Gå til innhold

MartinF

Medlemmer
 • Innlegg

  24 029
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  6

Alt skrevet av MartinF

 1. Hah, du har helt rett. Brainfart fra meg der! Men poenget var at han selv nevnte det et par minutter før, så det var litt utrolig at han ikke så det. -- Ganske antiklimaktisk slutt på løpet i dag. Lando har en sjanse til å ta Max i VM og da er det viktig at de tar maks poeng utover sommer og høsten, men Oscar fortjente å vinne dette løpet. McLaren med en enorm fuck up som pittet Lando først på de siste stintet.
 2. To minutter tidligere snakket han om at Lando sin bil har gul farge på kameraet (som vanligvis indikerer driver #1). Likevel klarte han å ta feil på noe som åpenbart var Oscar. Det var rimelig kleint.
 3. De venter fremdeles på at Pulisic skal slå igjennom og bli den nye Messi. 😅
 4. Hvor var spenningen her frem til Red Bull fucket opp pitstopen til Max som gjorde at Lando kom i posisjon til å fighte? Max hadde 1.5 sekund inn på andre runde og hadde full kontroll fra start av.
 5. Det var jo det, helt frem til Red Bull selv bestemte seg for å lage action på slutten. Vil ikke si dette var et _bra_ løp.
 6. Max kan gjøre hva han vil tydeligvis, uten straff..
 7. Som forventet blir dette en snoozefest. Bortsett fra de første to rundene på sprinten så har Max vært helt uslåelig hele helgen.
 8. What? VAR har jo vært spot on både med offsiden og straffen her.
 9. Nydelig sprinløp for Dennis. Fra 10 til 5. plass. Starter på pole i morgen. Kan bli bra dette!
 10. Dette er selvføglelig bare tull.
 11. Tyrkia - Georgia leverte til terningkast 6, utrolig underholdende match. Tror ikke den som går nå kommer til å nå samme høyder.
 12. For noe forbanna tull det der er. FIA mente Colton Herta ikke kunne få SL til å kjøre F1, men Antonelli som er 17 og har fremdeles har tilgode å få så mye som et podium i F2, han skal få SL?
 13. Nydelig løp. Canada gir oss alltid bangers, og dette var ikke noe unntak. Synd det ble Max tilslutt, men når det blir tørt der og Max ligger først så er det umulig å gjøre noe.
 14. Tja, hadde han ikke fått løpet ødelagt at RC så kanskje. Hvorfor ventet de ett minutt før de sendte ut SC?
 15. Woho! Mercedes har en enorm helg så langt. Kan det blir pallplass i morgen?
 16. Da må du gjerne nevne hvilke spillere som er bedre enn de han velger. Bortsett fra at vi ikke har en keeper på skikkelig internasjonalt nivå, så syns jeg de som starter i forsvar er de beste vi har. At de ikke er gode nok er jo ikke Solbakkens feil. EDIT: Skulle helst sett Meling eller Bjørkan fra start, men de var jo ikke med.
 17. Dette tapet er ikke Solbakken sin feil ihvertfall...
 18. Den kan ikke engang VAR ta fra oss! Mye bedre 2. omgang.
 19. Forsvarsspill fra helvete. Danmark er gode, men gud bedre så latterlig svakt forsvaret vårt er.
 20. Man kan begynne å lure på om Perez har noe på Horner...
 21. Ja, for det at han vant F3 og F2 sammenlagt på tre år har selvfølgelig ingenting å gjøre med at han fikk sjansen i F1... Mick er åpenbart en solid racerfører, men jeg tror heller ikke han får fast plass i F1 igjen.
 22. Artig for Leclerc dette, men det ble jo en voldsom snooze-fest etter den restarten.
×
×
 • Opprett ny...