Jump to content

Sheldon C

Medlemmer
 • Content Count

  5862
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3206 :)

About Sheldon C

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

20926 profile views
 1. Informasjonsmøte om tiltak etter påske er fremskyndet til idag kl 16. Kunnskapsministeren skal delta...da kan vi kanskje anta at noe skal åpnes opp av skoler, barnehager, SFO? Spennende!
 2. Legg merke til at ingen av reporterne får lov til å fullføre spørsmålene sine... Trump avbryter alle!
 3. Poenget mitt var at en barnehage på Ullevål sykehus har mye bedre forutsetninger og fokus på å gjennomføre effektive smitteverntiltak enn øvrige barnehager.
 4. Bare spekulerer her, men kanskje ikke en barnehage på et sykehus midt i denne krisen vil være representativt for smitterisikoen i barnehager. Vil tro at de har satt inn ekstraordinære tiltak for å unngå smitte for barn av kritisk personell.
 5. Jeg argumenterer for at isolert sett er barnehager store smittekilder. Hvilken effekt eventuell åpning får på smittespredning gjenstår å se, ingen vet det enda. Jeg tror det vil gi kraftig smitteøkning.
 6. Barnehageansatte vil selvfølgelig være myyyye mere utsatt for smitte enn butikkansatte. Det er vel uungåelig med kroppskontakt i en barnehage. Forstår godt at ansatte i barnehage er imot åpning.
 7. Det er ulempen med å holde krypene hjemme som veier tungt her. Selvfølgelig er barnehager store potensielle smittekilder.
 8. Jeg forholder meg til sunn fornuft. Hold avstand...vask hendene ofte....nys/host i armkroken. Hvordan tror du disse rådene blir fulgt av småkrypene i en barnehage?
 9. Boris Johnson på intensiven, utenriksministeren har overtatt styringen.
 10. BGode nyheter for Covid19 viruset!! Danmark åpner klassetrinn 1-5, barnehager og SFO etter påske.
 11. Toaletter, fellesområder, dørhåndtak, skolebusser, osv.. Smitten vil spre seg som ild i tørt gress om skolene åpnes, uansett hvilke smitteverntiltak skolene innfører.
 12. Dynket nettopp katta med antibac.....den var ikke blid!!
 13. Jeg er helt overbevist om at det er stor interesse i Norge å høre hva dronningen i verdens største monarki har å si om krisen. Tilsvarende er nordmenn generelt interesserte i nyheter fra Sverige og mange ønsket nok å høre hva knugen hadde på hjertet. Synes du syter litt vel mye nå av Nrk.
 14. Flere sentrale politikere ønsker lettelser i tiltak og åpning av skoler. Erna har allerede nå hintet at det vil komme lettelser over påske. Ikke rart befolkningen begynner å bli litt slappe!
 15. 1000 døde her og tusen døde der. Har blitt en vane nå...reagerer egentlig bare med et skuldertrekk. Skremmende og tragisk..
×
×
 • Create New...