Jump to content

Minus

Medlemmer
 • Content Count

  3044
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

383 :)

About Minus

 • Birthday 09/17/1990

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

15859 profile views
 • MKap

 1. Hva ønsker du å gå på yrkesfag? En mulighet er å ta programfag på VG1 og VG2 som privatist, fellesfagene har du allerede, for så å gå ut i lære. (Man trenger ikke alltid å ha gjennomført VG1 en gang for å få seg læreplass)
 2. Takk for svar. Hva med JHA? Vil man kunne forvente en nytt søksmål og rettsak mtp falsk forklaring, om VK skulle bli frikjent. Eventuelt ha bevist seg selv uskyldig, alt etter hvordan man ser på det.
 3. Flott at han får gjenopptatt saken, som ut ifra hvordan den har blitt fremstilt i media åpenbart har godt av en ny gjennomgang. Skulle VK få omgjort dommen, kan han da gå til søksmål mot staten for justismord? Hva slags erstatning kan man forvente å se? Edit: Mulig erstatningsspørsmålet er stilt tidligere, jeg fant rett og slett ikke søkeknappen.
 4. Hvis dette blir næring har du vel 5 års reklamasjonsrett å forholde deg til. Jeg ville undersøkt dette i hvert fall.
 5. Kommer med et fra-siden-forsalg: Mikael Åkerfeldt, vokalist i Opeth.
 6. Når du eventuelt overhaler caliperne, så kan du gjerne la de godgjøre seg i stekovnen på 100 grader noen minutter, så får de svettet ut olje i porer. Da henger lakken bedre på.
 7. Jeg ville sendt en skriftlig henvendelse, hvorpå når de bruker personvernkortet, du ber om en redgjørelse for hvorfor dette bryter med personvernet.
 8. Hvor gammelt er barnet? Fremovervendt skal det vel være 55cm(?) til stolen foran for at det skal være godkjent. Har ingen erfaring med bilen.
 9. Hvilken class spiller du? Jeg har foreslått flere ganger å kjøre BWL uten world buffs, men de fleste vil dessverre ikke.
 10. Angående å rase gjennom end game raids, er jo ikke dette noe som kommer av seg selv. Man kan ikke bare se en youtube-video, skaffe 15 fury warriors og 10 rogues og kjøre på. Det krever fortsatt kunnskaper og ferdigheter. Spillet selv i en casual dadguild, og der er det massevis av utfordringer hva angår raids. ? Spiller forøvrig alliance på Mirage Raceway. Finfin PvE-server.
 11. Blåbærlia Blåbærlia, 6429 Molde https://goo.gl/maps/HvmiW6CQTNUPPzxb9 Har en slik rundkjøring i hjembyen. Eller.. "rundkjøring".
 12. Jeg lurer også på hva slags rigg som tryller disse fargene frem til skjermen.
 13. Jeg har en kombinasjon. Fastlønn hver mnd, mot at jeg jobber alle hverdager 7,5t. Jeg får samme sum i feb. (28 dager totalt) som i mars (31 dager totalt) i år var det en arbeidsdag mer i mars. Arbeid utenom normal arbeidstid (før 8 og etter 16) er overtid. Basert på fastlønn omregnet til timelønn. Etter kl 20 blir det dobbel utregnet timelønn.
 14. Hva spesifikt skal gjøres? Hva er dyrt og hva synes du er riktig pris?
×
×
 • Create New...