Jump to content

Wheeljack

Medlemmer
 • Content Count

  4534
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Wheeljack last won the day on November 1 2011

Wheeljack had the most liked content!

Community Reputation

917 :)

About Wheeljack

 • Birthday 05/05/1979

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

13825 profile views
 1. Tviler sterkt på at det blir en ny nasjonal lockdown. Kan i ytterste konsekvens tenke meg at kommuner/byer med høy smittespredning innfører lokale tiltak, men ikke noe mer enn det.
 2. Neinei. Såklart ikke. Det fant vi jo ut i sommer. Hvis et fly lander før midnatt så er det ikke farlig. Kvart over derimot, så er det smittefare. Opererer igrunn sånn som det gjorde enda tidligere. Vi lærte jo da at viruset smitter ikke hvis du har en politisk agenda.
 3. Har ikke rare hypen for Shadowlands jeg heller. Men tror det er mer meg som er blitt ganske lei WoW på generell basis. Jeg har ikke lest noe særlig om Shadowlands og husker ikke engang storylinen. (Jeg har ikke gjort noen innsats for å finne det ut heller så det er sagt). Jeg har beta til SL, men der logga jeg inn èn gang, gikk to skritt, blei disconnecta og så logga jeg aldri inn igjen. Kommer nok til å spille ved release regner jeg med, så får vi se hvor lenge jeg er engasjert. Har ikke spilt hverken classic eller retail siden april eller noe sånt.
 4. I min kommune var det registrert 10 tilfeller av smittede i Mars... og det var igrunn det. Å sende hele kommunen inn i en ny lockdown når det ikke er registrert dødsfall eller engang nye tilfeller av smitte på 6 måneder har ingen hensikt. Blir det ny lockdown (som jeg tviler sterkt på), så blir nok den regulert lokalt.
 5. Litt kanskje? Det er lett for meg å si at jeg er "lei" siden hverken jeg eller noen i min familie eller omgangskrets er direkte påvirka av viruset. Det gjør det vanskelig å forstå alt hysteriet, selv om tallene i aviser og medier taler for seg selv og jeg ikke har noen grunn til å betvile dette. Med unntak av håndsprit overalt så er ting uansett mer eller mindre som før der hvor jeg bor og det har det mer eller mindre vært siden juni. Det jeg derimot er lei av er fanatikere i hver sin ytterkant av hele greia. Dem som fordømmer alle som ikke pakker seg inn i hazmat-suits når dem skal hente avisa og dem som plent nekter å innfinne seg i smittevernsregler fordi dem påberoper seg brudd på menneskerettigheter.
 6. Akkurat det med kosmetiske mikrotransaksjoner bryr meg ikke, jeg benytter meg ikke av dem. Ut ifra reviews jeg har sett og lest, så virker det mer som om gameplay ikke er helt som det burde være. (Gameranx og GamingBolt). Har lyst til å prøve det, siden jeg generelt er glad i Marvel, men tenker jeg venter en liten stund til ting er utbedra/patcha. Muligens jeg venter til det kommer på tilbud også.
 7. Joa, fair point, så det ikke helt fra den vinkelen der. Litt av problemet tror jeg ligger i at dersom noen legger ut en video om at "Dette viruset kan drikkes uten problemer!", videoen spres, og ingen av dem som har sett den gidder å se en video til hvor en vitenskapsmann sier at dette er feil. Alternativet er i min mening bedre at færrest mulig ser den første videoen i det hele tatt.
 8. Flat Earth, Aliens og den slags sensureres ikke av myndighetene fordi om folk tror jorda er flat eller tror at utenomjordiske er i blant oss, så skader det egentlig ingen. Å spre misinformasjon om et virus under en pandemi med påviste dødsfall nærmere millionen derimot er faktisk rett og slett farlig. Syntes det er trist at enkelte tror at myndighetene gjør det her for moro skyld.
