Gå til innhold

MartinF

Medlemmer
  • Innlegg

    24 029
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    6

MartinF vant dagen sist 6. november 2016

MartinF hadde mest likt innhold!

Om MartinF

  • Bursdag 11. april 1990

Profile Information

  • Kjønn
    Mann

Nylige profilbesøk

54 075 profilvisninger

MartinF sine prestasjoner

6,5k

Nettsamfunnsomdømme

1

Hjelpsomme svar

  1. Hah, du har helt rett. Brainfart fra meg der! Men poenget var at han selv nevnte det et par minutter før, så det var litt utrolig at han ikke så det. -- Ganske antiklimaktisk slutt på løpet i dag. Lando har en sjanse til å ta Max i VM og da er det viktig at de tar maks poeng utover sommer og høsten, men Oscar fortjente å vinne dette løpet. McLaren med en enorm fuck up som pittet Lando først på de siste stintet.
  2. To minutter tidligere snakket han om at Lando sin bil har gul farge på kameraet (som vanligvis indikerer driver #1). Likevel klarte han å ta feil på noe som åpenbart var Oscar. Det var rimelig kleint.
  3. De venter fremdeles på at Pulisic skal slå igjennom og bli den nye Messi. 😅
  4. Hvor var spenningen her frem til Red Bull fucket opp pitstopen til Max som gjorde at Lando kom i posisjon til å fighte? Max hadde 1.5 sekund inn på andre runde og hadde full kontroll fra start av.
  5. Det var jo det, helt frem til Red Bull selv bestemte seg for å lage action på slutten. Vil ikke si dette var et _bra_ løp.
  6. Max kan gjøre hva han vil tydeligvis, uten straff..
  7. Som forventet blir dette en snoozefest. Bortsett fra de første to rundene på sprinten så har Max vært helt uslåelig hele helgen.
  8. What? VAR har jo vært spot on både med offsiden og straffen her.
  9. Nydelig sprinløp for Dennis. Fra 10 til 5. plass. Starter på pole i morgen. Kan bli bra dette!
  10. Dette er selvføglelig bare tull.
  11. Tyrkia - Georgia leverte til terningkast 6, utrolig underholdende match. Tror ikke den som går nå kommer til å nå samme høyder.
  12. For noe forbanna tull det der er. FIA mente Colton Herta ikke kunne få SL til å kjøre F1, men Antonelli som er 17 og har fremdeles har tilgode å få så mye som et podium i F2, han skal få SL?
  13. Nydelig løp. Canada gir oss alltid bangers, og dette var ikke noe unntak. Synd det ble Max tilslutt, men når det blir tørt der og Max ligger først så er det umulig å gjøre noe.
  14. Tja, hadde han ikke fått løpet ødelagt at RC så kanskje. Hvorfor ventet de ett minutt før de sendte ut SC?
×
×
  • Opprett ny...