Gå til innhold

Hårek

Moderatorer
 • Innlegg

  26 652
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

1 følger

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

50 379 profilvisninger

Hårek sine prestasjoner

2,3k

Nettsamfunnsomdømme

51

Hjelpsomme svar

 1. BIOS har en lavere oppløsning enn skjermkontroller klarer? PC og skjermkontroller kommuniserer (HDMI handshake) under oppstart, kanskje de ikke finner en felles modus.
 2. Audi etron? Ja, det fungerer utmerket. Jeg brukte det i myAudi app. Ikke prøvd direkte i bilen (mer tungvindt), men det burde gå ut på det samme. Kan nevne at hos BMW fungerer det ikke. Kartleverandøren HERE har lagt inn en idiotisk 'oversetter' som gjør om koordinater til adresse. Og det betyr ofte at man blir dirigert til et sted mange kilometer unna dit man skal.
 3. Kan ha sammenheng med at det er for dyrt å reparere noe i Norge. Det skal betales moms på deler og timer. Og produsentene vil ikke gi uautoriserte verksteder tilgang til informasjon og deler.
 4. Tenkte litt mer på dette. På TN får man tre separate 230V 1-fas laster (som f.eks en elbil), og de er faseforskjøvet 120 grader. Det ligner jo på det man får fra IT. Men vet ikke om det lov å koble slik på en blå kontakt, er ikke elektriker. Edit: tar en fridag for å sjekke demens utvikling. ☹️
 5. Kan nevnes at det går an å løse med en transformator. Men det koster nesten 30.000 kr https://www.elbilgrossisten.no/products/transformator-skilletrafo-230v-3-fas?variant=20819949650023
 6. Ja. Det er en løsning jeg har brukt på ladekabelen til Audi.
 7. Hos meg var det karmen som ble skjev. Det utviklet seg over flere år. Først ble det bra ved å fore ut ene hengslet. Men nylig måtte jeg ta av listene for å komme til mellom karm og stendere. Det var lagt inn kiler som gjorde det umulig å justere på skruen. Slo vekk en kile, og tok spenntak med et brekkjern. Da fikk jeg justert det ganske bra, glippe mellom karm og dør forsvant.
 8. Nei. Det kan jeg ikke se er mulig.
 9. Nei, da må du eventuellt oppgradere med ny kabel og sikring. Og det spørs om netteier tillater så høy 1-fas last.
 10. Blå 4-pins er 3-fas 230V. Da tar bilen som regel bare 1 fase, max 7.3 kW ved 32A. Firmaet Voldt finner du forøvrig i England og Nederland. voldt.nl og voldt.co.uk Svadaen sitter løst: Det som skiller denne laderen fra andre ladekabler, er at laderen vi har utviklet, kan justeres fra 8A til 16A, noe som betyr at den kan lade elbilen eller ladestasjonen din opptil 11 kW i timen.
 11. Ja, det var en PC-Service / Parabol sjappe der før. Senere frisør og Thai massasje. Finner det på Google Maps.
 12. Noen som har sett hva Helmut Marco sa om Perez? Han har uttalt noe om etnesitet, helt uakseptabelt. Lurer på hvilke ord han brukte.
 13. Automatgir på sykkel er vel hverken nytt eller genialt. Det er CVT som er poenget på denne sykkelen. Har Shimano Alfine på min, et konvensjonelt navgir. Har en knapp for å velge mellom automat og manuell. Syntes manuell er å foretrekke, automat krever nok tilvenning.
 14. Red Bull ultimate drag race:
×
×
 • Opprett ny...