Jump to content

Wheeljack

Medlemmer
 • Content Count

  4695
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Wheeljack last won the day on November 1 2011

Wheeljack had the most liked content!

Community Reputation

1063 :)

1 Follower

About Wheeljack

 • Birthday 05/05/1979

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

14872 profile views
 1. Tror nok det har litt med arbeidsgiver å gjøre. Noen sjefer ser ikke på forkjølelse som god nok grunn til en sjukedag og kan med det få ansatte til å føle seg "pressa" til å dra på jobb. Er ikke sånn hvor jeg jobber, men hører venner og sånt fortelle historier. Mange steder er det også en inngrodd heltekultur ved å se på det som pliktoppfyllende innsats å fortsatt stille opp sjøl om man er litt småsjuk. Det har jeg aldri skjønt. En som jobber på halv maskin (for full lønn) kan jo smitte noen andre som tar det med seg hjem til barna sine som igjen fører til at en av foreldrene må være hjemme med sjuke barn seinere. Men - eksemplet over er nok mer unntaket enn normalen. Personlig så håper og tror jeg at det på generell basis har endra seg slik som det nevnes over her.
 2. Kanskje ikke direkte relatert til Koronaviruset, men dem 18 månedene med nye måter å jobbe på har nok gjort sitt til at denne er nå å fiinne på stillingsutlysningene på finn.no:
 3. På disse trakter så har ting vært som normalt siden i våres en gang, så "gjenåpning av Norge" merker jeg ikke så mye til. Ser en og annen med munnbind på senter av og til, men det er jo et valg dem sjøl tar så det har jeg ikke noe imot. Jobber fortsatt mye hjemmefra, men nå er det mer fordi arbeidsgiver har åpna for hjemmekontor som en fast ordning for dem som har mulighet og ønsker det.
 4. Hvor har jeg sagt at Covid "bare er en influensa" ?
 5. Vi veit absolutt ingenting om potensielle langtidsvirkninger av ei vaksine som er hasteutvikla på noen få måneder og så påtvingi ut til befolkninga. Jeg forstår godt at noen er skeptiske og jeg syntes ikke dem fortjener å bli stempla på den måten som du gir uttrykk for der. Malaria, gulfeber og andre vaksiner har vi hatt i lange tider og har en god oversikt over bivirkninger av under en rekke forskjellige medisinske omstendigheter. Det er også kun enkelte land som krever disse vaksinene for å få visum. Uten coronapass så kan du ikke engang handle smågodt på Svinesund om du så bor i Halden. Jeg er for frisk og både for ung og for gammal samtidig så jeg ligger langt nede på prioriteringslista, men kommer til å ta den når jeg blir tilbudt.
 6. Tror det der er veldig indiviuelt pr arbeidsgiver. Min arbeidsgiver innfører et fleksibelt program hvor folk kan jobbe opp til tre dager hjemmefra i uka om dem skulle ønske. Får også utbetalt en engangssum som skal benyttes til ergonomi. Det skyldes nok en liten kombo av at dem har sett at folk flest er like effektive hjemmefra og at her kan det være penger å spare på å kutte kontorplasser.
 7. Holder an litt før jeg hyper meg selv opp over det der. Warcraft 3 Reforged var veldig skuffende.
 8. Tror det er mye sant i det du sier der. Jeg er ikke for å opprettholde tiltak bare på grunn av mange trives med det, men er det noe det halvannet året har vist oss så er det at hjemmekontor fungerer veldig fint i mange tilfeller. Dette er noe arbeidsgivere forhåpentligvis har fått med seg og håper dem vil legge til rette for det framover. (Min arbeidsgiver innfører en fleksibel ordning når dette er over hvor man kan velge å ha opptil 3 dager i uka hjemmefra om man ønsker). Jeg forstår også veldig godt at tvunget hjemmekontor ikke er noe stas når man sitter med en 14" laptop på kjøkkenbordet mens barn, husdyr og samboer stadig romsterer rundt beina dine. Er det mulighet for å velge hjemmekontor sjøl når det passer så vil jeg tro ting stiller seg litt annerledes.
 9. Som jeg sa; Jeg forstår årsakene og jeg er imponert over jobben som blir lagt ned for å i det hele tatt kunne produsere. Det var ikke ment som et stikk til industrien, det var mer en "jeg er så dritlei av Corona at jeg orker ikke se på det i fiktiv media engang" All ære til dere som jobber i bransjen. Det er ikke deres skyld at ting er som dem er.
 10. Må være trist. For meg har det nesten blitt motsatt. Jeg scroller forbi corona-nyheter i nettaviser, skrudde av 17.mai sendinga da dem tilogmed der begynte å plapre opp og ned i mente om "disse koronatider". Når TV-serier jeg ser på bringer Corona inn der også (antagelig for å være "aktuelle", men helt sikkert også av reint praktiske årsaker. Kan dem inkorporere smittevern i serien så er det nok lettere) så hopper jeg over episodene. Ser folk med masker over alt til daglig, jeg trenger ikke det samme på tv-serier som skal være en slags virkelighetsflukt - ihvertfall for meg.
 11. Fra $35 til $15. Forstår forsåvidt hvorfor det er en sum å betale for å klone. Antagelig så er det vel for å unngå at absolutt alle kloner karakteren sin som i tur blir kopiert over til en server og deretter aldri spilt. Må man ut med en liten sum så ligger det om ikke noe annet en vurdering bak avgjørelsen. Men $35 var altfor mye.
 12. Er det rart folk gir opp? https://www.eikernytt.no/2021/05/14/kommunen-lov-a-arrangere-sa-lenge-ingen-blir-invitert-eller-vet-om-det/
 13. Det er så rått!! Et helikopter flyr på en annen planet nesten 300 millioner kilometer unna.
 14. Det er jo ikke så rart med tanke på den lynsjestemninga enkelte viser mot folk som har samla seg et eller annet sted. Trusler og avisoppslag om bøtelegginger for brudd på smittevernreglene tror jeg også fører til at folk holder heller kjeft.
×
×
 • Create New...