Jump to content

skrekk

Medlemmer
 • Content Count

  633
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

33 :)

About skrekk

 • Birthday 11/21/1975

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt
 1. Varm opp med hårføner, evt. forsiktig med varmepistol, da løsner limet som regel. Restene kan du fjerne med label off eller lignende produkt.
 2. 2km/500m er ikke avstanden over bakken, men viser kartets målestokk. Altså, lengden på streken etter 2km viser hvor langt på kartet 2km er.
 3. Tipper du har barnetallerkner i melamin, som ikke skal i mikrobølgeovn. Har noen sånne i hus her også. Slitesterkt og lett materiale som er utmerket for bruk av barn, men skal altså ikke i mikro.
 4. Tror du har rett. Har IPS-fond selv, og der gikk verdien plutselig ned ganske markant etter nyttår i fjor, og igjen i år. Kan selvfølgelig ha vært naturlig svingning i fondene, men det så litt rart ut. Regnet ikke på det, men det kan se ut som gebyret ble trukket fra da.
 5. Hvordan får du stekt den i utgangspunktet? Hvis du får stekt den et annet sted dagen før, kan den vel varmes i vannbad på platetoppen, men det blir neppe sprø overflate, hvis det er et poeng.
 6. Jeg fikk tilbud om å kjøpe min Passat GTE leasingbil i våres for ca. 35k mindre enn de sa den kom til å legge den ut til. I ettertid la de den ut til 20k over dette igjen. Bilen er fortsatt ikke solgt ser jeg Var veldig fornøyd med både bilen og hele opplegget rundt leasingavtalen, men til slutt gikk jeg for å lease en ny bil av annet merke fordi jeg ønsket noe helt nytt.
 7. Har byttet dusjkabinett selv denne uken. Til demontering trengte jeg bare enkelt håndverktøy, men det kan være forskjell fra kabinett til kabinett. Kan du ikke dra det fram litt og sjekke på forhånd? Tipper du kommer langt med skrutrekkere/skrudrill, skiftenøkkel/fastnøkler, vannpumpetang og kanskje en hammer hvis noen deler trenger litt overtalelse for å slippe. Jeg koblet på det gamle blandebatteriet for å kunne skru på vannet igjen, siden jeg ikke ble helt ferdig kvelden jeg begynte.
 8. Kjøp et jordet støpsel på Clas Ohlson eller lignende, og bytt selv. Det er lovlig såvidt jeg vet.
 9. Har hatt Passat GTE selv, og dette henger sammen med at bilen er kraftig i el-modus (ca. 400Nm mener jeg å huske, og det fra 0rpm), slik at den spinner veldig lett. Mye bedre fremkommelighet når bensinmotoren går. 10-mils-tur med 50/50 motorvei og landevei går ned mot 0.35 på sommerføre hvis den er fulladet ved start. 20 mil kanskje ned mot 0.5. Svært rimelige driftskostnader hvis man lader aktivt hjemme og ikke kjører for langt hver dag. Jeg hadde et snitt over 3 år på rett over 0.3 liter på mila.
 10. Jeg kjøpte et stakittgjerde-element på byggsjappa og kappet i bredden, satte på et par lange hengsler og en låsemekanisme, for å løse tilsvarende problem.
×
×
 • Create New...