Jump to content

HKRoed

Medlemmer
  • Content Count

    1161
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

5 :)

About HKRoed

  • Birthday 10/23/1978

Profile Information

  • Kjønn
    Mann

Recent Profile Visitors

5732 profile views
  1. Hei! Bistår med oppsett av en nettside der arrangementer hentes inn med iFrame. Det ønskes at lenkene fra denne iFramen åpnes i en ny fane, altså _blank. Men hvordan er dette mulig? Har testet med <base target="_blank"> men ikke fått det til å fungere... Har satt opp en testside her https://hkroed.com/test/
  2. Får nøyaktig samme IP med Telia-boksen, så da er vel den korrekt. Har nå vært online siden i 12 timer uten brudd, og mistenker at endringen "WAN -> Internettilkobling -> DHCP-spørringsfrekvens" ble endret fra aggressiv til normal kan ha hjulpet? EDIT: Neida, mistet nett igjen noen minutter etter at jeg startet opp PCn. Kan det være noen innstillinger på PCn som forårsake dette da? Den har vært av i natt, og da har nettet vært stabilt EDIT 2: Koblet opp den gamle ASUS routeren for å sjekke innstillinger. Her var også leasetid 2 minutter EDIT 3: @Tordenflesk Er du sikker på at jeg har feil IP? Kan det evt være pga av jeg bruker feil utstyr, så Telia med vilje lager litt trøbbel for meg? Valgte nå statisk IP og la inn de verdiene jeg har hatt siden i går. Får se hvor lenge det funker
  3. Skal teste imorgen 🙂
  4. Dette er ikke mobilt bredbånd, men trådløst bredbånd. Tipper jeg ikke kan bruke APN på den måten her 🙂
  5. Hvor evt skal dette skrives inn? 🙄
  6. Da står den rett sted. Skal teste boksen fra Telia og. Kjørte en IP sjekk på min IP, og det er GET sin. Mulig jeg er på gammel sentral eller noe?? Ang IP-release, er det andre innstillinger som kan påvirke oppsettet? DMZ, NAT etc? Og hva med NAT-type, skal denne være symmetric eller fullcone? Hva nå enn som er forskjellen
  7. Sånn for å være sikker. Kabelen fra antenna skal inn i WAN-porten? Eller i LAN1?
  8. Nix. Testet nå. Skrur jeg internettilkoblingen av og på, så har jeg nett igjen etter noen sekunder
  9. Har kjøpt med ny router, eller 2 stk nye. ASUS TUF-AX5400 som skal stå i mesh. Men jeg sliter med at jeg mister tilkoblingen mot nett hele tiden. Må skru WAN-tilkoblingen av og på flere ganger om dagen. Har jeg rett oppsett?
  10. Jepp, trenger egentlig kun kontakt. Krever ikke høy hastighet eller lav ping 🙂
  11. Takk for svar 🙂 Blir overkill med fiber, så går for en nettverkskabel. Kabelen skal legges i rør. Den fra Elektroimp er jo himla lang. Ville f.eks denne funket: https://www.netonnet.no/art/lyd-bilde/kabler/nettverkskabel/nedis-network-cable-ftp-cat6-100m-grey/1006200.11436/
  12. Hei! Skal grave ned en nettverkskabel mellom 2 hus. Tot lengde er tett oppunder 100 meter. Hvilken type kabel anbefales? NB: Skal ikke flytte store mengder med data
  13. Hei! Har nettopp fått meg mobilt bredbånd fra Get/Telia hjemme. Dette modemet, Zyxel EX5501, kan vistnok ikke bridges i dette nettet enda. Muligheten for bridging er tilgjengelig i innstillingene hos Get, men den aktiveres ikke. Siden jeg nå ikke har mulighet for å bruke hjemmenettverket som før, trenger jeg hjelp til best fungerende oppsett uten å måtte konfigurere om alle duppeditter og WIFI-oppsett. Gammelt oppsett Modem (bridget) -> ASUS Router AC87U -> switch Jeg har testet følgende - koble routeren i modemet, og la routeren stå som Trådløs Router. - sette routeren som Tilgangspunkt. Felles for begge disse oppsettene er at nettet lugger, nettsider lastes ikke skikkelig, hvis de i det hele tatt lastes. Dette gjelder både kablet og trådløst. Har noen en god løsning på dette?
×
×
  • Create New...