Gå til innhold

MartinF

Medlemmer
 • Innlegg

  24 001
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  6

MartinF vant dagen sist 6. november 2016

MartinF hadde mest likt innhold!

Om MartinF

 • Bursdag 11. april 1990

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

53 968 profilvisninger

MartinF sine prestasjoner

6,4k

Nettsamfunnsomdømme

1

Hjelpsomme svar

 1. Det er Monaco. Kalenderens kjedeligste løp. Ikke overrasket over at det er stille her.
 2. Vi snur dette i andre. Er jo egentlig komisk at vi ikke leder. Meeeen tror City tar det også, så da er vi like langt.
 3. Jeg savner kommunikasjonen mellom dommer og VAR. Vi som seere/fans blir sittende i flere minutter uten å få vite hva det snakkes om på mellom dommer og VAR. Det burde blitt standard på saker som stopper spillet og spesielt ved on field review å la oss høre dialogen mellom dommerteamene. De har gjort noe sånt i Australia. Vet ikke om det er fast eller kun av og til, men dette burde bli standrd og live ved OFR.
 4. JAJAJAJAJAAJAAAAAAAAAAAAA!!!
 5. I dag kommer ikke regnet og ødelegger. KJØR DA LANDO!
 6. 400 euro. Hvordan skal de klare å komme tilbake etter den straffen der?
 7. Raya er en liability fremdeles. Dette ble spennende med 0-3 til pause kun fordi han gifter Spurs mål og momentum. jævlig unødvendig.
 8. Der gjør vi fortsatt, når vi kan. Ethan Nwaneri ble tidenes yngste spiller i PL i fjor når han var 15 år og noen dager.
 9. Too easy. Enorm match fra flere i dag. Midtbanen med Øde, Rice og Partey er alle bunnsolide. Havertz hadde en elendig førsteomgang, men blir nesten Messi i andre. Trossard viser igjen at han fortjener å starte foran Martinelli atm, forsvaret holder nullen igjen. 5-0. Mot Chelsea. Den så jeg ikke komme, selv om dette er et rimelig mediocre Chelsea-lag.
 10. Har aldri sagt jeg kun bryr meg om førsteplassen. Men det er selvfølgelig ikke mulig å ignorere vinneren. Alt jeg ønsker meg er fight on seieren. Er det for mye å ønske seg? Syns hverken dominansen til Vettel eller Lewis var like kjedelig som det vi ser nå med Max.
 11. Det der var jo en ny snoozy kvalikk. Ser ut som jeg trygt kan sove inn i morgen. GG Max, merker F1-interessen fader igjen med den dominansen her. Finnes ikke spenennde.
 12. Klarer ikke være så jævlig skuffet. Vi taper med ett mål mot Bayern. De forsvarer ser mesterlig i førsteomgangen og gir oss null plass. Har to mann på Saka så han har en umulig oppgave. Martinelli brenner en eventyrlig mulig i første som kunne snudd kampbildet helt. Martinelli følger ikke Kimmich på 1-0 heller. Elendig match fra han, igjen. Nå kan vi fokusere 100% på ligaen. To poeng opp til City som må ut i ekstraomganger nå. Vi trenger den hvilen vi kan få med den bredden (eller mangelen på bredde) vi har i stallen. COYG!
 13. Tja, litt blanding for min del. Det ene er dårlige tidspunkt for løpene, men også fordi det er ekstremt lite spenning. Red Bull-dominansen ødelegger mest for min del. Sorry, men jeg gir litt bæng i at det er kamp om P10 og 11.
 14. Den som er nærmest pdd er nok Tuukka Taponen som vant Formula Regional mesterskapet i midtøsten/UAE i vinter og skal kjøre Freca (Formula Regional Europa) for R-ace i år, samme lag som Stenshorne kjørte for i fjor. Veien derfra og opp til F1 er lang...
×
×
 • Opprett ny...