Jump to content

BaronSlask

Medlemmer
 • Content Count

  1387
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1046 :)

1 Follower

About BaronSlask

 • Birthday 04/18/1989

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

16745 profile views
 1. Jeg irriterer meg også over dette. Skaper unødvendig kø i venstre felt. Syns de får legge seg over i høyre hvis de syns svingen er for skarp.
 2. Kan du fortelle litt om forløpet til dette?
 3. Manglende GPS-dekning i tunnel antageligvis.
 4. Virker som bra vilkår. Hvor mye må du jobbe utenom fast arbeidstid i snitt i året? Syns du det er greit med den fritida du mister?
 5. Så hva mener du er løsningen? At alle kjører i høyre felt uansett hvor de skal?
 6. Overhodet ikke. Jeg mener dog at vikepliktskiltet ved innkjøring til rundkjøring gir vikeplikt for alle trafikanter i uavhengig av hvilke felt de befinner seg i.
 7. Jeg holder med de som mener at blå bil skal vike. Dere som mener motsatt, tenker dere da at man skal kjøre som i denne gamle videoen? https://youtu.be/FFbNwEPBlro?t=191 Jeg har aldri i mine år i trafikken sett noen stoppe opp i rundkjøringen for å vike slik det gjøres i der.
 8. Jeg tolker det som at irritasjonen kom mest fra rævkjøring og at opplysningen om tåkelys var mest for å beskrive motparten. Ellers syns jeg ikke man kan kalle det lovbrudd å bremse foran fartsdump. I de fleste fartsdumper er det særs ubehagelig å kjøre i fartsgrensa, uavhengig av hva myndighetene sier:
 9. Oppussing og vedlikehold av tunnelene er noe som må gjøres pga. stort etterslep, samt EU-krav. En stor del av dette arbeidet har blitt lyst ut lenge før Corona og mye etter at oljeprisen gikk rett ned. Arbeidet bidrar til å holde økonomien i gang og mange firmaer i arbeid. Sånn sett ser jeg ikke noe bedre tidspunkt å gjøre dette på enn nå når trafikken tross alt er mindre enn før pandemien.
 10. Uavhengig av hva som skjer med jobben bør du i alle fall holde kontakten med opplæringskontoret og sørge for at fagprøve går som planlagt.
 11. Skjønner ikke hvorfor mange P-hus har fjerna mulighet for å betale med kort rett ved bommen. Det var jo nærmest normalen før.
 12. Jeg mente motorvei slik beskrevet og skiltet her: https://no.m.wikipedia.org/wiki/Motorvei
 13. Kan du i så fall vise til noen? Alle motorveier jeg noensinne har sett har minst to felt i samme kjøreretning.
 14. Syns ikke det er så rart egentlig. Når man benytter ACC så følger man nok ikke med på speedometeret like mye og merker sånn sett ikke like godt at det går saktere. Det at man slipper å justere gassen med foten bidrar nok også til at irritasjonen blir mindre. Har ikke planer om å disponere noen bil igjen uten ACC.
 15. Ja, jeg er klar over det :). Det var mest ment som en kommentar til de som prater om å sende til politiet og lignende.
×
×
 • Create New...