Jump to content

Wheeljack

Medlemmer
 • Content Count

  4780
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Wheeljack last won the day on November 1 2011

Wheeljack had the most liked content!

Community Reputation

1127 :)

1 Follower

About Wheeljack

 • Birthday 05/05/1979

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

15348 profile views
 1. Jeg er i begge ender av skalaen, men det beste eksemplet jeg har er kanskje The Last of Us. Jeg er ikke glad i hverken post-apokalyptiske scenarioer eller zombie, horror survival spill. Det her så etter alle solemerker ut som innehold begge deler så til tross for vanvittig gode anmeldelser og skryt over hele linja så var det her noe jeg "visste" jeg ikke kom til å like. Jeg fikk i 2018 spillet i gave av noen, og jeg brukte sikkert tre måneder på å motivere meg til å begynne på det. FØlte liksom at jeg måtte siden det tross alt var en gave. Tok litt tid, men det gikk til slutt opp for meg at spillet var ikke i nærheten av hva jeg hadde trodd det var. Nå har jeg spilt igjennom Part 1 sikkert tre ganger og Part 2 to ganger. Ser fram til TV-serien neste år. På den andre sida så finnes f.eks Final Fantasy. Det er en spill-serie og sjanger som er vanvittig populær. Aldri likt temaet, aldri hatt sansen for anime og spillene i seg sjøl har aldri frista meg det spøtt. Prøvde etter mye mas FF14 littegrann og fikk bekrefta alle fordommene mine. Sikkert kult for dem som liker det, men det er ikke noe for meg.
 2. Var (er) storfan av Monkey Island 1, 2 og 3. Var litt skeptisk til grafikken på det nye men det tok omtrent tre minutter av gameplay så la jeg ikke merke til den lengre. Har ikke spilt mer enn et knapt kvarter, men allerede veit jeg at det her kommer til å falle i smak .Fikk liksom MI-viben med en gang.
 3. Coil-whine som noen andre har poengtert tidligere. Jeg har samme lyden når jeg drar igang Hitman, men bare under lasting av spillet. Lenge siden jeg har prøvd JWE 2, så husker ikke om jeg har det der også.
 4. Zscaler ser jeg. Da regner jeg med at det ligger en klient i bakgrunnen der også som ikke lar seg stoppe uten adminrettigheter. Den styres av en policy som går over internett så enten må den klienten vekk eller så må ansvarlig for Zscaler åpne opp pr brukernavn.
 5. "Juice me, bitch!" Har du en link til den YT-videoen? Lenge siden jeg har sett serien nå, irriterte meg grønn over at den slutta på en cliffhanger sjøl så har liksom aldri frista å se den om igjen. Minnes å huske at sånn overall likte jeg den ganske godt.
 6. Surface!! Så det ER fler enn meg som har hørt om den serien (likte den sjøl) Alcatraz er også en serie jeg skulle ønske ihvertfall fikk en sesong til så den kunne avsluttes på en noenlunde vettug måte.
 7. Jeg har vært borti nok kranglefanter og svindlere på finn til at å bruke noe annet enn Fiks Ferdig er helt uaktuelt for meg.
 8. Hjelper også at media ikke lenger har løpende oppdateringer med enorme overskrifter om hvor mange smitta det er.
 9. Er helt enig med deg, men syntes det er litt forskjell på å selge "kontakt med de døde" og ser (prinsippielt) ikke på det som noen forskjell fra å donere til ei kirke for at en prest skal kommunisere med gud for deg. Da "selger" man på en måte et slags håp. Jeg syntes fortsatt det er noe forkastelig lurendreieri, men gir det folk håp og sjelefred så må dem bare holde på for min del. Derimot, det å selge "kurer" for påviste (og i noen tilfeller dødelige) sykdommer ser jeg på som atskillig verre. Hele den situasjona her blir forsterka av at sjarlatan Durex benytter kongehuset og kongefamilien som springbrett. Det norske folk har, tradisjonelt sett, stor tiltro og tillit til kongehuset vårt. Hvordan kongen og dronninga håndterer hele den situasjona her tror jeg kan bli veldig avgjørende for hvordan kongehuset blir oppfatta framover. Jeg har ikke løsninga sjøl og jeg veit faktisk helt ærlig talt ikke hva jeg ville gjort. På en måte så er det snakk om ei datter, og på en annen måte så er det snakk om ei prinsesse og representanter for Norge som land.
