Jump to content

Roedthaarogfregner

Medlemmer
 • Content Count

  693
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

150 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tredemøllekjøpshjelp: Største bruker er 1,82, og ikke veldig rask. Hvor langt bånd trengs for å kunne jogge, i blant løpe litt? Hvor mye bør HK prioriteres kontra AC/DC? Snuser på et par modeller med henholdsvis 1,8HK AC og 2,25 DC. Andre forhold dere evt tenker er viktige? Ser per nå hos sportsmaster og x-life, da det ser ut som de har litt ulikt på lager. edit: bygghjemme har overraskende mye, har kjøpt utstyr der før med ok erfaring. edit 2: med litt helt uvitenskapelig testing, virker det som om jeg ikke nyttegjør meg av hele lengden når jeg jogger på mølle med 147 cm løpebånd. 135-140 burde være mer enn nok for min bruk. Dette som 182 høy, med litt korte ben for høyden.
 2. Har startet på It’s Always Sunny in Philadelphia. Må være noe av det morsomste jeg har sett på en stund, selv om første episode egentlig var ganske svak.
 3. Tror quest har funksjon for å streame det som skjer i headsetet til mobil, om du ønsker å følge litt med som forelder. ang. Spill så er jeg storfan av Pistol Whip, men her skyter man faktisk mot menneskesiluetter, selv om spillet på mange måter mest er et musikk/rytme-spill med litt fps-mekanikker. Sjekk først om du synes det blir for drøyt aldersgruppemessig.
 4. Har tidligere nevnt prosjektet mitt om å bruke opp Wii U-en, men møter nye utfordringer: Nintendo har i sin evige visdom sluttet å akseptere kredittkort i Eshop for Wii U. Jeg ville bare spille Zelda, men neeiiida. møkkaselskap
 5. Frustrasjoner... Spiller fortsatt Soulsiver. Spiller legit, altså på en DS cartridge i 3dsen min. Hadde litt tid til å spille i kveld og gjorde en del fremskritt. Så skulle jeg lagre og boom, oppdager 3dsen at "den ikke finner saven". Der gikk den kvekdens innsats, med andre ord, har enda ikke sjekket om forrige lagring finnes ved oppstart eller om alt er kjørt. Forstå meg rett, sånt skjer, og har alltid gjort det i gaming, korrupte saver på pc er jo ofte verre (f.eks. i Total War som jeg elsker å spille der). Er bare så jæklig irriterende at Soulsilver ikke finnes i digital utgave på eshop til 3ds. Sier seg selv at jeg utsetter meg selv for mer ustabilitet når jeg spiller på en gjenbrukt cartridge ingen aner hvor mange eiere som har hatt tidligere, på en konsoll som launcher spillet i emulator av eldre konsoll. Hvis det hadde jobbet 2 jævla mennesker i Nintendo som ikke var 80 år, og selskapet hadde gitt en damn shit om å holde litt følge med moderne bransjestandarder, ville det ha gjort meg glad. En bortkastet kveld er ikke all verdens, men de er sjeldnere vare som småbarnsforelder.
 6. Spiller Pokemon Soulsilver. Laget mitt består av Flaaffy, Giraffarig, Skiploom og Wooper. Mulig Pineco får en plass også. Sannsynligvis også Sneasel. Prøver generelt å spille med så mye som mulig av generasjon 2s nye pokemon. Tror det kan bli gøy.
 7. Prøver å "bruke opp" WiiUen, så nå gir jeg Bayonetta (1) et nytt forsøk. Frustrerende spill å komme tilbake til. Hoppet like greit rett inn i chapter 3, der jeg hadde avsluttet sist, med den lille utfordringen at ikke bare kan jeg ikke kontrollene, fiendene brenner, så jeg tar damage ved melee kontakt og comboforsøkene mine blir ganske stakkarslige. Det sagt så kom det seg jo, og å se et par av de litt gjevere medaljene i løpet av banen var kult. Hele opplevelsen var likevel litt i overkant Dark Souls-aktig i dag. Satser på å finne formen enda litt mer i chapter 4 i morgen, selv om jeg strengt tatt spiller gjennom for å komme meg til spill 2 først og fremst.
 8. En gang i tiden sa folk veldig bastante ting om forskjellene mellom kasein og myseprotein mtp hvor lenge kroppen kunne nyttegjøre seg av de ulike og timing man inntar. Mer nylig mener jeg å ha lest mer nyanserte ting om at hovedsaken er nok protein i forhold til kroppsvekt av god kvalitet og at timing muligens er mindre viktig. De forsøkene jeg har gjort på å sjekke hva som egentlig stemmer nå, har druknet i treningsblogger, bro science og markedsføring. Har noen her i tråden bedre oversikt over hva som er oppdatert/gjeldende kunnskap på temaet? I sammenheng med styrketrening hvis det utgjør noen stor forskjell.
 9. Takket være memes har jeg sett Invincible på Amazon prime. OMG. Dette er tegnefilm på nivå med One Punch Man s1/studio Ghibli, forfatterskap på nivå med the Boys i tegneseriene og referanser på nivå vi ikke har sett siden Mads Eriksen sluttet å produsere regelmessig. Digger det. Ironisk nok er ikke serien av the Boys et salgsargument for Amazon for min del, men denne kommer jeg til å følge.
 10. Er tilbake til Sopranos, som jeg fortsatt ikke har sett ferdig. Er nå godt ute i s4. De forrige sesongene har vært nærmest definisjonen på slow burn, s4 begynner alle de små dramaspirene å eksplodere. Er ellers imponerende hvor drittsekk på alle måter Tony kan være, men likevel fenge.
 11. Fuck yes! Jeg klarer handstand push-ups! Type færre enn fem, men likevel! Dette går veien.
 12. Takk for supre innlegg! Hades er jeg nysgjerrig på uten at det har blitt kjøp på annen plattform, og det er visst mer Mario-innhold enn jeg visste om, selv om det er rereleaser. Octopath traveller høres interessant ut, det må jeg sjekke gameplay på. Hadde helt glemt monster hunter siden mh4u, men digget det. Må gjøre litt research, men takk for litt retningsanvisning. Gikk fra svakt kanskje til et mye sterkere ett nå kjenner jeg.
 13. Hvilke spill er det som gjør Switchen bra for tiden? Jeg har sett litt av Mario: Odyssey, det ser råbra ut, og Zeldaspill er stort sett alltid verdt å spille, men personlig tror jeg ikke Animal Crossing er min greie, og Pokemonserien har ikke helt gjort noe for meg siden gen 3/4. Er det mye bra eksklusivt? Slippes det mye ikke-eksklusivt, men som fungerer greit håndholdt? Spør fordi jeg antageligvis har mulighet til å få tak i en Switch til ca -25% pris, men ikke helt klarer å bestemme meg om jeg egentlig bør.
×
×
 • Create New...