Jump to content

Roedthaarogfregner

Medlemmer
 • Content Count

  587
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

89 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Yogaen er oppe og går. Type 900 dager og ti kilo siden sist, kunne Wii Fit informere meg om. Ikke all verdens intensitet, men kjekt likevel. Blir kanskje et greit supplement til roinga.
 2. Jeg ror. De siste øktene uten batteri i displayet, da. Det var litt nedtur, men er oppe og går igjen nå. Det er rart. Føles både litt utfordrende, og veldig lett. Mulig jeg må komme mer inn i det for å klare å ta meg ut skikkelig med den. Ellers gjør jeg litt push ups fordi skuldrene vil ha litt belastning. Hadde planer om å plugge opp Wii igjen for litt Wii Fit yoga, men har blitt med planen så langt, har egentlig ikke mulighet til å ha den rigget opp permanent, så blir mye opp og ned.
 3. Spiller for tiden på laptop med i7 6700HQ , GTX 1060 6gb, 16 gb DDR4 ram. Ser for meg som er full amatør ut til å matche minstekrav for enkelte VR-alternativer. Jeg har likevel til nå tenkt på quest som beste alternativet pga enkelhet. Quest har usikker, og mulig lang leveringstid, burde jeg likevel gå for det ut i fra hvor tett på minstekrav jeg er, heller ordne link ved eventuell oppgradering av PC i framtiden? Tenkte jeg måtte spørre ut i fra midlertidig god pris på cosmos akkurat nå.
 4. Blir nok langvarig, kronekursen begår selvmord og det meste av elektronikk er importprodukter.
 5. Jeg elsker hvor trollete tittelen på den tråden er, og at den likevel har 28 sider med svar. Vet ikke hva det sier om folk, men tror det sier noe.
 6. Praktisk vil jeg tro at pasienter med dårlige prognoser også dersom de får optimal behandling vil kunne bli nedprioritert. F.eks. multisyke svært gamle med dårlig ernæringsstatus som er på vei inn i respiratoravhengig fase. Etisk vil nok dette kanskje basere seg på et prinsipp om nytte. Alle er i utgangspunktet verdt å redde, men når det er et begrenset antall helserressurser og et større behov, så vil ressursene måtte prioriteres dit hvor de kan gjøre størst mulig nytte.
 7. Vet ikke hvor mye jeg kan regne med å få til fra pc, usikre resultater på steam vr-test for å si det mildt. Har i dag laptop med i7 6700HQ , GTX 1060 6gb, 16 gb DDR4 ram. Type jeg kan spille det meste men får frame drops I store kamper i Total war. Det svarer kanskje litt på eget spørsmål, at jeg gjør lurt i å gå for den som kan lagre mest uten en PC å kjøre ting via.
 8. Hvor avgjørende er det om man går for 64 eller 128 gb Oculus quest? Hvor store er spillene? Nå begynner jo nettbutikker å påstå de har bekreftet lagerdato, så tenkte det kunne vært lurt å legge inn bestilling før de justerer prisene for svakere krone
 9. Takk for hjelp! Da er maskina sendt til verksted, så gjenstår det å se hva de gjør der.
 10. Tenkte du her å fjerne passord/lage en bruker uten, eller å legge inn? Hilsen litt treig OP.
 11. Har hatt et ørlite uhell med laptopen min. Indre komponenter virker det som virker, så jeg har fått backet opp filer, men ytre... er den noe smadret. Nå er det aktuelt å sende den til verksted. Er det noen ting jeg burde ha gjort før jeg sender den fra meg?
 12. Har noen av dere en kilde på best mulig gjennomføring av en cut? Dette må jo være en gylden anledning egentlig, for direkte gains blir det sannsynligvis ikke.
 13. Romaskin i kjelleren hvis jeg holder meg frisk nok selv til å bruke den 🙂 Føler jeg meg sprek får jeg finne fram Wii Fit og gjøre litt yoga igjen også. Kanskje dette er måten jeg blir litt bevegelig igjen.
 14. Mange nærbutikker har ordninger der de leverer matvarer for funksjonshemmede og eldre som ikke er mobile osv. Vil fort kunne bli kapasitetsproblemer og ventetider der også selvfølgelig, men det finnes.
 15. Har sett til episode seks av Zero Zero Zero på HBO Nordic. Serien beskrives i Filmpolitiet-anmeldelsen som en mellomting mellom Narcos og Gomorrah, men havner såvidt jeg opplever det nærmere sistnevnte enn førstnevnte. Til forskjell fra Narcos er serien ren fiksjon, ikke fortellinger om virkelige narkobaroner, men den virker likevel langt mer ekte. Miljøene som skildres fremstår realistiske og rå, men til forskjell fra Gomorrah virker det som serien har en tydeligere rød tråd og historie å fortelle, noe litt mer enn "Ciro er en drittsekk". I stil og soundtrack er serien noe av det beste jeg har sett på lenge (og til forskjell fra Gomorrah er det ikke en spesifikk melodi som spilles hver gang noen man bryr seg om før). Mindre sepiafilter enn Narcos og. Muligens enda mer "cabrón". Hvis det går an. Såvidt jeg forstår er det to episoder igjen. Gleder meg. Tight, stilren, effektiv og elegant historiefortelling uten unødvendig flesk, til tross for en førsteepisode der massen av karakterer og settinger kan være kaotisk å forholde seg til. Innertier for min del i alle fall.
×
×
 • Create New...