Jump to content

Leo_

Medlemmer
 • Content Count

  5051
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2446 :)

About Leo_

 • Birthday 04/15/1975

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

14200 profile views
 1. Det er ikke forbudt å være glad i to eller flere, det er ikke forbudt å ha sex med to eller flere og det er ikke forbudt å bo sammen med to eller flere. Det er kun når du blander inn den utdaterte institusjonen "ekteskap" at det blir lovfestet forbudt. Ingen hindrer deg fra å leve i polygamiske forhold, du kan bare ikke gjøre dette i kombinasjon med å gifte deg.
 2. Om du får ladet den opp kan du prøve å se om du kan be Siri ringe "Mamma" eller noe sånt kanskje..?
 3. Nå vet ikke jeg om det er noen spesielle lyter med dette batteriet, men generelt sett, om et litiumbatteri har gått ned mot 0V cellespenning vil du aldri kunnelade det trygt igjen. Dette er sånt som får litiumbatteri til å ta fyr under opplading.
 4. Ha bak øret at det koster 25k+ å skifte reg.reim på Ford 1.0 turbo.
 5. Håper du tok bilde eller på annet vis lagret. Er dette av alvorlig karakter bør du skaffe deg advokat.
 6. Oki, jeg holder til i Trondheim, skulle bare høre om du var i nærheten.
 7. Hvor i landet holder du til?
 8. Digitalt har bedre bilde, det er det ingen tvil om, men analog har noen fordeler. Analog video er billigere ja, men også mye lettere. Små whoops med onboard vtx er kun på analog. Bruktmarkedet for analoge briller er MYE større enn digitalt, i alle fall de billigere løsningene og skal du fly veldig langt vil analog være eneste reelle løsningen. Jeg og junior flyr analog enda men vurderer å prøve HDzero med modul på analogbrillene våre.
 9. Har du tenkt å gå "all in" med topp utstyr eller har du tenkt å ta det litt roligere? Har du bestemt deg for om du skal fly analog eller digital videolink?
 10. I Norge er favorittbutikken min Elefun. I utlandet er Pyrodrone, GetFPV osv bra, Banggood tar lengre tid og har dårligere kundeservice, men noen ganger er de gode på pris. Noe av det de selger er kopier om du bryr deg om det, sånn som HSKRC Acrobot (med skrivefeil og alt) er Ummagawd (Tommy Tibajia) sin Acrobrat og sånt. Jeg har noen Source One V2 rammer liggende som jeg kan selge billig om du vil ha noe rimelig. Skal du ha det beste av det beste har Elefun i alle fall Chris Rosser sine AOS-rammer.
 11. Jeg ville mye heller bygd en selv i stedet for å kjøpe ferdig. Da lærer du samtidig å reparere den og du kan velge komponentene selv sånn at du i detalj kan styre forholdet mellom pris og kvalitet. Forutenom Tinyhawken har jeg bygd alle mine quads selv, jeg tviler på at jeg kommer til å kjøpe en ferdig. Samtidig har jeg så mye deler liggende at jeg glatt kunne dratt hjem og bygd minst to quads av reservedelene mine. Du får si fra om det er noe du trenger, litt spesielle skruer, deler eller 3D-print... 😛
 12. Radiomaster er et godt merke. Jeg ville valgt en med 4in1-internmodul sånn at du kan fly quads med onboard RX (jeg og junior har Tinyhawk 3 til innendørsbruk om vintern) og så kan du plugge i eksternmodul for hva enn du vil ha av høykvalitetsmodul senere. ExpressLRS er veldig populært nå, jeg og junior forblir på Crossfire. Jeg har en Jumper T16 Hall og en Radioking TX18S men vurderer å gå over til Radiomaster. For min del blir det da versjonen med karbon frontplate (metallplata blir kald å komme borti om vintern) og 4in1.
 13. Om du skal spille på den ville jeg sjekka opp HDMI-latens. LG sine OLED er kjent for lav HDMI-latens, men det betyr ikke automatisk at denne har det.
 14. Har forhåndsbestilt signert bluray av en kuriositet for oss FPV-piloter, Flowstate. Den ble vist på Golden Gate International Film Festival, men de har slitt med å selge den frem til nå, men nå skal den visst bli streambar. Signert versjon kom på 72 dollar ink frakt, tror usignert kostet 30 dollar mindre. https://flowstatedocumentary.com/ https://www.imdb.com/title/tt16750078/
×
×
 • Create New...