Jump to content

TMB

Medlemmer
 • Content Count

  11924
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  33

TMB last won the day on June 17 2013

TMB had the most liked content!

Community Reputation

15481 :)

1 Follower

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

51436 profile views
 1. Dette har jeg selv erfaring med, hadde en Philips elektrisk tannbørste som gikk i stykker etter 2 år og 4 dager. På disse er det kun 2 års reklamasjonsrett. Kjøpte en ny, og det samme skjedde med den. Det er 100% lagt inn med vilje fra produsenten.
 2. To andre fordeler for meg i hvert fall: Bedre valutakurs (ingen påslag) og muligheten for "backup"-kort om det ikke skulle være dekning på kortet du har aktivt ("Anti-Embarassment Mode").
 3. Jeg savner Lidl. Hva var åsaken igjen til at de kuttet ut så fort her i Norge?
 4. Seriøst? Har hatt lyst til å teste Dark Souls i evigheter men om det ikke går an å pause så er det helt uaktuktuelt for meg med 2 små barn og forpliktelser 😅
 5. Man er jo selv ansvarlig for sitt eget liv. Det finnes alltid en måte å forbedre ting på. Ja man kan kutte i utgifter, men det kommer til et punkt hvor man ikke kan det lenger. Da må man se etter å øke inntektene sine....
 6. De som klager over at pengene ikke strekker til, enten generelt eller i forbindelse med varslet økning på dagligvarer, rente, etc. Jeg lurer på hvor mange av disse menneskene som faktisk gidder å prøve å gjøre noe med problemet, nemlig øke sin egen inntekt, i stedet for å sitte og klage over noe man ikke får gjort noe med.
 7. Dårlig deal å ha timesbetalt uansett egentlig. Da har man jo en maksgrense på hvor mye man kan tjene hver dag.
 8. Det er nødvendig fordi enkelte voksne mennesker ikke klarer å oppføre seg som en del av den siviliserte befolkningen, og tyr til vold ...
 9. TMB

  Trafikalsk klagemur

  Du vet at alle andre driter i hvordan bilen din ser ut ikke sant? 😂
 10. TMB

  Trafikalsk klagemur

  Spiller vel egentlig veldig liten rolle hva man personlig tenker bare fordi man har valgt å kaste bort penger på en unødvendig dyr bil. Reglene og loven er lik for alle uansett bilmerke eller personlige preferanser... parker innenfor strekene og hold deg til fartgrensen på skiltet....
 11. TMB

  Trafikalsk klagemur

  Så de som har andre merker enn Mercedes vil ha bulker og riper i bilen sin?
 12. Min erfaring er at man aldir får kort-spesifikke rabatter når man bruker de via Curve. For min del brukes Curve utlukkende for å unngå påslag ved kjøp i utenlandsk valuta.
 13. 9 år siden jeg skrev det der, hehe 😅 Hva slags e-post har du da? gmail, hotmal, noe annet?
 14. Spørsmålet her er vel om han kjører i fartsgrensen eller ikke? Hvis ja, så har du ingen rett til å kreve "fri vei"... Fartsgrensen gjelder i begge felt.
 15. Nei, dessverre. Dette var riktignok på merkeverksted og de har pleid å være litt "vanskelige" til tider så kan hende det hadde gått fint andre steder.
×
×
 • Create New...