Jump to content

RamGuy

Medlemmer
 • Content Count

  16994
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

RamGuy last won the day on November 14 2016

RamGuy had the most liked content!

Community Reputation

6847 :)

About RamGuy

 • Birthday 03/10/1990

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. 3440x1440@200Hz er ikke så fryktelig relevant, og du klarer jo det med mindre det skal kombineres med HDR. Med HDR er så er vel taket uansett 120 (eller var det 144?) og med tanke på jeg så godt som aldri klarer noen stabil 100 FPS med mitt 2080 Ti i de spillene jeg spiller med de grafikkinnstillingene jeg ønsker så blir det neppe en relevant flaksehals.
 2. Skaffet Acer X35 på Black Week tilbudet til Komplett. Kona presterte å si at hun ønsket seg en ultrawide hun også, så da går det sin naturlige gang med ny ultrawide til meg også tar hun over Asus PG348Q. Får ikke satt opp før til neste helg på grunn av flytting, men det blir spennende. Helt spinnvill pris, men har jo et lite håp om at local array dimming skal gi meg et kontrastnivå jeg er halvveis fornøyd med. Synes "gamingskjermer" generelt er temmelig horrible på kontrastnivå. Har en Samsung C34F791 som sekundærskjerm og VA-panel er jo bedre med tanke på sortnivå og kontrast, men ettersom den henger over min PG348Q og sitteavstanden er som den er så får man ikke helt ideell innsynsvinkel så VA-panelet kommer ikke helt til sin rett og selv med VA-panel med bedre sortnivå sammenlignet med IPS så er jo ikke sortnivået på disse PC-skjermene med edge baklys noe å hoppe i taket for uansett. PG348Q er jo som de fleste IPS-paneler helt elendig på sortnivå. Sort er nærmere grått enn det er sort, og det er jo som alltid IPS glow. Fargene er jo forsåvidt akseptable, men kontrasten blir jo trukket veldig ned av at sortnivå er så dårlig. Spent på Acer X35, på grunn av prisen så forventer man jo at local array dimming skal fungere nokså solid så det kan sånn halvveis forsvare prisen. Hvis ikke blir det retur på angrerett og anskaffelse av PG349Q eller U3420W. Det som er ekstra spinnvilt med disse prisene er jo at du kan jo få deg en 55-tommer LG OLED med FreeSync aka "G-Sync Compatible" i mer eller mindre samme prisnivå. Blir jo alt for svært og uhåndterlig til PC-bruk, men er jo nesten en fornærmelse å se hva vi får av bildekvalitet for prisen satt opp mot disse LG OLED TV-ene. EDIT: Det jeg er mest skeptisk til på Acer X35 er VA som primærskjerm til gaming. Er veldig sensitiv for ghosting og black smearing og selv om det skal være et av de beste VA-panelene med tanke på dette så er jeg fremdeles nokså nervøs for at det blir en stor irritasjon når jeg spiller.
 3. Virker som dette nærmest er Respawn sitt forsøk på å lage Sekrio satt i Star Wars universet. Kan like det.
 4. Har pre-loaded på EA Origin og gleder meg. Var utrolig lunken til spillet, men jo mer vi har fått se jo mer lovende synes jeg det ser ut og Respawn lager jo generelt temmelig solide spill. Stusser jo dog over at EA går mot sin egen praksis her, at folk med EA Access Premier ikke får noen "early access" eller noe som helst gjør meg meget skeptisk. Om det er på grunn av at det kan røpe viktig og kule ting i historien så er det jo temmelig idiotisk av EA å ha lovnader om at de med EA Access skal få tilgang tidligere.. Slike ting må de jo tenke på før de selger tjenester med dette som en fordel du ska få av tjenesten eller hadde de null ambisjoner om å levere spill med interessant historie? Hva med neste Dragon Age? Blir det samme praksis der? Det at embargo for anmeldelser løftes samtidig som spille har release, at ingen får tilgang på noen demo, og at EA Access ikke får noen form for early-access stinker jo lang vei. Sånt vitner jo normalt om en utgiver som ikke har trua på produktet og har konkludert med at anmeldelser, tidlig tilgang osv vil ha direkte innvirkning på salget i negativ retning. Men jeg er jo fremdeles håpefull.
×
×
 • Create New...