Jump to content

Leo_

Medlemmer
 • Content Count

  4935
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2479 :)

About Leo_

 • Birthday 04/15/1975

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

13151 profile views
 1. Kan noen tipse meg om hvor jeg kan få kjøpt meg en liten klasse D forsterker? Den skal drive to bittesmå 5" subber i bobilen så greia med klasse D er å få lavt strømforbruk. Effektmessig trenger jeg ikke mye heller på så små elementer.
 2. Dette høres ut som et oppdrag for fastlegen eller Trollsikkerhetstjenesten...
 3. Hvordan vet du at det kommer bensin INN I forgasseren? Jeg tipper det ikke kommer bensin INN i forgasseren men at det enten er noe som blokkerer inntaket eller at flotørventilen sitter fast i stengt posisjon. Uansett bor nok gasseren av og rengjøres, men du kan prøve å banke forsiktig på den med en lett hammer, treg flotørventil kan løsne av det.
 4. OG det er lurt å opplyse om bilen sliter feil slik at den som utfører kontrollen kan korrigere for feil eller bruksmønster.
 5. Her i Trondheim er det et sted hvor familier drar for å ta farvel med smokken. Det er en morsom tursti med troll på trærne og så er greia at man gir smokken til trollet, smokkene blir hengt på trærne. For å bli kvitt smokken her ville jeg prøvd noe sånt, først kastet alle smokkene utenom en, og så latt ungen på et eller annet vis kaste eller destruere den siste selv. IKKE ha flere i reserve! Jepp, det kan bli et par dager med grining i ny og ne, men da vet i alle fall ungen at smokken er borte og ikke bare inndratt.
 6. For meg er det totalt uaktuelt å bruke hjemmekinoen min uten sub, lydgjengivelsen subben gir er for meg en så stor del av lydbildet at all lytteglede ville være borte. For meg ville det være som å lese en bok uten å få lese de 10 siste sidene. Isolering mot lavfrekvent bass er tilnærmet umulig, det krever fysiske barriærer langs alle større flater i rommet og helst i tilstøtende rom om det skal ha noen reell effekt, så det er nok i realiteten bare å glemme. Lyd, herunder også bass er nok noe man må påregne når man i praksis bor sammen med andre, men det er ingenting i veien for å komme med en vennlig anmodning om å være så snill å dra ned bassen noe.
 7. Jeg tror informasjonen allerede er utlevert så det er litt sent å prøve seg på å nekte noe. Jeg prøver mer å finne ut om det faktisk er lovlig å akkumulere slik informasjon uten at de det omhandler i det heletatt kjenner til det. Fram til for noen år siden kunne politiet bruke passregisteret for å finne fram til folk i helt andre sammenhenger enn pass. Jeg var en av dem, jeg kjørte 7km/t for fort forbi en fotoboks med samboers bil og de identifiserte meg via passregisteret (totalt uviktig eksempel), denne praksisen tillates ikke lenger. Jeg innbiller meg at det muligens ikke er lov å ansamle digitale spor, i alle fall ikke uten at brukere er gjort kjent med at deres spor blir lagret og kan utleveres til en eventuell tredjepart. Jeg håper å finne noe konkret informasjon om dette og skulle det vise seg at denne praksisen er lovstridig bør vel i alle fall borettslaget gjøres kjent med dette slik at de kan ordne opp og kanskje unngå problemer i fremtiden.
 8. Jeg bor i et borettslag der det nå politietterforskes en alvorlig forbrytelse. Politiet har gått fra dør til dør og alle prøver selvsagt å gi matnyttig informasjon. Borettslaget har adgangskontroll på et par av flere parkeringsområder som fordrer bruk av adgangskort som er utstedt personlig. Jeg disponerer en av disse parkeringsplassene med begrenset adgang. Jeg overhørte her om dagen at styret i borettslaget skulle utlevere logg over alle disponenters bevegelser inn og ut av disse parkeringsområdene til politiet i forbindelse med denne etterforskningen. Det er forsåvidt ikke problematisk, men når jeg tenker over det så kan jeg ikke minnes å ha akseptert at min trafikk her loggføres og ev. kan utleveres til en tredjepart uten verken opplysning eller tillatelse. Jeg lurer på legaliteten av dette, er det virkelig lov å i det heletatt loggføre slik informasjon uten at det opplyses om det, og er det da ok å utlevere slik informasjon som de det omhandler ikke en gang vet eksisterer? Håper noen med mer juridisk kompetanse enn meg kan dele sitt synspunkt her.
 9. Ikke samtykk i beslag, da kan de legge saken på vent i ubegrenset tid og beholde førerkortet. Uten samtykke må de ha rettens kjennelse på beslag utover 3 uker. Jeg vet om flere konkrete tilfeller der saken har blitt liggende i langt lengre tid enn beslagstiden ville vært. Nå er det bare å vente og se hva du får servert og ta det derfra.
 10. Jeg kommer til å bruke litt penger etter 1. april på enkeltpakker til 1 dollar, og la vær å hente ut. Jeg har ingenting i mot å betale moms, men jeg betaler faen ikke 149kr for å få lov til å betale 2,5kr moms på en gjenstand til 10kr.
 11. Nei, loven sier ikke noe om at du skal bedømme den andre partens hastighet eller intensjoner. Loven er helt klokkeklar, vil noen forbi så er du lovpålagt forpliktet til å hjelpe dem forbi.
 12. Det hørtes veldig rart ut. Du bør vel kontakte Apple om dette, det er jo de som står som oppdragsgiver på leveringen.
 13. § 12.Forbikjøring 4. Når noen vil kjøre forbi til venstre, skal forankjørende holde så langt til høyre som mulig, og ikke øke farten. Når kjøretøyet beveger seg sakte eller tar stor plass, og vegen er uoversiktlig eller har motgående trafikk, skal føreren om nødvendig vike til høyre og sette ned farten eller stanse.
 14. Legg ut bilde av den så vi ser hva slags plugg den har, ev nærbilde av tilkoblingen på subben.
×
×
 • Create New...