Jump to content

Skurupu

Medlemmer
 • Content Count

  11253
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

Skurupu last won the day on April 4 2019

Skurupu had the most liked content!

Community Reputation

11521 :)

1 Follower

About Skurupu

 • Birthday 05/20/1986

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

37243 profile views
 1. Når folk stemmer på venstresiden i Norge fordi høyresiden i USA er klin gærne. Når folk stemmer på høyresiden i Norge fordi venstresiden i USA er klin gærne. Jeg ser disse argumentene om og om igjen. Det er tydeligvis veldig vanskelig å skille på disse to landene politisk. Det beste eksempelet er nok politisk korrekthet. Jeg ser ofte folk bruke den politiske korrekthetene i USA som et argument for å stemme på en viss måte her i Norge. PK er på et helt annet nivå der borte enn her. Kan ikke engang sammenlignes.
 2. De fleste kredittkort har forsikring på visse kjøp som gjøres med kortet.
 3. Måten Resett.no fremstiller det som skjer i USA nå. Rimelig sykt å lese. Det som skjer i USA nå er rasisme mot hvite menn. Venstresiden har skylden for at det har blitt sånn. Trump er en helt som tørr å stå i mot undertrykkelsen av den hvite mannen. Jeg er ganske lei av at ytre høyre gang på gang spiller offer. Det skal alltid være så jævlig synd på dem.
 4. Mandag: BWL, ZG, Ony. Torsdag: MC, ZG, Ony. Utenom det gjør jeg ikke så mye. Spiller på en av mine to makslevel alts, eller så bare spiller jeg noe annet enn Classic. Jeg savner tiden hvor man kunne raid-logge i WoW, og fortsatt spille på øverste nivå. Raiding er det eneste jeg egentlig er interessert i. Jeg spilte ikke WoD, men i både Legion og BFA tar det nesten mer tid å forberede seg til raiding, enn det faktisk tar å raide. I MoP brukte jeg 95% av tiden inne i raids. Ingenting utenfor raids kunne gjøre meg bedre til å raide. Så et sted i mellom MoP og Legion endret spillet seg til noe jeg ikke lenger finner underholdende.
 5. Den var på 105k for 3-4 år siden. Faktisk ikke sikker på hva det er nå. Minst 105k, i hvert fall. I startlønn. Går oppover etter hvert, om du blir fast ansatt, eller om du bytter stilling. Legg inn eposten min når du blir spurt om du har blitt referrert. alexander.standal@cgi.com. Intervju over telefon. Kontrakt skrives før du har forlatt Norge. CGI betaler flyreisen ned (og hjem til Norge igjen om/når du slutter), samt at du bor gratis rett over gaten fra kontoret i 30 dager mens du leter etter noe eget.
 6. Deg om det. Jeg elsker å bo her. Mye bedre enn i Norge.
 7. Jeg tok dungeon runs med folk fra guilden. Men sånn rent prinsipielt, så er jeg ikke i mot LFD.
 8. Ja, vi søker folk. Her er stillingsannonsene: https://www.cgi.com/en/careers-search/J1119-1403/multilingual-service-desk-analyst-norwegian https://www.cgi.com/en/careers-search/J0320-1883/multilingual-service-desk-analyst-norwegian Husk å sette meg som referral, så skal jeg legge inn noen gode ord om deg.
 9. Seoul i November. Regner med at alt er normalt innen den tid, men man vet jo aldri. Har spart så mye penger ved å sitte inne hele dagen at jeg vurderer å legge til Tokyo på den turen.
 10. Enig med Dubious. Å levle er kjempekjedelig. Alt som er morsomt skjer på level 60. Men jeg har faktisk klart å levle opp tre karakterer til maks level.
 11. Spiller fortsatt Classic, ja. Jeg mener det er veldig bra. Alt for lett, selvsagt, men fortsatt morsomt. Gøy å spille på et høyt nivå uten å vie livet ditt til farming, slik retail har blitt.
 12. Alt jeg har sett av ekstra innhold (jeg er litt over halvveis i spillet trur jeg) har vært dårlig. Veldig ofte direkte flaut. "Gå å hent ting i skraphaugen", "Gå å drep 5 monstre i skraphaugen", "Finn kattene mine", osv. Dette er ting som hører hjemme i et MMORPG. Det er kjipt å måtte betale rett under 2000 kroner for å få hele opplevelsen. Pluss DLC-er, selvsagt. Synes fortsatt det er morsomt, altså. Koser meg med spillet. Men det er for meg svært tydelig at de har dyttet inn veldig mye halvhjertet innhold for å melke kua så mye som mulig. Det hele minner meg om fillers vi er vandt med i fra anime. Skikkelig dårlig historieskriving som ikke driver plottet videre på noe som helst måte, og det eneste du vil er å komme tilbake til Canon.
 13. World of Warcraft Classic, Resident Evil 3 Remake, Final Fantasy VII Remake.
 14. Tanker etter 8 timer med FFVII Remake: Kampsystemet er bedre enn jeg fryktet. Trudde det skulle bli veldig dårlig, men det er faktisk helt OK. Det ødelegger ikke spillet for meg, slik jeg spådde. Historien hittil er svært uinteressant. Håper det blir bedre snart. Dette har jo nada og niks med originalen å gjøre. Så det jeg trudde skulle være dårlig er helt OK, og det jeg trudde skulle bli bra er (til nå) rimelig dårlig. Per nå ligner dette mer og mer på en lat cash grab som utnytter sitt navn og sine fans. Håper jeg tar feil.
 15. Er så møkklei Covid-19 på nettaviser. De skriver jo ikke om noe annet! De lever av å skremme, så det går ikke ann å ta noe de skriver om Covid-19 seriøst. Jeg er ikke interessert i å lese om det, og skulle ønske det var en knapp for å filtrere det bort, slik som etter 22. Juli. Nå har jeg ikke fulgt med på nyheter på flere uker på grunn av dette.
×
×
 • Create New...