Jump to content

TMB

Medlemmer
 • Content Count

  11811
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  33

TMB last won the day on October 10 2014

TMB had the most liked content!

Community Reputation

15670 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

49503 profile views
 1. Hei, Jeg har en iPhone XS Max, Apple AirPods Pro og en Apple Watch Series 2 Jeg er på utkikk etter en dockingstasjon til skrivebordet/nattbordet hvor jeg kan lade disse trådløst, samtidig. Noe a la denne, men er skeptisk til å kjøpe slikt fra Kina. Finnes det noe lignende i norske nettbutikker, eventuelt noen som har noe å anbefale? (jeg vet at man må legge inn laderen til Apple Watch i selve docking-stasjonen) På forhånd takk.
 2. Bruker PiHole kombinert med uBlock Origin og de er borte, men den hvite plassen er der allikevel 😕
 3. PiHole Fjerner reklame på ruter-nivå, dvs alle enheter tilkoblet nettverket ditt slipper reklame uten å ha AdBlock eller lignende installert. Fungerer som en drøm her. Men jeg kjører AdBlock i tillegg for å fjerne de tomme bannerne som blir overalt.
 4. Hei, en ting jeg lurer på. Denne sangen/melodien fra 1800-tallet: Har blitt brukt som hovedmelodi i denne sangen som kom for noen uker siden: Kan artisten gjøre dette uten å innhente tilaltelse fra noen part? Er det eventuelt fordi den originale sangen er så gammel, eller er "cover"-sanger lov uansett alder på originalen? På Spotify har han også brukt et bilde av Brahms og slengt på et par solbriller og en sigg: Men ser at han er kreditert: EDIT: Ser at disse også har laget en versjon av samme sang: TL;DR Kan man ta en eldre, eller nyere melodi og lage sin egen utgave av den, uten å måtte betale noen eller innhente tillatelse?
×
×
 • Create New...