Jump to content

Mr. Pants

Medlemmer
 • Content Count

  5327
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Mr. Pants last won the day on February 14

Mr. Pants had the most liked content!

Community Reputation

1412 :)

1 Follower

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

23300 profile views
 1. Ja, jeg ble litt overrasket over det jeg også. Veldig mange elementer fra forskjellige epoker og spinoffs. Kan dog hende det bare er små deler av filmen. Mulig de legger opp til forskjellige spinoffs fra denne filmen. Føler meg ganske sikker på at det kommer en Donkey Kong spinoff, i hvert fall. Gjør de det rett kan de lage flere Donkey Kong filmer også.
 2. Virker som om den store tabben utvikleren gjorde her var å spesifikt nevne dødsanimasjonene. De skulle bare ha holdt seg til å nevne "ekstra historieinnhold og nye kosmetiske ting" eller noe sånt. Med fokus på historieinnholdet.
 3. Blir nok å vente en stund før jeg kjøper Scarlet/Violet...
 4. Møre og Romsdal er knall for toppturer. Sunnmøre og Romsdal i fylket og Nordfjord i Vestland fylke. Alt innenfor overkommelige avstander. Dog kanskje ikke de aller beste skitrekkene i landet, men Strandafjellet funker bra.
 5. Ja, går med på at det er mye på én dag. ...selv om den korrigerte seg selv noe i de påfølgende dagene. Men når det er sagt vet jeg ikke om det er bedre eller dårligere med raskt fall når enderesultatet uansett er det samme? De andre mediaselskapene har slitt de også. Disney trenger ikke å kjøpe noe mer inntil videre. Det har bare vært en stund siden forrige virkelig store kinofilm mtp. inntjening. Spider-Man No Way Home teller sannsynligvis ikke siden det er Sony som sitter med de rettighetene. På kort sikt kan Avatar 2 komme til å bli veldig viktig. Avengers 5 og 6 blir viktige nøkkelfilmer om noen år. Og selv om The Mandalorian og Andor er knallbra, så er Star Wars er sannsynligvis mer innbringende i filmformat. Selv Rise of Skywalker, som var en clusterfuck, passerte 1 milliard dollar. Er mer usikker på animasjonsdelen siden det har blitt mer uforutsigbart hvilke filmer som blir hits eller ikke.
 6. Disney-aksjen er ikke den eneste underholdningsaksjen som har sunket betraktelig det siste året. WBD, Paramount, Comcast og Netflix har gjort det samme. Innenfor tech/IT har Microsoft, Meta, Amazon, Alphabet og Tesla også sunket vesentlig i verdi. Tesla er halvert siden forrige topp. Meta er bare 1/3 av forrige topp. Jeg vet ikke nok om aksjer til å kunne si nøyaktig hva som har forårsaket fallene (sannsynligvis korreksjoner og/eller tiden vi lever i), men det blir for dumt å lese fallet på Disney-aksjen som om det er et Disney i krise. Tipper dog at det er sånn clickbait-kanalene på youtube-velger å portrettere det... Angående Bob Iger var det under han at Disney kjøpte opp Pixar, Marvel, Lucasfilm og Fox. Hvor mye av æren vi kan gi spesifikt til han er et legitimt spørsmål, men det er i hvert fall sikkert at han var CEO da Disney gikk inn i en ny gullalder og ble verdens største underholdningsselskap.
 7. Fungerer dualsense som en dualsense-kontroller på PC også? Eller blir det som om man hadde brukt en PS4-kontroller? Jeg har ikke PS5 og har vel egentlig ikke tenkt å kjøpe PS5 før tidligst neste år. ...men det hadde vært gøy å teste kontrolleren i mellomtiden.
 8. Tror John Wick kan passe særdeles bra som spill. Noen sekvenser i JW filmene føles jo nesten ut som spill allerede.
 9. Har gledet meg til denne nyversjonen! Kom liksom aldri i gang med den originale versjonen og da de annonserte denne så tenkte jeg at like godt kunne vente litt til.
 10. PR prat på høyt nivå! De vil ha monbilmarkedet (Crush er nok bra der) OG konsol/PC markedet og der er nok CoD en gediger perle der. Alltid artig når folk tror blindt på slik PR piss, da 😃 Pluss at Blizzard fortsatt er en bauta. WoW er fortsatt ganske populært, Diablo IV kommer snart og det jobbes med en ny IP som visstnok skal se veldig lovende ut. Mye potensiale i å få ut nyversjoner av Starcraft og Warcraft og kanskje også lage Starcraft 3 og Warcraft IV? Dog litt usikker på hva slags posisjon Overwatch har i spillbransjen i dag.
 11. Media fokuserer veldig på COD, men Blizzard er nok en stor del av dette også. Microsoft har fortsatt forholdsvis få PC-sentriske utviklere. Age of Empires og Flight Simulator håndteres i samarbeid med eksterne utviklere.
 12. Ja, der er jeg helt enig. Så lenge Xbox fortsetter med sin hands off approach tror jeg at Fable rebooten blir bra. Fable-serien har egentlig ikke vært nær ved å realisere sitt potensiale siden Fable II. Fable III ble rushet ut døren Så kom kinect-spillet The Journey Før Phil Harrison og Xbox sa nei til Fable IV og presset Lionhead mot multiplayer/GAAS med Legends Jeg tror og håper de forstår at Fable må tilbake til kjernen av Fable samtidig som de moderniserer det som trenger å moderniseres. Og det virker som om Playground har fått både tid og rom til å gjøre nettopp det.
 13. Ja nei, dette blir vi ikke enige om. Jeg ser ikke noe politisk ladet med den i det hele tatt. I hvert fall ikke eksplisitt.
 14. Hva mener du da med "politikk"? Jeg opplever ofte at det er det folk på nettet snakker om når de snakker om politikk i spill (eller popkultur generelt, for den del), så jeg beklager om det ikke var det du mente. Jeg ser ikke på økt representasjon som politikk i seg selv heller, forøvrig.
×
×
 • Create New...