Jump to content

Skurupu

Medlemmer
 • Content Count

  11336
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

Skurupu last won the day on April 4 2019

Skurupu had the most liked content!

Community Reputation

11690 :)

1 Follower

About Skurupu

 • Birthday 05/20/1986

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

37993 profile views
 1. Ja, tydeligvis. Uforståelig for meg som elsker TBC enda mer enn Classic. Det er den beste tiden i WoWs historie, og jeg har gledet meg til å oppleve dette på nytt veldig lenge. Å bli utbrent i uke 2 er helt fjernt for meg. 😛 Jeg regner med å ta pause når jeg har alt av pre-BiS, og det bare er upgrades i 10-man og 25-man. Da kan jeg gå tilbake til å raid-logge. Faktisk er jeg ikke så langt unna nå. Mangler 3-4 items. Enten dét, eller så levler jeg opp en ny karakter. Vi får se hvor gira jeg er på å gjøre alt sammen én gang til etter så kort tid.
 2. Vi tok Nightbane i første reset, som var målet vårt. Men nå er det uke 2, og vi sliter med å få nok folk til 25-man raids. Folk er utrolig trege til å levle, og flere i guilden har bare gitt opp, og enten byttet guild til noe mer casual eller sluttet helt å spille. Vi trudde vi skulle slite med å måtte sparke ut noen når vi gikk fra 40 til 25, men vi har det motsatte problemet. Nå må vi se etter nye spillere.
 3. Ja, nettopp, det var poenget mitt. Men veldig mange steder i verden er det ikke sånn.
 4. Jeg synes at folk burde snakke det språket de selv vil, og ser egentlig ikke noe poeng i å være så bastant på at innvandrere til Norge absolutt skal lære seg norsk. På grunn av globaliseringen dør språket vårt ut snart, uansett. Hvorfor stritte imot? Jeg bor i utlandet, og kona mi er ikke norsk. Første gang vi var i Norge ble hun sjokkert over at folk snakket norsk til henne. Hun ser jo ikke norsk ut? Jeg måtte forklare at vi er veldig flinke til å integrere folk, og forventer at de lærer seg språket. Her vi bor er det aldri noen som snakker det lokale språket til meg. Jeg er ser jo ikke ut som dem, så da forventer de heller ikke at jeg har lært meg språket deres.
 5. For eller imot ulv i Norge er en av de aller kjedeligste politiske diskusjonene vi har. Kunne ikke brydd meg mindre om de ble utryddet eller mangedoblet. Skjønner ingenting av hvorfor dette har blitt en greie å snakke om i Norge.
 6. Vi lo av dem når de hadde et foredrag om narkotika på VGS. De var gamle inngrodde gubber som ikke ante hva de snakket om. Polititet hadde null kredibilitet. Når det selv for 16-17 åringer er helt soleklart at dette bare er propaganda, så slutter man helt å stole på politiet. De juger deg jo rett opp i ansiktet.
 7. Dungeons og raids er det eneste jeg synes er morsomt.
 8. Det er det helt sikkert ikke. Det er veldig vanskelig å forsvare dagens kjøttforbruk. Men jeg må innrømme at jeg ikke tenker noe særlig på etikk når jeg spiser. Jeg lever godt i min ignoranse, og enn så lenge fortsetter jeg å spise kjøtt så og si hver dag. Noe av det flaueste jeg vet om er når folk mobber vegeterianere, og generell "kjøtt-humor". Finnes knapt noe mer lavpannet.
 9. Jeg ser ikke på det som sannsynlig uansett hvem som sitter på Stortinget. Men jeg har bittelitt mer tru på de rødgrønne. De prøver i hvert fall (eller i det minste sier at de prøver). De blåblå virker å aktivt jobbe for å øke forskjellene.
 10. Skal stemme Rødt, og håper de endelig finner en plass i regjeringen. Høyre, Frp, og KrF har ikke sjangs, så de gidder jeg ikke bry meg om. Det partiet jeg dermed er aller mest redd for at kan komme i regjering er SP. For et drittparti.
 11. For meg var det et enkelt valg. Jeg synes dungeon grinding er det aller morsomste. Hadde nok gjort det på den måten selv om det ikke var det mest effektive. Elsker rett og slett 5-mans med guilden.
 12. Jeg også ble overrasket over hvor lang tid det tok. Vi spilte veldig effektivt, men det tok allikevel 3 fulle dager, hvor vi satt oppe til 03:00 siste natta.
 13. Er det? Det la jeg ikke merke til. Jeg var i hvert fall aldri i noen sånn gruppe.
 14. Ble level 70 i går kveld. Gjorde 0 quests, kun dungeon grinding. Honor Hold: Revered - 3444/21000 Cenarion Expedition: Honored - 569/12000 The Consortium: Honored - 838/12000 Lower City: Revered - 251/21000
 15. De tar avstand fra rasisme kamuflert som religionskritikk. De tar ikke avstand fra religionskritikk.
×
×
 • Create New...