie for å bo hjemme hos sine foreldre? hahah.
 4. Ok. ifølge "internett" så lagres bildet automatisk når man trykker Windows + Print Screen. Dersom man bare trykker "Print Screen" så blir dette kopeirt til utklippstavla.
 5. Trykker man "PrtSc" så skal den i utgangspunktet ta bilde så legge dette i utklippstavlen med en gang. Men kan være ud har et "spesielt" tastatur som krever flere taster holdes inne. Har forøvrig det Logitech Keys tastaturet på jobb. Anbefales sterkt.
 6. Har jobbet over 5 år i Elkjøp tidligere. Det betyr ingenting om at du ettermonterer feks harddisk eller minne i PCen. Vil ikke påvirke reklamasjonen. Når det er sagt, om du har en noenlunde grei nettlinje, vil jeg anbefale Cloud tjenester (som feks Jotta Cloud). Da synker den alle bildene opp i "nettskyen" slik at du har tilgang til dem over alt. Synker også bildene du tar med mobilen. Ulempen med en ekstra stor harddisk til PCen er at denne vil gå i stykker på et eller annet tidspunkt. Vanligvis etter 3-5 år, men det kan gå mye kortere, eller mye lengre. veldig tilfeldig.
 7. Anbefaler programmet "Snagit" om du tar mye skjermbilder.
 8. Merko.

  Kunder på jobben din!

  Kunder som bruker kort isteden for mobil.. 🤣
 9. Ofte kan en nullstilling av telefon rette problemene du opplever ifht software. forsøk det.
 10. Over tid, så faller stort sett det aller meste ned i pris, før det blir erstattet av en ny vare. Så du kan ikke forvente at prisne holder seg oppe over lang tid.
 11. Nei, jeg skrev det lengre opp i tråden også hvor jeg beviste med video, jeg kan godt gjøre det samme med den andre posten din i morgen.
×
×
 • Create New...