Jump to content

Jakke

Medlemmer
 • Content Count

  5821
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1732 :)

1 Follower

About Jakke

 • Birthday 06/06/1990

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

35928 profile views
 1. Shadowlands ja... Level 60 maks, hva skjer når man er level 119? Står det 119 og 60, eller squishes level nå?
 2. 5GB blåser jeg lett av på en dag om jeg får inn for det. Blåste av 20GB på en hyttetur, 3 dager, godt over 5GB daglig. Hadde blitt rabiat uten musikk og Netflix på kveldene der i mørket.
 3. Foretrekker helt klart hardcore, og da ender man fort opp på et map man aldri har spilt, og ikke har minimap til. Kunne jeg valgt bort de jeg ikke kan/liker foreløpig, så kunne jeg lært de på normal!
 4. Synes det er håpløst at vi PC-spillere skal miste muligheten til å velge map, er det kun pga. crossplay? Isåfall, få det vekk. Det finnes maps som er elendige i alle spill, hvorfor skal vi tvinges til å spille dritten til IW om vi ikke ønsker det? Det blir som å tvinge folk til å spille Office i CS når man absolutt ikke vil.
 5. Er det bedre at Apple slipper så mange like telefoner på 3 ÅR? At de gjør så lite med telefonene sine på 3 ÅR?
 6. Der kom selvfølgelig en butthurt iPhone-fanboi ja Har ingenting med mobilen og gjøre, kun med mobilversjonen av IP.Board om det ikke funker Men du skal såklart gjøre som resten av verden og vri det rundt til å bli en iPhone mot resten av mobilmarkedet-sak.
 7. Enda kan man ikke redigere innlegg på mobil her? Dårlig i 2019. Mente såklart iPhone 11 Pro og 11 Pro Max
 8. Fortsetter med iPhone X, iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR, iPhone 11, iPhone 11 Max
 9. Er litt mer på FPS, simulering og RTS egentlig, WoW er litt, atypisk for meg. RPG uten alle folkene blir ikke helt min ting. Skal absolutt prøves for å prøve det, en gang. Men det er å finne tid til det!
 10. Spiller ikke Diablo Så vi er like langt Aldri kommet meg så langt i livet at jeg har spilt det.
 11. Ikke mange kan skilte med så mye ramme til skjerm ratio heller. iPhone 8 ser ut som alle andre iPhone i flere år tilbake. Den ser utdatert ut
 12. Du kan jo spille WoW i førsteperson ved å zoome helt inn. Men hvem spiller slik?
 13. I hvilken verden er WoW førsteperson? Absolutt alle spiller det i tredjeperson.
 14. Var hos en kompis i går, nevnte at jeg skulle kjøpe meg C920 mest sannsynlig. Da disket han pinadø meg opp med et C920 jeg fikk låne på ubestemt tid gratis Så da får jeg i alle fall testet kameraet i bruk her i hallen før jeg evnt. kjøper et slikt selv.
×
×
 • Create New...