Jump to content

MartinF

Medlemmer
 • Content Count

  23138
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

MartinF last won the day on November 6 2016

MartinF had the most liked content!

Community Reputation

6199 :)

About MartinF

 • Birthday 04/11/1990

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

49271 profile views
 1. Jeg fatter ikke hvordan City får til å handle og lønne alle de her spillerne...
 2. Nei. Men jeg ble jævlig forvirret der et sekund når jeg scrollet igjennom Facebook...
 3. Mulig, men det der er det som kom opp hos meg. Kun et bilde. Uten noe tekst. 🤷‍♂️
 4. ESR har nettopp skrevet ny kontrakt og gjort stor greie av draktnummer 10. I dag poster de dette bildet, uten noe kontekst, på Facebook: I alle dager... Vel, det virker ikke som han er lånt ut, men de burde jo kunne få med noe tekst før de gir alle fans hjerteproblemer med å legge ut et sånt bilde! 😅
 5. Supert at du kjører ligaen i år også, syns du gjorde en god jobb med den i fjor. I år skal jeg prøve å være med selv, kun som deltager. Er påmeldt som "Dirty Birds" nå. Skulle gjerne fått endret tittel på tråden osv, men jeg får ikke lov til å endre førsteposten lengre, uten at jeg vet hvorfor.
 6. Wtf... Noen må være jævlig gira på Engelskmenn. Hva faen er det som skjer?!
 7. Lurer på hva faen de holder på med de som har ansvaret for overganger i denne klubben...
 8. Aldri hørt om fyren før... Hvor spiller han på banen? Hva betalte vi? Ryktes at United får Varane for 45 mill pund. 50 mill for en helt ok Brite er så vanvittig drøyt når vi har et stort talent i Saliba som aldri får sjansen, og vi har andre needs.
 9. Vi har Saliba som ikke ser ut til å få sjansen. Ben White er ikke 50 mill pund bedre enn han. Bissouma klarer jeg meg fint uten. Problemet er ikke Brighton, men at vi bruker 50 mill pund på Ben White...
 10. Femti mill pund for en forsvarer fra Brighton? What the actual fuck.
 11. Enig. Ikke noe spesielt fin drakt i år...
 12. Hva? Mener du klubben skulle ditche Leno da eller? Martinez hadde (selvfølgelig) ikke noe ønske om å sitte på benken i Arsenal. Leno er klasse, og var (og er) soleklart førstevalg i Arsenal.
 13. Nå må klubben og oss supportere ta vare på Saka. Fuck Southgate for å sette han på den siste straffen her. For et latterlig press å putte på en 19-åring.
×
×
 • Create New...