Jump to content

Roedthaarogfregner

Medlemmer
 • Content Count

  707
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

153 :)

About Roedthaarogfregner

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hadde et sett sånne som gikk til 36 eller 42 kg, kjentes ok solide ut, men som at man absolutt burde unngå å vri på justeringa når de ikke er i posisjon, og generelt sette ned vektene rolig. Det var pandemien og prisen var på minst 4x av de du linker til. Solgte videre ganske raskt siden jeg fikk tak i en barbell og egentlig liker det bedre. Konklusjon: usikker. Det er bevegelige deler, ting vil kunne bli slitt/gå i stykker, men ikke helt porselen heller. Kanskje se om finnes i fysisk butikk for å kjenne litt etter?
 2. Spiller Jedi: Fallen Order på PS4, morsomt spill. Svingende vanskelighetsgrad, mye som relativt sett er mye verre til å begynne med, før det så blir ganske lett en stund når man har fått unlocket mer powers. Liker spillet godt, dog. Ikke amazing historie, men det holder, og verdenene er veldig kule. Fortsetter også på Fire Emblem: Three Houses på Nintendo Switch. Fenger fortsatt, selv om jeg nok har gjort noen tabber med noen av karakterenes class/skills. I tillegg har jeg et campaign gående i Total War: Warhammer 3 på PC. Immortal Empires-modusen er kaotisk og massiv, og jeg føler ikke helt at jeg mestrer den i det hele tatt, men moro er det. Orker ikke å spille det mange kvelder på rad, er et spill man blir litt sliten av, og en del bugs og rare greier i betaen fortsatt.
 3. Så ferdig Narcos Mexico s3. Ok sesong, men ikke fullt så store høydepunkter som de tidligere, og spesielt rundt episode 7 og 8 føltes det langdrygt. Subplottene om seriemord og journalisme trakk også helhetsinntrykket ned. Ikke at de var elendige, men de burde vært kondensert ned for å gi hovedhistorien litt mer spillerom, jeg skulle gjerne sett at de gikk litt nærmere nåtid når det kom til Chapo. Kanskje greit at denne serien er avsluttet.
 4. Lenge siden jeg leste tegneseriene, men kan muligens være en live action variant av Jack from Jupiter? Mye som ikke helt matcher, annet enn «menneskelignende men med freaky hudfarge», så kan vel fort være en helt ny karakter. lol, så poenget nå
 5. Tror jeg har bikket 35t spilt på Switch Liten allerede. Ikke store tall i gamingsammenheng, men merker at den har truffet helt perfekt for min livssituasjon med to småbarn. Enda lettere å starte/avslutte en klassisk konsoll i sofaen. Ut i fra bruksmønsteret mitt burde jeg sikkert ha gått for OLED med en gang, men Liten gjør en fin jobb, og grafikk/bildekvalitet er et drøyt hakk opp fra 3ds. Ville bare dele litt hype.
 6. Horizon Zero Dawn for meg. Pent, for all del, men fikk veldig raskt følelsen av ubisoft-syndrom med tårn og kartrunking. Ga meg kort tid etter den første litt store sabeltigerroboten. btw OP, du er gal, å ikke like Dragon Age Origins kan jeg såvidt tilgi, men å samtidig like spill 2? Syke menneske.
 7. Har akkurat fullført Fire Emblem Awakening. Spilte på lav vanskelighetsgrad, men med permadeath på. Veldig kult spill, bra, men litt repetiv musikk, god grafikk for 3ds. Ok historie. Litt ujevn vanskelighetsgrad. Mange rekrutteringsoppdrag var blant de vanskeligste, og i historien opplevde jeg Valm, som kanskje kan anses som slutten av andre akt eller starten på tredje som toppen vanskelighetsmessig. Og low levels forsåvidt, siden man har så mye mindre å stille opp med da. Likte spillet godt nok til at det utløste Switch-kjøp for å spille Three Houses.
 8. Ble Switch Lite-kjøp. 1200 kr på Finn var ikke verst for å kjøpe seg inn i Switch-økosystemet, og Liten imponenerer så langt som håndholdt. Dette er et godt skritt opp kvalitetsmessig fra 3ds. Har kun testet med Mario Oddysey så langt, setter i gang med Fire Emblem Three Houses når jeg er ferdig med Awakening.
 9. Ser på muligheter for å kjøpe en brukt Switch Lite, og har en del tanker om spill selv (fire emblem, Mario oddisey, MH: Rise, kanskje pokemon legends arceus) men hva tenker dere at er de mest essensielle?
 10. Spiller Fire Emblem Awakening på 3ds. Morsomt så langt, spiller på lav vanskelighetsgrad, men classic mode, så om noen av gutta mine dør, så er de borte. Jeg kløner som alltid litt, så har et par ganger allerede måttet ofre karakterer for å redde andre som jeg liker bedre. Det er gøy med er spill som lar meg fucke opp litt og leve videre med konsekvensene.
 11. Begynner å helle mot Xbox etter lang tid på sidelinja. Gamepass (jeg har en ok pc også) og alle de store oppkjøpene virker som om de på sikt vil sikre MS forspranget. Det sagt, God of War til ps4 var vanvittig bra.
 12. Hei. Er på markedet for ny håndstøvsuger. Gode erfaringer med billig electrolux fra før. Ser at det nå er et par modeller med mopping, som Nilfisk Combi og Phillips et eller annet med Aqua. Har noen her erfaring med disse? Er det en oppgradering som er verdt det?
 13. Må starte opp Prime igjen altså, mens Witcher ikke var bra bra, så er det like fordømt en av seriene jeg virkelig ser fram til mer av, og Wheel of Time var lenge favorittbøkene, uten at jeg på død og liv må ha en 1-1 adapsjon. Da er liksom bøkene uansett best.
 14. Tredemøllekjøpshjelp: Største bruker er 1,82, og ikke veldig rask. Hvor langt bånd trengs for å kunne jogge, i blant løpe litt? Hvor mye bør HK prioriteres kontra AC/DC? Snuser på et par modeller med henholdsvis 1,8HK AC og 2,25 DC. Andre forhold dere evt tenker er viktige? Ser per nå hos sportsmaster og x-life, da det ser ut som de har litt ulikt på lager. edit: bygghjemme har overraskende mye, har kjøpt utstyr der før med ok erfaring. edit 2: med litt helt uvitenskapelig testing, virker det som om jeg ikke nyttegjør meg av hele lengden når jeg jogger på mølle med 147 cm løpebånd. 135-140 burde være mer enn nok for min bruk. Dette som 182 høy, med litt korte ben for høyden.
×
×
 • Create New...