Gå til innhold

Småprat om/rundt WoW


Anbefalte innlegg

Jeg antar at det var et valg mellom the lesser of two evils. 

Benytte sharding-tech for å minske launch-problemer pga belastning, eller ikke gjøre det og potensielt kræsje loginservere totalt. Førstnevnte er en mye bedre langsiktig løsning, så får folk heller være litt snurtne "fordi det var ikke sånn for 15 år sida..." Det vil gå over.

 

Dem var også adamante på at dem forsto det sosiale aspektet ved å ikke ha sharding og at dem ville gå langt for å unngå å benytte den teknologien slik vi kjenner det på live servere i dag. 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 3 uker senere...

Jeg startet å spille igjen etter rundt én måned pause med andre spill.

 

Gud bedres å AH har blitt bedre! En fryd å spille. La ikke merke til noen endring i ukene etter prisendringene på posting, men ser ut til at folk har fått det med seg nå, og poster deretter.

det er er litt drit er når du skal selge ting som er dyre så vill man ikke legge ut 200 i en stack, for det er ikke sånn at alle vill kjøpe 200 anchor weed til 200 gull stykke , men skal du dele det opp blir det helt insane risk og legge det ut på ah.

Lenke til kommentar

Jeg også tror Classic er for spesielt interesserte. 

Har mange gode minner med vanilla, men betyr ikke at jeg vil spille det igjen. Følelsen man hadde da det ble lansert får man aldri igjen.

 

Blir litt som å spille super mario bros nå, blir liksom ikke helt det samme.

 

Det er jo seff det nye nå, alle er tom for ideer så de driver å remaster gamle spill i hytt og pine. Joda, fett nok det i typ 30 min så innser man at verden går videre og at man faktisk har lyst på nye spill, ikke spille resirkulerte gamle spill.

Jeg blir ikke overrasket om Classic har flere aktive spillere enn Retail. I hvert fall i de første månedene, men jeg trur det holder seg ganske lenge, faktisk.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
  • 3 uker senere...

Regner med du ikke skal spille Classic?

Nei. Tviler på at det vil tenne gnisten igjen. Det er det store bildet som har mest å si. Jeg føler at jeg som spiller blir sett på som et visakort hvor det skal tynes ut så mye penger som mulig. Dette er i og for seg valgfritt i Wow, men den følelsen var spikeren i kisten for min del. Og må si det føles godt pr dags dato.

Lenke til kommentar

Unsub og avinstallerte i går. Jeg har ikke dyp nok emosjonell forbindelse til Blizzard til å fortsette. Det er uansett ikke lenger Blizzard, men Activision som bruker merkenavnet Blizzard.

 

Det var noen morsomme år

Sitter i samme båt. Unsubba i November pga ikke nok timer i døgnet. Hadde alltid en plan om å subbe igjen i Januar og fortsette i 8.1. Men etter alt Blizzard har prestert i 2018, så ser det ikke ut til at jeg kommer til å subbe igjen i nærmere fremtid. Jeg har rett og slett mistet tilliten, og de må imponere stort fremover for at de skal få tilliten min tilbake.

Lenke til kommentar

Nå er jo ikke raidet sluppet da. Kan være mye spennende der inne. En ting er å se filmer på stream og YouTube fra beta og PTR, live-versjon der man raider selv blir jo alltid noe annet. Mange fights jeg har grua meg til og trodd var dritt helt til jeg fikk de inn i fingra og hodet. Da ble mange raids og fights veldig gøy plutselig!

 

EDIT: Jeg har vært nært å begynne igjen, kom meg bare til 112 før jeg ga meg etter release. Men det blir å vente til Classic, få oppleve det jeg aldri fikk (i makslevel) den gang. Er det gøy, så durer jeg på. Ellers så tenker jeg at det var gøy å teste vanilla på ordentlig en gang igjen, så si meg ferdig med WoW.

 

Det har vært mye moro, mye irritasjon, mye (alt for mye) grinding. Men det finnes grenser for hvor lenge de kan melke, når stories begynner å bli litt snodige, ikke like gjennomtenkt kanskje, føles iallefall tidvis slik, da er det på tur nedover!

Endret av Jakke
Lenke til kommentar

Raids i WoW var bedre før

Expansions kom litt for fort før, da folk ikke rakk å gjøre raids, men de var tilgengelig..

Hvor mange fikk gjort Naxx eller AQ40 i Vanilla?

Sunwell i BC?

WotLK fikk jeg gjort alt, så gikk det nedover da det ble for lenge mellom raids, Firelands ble farma og neste raid kom "aldri", så vidt jeg husker, folk ble lei og slutta

Fra og med Pandaris så har jeg kun gjort LFR og i BfA har jeg knapt raidet på grunn av at guilden gikk i oppløsning og folk bytta server

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...