Jump to content

Mr. Pants

Medlemmer
 • Content Count

  5180
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1249 :)

1 Follower

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

22569 profile views
 1. Nå begynner markedsføringen å starte for fullt.
 2. Tipper det kommer flere og bedre videoer av Infinite når folk får tak i det. Infinitet klippene viser jo kun en synsvinkel. Uansett så blir det litt feil å sammenligne et spill som tar sted i en større verden kontra et spill som tar sted på en konstruksjon. ...og for så vidt spill som fokuserer på forskjellige ting. The Witcher har ikke i nærheten av den samme vertikaliteten, for eksempel:
 3. Jeg er ikke interessert i PVP, men det er interessant å lese hva du skriver. Er litt skeptisk til tiårs-planene selv, egentlig. De kan jo fort endre seg i løpet av noen år. ...men dersom spillet virkelig skal vare så lenge så kan jo noen av de gamle våpnene komme tilbake etter hvert? Blir spennende å se. Med det sagt, så kommer 343 garantert til å utvikle flere Halo-spill samtidig som de støtter Infinite. Hvorvidt det blir skytespill eller spinoffs gjenstår å se. Jeg synes det er litt rart at de tilsynelatende går nesten helt vekk fra storylinen fra Halo 4 og 5. Nå hadde ikke Halo 5 den beste campaignen, men det sluttet jo med en cliffhanger. Virker som om noe blir med videre (spørsmålet rundt Cortana), men prometheans ser ut til å være helt borte. Med mindre de dukker opp senere i spillet eller noe sånt. Jeg vet at mange blodfans av de gamle spillene ikke likte estetikken i 4 og 5, så det er nok derfor 343 gikk tilbake til tegnebordet for å lage noe som ligger nærmere den originale trilogien. Jeg håper bare at 343 klarer å knytte sammen 5 og Infinite på en tilfredsstillende måte.
 4. Det er campaignen som er hovedattraksjonen for meg også. Halo 4 var bra, Halo 5 mindre bra. Håper spillet blir så bra som forhåndsomtalene vil ha det til. At Jeff Gerstmann er positiv til Infinite lover ihvertfall godt. Vi må vente en stund på co-op forresten: Don't expect Halo Infinite campaign co-op until May 2022 at the earliest • Eurogamer.net
 5. Tøft! Har lyst på 20th anniversary kontrolleren. Enda en skjult detalj:
 6. Halo Infinite’s Grappleshot helps make the familiar feel new - The Verge Halo Infinite might just pull off an open world rebirth | PC Gamer Høres ut som at de fleste elsker gameplayet, men at spillet ikke imponerer grafikkmessig.
 7. Er litt redd for det ja. Kotick blir sparket og så er alt glemt innen ett år eller to. Han er usympatisk som f, men han er neppe alene om det i Activision. Activision trenger en grundig opprensking.
 8. Hehe. Føles nesten som en lanseringstrailer for konsollen. Etter et litt tregt år mtp. nye spill har Series X|S endelig begynt å komme igang.
 9. Til tross for de tekniske problemene og negative anmeldelsene har jeg faktisk kost meg med GTA3 så langt. Nostalgi er et helvetes sterkt dop. 😅
 10. F.E.A.R. og et par andre spill er bare tilgjengelig dersom du har discen. Sannsynligvis er det fordi utgiveren har sagt nei til å legge det ut for salg i Xbox Store.
 11. Det tar altfor lang tid å unlocke ting ja. Håper 343 revurderer systemet. Heldigvis er alt av unlocks bare kosmetisk.
 12. Det er fortsatt leveringsmangel på Series X, så det er nok heller tvilsomt at den havner på tilbud i anledning Black Friday. Ang. tilgjengelighet i butikkene nå må du nesten bare ringe dem og høre. Tror det er litt tilfeldig når de får inn nye forsyninger. Nei, det er helt innenfor med kritikk. Vi trenger ikke å være enige om alt. Streamer ikke mye selv, men har hørt at Mixer var en bra tjeneste. Kjipt at Xbox/Microsoft ikke var villig til å holde den i live. Kan være jeg bare er vant med menysystemet, men jeg synes det har blitt brukbart nå. Det er i hvert fall en markant forbedring sammenlignet med hvordan Xbox One fungerte ved lansering i 2013-2014.
 13. Merkelig. Serverproblemer, kanskje? Den fungerte for meg i går. Spiller på Series X.
×
×
 • Create New...