 9. Strent tatt så gikk vel hele dugnaden ut vinduet da titusenvis av folk kunne samles i protest uten at det fikk noen følger - og da tenker jeg nødvendigvis ikke på manglende reaksjoner fra myndighetene, men ingen (påvist) smittespredning som følge av det som skjedde heller.
 10. Godt poeng. Er nok mye i det at man slipper og manuelt foreta en nedslakking som bidrar. Det her var liksom en av dem tingene man tror man ikke trenger før man har hatt dem. Jeg tenkte det samme da regnsensor plutselig blei en greie for mange år sida. Jeg så aldeles ikke nytteverdien av det før jeg fikk meg en bil som hadde dette.
 11. Kan skrive under på dette med ACC - merker at jeg blir betraktelig mindre irritert over å havne bak noen som ligger i 70-75 i 80-sona når jeg har satt ACC'n på. Aner virkelig ikke hvorfor, fordi jeg er en av dem som ikke kan fordra folk som absolutt skal lunte 10-15 km/t under fartsgrensa på tørre, fine veier uten å slippe noen forbi. Vær og føreforhold spiller selvfølgelig inn... her i vinter en gang da jeg skulle hjem fra jobb var det skikkelig bedritent møkkaføre. Slaps, is, regn og snø omhverandre. Jeg havna bak en som lunta avgårde i 45-50 i 90-sona, og det passa meg egentlig fint at det gikk så sakte. Det var grusomt føre. Bak meg lå det sikkert 15-20 biler i samme hastighet. Da veien utvida seg til to-felt med forbikjøringsmuligheter så holdt karen foran meg fortsatt ca 40, jeg følte ikke noe behov for å kjøre forbi (fortsatt 90-sone) så jeg holdt meg der, og etter et kikk i speilet så viste det seg at alle bilene bak oss igjen hadde heller ikke noe lyst til å holde fartsgrensa på det tidspunktet så venstrefila forblei tom helt til det snevra inn igjen.
 12. Ut ifra hva jeg søkte meg fram til for et par år sida, så er det et ganske kjent tilfelle med G-sync og har lite og si hva for slags oppsett du har ellers. Antar at kompisen din ikke har G-sync skjerm? På den tida spilte jeg mye WoW mens jeg så på vintersport på nett-tv. Plaga meg såpass at jeg skrudde G-Sync av og da forsvant hakkinga helt. Fikk ikke noe nevneverdig FPS-drop (som jeg merka ihvertfall). Jeg har G-sync enabla hele tida nå, og merker egentlig ikke noe særlig hakking på skjerm nummer to annet enn under loading.
 13. Ser ikke helt problemet med DLC'er når dem er av størrelsesrangen til Hearts of Stone og Blood and Wine (sistnevnte kunne nesten vært et eget spill på egenhånd). Disse er der jo for blant annet tilleggsinntekter og gjenskape hype om et spill ved å gi ut nytt innhold i håp om å tiltrekke nye spillere. Mange ser på dette som griskhet, og det får bli dems egen sak. Spillutviklere er og blir en business som kun har til hensikt å generere inntekt - som enhver annen bedrift. Ingen av disse eksisterer for å være snille og gjøre forbrukere en tjeneste.
 14. Er gaming-skjermen din G-sync? Neste spørsmål er om det hakker hele tida, eller kun under loading screens eller annet som tidvis krever en del prosessor og/eller GPU-kraft? Jeg har en 2K Asus 27" g-sync og opplever dette av og til sjøl under kraftig load dersom jeg ser på nett-tv, twitch eller youtube på skjerm nummer 2. Ikke så mye under spilling generelt, men veldig ofte når det loades. Du kan eventuelt prøve å disable G-sync (nvidia control panel --> set up G-SYNC, kryss vekk "enable G-sync....") og se om det blir bedre. Hvis du ikke merker noe spesielt ytelses-drop i spillene dine så kan du jo prøve å ha den avskrudd.
×
×
 • Create New...