Jump to content

Roedthaarogfregner

Medlemmer
 • Content Count

  615
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

108 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Torchlight en ga meg nok flytsone til at jeg som helt utafor ARPG-verdenen spilte i noe sånt som fem timer sammenhengende første gangen jeg satte meg med det. Ikke superdypt, komplisert eller oppslukende historiefortelling, men fengende. Ingen erfaring med serien utover det.
 2. Senteret er åpent igjen, men kombinasjonen roing og jogging har vært veldig morsom gjennom hele pandemien så langt, og jeg har lyst til å fortsette litt med det fokuset. Når det er sagt så kommer jo en vinter, og da er joggeverden stengt, så jeg lurer på å legge inn en styrkeøkt per uke for vedlikehold inntil videre, så øke antallet når snøen kommer. Det blir et fryktelig lavt volum, men alt er mer enn ikkeno, tenker jeg. Spørsmålet blir heller hva. Virker en god oppvarming, knebøy, benkpress og markløft som en idé? Mark og knebøy samme dag blir jo tungt, men regner med å måtte ned litt i vekt uavhengig, så det er kanskje gjennomførbart? Overhead press med manualer må nok også med, men det er som snacks til slutt fordi det er gøy.
 3. Fant et bilde av meg selv på stranda et eller annet tidspunkt for mange år siden, på videregående. Jeg hadde en helt synlig, ikke bs six pack. Og jeg oppdaget det først nå.
 4. Spilte gjennom Journey for første gang på den nedstøvede ps4en. Litt tomt og rart, med gameplay på en stikke og to knapper, men vakkert og tilfredsstillende. Utrolig befriende å fly i spillet. Strengt tatt også en lettelse ta det ikke var hundrevis av timer med innhold. Har litt mindre tid til spilling enn i enkelte tidligere faser i livet.
 5. Kan ikke si at jeg landa sommerkroppen i år, men den er bedre enn på samme tid i fjor. Kanskje høstkropp? Korona har vært fin øvelse i sommerferievennlige treningsvaner.
 6. Hadde dusjet etter trening før jeg startet Pistol Whip. Det var unødvendig. Helt ekstremt spill da.
 7. Hendene mine føles rare. Har prøvd meg litt i Space Pirate Trainer, som passet bra til det rommet jeg hadde å bruke i kveld(litt mindre enn 2*2). At noe så enkelt kan være så underholdende er helt utrolig. Tida flyr i alle fall. Edit: Prøvde et par foreslåtte videoer også. Opplevde kanskje det som det svakeste jeg har prøvd til nå på den. Når det skulle gjengi virkeligheten fotorealistisk ble oppløsningen litt svak. Lurer på om demoen jeg omtalte i forrige kommentar var den som heter first steps. Var en dansende robot, noen pistoler, et lilla/rosa rom hvor en polygon-hval svømte inn over og litt forskjellige ting å interagere med. Hendene føltes bra i den.
 8. Zero zero zero tror jeg kan passe inn for en som liker the Wire og Breaking Bad
 9. Har roa seg litt med koronasituasjonen på jobb, og eksamener for halvåret er inne. Altså har jeg endelig hatt tid og samvittighet til å pakke ut Questen. Shit ass. Tok et halvt øyeblikk inn i demoen og så var jeg der. 100% følelse av tilstedeværelse. Og hendene ble naturlige. Overgår alle forventninger. Dette er litt som første gangen jeg spilte et skikkelig dataspill igjen.
 10. Trener vanligvis på et ubemannet treningssenter. Lurer på hvordan det kommer til å gå med dem nå. Smitteverntiltak vil jo generelt kreve at noen er til stede for å håndheve dem. Ikke minst er det et litt trangt senter, selv om det har alt man trenger av utstyr. Om vi får nye topper av smitte i oktober, slik mange forutser, er jeg litt redd for at små og middels tilbydere kommer til å gå nedenom og hjem. Typisk de sentrene jeg trives best på (og er mest villig til å betale prisene til). Men men, romaskin og jogging som hovedfokus i egentreningen fungerer ganske bra for meg. Litt ekstra kondisjonstrening og kaloriforbrenning generelt har vært veldig bra for kroppen min. Jeg har nok overprioritert styrke og gains på bekostning av utholdenheten den siste tiden før pandemien.
 11. Hvis det var tillatt, dog... Ville det ha hjulpet? Hvor høy prosent av folk uten voldelige intensjoner ville ha gått til innkjøp i utgangspunktet? Hvor mange av de mindre stabile ville ha gjort det samme? Hvor mange ville ha gått rundt med i overkant av en meter stål og plast på oss i hverdagen? Hvor mange ville hatt våpenet nær i en situasjon der de faktisk er utsatt? Hvis du rangler hjem fra byen småfull sent på natta, og noen sketchy dudes ser muligheter... Er det virkelig en situasjon der du har med deg HKen? Skarpladd? Og i så fall... Øh. Det er livsfarlig og du kommer til å vådeskyte deg selv eller folka rundt deg og bli husket som terrorist. Altså, jeg skjønner at det er en prinsipiell diskusjon... Men praktisk virker selvforsvar med automatvåpen som noe du er nødt til å planlegge nøye. Altså ikke nødverge. Altså drap. Altså ikke gjennomførbart.
 12. Hvordan er statistikken på drap per år med flammekaster til selvforsvarsbruk?
 13. Det skal jo sies at sjokolade er hakket bedre enn makspuls. Men å være stolt av akkurat det hører nok ingensteds hjemme.
 14. 3 av 4 ønsker gå ned i vekt, trekker hun fram. Tall jeg finner på overvekt viser at blant voksne menn (trøndelag og tromsø) tilsvarer dette antallet fete/overvektige. For kvinner er tallet overvektige og fete noe lavere begge steder. Det må jo slik sett tilsi at nordmenn i stor grad prøver å forholde seg til virkeligheten? PS: Tilhører gruppen overvektige som ønsker å gå ned i vekt selv, og jobber hardt med saken, både på trening og kjøkken. Jeg er selvfølgelig ikke for at man skal overfokusere på vekt og mat tvangsmessig, eller hate egen kropp fordi den veier for mye, men å etterstrebe sunnhet, verken mer eller mindre, må jo være et godt utgangspunkt for de fleste av oss. edit: Kronikken er kritisk til slankebransjen (og det er nok lurt), men ser ikke på hvordan motpolen "matbransjen" tjener godt på at vi liker å innta mer kalorier enn vi har godt av. Ta f.eks. potetgullposer. Flotte størrelser på dem for å dele med venner, men kjøper du en alene, så er det gjerne rundt 1000-1500 kcal i snacks du bringer i hus. De selges jo ikke i mindre. Mye god sjokolade kommer kun i 200-250g pakninger... Mange av oss er jo ikke flinkere til å fordele den utover flere dagers "snacksbudsjett" likevel. Det burde vekke litt betenkeligheter. Ser det på internett iblant kritiseres "shrinkflation", men det er jo nettopp det vi kunne trengt mer av? Å ha mer junk i hus øker risikoen for å gå på en smell med det, og det er bransje der ute som jobber for at vi skal kjøpe med mer hjem enn vi "trenger".
×
×
 • Create New...