Jump to content

skrekk

Medlemmer
 • Content Count

  631
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

33 :)

About skrekk

 • Birthday 11/21/1975

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt
 1. Tipper du har barnetallerkner i melamin, som ikke skal i mikrobølgeovn. Har noen sånne i hus her også. Slitesterkt og lett materiale som er utmerket for bruk av barn, men skal altså ikke i mikro.
 2. Tror du har rett. Har IPS-fond selv, og der gikk verdien plutselig ned ganske markant etter nyttår i fjor, og igjen i år. Kan selvfølgelig ha vært naturlig svingning i fondene, men det så litt rart ut. Regnet ikke på det, men det kan se ut som gebyret ble trukket fra da.
 3. Hvordan får du stekt den i utgangspunktet? Hvis du får stekt den et annet sted dagen før, kan den vel varmes i vannbad på platetoppen, men det blir neppe sprø overflate, hvis det er et poeng.
 4. Jeg fikk tilbud om å kjøpe min Passat GTE leasingbil i våres for ca. 35k mindre enn de sa den kom til å legge den ut til. I ettertid la de den ut til 20k over dette igjen. Bilen er fortsatt ikke solgt ser jeg Var veldig fornøyd med både bilen og hele opplegget rundt leasingavtalen, men til slutt gikk jeg for å lease en ny bil av annet merke fordi jeg ønsket noe helt nytt.
 5. Har byttet dusjkabinett selv denne uken. Til demontering trengte jeg bare enkelt håndverktøy, men det kan være forskjell fra kabinett til kabinett. Kan du ikke dra det fram litt og sjekke på forhånd? Tipper du kommer langt med skrutrekkere/skrudrill, skiftenøkkel/fastnøkler, vannpumpetang og kanskje en hammer hvis noen deler trenger litt overtalelse for å slippe. Jeg koblet på det gamle blandebatteriet for å kunne skru på vannet igjen, siden jeg ikke ble helt ferdig kvelden jeg begynte.
 6. Kjøp et jordet støpsel på Clas Ohlson eller lignende, og bytt selv. Det er lovlig såvidt jeg vet.
 7. Har hatt Passat GTE selv, og dette henger sammen med at bilen er kraftig i el-modus (ca. 400Nm mener jeg å huske, og det fra 0rpm), slik at den spinner veldig lett. Mye bedre fremkommelighet når bensinmotoren går. 10-mils-tur med 50/50 motorvei og landevei går ned mot 0.35 på sommerføre hvis den er fulladet ved start. 20 mil kanskje ned mot 0.5. Svært rimelige driftskostnader hvis man lader aktivt hjemme og ikke kjører for langt hver dag. Jeg hadde et snitt over 3 år på rett over 0.3 liter på mila.
 8. Jeg kjøpte et stakittgjerde-element på byggsjappa og kappet i bredden, satte på et par lange hengsler og en låsemekanisme, for å løse tilsvarende problem.
 9. Ikke nødvendigvis. Jeg har ikke stige, og feieren feier pipa fra innsiden på loftet. Men en stige, eller en god multitrapp/multistige er kjekt å ha til andre ting som du nevner. Hadde tenkt meg om lenge før jeg hadde kjøpt høytrykksspyler. Kommer langt med slange og en god kost for vask av terrasser, eller bøtte og svamp for å vaske bilen. Selv har jeg stort asfaltert/steinlagt område hjemme og har kjøpt feiemaskin og stor snøfreser. Må se litt på egne behov, det som en ikke kan klare seg uten går helt fint for andre. En god skrudrill vil jeg påstå er uunnværlig for noen som eier et hus. Det er alltid noe som skal henges opp, tas ned, skrus sammen, skrus fra hverandre osv.
 10. skrekk

  Trange hjulmuttere

  Vanligvis 12mm ja, men hjulbolter har ikke standard gjengestigning for 12mm. Veldig ofte er det 12x1.25mm, mot 12x1.5mm som vel er standard. Sjekk før du drar på med gjengeverktøy.
 11. Det er helt normalt at temperaturen i kjølevannet går ned hvis du skrur varmen i bilen på fullt. Gammelt triks for å hindre koking på sommeren f.eks. Det sirkuleres jo maks kjølevann gjennom varmeapparatregisteret slik at varmen blir borte der (=inni bilen). Du har et problem et eller annet sted. Termostat eller vannpumpe kan være et godt sted å begynne.
 12. Hva med å ringe de og høre? De var veldig fleksible da noe tilsvarende skjedde med meg. De byttet både flyplass (fra Torp til Gardermoen) og dato (til 2 dager tidligere!) uten begrunnelse. Jeg var dog ikke ute etter kompensasjon, kun å få endret så ting passet inn med resten av reiseplanene våre.
 13. skrekk

  Golf GTE

  Temperatur har mest å si. Har kjørt Passat GTE i snart 3 år og har ikke inntrykk av at kjørestil/"siste XX km" har noe å si.
 14. Høres vel ut som du må gå rett på sterkere lut enn metodene du nevner. Hva med å slipe, evt, elektrisk høvel og så slipe?
×
×
 • Create New...