Jump to content

TMB

Medlemmer
 • Content Count

  11814
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  33

TMB last won the day on June 17 2013

TMB had the most liked content!

Community Reputation

15674 :)

1 Follower

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

49581 profile views
 1. Gjelder vel bare om man kjører under fartsgrensen? Hvorfor skal man slippe forbi noen som vil bryte loven? Da kan man bli "medskyldig" til at denne personen potensielt dreper noen.
 2. Det ironiske her er at disse artiklene ofte ligger bak betalingsmur
 3. Det så jo helt latterlig dårlig ut - det her må være tull?
 4. Hei, Jeg har en iPhone XS Max, Apple AirPods Pro og en Apple Watch Series 2 Jeg er på utkikk etter en dockingstasjon til skrivebordet/nattbordet hvor jeg kan lade disse trådløst, samtidig. Noe a la denne, men er skeptisk til å kjøpe slikt fra Kina. Finnes det noe lignende i norske nettbutikker, eventuelt noen som har noe å anbefale? (jeg vet at man må legge inn laderen til Apple Watch i selve docking-stasjonen) På forhånd takk.
 5. Bruker PiHole kombinert med uBlock Origin og de er borte, men den hvite plassen er der allikevel 😕
 6. PiHole Fjerner reklame på ruter-nivå, dvs alle enheter tilkoblet nettverket ditt slipper reklame uten å ha AdBlock eller lignende installert. Fungerer som en drøm her. Men jeg kjører AdBlock i tillegg for å fjerne de tomme bannerne som blir overalt.
 7. Hei, en ting jeg lurer på. Denne sangen/melodien fra 1800-tallet: Har blitt brukt som hovedmelodi i denne sangen som kom for noen uker siden: Kan artisten gjøre dette uten å innhente tilaltelse fra noen part? Er det eventuelt fordi den originale sangen er så gammel, eller er "cover"-sanger lov uansett alder på originalen? På Spotify har han også brukt et bilde av Brahms og slengt på et par solbriller og en sigg: Men ser at han er kreditert: EDIT: Ser at disse også har laget en versjon av samme sang: TL;DR Kan man ta en eldre, eller nyere melodi og lage sin egen utgave av den, uten å måtte betale noen eller innhente tillatelse?
 8. Jeg har 220cm dyne i 200cm seng, ikke no problem det
 9. På for ekesmpel Burger King, McDonald's, Max etc. hvor man kan tilpasse maten sin på bestillingsautomater. Hvis man legger til ingredienser, for eksempel ekstra kjøtt eller ost, går prisen opp. Men hvis man fjerner ingredienser man ikke ønsker, går ikke prisen ned. Det irriterer meg!
 10. Det irriterer meg at enkelte medlems-/fordelskort ikke kan registreres automatisk når man bruker betalingskort. Trumf og Æ for eksempel kommer jo automatisk. Men hos Coop kan man ikke det. Kiwi sin bleieavtale kan man ikke (hvorfor ikke det når de har fått det til med Trumf????) Og alle de hundre kundeklubbene i diverse butikker. Hvorfor kan ikke alle bare lage så alt registreres automatisk. Den 1 av 100 gangene man har kontanter så kan man oppgi medlems- eller mobilnummer. Ellers er det tungvindt og gammeldags med egne kort eller at man må skanne i en app.
 11. Jeg har i dag en haug av disse: https://www.jula.no/catalog/klar-og-verneutstyr/herreklar/undertoy/sokker/arbeidssokker-904279/ Som jeg er veldig fornøyd med bortsett fra at de loer noe helt sinnsykt på innsiden, havner på gulvet, i senga, i vaskemaskinen, i tørketrommelen... så jeg lurer på om noen har tips til samme type "arbeidssokk" altså varme og tykke, men som ikke loer?
 12. Jeg har både en UZB1 og en ConBee II. En god kombinasjon av ZigBee (HUE, veggsendere, sensorer, utenpåliggende uttak, magnetkontakter, bevegelsessensorer) og Z-Wave (innfelte uttak, utenpåliggende uttak, magnetkontakter, veggsendere, røykmeldere).
×
×
 • Create New...