Jump to content

HKRoed

Medlemmer
 • Content Count

  1152
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 :)

About HKRoed

 • Birthday 10/23/1978

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

5476 profile views
 1. Jepp, trenger egentlig kun kontakt. Krever ikke høy hastighet eller lav ping 🙂
 2. Takk for svar 🙂 Blir overkill med fiber, så går for en nettverkskabel. Kabelen skal legges i rør. Den fra Elektroimp er jo himla lang. Ville f.eks denne funket: https://www.netonnet.no/art/lyd-bilde/kabler/nettverkskabel/nedis-network-cable-ftp-cat6-100m-grey/1006200.11436/
 3. Hei! Skal grave ned en nettverkskabel mellom 2 hus. Tot lengde er tett oppunder 100 meter. Hvilken type kabel anbefales? NB: Skal ikke flytte store mengder med data
 4. Var ikke strømadapteret det var noe galt med. Antenna måtte resettes. Er vist en resett-knapp samme sted som der SIM-kortet sitter. Det viste vel ikke jeg.... Og ikke ble jeg fortalt det heller. Jaja, funker nå igjen :-)
 5. Neida, de må sende en tekniker. Ca 2 ukers ventetid.... Ikkje braaaaa Vet du om hvor jeg evt kan kjøpe et slikt adapter?
 6. Har kjørt med strømadapteret, og det har funket. Inntil det tok kvelden... Men de på support hos get har vel ikke peiling på dette.... Og 2. linje vil neppe opplyse om det.... Uansett håpløst at det ikke er på plass
 7. @HKS Takk! Fikk det til å fungere med ASUS RT-AC87U og etter litt knoting ? Men koblet du utenom det strømadapteret og? Altså rett fra antenne til router?
 8. I følge GET så fungerer ikke bridging med denne routeren på mobilt bredbånd pdd. Så det er bare å smøre seg med tålmodighet.
 9. Beklager sent svar. Jeg ga rett og slett f... inntil Get får i gang bridge, og koblet vekk min router. Uansett hva jeg testet og fikk beskjed om fra Get om å teste, lagget det. Takk for svar til dere som svarte ?
 10. @NULL Så klart ? EX5501 er en router. Og ja, kabelen fra antennen går via en strømboks før den går inn i EX5501.
 11. Hei! Har nettopp fått meg mobilt bredbånd fra Get/Telia hjemme. Dette modemet, Zyxel EX5501, kan vistnok ikke bridges i dette nettet enda. Muligheten for bridging er tilgjengelig i innstillingene hos Get, men den aktiveres ikke. Siden jeg nå ikke har mulighet for å bruke hjemmenettverket som før, trenger jeg hjelp til best fungerende oppsett uten å måtte konfigurere om alle duppeditter og WIFI-oppsett. Gammelt oppsett Modem (bridget) -> ASUS Router AC87U -> switch Jeg har testet følgende - koble routeren i modemet, og la routeren stå som Trådløs Router. - sette routeren som Tilgangspunkt. Felles for begge disse oppsettene er at nettet lugger, nettsider lastes ikke skikkelig, hvis de i det hele tatt lastes. Dette gjelder både kablet og trådløst. Har noen en god løsning på dette?
×
×
 • Create New...