Jump to content

Oriuss

Medlemmer
 • Content Count

  702
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

94 :)

About Oriuss

 • Rank
  Pus
 • Birthday 12/17/1988

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Får håpe han ikke ventet 13 år på å få svar, og fant seg noe å bruke. Posten er fra 2008. 😅
 2. S3 av netflix sin F1: Drive to Survive serie kom ut i dag. Veldig bra serie selv om man ikke følger med eller kan noe sælig om F1.
 3. Har du vurdert Sigma sin 100-400? En god del billigere og lettere enn canon sin. Du mister litt lys, men vil fortsatt gi deg en god del bedre resultat enn et superzoom kamera med en liten sensor. Det skal også være veldig skarp.
 4. Jeg har sett og lest veldig mye bra om olympus sin 12-100 f4 pro til video. Ikke den mest lyssterke og ganske dyr, men skal være veldig skarp og god auto og manuel fokus for video. https://www.japanphoto.no/produkt/olympus-mzuiko-mft-12-100mm-f-40-is-pro
 5. Du veit du svarte på et innlegg fra 2004 nå? 😅
 6. De er i teorien "merget" sammen. Bilder appen viser deg alle bildene du har på macen, iphone og andre apple produkter du har, så lenge du har på icloud lagring. Den "bilder" du finner i finder er lokalt på maskinen din.
 7. Kult at Apple kjører windows bedre enn windows kjører det selv 😅
 8. Jeg ville sett på noe fra Arlo. Hørt mye bra om det merke og har en del å velge mellom. https://www.komplett.no/article/91728/arlo-overvaakningskamera https://www.elkjop.no/search?SearchTerm=arlo+overvåking&search=&searchResultTab=
 9. Sony sin ibis fungerer greit, men den er ikke den beste. Panasonic (gh5) og olympus har en del bedre ibis grunnet mindre sensor, så mer plass til sensoren. A7iii vil dog være over ditt budsjett for kun kamera også hvis du ikke kjøper brukt. Det ligger fortsatt på 23k. Det er ikke veldig mange crop (a6600 feks) og fullformat kameraer under 20k med ibis hvis du da ikke skal kjøpe brukt. Nikon sin z6 og z5 kan være et godt alternativ. God ibis og veldig god bilde og video kvalitet men ikke det største utvalget av optikk enda uten adapter. Evt se på noen av m4/3 kameraene.
 10. Amazon Prime er en av de streaming tjeneste vi har her i Norge som har best bitrate, så da kan det være deg. Helt fint her.
 11. Det finnes ikke så veldig mye som går lenger enn 400mm til sony sin alpha mount. Men tamron har en 150-600mm du kan se om du finner brukt. Evt så har de noe teleoptikk som fungerer med 2x tele konverter.
 12. Pro vil også være bedre hvis du driver med tunge oppgaver over lengere tid, som rendering osv. Cpuen vil da ikke throttle grunnet viften. Hvis du ikke har den slags bruk, gå for air. Mest for pengene.
 13. Det er veldig mye bildekvalitet for pengene. Kommer litt ann på bruken. A6400 vil jeg deg bedre autofokus og seriehastighet til sport og action. A7rii vil dog gi deg skarpere bilder på grunn av større sensor og 42 mpx vs 24mpx. Så til portrett, landskap og arkitektur osv, hvis a7en gi bedre bildekaviltet, men til sport, action og den slags foto vil a6400 være bedre. Siden a7 er fullformat, så blir optikk automatisk bli større og dyrere. Dette er noe å ta med i betrakningen når man går over til fullformat.
 14. Kjempe bra. Btw, dere og resten av tek Norge må slutte å skrive ssd-disk. Det er ikke noe disk i SSDer ref: På lagringssiden har vi satt inn en MP510-disk
×
×
 • Create New...