Jump to content

Mr. Pants

Medlemmer
 • Content Count

  4982
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1139 :)

1 Follower

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

21174 profile views
 1. Poster her bare for å følge tråden da jeg er ute etter en ny laptop selv. Så langt har jeg sett litt på Huawei Mate Pro X (ligger på 13K) og forskjellige Asus Zenbooks (mellom 10-15K). The nuclear option er en Dell XPS, men da må jeg opp noen prisklasser.
 2. I motsetning til en viss annen konsollprodusent slipper man i det minste å betale dobbelt for spillene på XBO->XSX og PS4->PS5. Ellers så er jeg enig i at MS skuffet mtp. førstepartspill ved lansering. Sony har derimot (tilsynelatende) gjort det mye bedre. Jeg ga opp å i det hele tatt prøve å skaffe meg en PS5 ved lansering, så jeg kan bare kommentere om det jeg har lest og hørt.
 3. Tredjepartspill kommer og går. Der kan det variere mye fra spill til spill hvor lenge de blir liggende på tjenesten. Microsoft's egne spill skal ligge der på permanent basis. Det inkluderer spill som Gears og Ori, ja. Det gjelder sannsynligvis Bethesda-spillene også. Det eneste unntaket jeg kan se for meg er spill som benytter seg av eksterne lisenser. Som for eksempel bilmerkene i Forza-spillene. Forza Horizon 3 ble fjernet for salg på XBL nå i september som var, men det var ikke på Game Pass. Så derfor blir det spennende å se hva som skjer når FH4 når fireårsmerket (som tilsynelatende er lisensperioden til disse spillene). Med det sagt, så er jeg nysgjerrig på hva det langsiktige målet til MS er. Bare i år la de til over 10 spill på Game Pass, og dette er jo bare starten når vi ser på hva som kommer fra de nye førstepartstudioene. Jeg mener å ha lest at Netflix satte seg et mål om å ha minst 50% egenprodusert innhold på tjenesten. Det spørs om det kan være noe slikt Microsoft sikter på også? At tjenesten gradvis går over til å bli mer sentrert rundt Microsoft's spill etter hvert som de legger til flere av sine egne spill og tredjepartsspillene forsvinner.
 4. Hehe. Ser den. Og så er det kanskje ikke så mye hastverk med å spille spillet før patchen kommer. Har utgiveren (505 Games) noen spill på Game Pass fra før? Det kan jo gi et pekepinn på om Control kommer dit etter hvert.
 5. Control Ultimate Edt. til 199kr frister. Det skal forresten komme en oppgraderingspatch til Control til våren. ...men da kan det, som du sier, hende at det havner på Game Pass.
 6. Å klage over at man har valget om å spille som kvinne i Valhalla blir for dumt. De har en in-game forklaring på hvorfor man kan spille som mannlig eller kvinnelig Eivor. Så får dere som ergrer dere over at man kan spille som *gisp* en kvinne heller bare rollespille at Animus-programmet ikke tar hensyn til statistisk sannsynlighet.
 7. Ja, skal følge med på black week/friday salgene. Har jo blitt ganske bortskjemt av svinbillige vanlige blurays de siste årene, så det kan ha gjort noe med forventningene mine. Det er vel ikke så lenge til black friday salget starter på XBL heller. Regner med det blir noen gode tilbud der i år også.
 8. Tja. Jeg streamer mye TV og film ennå. I starten kommer jeg bare til å prioritere de 4K filmene jeg har aller mest lyst på. Håper jo at det blir litt rimeligere å kjøpe 4K filmer etter hvert...
 9. Interessant at PS5 kjører enkelte tredjepartsspill bedre nå i starten. Blir spennende å se om MS klarer å få ut oppdaterte SDKs raskt nok eller om dette blir et langvarig problem. Håper Ubisoft får luket ut problemene med Valhalla etter hvert, i det minste.
 10. Jeg kjøpte nylig mine første 4K filmer på disc, så jeg håper at disse problemene blir ordnet opp i av MS. Jeg har ingen planer om å kjøpe en dedikert 4K bluray spiller med det første.
 11. Det har helt klart endret mine kjøpevaner også. Jeg kjøper ennå spill på vanlig vis, men jeg ser at mange av spillene jeg har spilt i år har vært gjennom Game Pass. Synes også det er kjekt å kunne bruke det som et slags demo-system for de spillene jeg er litt usikker på.
 12. Dette gleder jeg meg veldig til. Håper de gjør noe ekstra med 1-ern. Sammenlignet med 2-ern og 3-ern føles gameplayet gammeldags og klønete. Allerede da det kom ut var det egentlig utdatert sammenlignet med andre tredjepersons action-spill, men det reddet seg kraftig inn med historien, settingen og RPG-elementene.
 13. Merkelige greier. Håper det ikke er/blir et utbredt problem.
×
×
 • Create New...