Jump to content

TMB

Medlemmer
 • Content Count

  11902
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  33

TMB last won the day on June 17 2013

TMB had the most liked content!

Community Reputation

15768 :)

1 Follower

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

50701 profile views
 1. Skal jeg kutte ned ugresset først også Spraye på røttene, eller Spraye først og fjerne det visne etterpå? Har det noe å si?
 2. Kjøpte Roundup nå og sprayet på et lite område for test, så får vi se. Står på at den er uten Glyfosfat da.
 3. Har tatt over ny bolig og gårdsplassen ser slik ut: Er det noen som har en anbefaling til noe med litt futt i som jeg kan helle over for å ta knekken på disse? Klipper jeg de ned tar det 2 dager så ser det slik ut som på bildene igjen.
 4. TMB

  Trafikalsk klagemur

  Har det kommet en ny lov de siste ukene jeg ikke har fått med meg som tillater motorsyklister å kjøre 20+ over fartsgrensen på landeveier?
 5. Hvis man får pengene før tiden så er det jo bare å sette de til side?
 6. TMB

  Trafikalsk klagemur

  Dagens idiot: Middelaldrende mann i en Porsche batteribil som ligger klint oppi ræva mi i flere kilometer selv om jeg kjører prikk på fartsgrensen med CC. Tar så omsider en forbikjøring rett før en uoversiktlig sving for så å svinge av veien 100 meter senere.
 7. Når jeg fikk min (RackStation) så var ikke SMB default aktivert
 8. Min er på engelsk, men gå til: Kontrollpanel > Filtjenester Huk av på SMB Så går du til Denne PCen i Windows og trykker på dette ikonet: Og skriver inn enten IP eller navn på NASen. Hvis du vil tilordne en spesiell share ("delt mappe" du har opprettet i Synology DSM) så skriver du en omvendt skråstrek og mappenavnet. For eksempel \\MIN-NAS\mappe1
 9. Har du aktivert SMB i DSM?
 10. Minner meg om https://www.nrk.no/rogaland/ole-johannes-_58_-ble-svindlet-for-flere-tusen-kroner.-na-advarer-han-andre_-_-virket-helt-troverdig-1.15281038
 11. Husk å alltid låse dørene fra innsidn folkens... https://www.dagbladet.no/nyheter/stormet-ut---midt-pa-motorveien/73668826
 12. For å kunne hjelpe videre tror jeg vi må se bilder av konfigen til NAT i ruteren.
 13. TMB

  Trafikalsk klagemur

  Jeg skrev i, ikke under.
 14. TMB

  Trafikalsk klagemur

  Hva har det med saken å gjøre om det er barn i bilen eller ikke? Man kjører jo forbi i fartsgrensen, og legger seg inn igjen til høyre når man har kjørt forbi bilen(e) som kjører under fartsgrensen.
×
×
 • Create New...