Jump to content

Merko.

Medlemmer
 • Content Count

  11010
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3448 :)

1 Follower

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kommer til europa ja. Virker rart om Norge skulle være eksludert.
 2. Aha, så da kan man ikke bruke disse pakkesysteme på de helt grunnleggende tingene likevel nei.. Nei det er vel den eneste ulempen jeg kan se for meg med slike pakkesystemer. Man tror man får servert oppdatert progrmavare, så viser det seg at det er gamle oppdateringer man blir gitt, på grunn av at utvikler av softwaren ikke vil bruke den løsningen lenger.
 3. Kan man ikke åpne PDF i Chrome i Linux da..?
 4. Det var uansett et eksempel. Det trodde jeg du ville forstå. S20+ Ultra er en vesentlig bedre modell en S20+. Her må man også tenke på at S10 nærmer seg 1 år nå, hvor prisene har gått ned. Men for all del, du må gjerne håpe at prisene blir under 10.000 for S20 Ultra, men det er nok neppe tilfellet
 5. Joda, men når Samsung allerede i dag har en modell av S10 til nærmere 14000,- så vil jeg tippe på at Ultra-modellen vil koste en del mer, da den har en del bedre hardware enn S20+. I tillegg så er det vel "lekket" priser på Ultra til €1300, som da er mer eller mindre 13.000, legger man på mva så er man godt over 16.000,-
 6. 13.000? Blir nok nærmere 16000 for Ultra.
 7. Skru av og på automatisk tidssone eller noe sånt.
 8. Kan du ikke bare be han komme tilbake med TV benken + 500kr for skaden han påførte?
 9. Har jeg vært uklar på om du har brukt for enkle eller kompliserte eksempler? Om du bruker Linux til bilderedigering, hvor du liker at programvaren du bruker fjerne røde øyner på bilder, så er det jo et godt eksempel på nyttig programvare. Jeg har ca. ingen erfaring med bilderedigering, men om jeg ikke tar heelt feil, så tror jeg dette var den mest grunnleggende funksjonen i bildebehandlings-programmer siden 2000-tallet. Hvertfall på Windows. Ellers så ser det ut til at telefonen (som jeg bruker som kamera) fjerner sånt i det bildet blir tatt, så ikke en problematikk jeg opplever Nei det har du vel sagt noen ganger nå..
 10. Liker at man argumenterer at Linux har gode bildebehandlingsprogrammer siden det fjerner røde øyner Nei nok som mange her er inne på at Linux fungerer bra til spesifikke, eller enkle oppgaver, men om man gjør mye forskjellig så er Windows ofte et bedre alternativ, men igjen det kommer jo helt an på hva man driver med.
 11. På en mobil eller TV? Det fungerer nok svært dårlig. Det er viktig fordi de tjener mye penger på dette. Vanlige Youtube-kanaler som er åpne for reklame tjener rundt $2-10 +- pr 1.000 visninger. Youtube får også minst like mye selv. Det er ekstremt mange millioner dollar som de får i reklameinntekter daglig. Har nok ingen stor effekt da de som regel bytter telefonnummer etter hver oppringing. Bedre effekt om du bare melder deg av på brreg.no eller skjuler deg fra nummeropplysningen.
 12. Da blir det jo bare enda mer reklame på nettsiden(e), da pengene må komme inn fra en eller annen plass..
 13. Jepp. Det er vanlig at de "skrur av" når de har helligdag som varer i mange dager, slik at de ikke får så mange ordre de må behandle når de er tilbake.
 14. Det er vanlige at enkelte butikker "går offline" i disse tider i Kina pga nyttår.
×
×
 • Create New...