Jump to content

Hårek

Moderatorer
 • Content Count

  26044
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1946 :)

1 Follower

About Hårek

 • Rank
  Moderator

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

45991 profile views
 1. Å bruke en switch er vanligvis like enkelt som å bruke en skjøteledning. Bare å plugge inn.
 2. Retningslinjene: Det holder med én tråd om ditt emne, ikke opprett flere identiske tråder i forskjellige områder av forumet.
 3. Vet ikke løsningen (er ikke mange som bruker Lagringsplasser, slå det av). Søk i Google på storage spaces cannot remove drive, så finner du antagelig ut av det.
 4. Spenningen trenger du ikke forholde deg til, den spiller liten rolle (jeg forutsetter at det er svakstrøm). Det er bare to terminalpunkter som skal kortsluttes, enten med en impulsbryter (ringeknapp) eller et rele.
 5. Det pleier å være tilkobling for en betjeningsknapp, type impulsbryter. Kan være rekkeklemmen der det står START. La Arduino styre et rele på den.
 6. Det er NULL som er eksperten her, men tror jeg kan påstå at en router ikke kan operere som en WiFi ekstender. Dvs den kan ikke motta WiFi fra en annen router. Edit: bør visst overlate til andre å komme med påstander ...
 7. Har du flat støpsel som kan åpnes? Hvis du har vanlig rundt støpsel så er det støpt, da må dekslet bak på ovnen åpnes. Skru løs den gul/grønne ledningen og la den henge fritt. Forutsetningen er at ovnen står uten kontakt med noe av metall. Man må heller ikke ta på den, hvis det er jordfeil blir den strømførende. Hvis du nå kan plugge inn kontakten uten at sikringen går, så har du jordfeil.
 8. Har du tilgang til et multimeter? Da kan du måle på støpslet, motstand mellom fase/jord og fase/fase.
 9. Vet ikke hvor mye du kan gjøre selv. Men det jeg ville gjort er å ta fram ovnen (løfte den fri fra skapet hvis den er innebygd), og sjekke at ledningen er hel og uskadet. Så skrudd av bakplaten for å sjekke innenfor. Som du ser i den andre tråden koblet han fra jordledningen. Det er potensiellt farlig, men en enkel måte å skille jordfeil fra kortslutning.
 10. Kuldegrader er ikke noe problem. Sett den gjerne i en boks, men den må ikke være for liten og tett. Hvis det blir for varmt får du et problem.
 11. Antar du har en jordfeilautomat, ikke bare en vanlig sikring. Så da har du kanskje jordfeil på stekeovnen. Sjekk dene tråden: Bruk av stekeovn etter vask fører til sikringen slår seg av
 12. Pre-out er en utgang fra forforsterker, kan kobles til en annen forsterker. Aux er inngang. Altså stikk motsatt funksjon. Coax er S/PDIF, en digital inngang. Akkurat som Optical, bare en annen type kabel.
 13. Hårek

  Strøm-gnist

  Det er 230V tilkobling som lager en liten gnist? Det er helt normalt. Det er bare noen kondensatorer som skal lades opp. Gnisten du ser kan sammenlignes med statisk utlading. Helt ufarlig.
 14. Moderatormelding Innlegg som går på person blir fjernet.
 15. Moderatormelding Innlegg som går på person blir fjernet.
×
×
 • Create New...