Gå til innhold

Psykake

Medlemmer
 • Innlegg

  6 166
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  23

Psykake vant dagen sist 3. november

Psykake hadde mest likt innhold!

1 følger

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

19 790 profilvisninger

Psykake sine prestasjoner

11,7k

Nettsamfunnsomdømme

1

Hjelpsomme svar

 1. Forunderlig at uttalelsene fra tidligere Mossad toppsjef, støttet av Netanyahu rådgiver, vedrørende at Israel praktiserer apartheid ikke ble forsøkt "debunket" av Israel menigheten i denne tråden. Er det fordi den tidligere Mossad toppsjefen ikke er troverdig? De fleste pro israel er sterkt uenig i at Israel praktiserer apartheid. Hadde vært interessant med noen synspunkter.
 2. https://www.timesofisrael.com/ex-mossad-chief-far-right-ministers-endangering-vital-settlement-blocs/ Mark Regev, rådgiver til Netanyahu, bekrefter at han er enig i de faktaene den tidligere Mossad sjefen uttaler seg om, inneforstått Israel sin praktisering av apartheid. Det vil aldri bli bedre når staten Israel behandler palestinere som annenrangs mennesker.
 3. Mulig overføringer til utenlandske bettingselskap?
 4. Jeg har ikke store kunnskaper om hvitvaskingsloven, men jeg antar bankene har masker som automatisk markerer overføringer som burde undersøkes nærmere. Fokuset på dette har blitt mye større pga en nylig endring i lovverket (mener jeg å huske). Det ble f.eks utlyst unormalt mange hvitvasking compliance stillinger i fjor. Sist uke fikk Askim/Spydeberg Sparebank en heftig bot pga manglende rutiner vedrørende hvitvasking.
 5. Kommer an på beløp og hvem mottakeren er, vil jeg tro. Kort sagt, ja, banken har noe med hvem du overfører penger til.
 6. Det er greit nok, men det er irrelevant i forhold til det jeg skrev. Dette er ren spekulasjon fra din side og jeg forstår ikke hvordan du kan mene at dette har tyngde som argument for noe som helst.
 7. Hva for piss er det jeg spammer tråden med?
 8. Det ble nevnt at Hamas melder om for mange drepte. Jeg spurte om det har noen praktisk betydning om det er 5000, 8000, eller 15000 drepte. Du skrev så at det er av betydning ref antall drepte Hamas. Jeg skrev at for normale mennesker spiller det ikke så stor rolle hvor mange Hamas som er drept når det er snakk om 5000, 8000 eller 15000 drepte sivile. Såååå gjenopptar du den irrelevante bablingen om andre verdenskrig, døde tyskere og menneskelige skjold.
 9. Ja, dette er repetert flere ganger i denne tråden. Det gjør det ikke mer relevant av den grunn.
×
×
 • Opprett ny...