Jump to content

Hårek

Moderatorer
 • Content Count

  26080
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1959 :)

1 Follower

About Hårek

 • Rank
  Moderator

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

46180 profile views
 1. Skal det gå an å få appen til å koble seg direkte til gressklipperen? Det normale med IOT er at man trenger internett for å koble seg til leverandørens server.
 2. Kanskje de prøver å fortelle deg at du kan støte på et problem som de ikke har en fiks for enda. Det er jo ikke uvanlig.
 3. Nå tror jeg du tuller. Er ingen problemer med å logge på routermodem hos Get. Instruksjon hos Get Kundeservice: Logg på modemet ditt ved å skrive 192.168.0.1 i adressefeltet i nettleseren din. Kanskje du blander Get og Telenor?
 4. Det er din IP på internet, det er ikke den jeg spør om. Se guiden jeg linket til.
 5. Hvilken IP har din PC? Guide: https://www.avast.com/c-how-to-find-ip-address#:~:text=Open the Windows Start menu,address in the new window.
 6. UltraSearch. Eller et alternativ fra denne listen.
 7. "Dataangrepet ... ble henlagt et snaut år etter hendelsen." Gir dette mening? I så fall, hva innebærer det at et dataangrep blir henlagt?
 8. Bare en liten tanke om dette: har du 3-fase inn i sikringskapet? Hvis så, kanskje de to enhetene var plugget inn på forskjellige faseledere. I såfall er det ikke sikkert det er direkte forbindelse mellom dem, signalet må via transformatorstasjonen. Har ingen erfaring med slike enheter, men tenker meg at det kan være en forklaring på at noen opplever at det fungerer helt OK mens det ikke fungerer for andre. Det er ikke lett å vite hvilke faseledere kursene er koblet til.
 9. "Telenor sin løsning" er ikke en entydig beskrivelse. Mulig du har ADSL (dvs tilkoblet via telefonlinje), da er Telenor sin router også et modem. Men hvis man har Telenor fiber så kan man bruke den router man ønsker. Get leverer stort sett via coax kabel, så de har et routermodem (typisk Sagemcom). Ganske sikker på at det kan settes i bridge. F.eks om du kjøper et WiFi mesh system fra Get (trådløs boligpakke).
 10. Jeg har brukt en IR sender/mottaker med reflektor, montert ca 50 cm over gulvet. AliExpress Det er for å sjekke at bilen er kjørt langt nok inn.
 11. Tipper du ikke mener å redigere skjermbildene, men å få ut teksten fra dokumentene? Det gjøres med OCR programvare.
 12. Navnet på programmet og hvor det ligger er helt uvesentlig. Exe-filen er bare for lagring av koden. Det blir uansett samme kode / prosess som kjører i minnet. Det er ofte mulig å ha mange like prosesser, men hvis de skal ha tilgang til den samme datafilen så blir det et problem. Når filen er åpnet i en prosess så er den låst til den prosessen, og neste prosess nektes tilgang. Kan ikke hjelpe med dette spesifikke problemet, men du nevner selv at du tenker på prinsippet.
 13. Å installere samme program to ganger var en ny vinkling. Det har lite for seg, det er absolutt ikke måten å gjøre det på. De fleste programmer kan kjøre flere instanser (fra en og samme installasjon). Men hvis programmet bruker en ressurs som ikke kan deles så kan det bare kjøre en instans.
 14. Hårek

  FanFaking

  Hva er problemet? Fra hovedkortkontakten går GND og +12V både til vifte og "fakefan" kretsen. PWM går bare til vifte, Tach går bare til "fakefan". RS Components leverer veldig raskt, det kommer på døra dagen etter med DHL. Eller ELFA.
 15. For dårlige bilder. Ser ut som en bille. http://www.skadedyr.no/biller
×
×
 • Create New...