Gå til innhold

Hårek

Moderatorer
  • Innlegg

    26 729
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

1 følger

Profile Information

  • Kjønn
    Mann

Nylige profilbesøk

51 057 profilvisninger

Hårek sine prestasjoner

2,4k

Nettsamfunnsomdømme

51

Hjelpsomme svar

  1. I den artikkelen er det en merkelig formulering: "Om du lader på en 400 volts-lader kan batteriet deles i to halvdeler med hver sin halvdel av spenningen" . Halvdelen av 400V? Det gir jo ingen mening. Det Audi sier er: "If a charging station is working with 400-volt technology, bank-charging is possible for the first time. The 800-volt battery is automatically divided into two batteries at equal voltage, which can then be charged in parallel with up to 135 kW."
  2. Har den Ethernet kontakt? Da prøver du tilkobling med kabel for å sjekke om det kan være et WiFi problem.
  3. MST virker å være en noe umoden teknologi, kanskje derfor Apple ikke støtter det?. Har en Dell laptop og to Dell skjermer. Brukte de først med en USB-C kabel fra laptop til skjerm, og DP-DP mellom skjermene. Var ganske ustabilt, ene skjermen kunne plutselig 'forsvinne' fra Windows. Bruker nå en USB-C kabel til hver skjerm, det er stabilt.
  4. Kjell.com har noen releer. De er en-pol vendebryter, men ved å bruke en modul med to sammen kan du la det ene ligge i parallell over fotocellebryteren. AliExpress har tilsvarende rele, de kommer i forskjellige moduler med en, to, fire, etc. Du trenger også en liten 5V strømforsyning og en boks å ha dette i. Her er en detaljert guide for slike releer.
  5. AHCI er en protokoll for å kommunisere med diskens mikrokontroller. Det er helt utenkelig at den ikke inneholder muligheter for å slå av automatiske funksjoner som sektor remapping. Det er essensiellt for utviklere av chipset og disk software å kunne jobbe på et lavere nivå.
  6. Igjen, du feilinformerer. Spinrite skriver til en sektor med lesefeil, og den slår av diskens egen remapping mens den gjør det. Det er bla.a. beskrevet på Wikipedia. Ddrescue og Spinrite er veldig forskjellige verktøy, det er ikke så mye å sammenligne. Men dette er off-topic, har lite med trådens tema å gjøre.
  7. Det stemmer vel ikke. Spinrite er basert på å reparere disken ved å skrive til den. Sjekk review og søk på "rewrite".
  8. Det var innslag om dette i Østlandsendingen, rett etter Dagsrevyen i kveld.
  9. Er normalt ikke noe betjening. Det slår seg på automatisk, og har et minnekort man tar ut og putter i en PC for å hente ut filer i ettertid (som dagen etterpå). BlackVue er lite og diskret.
  10. Hårek

    Monitor for MW3

    Retningslinjene: Det holder med én tråd om ditt emne, ikke opprett flere identiske tråder i forskjellige områder av forumet. https://www.diskusjon.no/topic/1943216-monitor-til-ps5/#comment-26938699
  11. Troubleshooting: https://www.manualslib.com/manual/108903/Nad-L-54.html?page=29#manual
  12. Fra manualen: To perform a factory reset simultaneously press-and-hold for 10 seconds the HTR 4's [ON] and[RTN] keys; the Learn LED will start to flash green. Release [ON] and [RTN] before the second flash iscomplete; the Learn LED will turn red, indicating the remote has been reset. NOTE: You must release [ON] and [RTN] before the second flash goes out, otherwise the unit will not reset;should this occur, repeat the full procedure.
  13. Fant noen tips her: https://webpop.io/cloudflare/502-bad-gateway-error/ #1 er å resette browser cache.
  14. Du kunne kanskje fortelle noe om hvilke ledninger, og hvorfor du koblet dem av? Det er sikkert riktig tenkt, man kan forsøke å koble vekk det meste og se om det hjelper. Kunne mistenkt feil på PSU. Eller noe som trekker for mye strøm (kortslutning).
×
×
  • Opprett ny...