Jump to content

Oriuss

Medlemmer
 • Content Count

  731
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

103 :)

About Oriuss

 • Birthday 12/17/1988

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Leclerc uheldig for 4 helg på rad. Men for en avslutting på løpet 😳
 2. Fra Canon sin side er m6 mkii nærmeste alternativ, men vet ikke om jeg ville satset på et døende system selv. Som okami sa over kan du gå over på rp eller r, men r7 vil ha både ha bedre autofokus og skuddtakt. Alle de eldre speilrefleks modellene i prisklassen vil gi deg både dårligere autofokus og skuddtakt. Jeg personlig ville ventet og satt deg på venteliste hos de fotobutikkene i Norge (japanphot, scandinavian photo, foto.no osv.)
 3. Bra kjørt av Dennis 🙂
 4. Hvis ferrari kan finne litt mer fart, og fortsatt beholde downforce i svigene blir leclerc vanskelig å slå. Per nå har redbull fordelen med litt bedre toppfart.
 5. Jupp. Endte opp med å bruke f1 tv kommentatorene. Satse på at det fikses før løpet kvalik i morgen.
 6. 2 uker på rad med med verstappen og leclerc. Damn
 7. Mine inlegg. F1TV her også. Må ha sky sports sine kommentatorer.
 8. Så og si alle kamera produsentene har leveringsproblemer om dagen, derfor vanskelig å få tak i a6400. Alternativene er ikke så mange. Fuji med x-s10 evt x-3/4 er nok nærmeste alternativ. Minuset er at du ikke har en oppgraderingsvei, hvis du begynner og snuse på fullformat etterhvert. Panasonic har nyere modeller, men de bruker fortsatt kontrast basert fokus, så autofokus er fortsatt ikke på nivå med sony og canon.
 9. Forskjellen fra a6600 og a6400 er hovedsakelig IBIS, touchskjem og vesentlig bedre batteritid med bedre grep og vær tetting Samme bildekvalitet og autofokus. Fordelen vs Canon sin eos m serie, er bedre autofokus, bedre video og langt bedre utvalgt av optikk. Vil si de er en del bedre allround kameraer en det Canon sine er.
 10. Hadde en liten shoot med med min Sinn 556i
 11. Jeg har den på skjermstativ med en annen skjerm, så det var ikke noe problem for meg. Veldig mye skjerm for pengene ja.
 12. Hva med denne? kjøpte den selv. https://www.elkjop.no/product/gaming/gamingskjerm/357444/msi-optix-g273qf-27-gamingskjerm
 13. Test i butikk hvis du har muligheten til det, så finner du ut hva du liker. 10X kan bli litt trangt innimellom.
 14. Ville ikke anbefalt å kjøpe en billig kikkert til 500-1000kr. De er som oftest ikke nitrogen-fylte eller vanntette, så det er et stort problem med dugg på disse. De er heller ikke veldig skarpe. Man får veldig mye mer kikkert når man gir 1500-2000kr. Focus og breitler har en del fint i den pris klassen.
×
×
 • Create New...