Jump to content

johanf

Medlemmer
 • Content Count

  6119
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

johanf last won the day on November 29 2013

johanf had the most liked content!

Community Reputation

2787 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Jeg ville brukt to kabler fra skjermkortet til skjermene. Aller helst DP, og deretter den som fungerte best av HDMI og DVI. Heller mot DVI for min del.
 2. Jojo, men jeg vil jo helst slippe og betale lisens for 2019.
 3. Ja, jeg mistenker jeg ikke kommer unna. NRK vil heller ikke plombere TVen min (noe jeg gjerne gjør, for jeg skal ikke se på TV på den likevel) siden de skal over på ny ordning fra nyttår. Og "da er det ikke lengre aktuelt" sier de.
 4. Hei, Kan noen fortelle meg hvordan jeg kan se på TV med en "vanlig" TV kjøpt på komplett. Det er denne: https://www.philips.no/c-p/65PUS6703_12/6700-series-svaert-slank-4k-uhd-led-smart-tv-med-tresidig-ambilight Vil man ved å koble til en antenne kunne ta imot TV-signaler fra NRK, eller MÅ man bruke en digital boks i tillegg til TVen av noe slag? Ja, jeg prøver å finne ut om jeg er lisenspliktig.
 5. Kjøp en av disse... https://bikeshop.no/tilbehor/verksted-og-verktoy/pumper?Filter=PrdGruppeLev2ID%C2%A41:PrdGruppeLev2ID%C2%A41_193&Keep=true ...eller tilsvarende et annet sted nærmere der du er.
 6. Demperpumper skrus fast på ventilen, siden det er samme type ventil på sykkeldempere.
 7. Det der er tydeligvis en politimann utkledd som demonstrant som kaster molotow cocktail for å fremprovosere opptøyer eller forsvare ytterligere maktbruk fra HKPF.
 8. Du trenger ikke kjøpe den til 600,- når du bare skal pumpe opp til maks 5 bar eller noe. Jeg tror jeg betalte rundt 300 for min på bikeshop.
 9. Pumpe for å pumpe luftdempere på terrengsykler fungerer fint til sparkesykler med kort ventil. De skrus fast til ventilen og har trykkmåler på pumpen.
 10. https://www.reddit.com/r/HongKong/comments/cxx4a9/gotcha_hong_kong_undercover_cops_getting_caught/
 11. Det stikker dypere enn som så. Det gjelder ikke bare en utleveringsavtale. Det gjelder å sloss for å ikke miste Hong Kongs frihet til å være selvstyrt, til å ha demokratiske avstemminger og til at innbyggerne kan tenke og mene og si fritt det de ønsker. Kina er et autoritært diktatur. Hong Kong er på vei til å innlemmes i dette, mot innbyggernes ønske. I Kina er det mye du ikke har lov til å si eller gjøre. Det er for eksempel ikke lov til å samles i grupper eller demonstrere eller protestere mot noe man er uenig i, på den måten som skjer i Hong Kong nå. De som i kjølvannet av disse protestene blir gjenkjent og funnet av kinesiske myndigheter kommer med stor sannsynligvis til å bli systematisk forfulgt og arrestert, og en hel del av de havner nok i fengsel. Terrorister? Hvem er det de terroriserer? Den uskyldige befolkningen som bor på "øya", eller det diktaturstyrte lederskapet i Hong Kong? Hvis du ikke skjønner at et nytt Tienanmen Square er dårlig både for folkene i Hong Kong, lederne i Kina og verden generelt, tenker jeg du har en skrudd formening om hva som er rett og galt. I gå til angrep på i utgangspunktet ubevæpnede demonstranter med militært skyts er helt på trynet. Grunnen til at man/vi/du/jeg/flere diskuterer politikken som drives i Kina er fordi den er til tider veldig fiendtlig innstilt overfor en del av innbyggerne som bor der. Du synes kanskje det er greit med sensur, overvåking, mangel på stemmerett, eller å bli nektet å reise noen steder bare fordi barna dine gikk på epleslang i hagen til naboen? Våkn opp.
×
×
 • Create New...