Jump to content

Sheldon C

Medlemmer
 • Content Count

  5887
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3223 :)

About Sheldon C

 • Birthday 01/29/1918

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

21491 profile views
 1. Joda, sette en konkret promillegrense er selvfølgelig urealistisk, folk har selvfølgelig ikke promillemålere i hjemmet. Men det kunne gis anbefalinger fra myndighetene om å begrense alkoholinntak når mange samles. Folk mister som kjent alle hemninger når alkoholen bruser i blodet....og vi husker med gru smittespredningen på diverse utesteder i Østerrike.
 2. Godt poeng. Retningslinjene bør følgelig oppdateres med en øvre tillatt promillegrense.
 3. Ref undersøkelsen De har undersøkt antall toalettbesøk mot antall ganger såpedispenser er brukt. Sikkert veldig mange som kun skyller hendene i vann, så det er nok langt fra så ille som seks av ti. Forøvrig lærte jeg noe nytt idag....verdens TOALETTDAG er 19 november. Det er notert i kalenderen og skal markeres med en skikkelig dump!
 4. Ingen fare med meg...hadde ikke bilen i parkeringshuset. Forøvrig god timing med pandemikrise nå....unngår parkeringskaos på Sola. Takk for status.
 5. Hva er status..? Ble parkeringshuset revet og gjenoppbygd? Ble alle bilene kassert?
 6. Vanvittig spennende semi mot Ding og Carlsen trakk det lengste strået. Utrolig bra underholdning, gleder meg stort til morgendagens finale mot Nakamura!
 7. Selvfølgelig er jeg villig til å la arbeidsgiver betale 3-4 ganger prisen for mine reiser!
 8. Takk for utfyllende svar. Kommer nok til å prøve først med ikke dimbare LED pga myye lavere pris og at jeg ikke bruker dimmeren. Må ihvertfall finne alternativ til Jula G9 halogen som har elendig levetid.
 9. 2 spm: 1) Har to baderomslamper med G9 sokler. Har brukt Halogenpærer....er det trygt å dytte inn LED i disse? 2) Lamper har dimmer på lysbryter....hva skjer hvis jeg bruker pærer som ikke er dimbare?
 10. Har bestemt meg for å ikke klippe håret før hele Norge er smittefri! Harald
 11. VG melder 185 nye dødsfall i Sverige siste døgn.
 12. Carlsen får revansje mot den unge iranske jyplingen på mandag...møtes i andre runde. Seier i Armageddon idag mot Nakamura, underholdende og tabberik runde. Kult opplegg til tross for en del rot og tekniske problemer.
 13. Påminnelse. Sjakkturneringen Magnus Carlsen invitation starter på Tv2 sport nå.
 14. En liten presisering...siden du er fersking ? Du unngår ikke beskatning av gevinst med aksjesparekonto...kun utsetter.
×
×
 • Create New...