Jump to content

Roedthaarogfregner

Medlemmer
 • Content Count

  551
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

71 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Har et hull i hjertet der de første to sesongene Spartacus satt. Hvis Witcher kan fylle på der med action med sverd, så klager jeg ikke om de dramatiske elementene ikke er 10/10.
 2. Prøvde Vr Performance Test (og fikk Ready, til min overraskelse), men ser at det er testa intern grafikkgreie, ikke grafikkortet mitt, selv om jeg tror alt av globale innstillinger skal være ca "Bruk så mye strøm som mulig til enhver tid, og bruk grafikkortet hele tiden" etter sist jeg feilsøkte lignende. Spør fordi det potensielt er noen kroner å spare på Rift S hos elkjøp i dag, selv om jeg fortsatt er i stor tvil om ikke Quest egentlig er greiere for meg.
 3. Altså, leste Hardrådes wikipedia-artikkel på engelsk her om dagen. DET er en fyr som er egnet for film/tv.
 4. Off. Ja. Ut i fra hvordan den omtales generelt, så forstår jeg jo teoretisk at det antagelig må være noe der, men på det mer ulogiske planet så får jeg kalde føtter.. Får se neste gang jeg har fullført seriene jeg holder på med.
 5. Falt av i løpet av første episoden av Gotham, jeg. Ble litt for irritert over at de liksom bare måtte name-droppe person etter person i stedet for å fokusere på episodens eget plot. I alle fall sånn jeg husker det.
 6. Takk for godt svar! Ut i fra situasjonen min generelt, tror jeg kanskje det er noe jeg kan ha. Har jo vært VR-optimist lenge, men plutselig virker det liksom mye mer mulig å ta del i.
 7. Kopierer over post fra annen tråd som nok passer litt bedre her: Noen som har noe erfaring med Oculus Quest? Ble først oppmerksom på den nå nylig, men det virker jo som om den kutter mye av kompleksiteten som annen VR har som portvakt. Funker det? Er det bra? Er det verdt det? Og hvor mye gulvplass er minimum for å få brukt utstyret?
 8. Noen som har noe erfaring med Oculus Quest? Ble først oppmerksom på den nå nylig, men det virker jo som om den kutter mye av kompleksiteten som annen VR har som portvakt. Funker det? Er det bra? Er det verdt det? Og hvor mye gulvplass er minimum for å få brukt utstyret?
×
×
 • Create New...