Jump to content

Skurupu

Medlemmer
 • Content Count

  11550
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

Skurupu last won the day on April 4 2019

Skurupu had the most liked content!

Community Reputation

11632 :)

2 Followers

About Skurupu

 • Birthday 05/20/1986

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

39560 profile views
 1. Ser ut som Asterix og Obelix. Men det er så mange av de filmene.
 2. Ingen gjør det av politiske grunner. De gjør det for å tjene mer penger. Filmindustrien blir mer og mer global, og amerika mer og mer divers. Flere folk ser filmen om de kan føle seg representert. Bytter filmselskapet en rolles kjønn eller etnisitet får de automatisk gratisreklame verdt mange millioner.
 3. Training Day er helt riktig.
 4. Er veldig sikker, så her er neste:
 5. Du har uten tvil rett, Outlier616. De gjør det for penger. Jeg trur 95% av woke og anti-woke og krenking og nærtagelser på begge sider er mediaskapt. Folk flest bryr seg ikke i det hele tatt, og gidder ikke engang ta stilling til det. Media løfter opp den lille håndfullen som skriker for å skape blest og klikk.
 6. Meny har lenge hatt de beste posene, de med håndtak på langsidene. Kom nettopp tilbake fra butikken og de har nå byttet til disse helt jævlig posene med håndtaket på kortsidene, som gjør at man ikke kan fylle posen mer enn halvfull for å klare å bære dem. Nå må jeg begynne å ha med egne poser.
 7. https://www.nrk.no/rogaland/helgoy-far-fastlandsforbindelse-med-bru-til-over-70-millioner-kroner-1.16007584 1.73 millioner skattekroner per innbygger. Galskap.
 8. Hørte på en podcast at den mest leste artikkelen noensinne på VG eller DB (husker ikke hvilken), var artikkelen om at det var slutt mellom Aksel Hennie og Tone Damli Aaberge.
 9. Nei, en kabellengde er 1/10 nautiske mil, eller 185,2 meter. https://snl.no/nautisk_mil https://snl.no/kabellengde
 10. Menn eller gutter? Jeg husker også en serie på TV hvor dette skjedde. Den handlet om mobbing på en barne- eller ungdomsskole. Ender med at offeret knivstikker mobberen i en gymsal. Det er en scene jeg fremdeles tenker på med gjevne mellomrom, 30 år etterpå. Skulle gjerne hatt navnet.
 11. Jeg synes noe av sjarmen med Elden Ring er at utviklerne tørr å legge inn innhold som veldig mange kommer til å gå glipp av. Det er det ikke mange utviklere som gjør. Få bruker tid på å utvikle noe som 90% av spillerne ikke kommer til å oppdage. Det gjør det enda mer spesielt å finne noe bortgjemt.
 12. Alle partier mellom Rødt og FrP har jobbet imot slik innvandring. Det har absolutt ingenting å si for innvandring om du stemmer høyre eller venstre. Det er veldig vanskelig å innvandre til Norge og alle politikerne er enig i at det er bra. Vi tar kun imot flyktninger, og kun det absolutte minimum vi har forpliktet oss til gjennom internasjonale avtaler. De fleste år når vi ikke det tallet engang, fordi det blir mindre og mindre krig i verden.
 13. Jeg elsker å se utlendinger på TV på 17. Mai. Utelukkende på grunn av kommentarfeltunderholdning. Liker også den evige diskusjonen om (fantom-)flagg i toget.
 14. Det håper jeg så inderlig ikke. Da blir Norge bare kjedeligere og kjedeligere. Selv håper jeg det motsatte skjer. At vi blir mer åpne. At lovene blir mer frie til å la folk holde på som dem vil.
×
×
 • Create New...