Jump to content

Leo_

Medlemmer
 • Content Count

  4991
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2516 :)

About Leo_

 • Birthday 04/15/1975

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

13617 profile views
 1. Jeg skyr Peugeot som pesten, spesielt diesel. Ofte avgassproblemer (selvfølgelig, om du småkjører diesel) kjøreegenskapene er ikke akkurat sportslige og "automatgir" på Peugeot er etter min mening så sørgelig å kjøre at det alene er grunn til å styre unna. Manuellkassene er greie nok. Typisk "alenemorbil / pensjonistbil" med dertil egenskaper, uten driftssikkerhet. Mange er selvsagt uenig i dette, men det er min mening og erfaring, Top Gear brukte en halv episode på å fortelle hvor dårlig Peugeot var blitt - "Peugeot - Exellent at making terrible cars...".
 2. Det som gjerne kan skje er at bilen bak tror han skal til venstre sånn at han bak vil kunne forsøke å passere på høyre side, spesielt motorsykler som gjerne har god plass til høyre for en bil som skal til venstre. Første gang jeg opplevde dette på motorsykkel kom jeg forbi nesa på bilen med et nødhyl, men jeg vurderte et øyeblikk å stoppe og banke bilføreren helseløs. Det er selvfølgelig ikke en rasjonell ting å gjøre, men adrenalin etter å ha blitt lurt forbi og inn i en potensiell livsfarlig situasjon gjør noe med hodet.
 3. Ser stadig oftere de som blinker til venstre før rundkjøringa, for så å blinke seg ut og kjøre rett frem. Virker som noen ikke forstår når det kan være lurt å blinke inn i rundkjøringa....
 4. Du kan prøve å justere inn dørene litt. Låsen i dørene går i inngrep med låsebolten i bakkant av døråpningen, løsne skruene på låsebolten, flytt den litt inn og dra til igjen. Dørene blir litt hardere å lukke, men det gir mer press på dørpakningene. Sjekk kupéfiltret også, er det tett mater klimaanlegget inn mindre luft, slik at trykket i kupéen synker og det lettere trekkes inn luft andre steder.
 5. Godt å se at åndseliten velger elbil...
 6. Skudd i blinde, men prøv å legge inn et bakgrunnsbilde som har mer oppløsning i bredden enn den bredeste skjermen og mer oppløsning i høyden enn den høyeste skjermen. Verd et forsøk.
 7. Fikk hjelp fra en med svart belte, firmwaren var låst. Han la inn ny firmware så nå går det an å gjøre innstillinger på den.
 8. Jeg mistenker du har rett. Finnes det noen måte å lese ut firmware på? Vanskelig å vite hva jeg skal legge inn når jeg ikke vet hva som er der. Foreløpig får jeg prøve å justere med skalering av X og Y.
 9. Jeg prøvde å legge inn endringene først i Repetier Host i GCode-linja, M655 L220 «send» og så M500 «send». Når det ikke funka la jeg M655 L220 som første linje i printer settings i Cura. Der ser ikke ut som printeren responderer på kommandoen. Firmwaren har jeg veldig lite peiling på, jeg sliter med å finne noen måte å lese ut info på.
 10. Hei! Jeg har et problem google ikke kan hjelpe meg med. Jeg har nettopp fått min første printer, en billig brukt delta, ser ut som en FLSUN. Z-aksen er helt fin men X og Y-aksen ser ut til å printe rundt 6% for stort. Jeg har prøvd å legge inn GCode M655 Lxxx i både Repetier Host og som første linje i printer settings i Cura. Jeg har endret rod length fra 180 til 250 (målt til 220) uten at det utgjør noen forskjell. Jeg har også prøvd å legge inn M579 X0.940 Y0.940 i Cura, men det gjorde heller ingen forskjell. Nå sitter jeg skikkelig fast, er det noen her som har noe å tilføre saken?
 11. Dynamisk Sportsskyting med ekte våpen er morsommere...
 12. Programvareoppdatering hos merkeverksted bør vel ta hånd om det, MEN... Dobbeltmassesvinghjul ryker hele tiden og alle vil ryke til slutt, jeg tviler på at effekten har skylda. Uansett er gasspedalen trinnløs
 13. Vet ikke om min hobby er den beste, men jeg synes i alle fall det er fantastisk morsomt å fly FPV. Om du vil vite hva det er kan du ta en titt på youtubekanalen min "Mekanikern".
 14. Det er ikke krav til vindusvisker bak, det er ikke noe som skal anmerkes feil på. Skiltlys er det eneste lyset nå som gir 1erfeil om ett av flere skiltlys ikke virker, har bilen bare ett skiltlys eller begge ikke virker vil def. skiltlys gi 2erfeil.
×
×
 • Create New...