Jump to content

Psykake

Medlemmer
 • Content Count

  4616
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  17

Everything posted by Psykake

 1. Det var mitt eget valg da. Kyrian og Nightfae er så og si sidestilt. NF er nok bedre pga mobility. Kyrian er uansett mye bedre enn Necrolord som affliction. DPS økte betraktelig med en ekstra DOT og mastery buff hvert minutt.
 2. Det manglet i tillegg like mange frimerker fra heftet funnet i huset som det var mottatt trusselbrev.
 3. Forstår godt at Amazon ikke vil assosieres med de psykopatene.
 4. Dette blir bare flaut og useriøst, Ezio. Ingen tar deg alvorlig hvis dette er nivået du legger deg på. Det er ikke for sent å snu!
 5. Kan du ikke heller bruke 10 sekunder og si på hvilken side sammenligningen din mellom BLM og stormingen er?
 6. Selvfølgelig har landets øverste leder et ansvar i denne situasjonen. For å unngå misforståelser: Mener du Trump ikke bærer noe ansvar for hva tilhengerne hans gjør som en konsekvens av løgnene til Trump?
 7. Han er landets øverste leder. Han har foret følgerne sine med løgner og bedrag. Hvis du mener det er dumt å si at Trump har et ansvar lar jeg det gå. Da får du mene det. Jeg spør deg igjen. Hvor står sammenligningen? På hvilke side? Hvorfor kan du ikke bare si det i stedet for å lage en sak ut av det? Du sier at BLM og stormingen kan sammenlignes. Jeg ber deg forklare.
 8. Unnskyld meg? Det du skriver gir ingen mening. Jeg forsøker å forklare det på en OK måte. Sammenligningene dine henger ikke på greip og forklarer ingenting av hva du mener. Jeg sier ikke det for å være ufin. Det er fakta. Hvor var det du skrev likheten mellom BLM og stormingen? Jeg finner det virkelig ikke.
 9. Jeg har lett og finner ikke noe sted at du forklarer likheten og hvorfor man kan sammenligne BLM og stormingen av Capitol Hill. Jeg så igjennom de tre siste sidene av denne tråden. Erna og Trump er ikke sammenlignbart. Vennligst stopp. Det forsøpler tråden når du bruker tull som argument.
 10. Trump har i månedsvis sagt at valget er rigget og at det er fusk. Kan du ikke bare ta det innover deg? Folk samlet seg for å vise motstand mot en demokratisk prosess fordi Trump sier at valget var rigget. De ville mest sannsynlig ikke ha vært det hvis Trump innrømte nederlaget fra dag 1.
 11. Hvor gjorde du det? Jeg finner ikke det innlegget. Innvandring i Norge og Erna har ingenting med dette å gjøre. Jeg forstår at du forsøker å sammenligne det å være øverste leder for et land, men tro meg, det gir absolutt ingen mening.
 12. Burde nesten bli opprettet en tråd til. Hvorfor benytter Trump supportere seg av så mange tankefeil og logiske feilslutninger. Det blir nesten en parodi på seg selv.
 13. Forklar likheten mellom BLM og stormingen og hvorfor det er sammenlignbart. Trump sa aldri at de skulle storme. Vet du ikke hva du snakker om, i det hele tatt? Nei dette blir for dumt og latterlig når du drar inn Erna Solberg og innvandring. Jeg legger meg ikke ned på det nivået. Det blir bare støy og diskusjon om irrelevante saker. Med andre ord, kjent stil.
 14. Det som er dumt er at du ikke forstår 2% av budskapet, noe som er helt tydelig når man leser svaret ditt.
 15. Det er jo whataboutism. En tankefeil. Hva er galt med å bruke korrekt betegnelse på ditt latterlige og ugyldige argument.
 16. Og der kom snakk om BLM. Er jeg overrasket? Nei. BLM er, for hundrede gang, ikke sammenlignbart. Jeg forstår ikke hvorfor folk ikke evner å fatte noe så enkelt. Han er landets øverste leder. Han kunne ha forhindret dette både proaktivt og aktivt. Han ildnet opp ved hjelp av løgner og bedrag. Selvfølgelig har han et ansvar.
 17. Får assosiasjoner til Nyhetsspeilet. Til og med støttespillere til Document utrykker skepsis i kommentarfeltet.
 18. Jeg ser den "andre siden" (Jeg tror ikke alle er slik - det et jo nettopp du som driver med gruppetenking og setter alt og alle i bås) sitt perspektiv. De som stormet Capitol Hill gjorde det fordi de tror at valget er rigget. Det er Trump som har frontet denne konspirasjonen. Hvorfor har du så store problemer med å forstå dette?
 19. Det er dumt fordi? Stormingen er en konsekvens av Trump sine løgner og konspirasjoner. Jeg mener forøvrig ikke et strafferettslig ansvar eller noe i den duren, jeg mener et direkte ansvar i form av "Dette var min skyld og jeg burde skamme meg". Hvis ikke du evner å forstå det burde du kanskje ikke være så ivrig med å bruke ordet dumt.
 20. Perfekt timing å si det på da. Rett etter at folk har dødd pga han og hans supportere. Det var sikkert fine folk på begge sider.
 21. Når hans supportere stormet Capitol Hill fordi han (dine ord) ønsket støtte og fredelige demonstrasjoner. Er det virkelig godt å vite hva de sinnsyke følgerne hans vil finne på neste gang? Bedre føre var. Det som er sjukt er at du fortsatt støtter Trump tross alt som har skjedd. . Det er helt uforståelig for meg.
 22. Det er ingen som har skrevet at Trump bokstavelig talt ønsket eller så for seg at de skulle storme Capitol Hill. Det er en konsekvens av hans handlinger og løgner. Det er hans ansvar. Men rollene er ikke reversert. Hypotetiske fantasi situasjoner som kun eksisterer inni ditt eget hode er ikke et gyldig argument for noe som helst. Med din livlige fantasi og evne til å tenke ut hypotetiske situasjoner som du legger til grunn for argumentene dine , er det ikke så rart man snakker litt forbi hverandre til tider. Men så viser du jo støtte til en president som lurte på om det kunne være en god ide å injisere desinfeksjon i kroppen 😬
 23. Nå vekket jeg gravid samboer fordi jeg lo høyt i senga. Takk for det. Haha.
 24. Jeg skiftet covenant på min main aff lock idag. Fra necro til kyrian. Renown 21 til renown 0. Må slenge bort perfekt class fantasy til fordel for at jeg forhåpentligvis kke blir benket i mythic prog. 🙄 Så kommer del vel en necro buff neste uke eller noe, bare for.
×
×
 • Create New...