Jump to content

Instict

Medlemmer
 • Content Count

  856
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 :)

About Instict

 • Birthday 05/17/1986
 1. Om du kan returnere minnebrikkene, så gjør du det. En annen ting er også at minne funker best i par, der 2x8gb er ofte bedre enn 3x8gb.
 2. En ting som for min del gjorde raids "bedre" før var at man kun hadde en vanskelighetsgrad. Synest personlig ikke det er noe særlig mer spennende å drepe en boss "på nytt" på en litt høyere vanskelighetsgrad. Eneste stedet jeg føler de gjorde det rett med tanke på flere vanskelighetsgrader var Ulduar med hardmode. Et annet punkt som gjør raiding litt kjedeligere i dag er at raids blir "gamle" når det kommer ny patch. Det var litt slik før også, men føler ikke det var i like stor grad. I moderne wow, så spiller man patchen, og ikke expansjonen.
 3. Sitter i samme båt. Unsubba i November pga ikke nok timer i døgnet. Hadde alltid en plan om å subbe igjen i Januar og fortsette i 8.1. Men etter alt Blizzard har prestert i 2018, så ser det ikke ut til at jeg kommer til å subbe igjen i nærmere fremtid. Jeg har rett og slett mistet tilliten, og de må imponere stort fremover for at de skal få tilliten min tilbake.
 4. Det beste her hadde vært om du tok et bilde av innmaten i dataen i sin helhet. De bildene du har delt til nå kan "skjule" problemer med luftflyt som ikke er helt åpenbare, siden vi ikke får sett det i sin helhet. Er forsåvidt enig med flere i tråden om at GPU kanskje kan være feilprodusert. Men om man antar at det ikke er noe gale med GPU, så høres det ut som om kabinettet ikke blir kvitt varmen. Det du kan gjøre for å teste er å flytte GPU til nedre slot på HK, slik at den står lengre unna CPU. Og så monterer du PSU slik at den drar luft fra GPU og ut bak, i stedet for at den drar luft fra under kabinettet. Om temperaturene blir mer normale da, så er det nok snakk om dårlig flytting av luft som er problemet. I teorien så skal ikke varmen fra CPU smitte like mye over på GPU og visa versa.
 5. Synest selv at questinga fra 110-120 var veldig spennende. Har gjort alle questene jeg har funnet på Horde sida. For min del er det m+ som får meg til å fortsette å subscribe, og den delen er fortsatt artig
 6. Tipper lang queue tid skyldes at mange tanks spiller dps for å lære dungeons. I tillegg så er det mye hardere å tanke nå enn det var i Legion. Mer arbeid for healer og så er det til tider vanskeligere å holde aggro.
 7. Om dette hjelper, så går det rykter om at Shaman er ganske ødelagt frem til patch 8.1.
 8. Bytta til dx12 jeg også idag, merka ikke noe særlig forskjell egentlig.
 9. Får det samme selv. Kan ha noe med at dette er et alliance community og jeg spiller horde.
 10. Er en stor fordel med flere skjermer ved programmering. Bruker selv en 34" og en 24" på høykant.
 11. Jeg hadde tilsvarende oppsett. Oppgraderte til 1070 Ti, overklokket cpu og merket en enorm forbedring på spill. Oppgraderte senere til i7-8700k, og merket veldig lite i forhold til spill. Hadde nok lagt pengene mine i ny gpu hadde jeg vært deg.
 12. Takker masse for svar. Har ikke vurdert sånn modmic greie før. Er det den her dere prater om? https://www.komplett.no/product/959936/tv-lyd-bilde/hodetelefoner/hodetelefoner/beyerdynamic-modmic-edition#productinfo
 13. Begynner å bli litt lei av bordmic og kunne tenkt meg et nytt headset med mikrofon. Blir helt forvirret over alt som finnes av hodetelefoner på markedet, og synest det var vanskelig å finne noe som passer. Pris ca 2000kr Spill Film/serier Musikk (mest son bakgrunnsstøy når jeg jobber/spiller) Er glad i bass Må ha en god/grei mic Bruker pr dags dato Bose SoundLink 2, og Bose QC 35 II. Om noen har tips til merker/modeller jeg kan se nærmere på, så hadde det vært supert!
 14. Hvilken server snakker dere om? Det kommer vel communities også i bfa, så det kan jo være en løsning for å samle litt folk, istedet for guild tenkte jeg.
 15. Prøv å koble med kabel får å sjekke om pingen blir bedre. Høres ut som du kanskje har en gammel trådløs router. Har skjedd veldig mye med brukervaner de siste årene som krever mye mer fra routeren.
×
×
 • Create New...