 10. Det englestyret hennes sidestilte jeg egentlig litt med religion. Så lenge det ikke skader noen og det gir deg glede, så kjør på. Kvakksalveriet til sjarlatan Durex derimot, ER skadelig. Er ikke for "kansellering" jeg heller, men jeg er veldig for at ihvertfall medisinske institusjoner tar avstand fra personer som driver med den slags svindel.
 11. Nei, men så regner ikke jeg med at du dater noen fra kongefamilien heller, eller er en annen form for veldig offentlig person. Om du kaller deg sjøl for Prins Knut av Norge så har det like mye betydning som om jeg skulle kalle meg sjøl Kongen av Campingplassen - ingen bryr seg. Men, hele poenget mitt er at en sjølerklært øglemann fra andromeda som dater noen i arverekka til tronen kaller seg prins, syntes jeg er svært uheldig for Norge. Hvem Martha dater på privaten kunne ikke brydd meg mindre. Han (eller hun om Martha plutselig skulle gå i den retninga) kan være så sprø han vil, og ha hvilken som helst etnisk eller religiøs tilhørighet som helst. Jeg bryr meg fordi Durex bruker platformen til kongehuset til å spre galskapen sin, og kongehuset er en representant for Norge.
 12. Ingenting offisielt. Men sånn som han holder på og melke det for alt det er verdt så blir han jo en representant - ufrivillig for oss og på helt feil måte. Han dater jo en kongedatter (sjøl om ho har sagt fra seg tittel så er Martha fortsatt nr 4 i arverekka) og sjarlatanen og kvakksalveren har utnevnt seg sjøl til "prins". Kan ikke sammenligne ektefellene til søstrene til Harald med klovnen Durex. Dem holder seg i skyggen og oppfører seg som folk. Ikke prøver dem å selge medaljonger som kurerer corona eller sier at folk med kreft har valgt sjøl å ha det heller.
 13. Setter jo det ellers så folkelige kongehuset i en lei knipe her også. Hvordan håndtere det tullet her på en sånn måte at dattera deres blir skåna samtidig som dem også ikke fornærmer hele det norske folk. Når sjalatan Durex slenger om seg med adelige titler også (fra denne artikkelen) så har det gått altfor, altfor langt og noe må gjøres. Jeg vil aldeles ikke ha en kvakksalver som mener at folk som har kreft har valgt det sjøl til å representere Norge.
 14. Da jeg blei født var det ca 4.4 millarder mennesker på jorda. I 2020 var det 7,8 milliarder (Wiki). Det er en økning på over tre tusen millioner mennesker ila drøye 40 år. Det er over seks HUNDRE ganger Norges befolkning. Vi blir fler og fler, mens ressurssene blir mindre og mindre. Jeg syntes det er helt greit at noen velger å ikke få barn.
 15. I Paris, spesielt på hotellene og rundt dem større "turistfellene" snakker dem stort sett engelsk. Hvis du lærer deg å stotre fram "unnskyld, men snakker du engelsk?" på fransk, så vil du nok oppleve at mange ikke har noe problem med å bytte over. Spesielt hvis dem skjønner at du er norsk og ikke har engelsk som morsmål du heller. Da virker det som om det litt mer sånn "møtes på halvveien" og ikke "du kommer til vårt land og antar at vi snakker språket ditt" Det var ihvertfall mitt inntrykk.
×
×
 • Create New...