Jump to content

Minus

Medlemmer
 • Content Count

  3077
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

377 :)

About Minus

 • Birthday 09/17/1990

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

16422 profile views
 1. Høres ut som en god idé å vente til september med å sjekke opp i dette.... Hvorfor ikke ta det nå og potensielt slippe etterkontroll på PKK?
 2. Ps, det er forskjell på fartsgrense "lavere enn 60 km/t" og "60km/t eller lavere". Det er sistnevnte som gjelder ifbm vikeplikt for buss. Rart du ikke har med buss enda, Mercruiser. Slik påståelighet bør ikke taes med ut i trafikken.
 3. Kommer ikke inn i saken, som sannsynligvis er en umerket plussartikkel? Men dere som har lest den, fungerer dette på vinterstid?
 4. Her er jeg spent på hvor feilen ligger.. Jeg leser på NFO.no: " Den minste månedslønnen som kan betales en flytekniker ifølge flyteknikeroverenskomsten i dag er 37.620 kr som gir en årslønn på cirka 451.447 kr. Vi krever en minstelønnsøkning slik at vi har et minstelønnsnivå med en elektriker. Vi synes ikke dette er urimelig. " https://nfo.no/sistenytt/derfor-er-denne-kampen-viktig-for-nfo/?fbclid=IwAR2J3nvMGx12o_n0Ob27ZOWc5sy_9ehatI29nH29am_jsRcthKhOq-c9doI
 5. Hvor henter du de tallene fra? Minstelønnen til en elektriker er ca 220kr/t. 220kr x 1950 = 429k. En tekniker har en minstelønn som ligger på ca 437k.
 6. Teknikerne vil tjene det sammen som elektrikere, sier de og øke sin egen timelønn med 60(!!)kr. Noe som tilsvarer en årslønnsøkning på nesten 120 000kr. Paradoksalt nok, er minstelønnen deres høyere enn minstelønnen til elektrikerne. Ca 12 000kr i året i forskjell. (2020-tall for elektrikertariffen) Forklar meg gjerne hva det er de ønsker.
 7. Det er da understøtte flere steder enn i hver ende av tilhengeren. Om ikke hadde man jo fått det samme problemet med den bunnplaten som følger med hengeren.
 8. Bruk en bankremisse. Det har jeg gjort tidligere ved kjøp av bil.
 9. Hva er målet ditt? Hva er utgangspunktet?
 10. Kanskje du kan bruke meisel på den/omkringliggende område for å få litt vibrasjoner og på den måten løsnet den.
 11. Så den personen som har flyttet ut, betaler ingenting av sine forpliktelser, men skal ha "sin del" av leieinntektene fra leieboer?
 12. Kan du vise et bilde av hva du mener?
 13. Jeg var under den oppfatning at "dempertårn" er den delen i metall som monterer toppen av fjørbeinet i. Hva mener du med "dempertårn"?
 14. Og derfor skal man akseptere innbrudd i sin telefon? Det kan være innhold på telefonen som man ikke ønsker at andre skal se, og innholdet i seg selv trenger ikke være ulovlig.
 15. Ja, jeg er i litt annen livssituasjon enn deg, da. Barn, kone samt alle forpliktelsene det drar med seg. Er man fri og frank har man nesten uendelig flere muligheter med tanke på bosted og arbeidstider. Jeg reiser i jobben og om jeg skulle byttet, ville første krav være jobb i hjembyen med tilnærmet normal arbeidstid. Jeg jobber veldig lite med mennesker, selv om de stort sett er nær meg på jobb. Brukerne av utstyret vi leverer sier hva som har skjedd/hva de opplever som feil og jeg jobber i med/maskinen til denne er i orden. Alt fra 15min til en arbeidsuke. Har du muligheter internt for å få godfølelsen tilbake, da? Edit: jeg så ikke Kris' innlegg rett over her, men hans tanker virker fornuftige.
×
×
 • Create New...