Jump to content

Mato

Medlemmer
 • Content Count

  5419
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

298 :)

About Mato

 • Birthday 10/12/1982

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

16604 profile views
 1. jeg ga fruen sin vekk på finn , cd spiller, fm radio og Gitar! inn har lite praktisk nytte i dag .
 2. jeg ville sagt motsatt , at artisten får tid til og lage et helt motiv som du kan vurdere som en helthet kontra at du skal sitte og plukke på detaljer før de ser hvordan alt henger sammen, det må være plagsomt og ha noen som henger over skuldra når du skal skape noe.
 3. jeg har hørt mye bra om jbl boomboks , dog den er jo litt stiv i prisen. ( jeg vil anbefale at du lager en ny tråd om temaet )
 4. dette var ikke helt lett nei , ebay la til og trakk mva men selger sliter med og sende ..
 5. kina aviser transportør allerede pakker uten dette nummeret , jeg har fått meldig på ebay om at de tregner "VAT NO" for pakkene blir avvist . jeg svarte at de måtte ha på VOEC nummer til Ebay på pakkene, ser at de er blitt sendt nå ivertfall.
 6. de har en mellomløsning https://www.toll.no/no/netthandel/1.april/
 7. hvem sit orgnr , jeg er jo ikke en bedrift, tror de kina selgerene surrer og trenger ebay sitt VOEC nr til pakkene
 8. da har man bestil en del ting fra ebay og ca alle selgere spør etter VAT NO , hvor får jeg dette ?
 9. om vi må begynne og betale frakt fra kina så burde jo totalt sett prisene gå ned siden det betales mere inn i systemet og mindre skal subsideres ( i vertfall sånn helt logisk sett , som det virker slik praktisk er jo noe annet ) så det er jo ikke helt sikkert at effekten er som ønsket.
 10. om det ikke er vesentlige endringer i stilling er det ikke behov for en ny kontrakt men under arbeidsgivers styringsrett og du må innfinne deg uten forandret kontrakt, større endringer som krever forandring av kontrakt så kan en endringsoppsigelse benyttes, hvor du blir sagt opp men får tilbud om en forandret kontrakt. https://www.arbeidstilsynet.no/arbeidsforhold/oppsigelse/endringsoppsigelse/ på slike møter har du krav på ( om du er organisert ) og ha med deg en representant fra fagforeningen. er du ikke organisert så få fingeren ut og gjør det.
 11. testet nå , ser ut til og funke men får ikke opp vat før etter du har allerede trykket på buy it now og skal betale for varen du har kjøpt. om det funker som det skal og man slipper 150 kr i gebyr så er handling på småvarer i utlandet fult mulig og enda lønnsomt.
 12. de kan bruke en endrings oppsigelse hvor du enten signerer ny kontrakt eller blir oppsagt.
 13. så er det og noe med at extra tid ofte skal være godkjent av leder før du jobber denne tiden, så er du like langt.
 14. vi kan starte med en ting som helt klart stikker ut , Det er ikke firmaet som peker ut en tilitsvalgt , det er en person som representerer de ansatte som er valgt av de ansatte, ofte i forbindelse med en fagforening og er ikke noe en bedrift har noe med. Ellers så høres det ut som det er mange direkte lovbrud her du kan selv lese litt om inn og utleie her https://www.arbeidstilsynet.no/arbeidsforhold/ansettelse/innleie/ det er ikke noen direkte regler ( mener jeg ) som tilsier at du skal ha tilleg på nattarbeid , men de fleste tariffavtaler har en form for kompensasjon for dette aml om nattarbeid https://arbeidsmiljoloven.com/article/§-10-11-nattarbeid/ det beste er nok og organisere dere i en relevant fagforenting og få støtte fra de, slik jeg ser det er det nok et par ting som må tas tak i , som at dere burde være fast ansatte i selskapet som leier dere ut, dere burde og ha en mere reel stillings prosent og en fast skift plan.
×
×
 • Create New...