Jump to content

TMB

Medlemmer
 • Content Count

  11832
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  33

TMB last won the day on June 17 2013

TMB had the most liked content!

Community Reputation

15711 :)

1 Follower

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

49797 profile views
 1. Etter at jeg byttet frontrute i forrige uke og måtte remontere mitt F770 så har det begynt å komme en fryktelig høy og irriterende lyd fra knappene på kameraet som vibrerer når jeg kjører. Det har aldri vært slik før i de 3 årene kameraet har vært montert, selv om jeg har tatt det ned og opp fra festeplaten et tosifret antall ganger. Noen som har vært borti det samme og vet hvordan man kan fikse det?
 2. TMB

  Trafikalsk klagemur

  Her sier du jo to motsigende ting? Jeg skal vike for de som allerede befinner seg inne i rundkjøringen, dersom jeg selv ikke har entret rundkjøringen enda. Hvis jeg har entret rundkjøringen, er det de som skal vike for meg dersom de ønsker å bytte til mitt felt. Jeg skal vike hvis jeg ønsker å bytte til deres felt. Det er jo basic vikeplikts- og forkjørsvegregler, bare at den går rundt og rundt i stedet for rett frem. Hvis du skal inn på en forkjørsveg hvor du har vikepliktskilt så kan du ikke bare kaste deg ut på veien hvis det kommer trafikk?
 3. TMB

  Trafikalsk klagemur

  Det er skremmende hvor mange som ikke vet at man har vikeplikt for de som allerede er inne i rundkjøringen. Jeg må daglig bremse fordi folk kommer i full fart fra min venstre etter at jeg allerede har kjørt inn, og forventer at jeg skal vike. Jeg har gitt opp å prøve å gi beskjed til de, da hadde hornet mitt blitt utstlitt på en uke tror jeg. Det er ikke én eneste kjøretur jeg er på uten at jeg opplever dette.
 4. Når jeg på iPhone trykker på for eksempel "glemt passord" på en nettside i Chrome, og får tilsendt en lenke på e-post som åpner seg i Safari. Generelt hver gang det skjer egentlig, er fryktelig irriterende. De skal visstnok la folk velge standardnettleser i neste iOS
 5. Hva som er god lønn og ikke kommer jo egentlig an på hvilken stilling det er snakk om. 600k i kassa på Rema er veldig god lønn. 600k som adm.dir i et stort konsern med mye ansvar er meget dårlig lønn.
 6. Virkelig? Trenger bare å gå 3 år på vgs og 2 år som lærling så har man 600k+ i året.
 7. Tenkte på den med en gang jeg også 😛 Men vil ikke si at 600k er veldig god lønn i dag akkurat
 8. De som bremser ned foran fotobokser, når de i utgangspunktet ligger 5 km/t under fartsgrensen.
 9. Til info hadde jeg samme mening når jeg var 16 også 😛
 10. Den skjønte jeg ikke helt?
 11. Skulle ikke vært lov. Samme med mopedene som 16-åringene kjører, skjønner ikke hvorfor de skal bråke så inni helvete. Kan de ikke gjøre de lydløse sånn som "scooterne"? 😣
×
×
 • Create New...