Jump to content

Psykake

Medlemmer
 • Content Count

  4126
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14

Psykake last won the day on September 4

Psykake had the most liked content!

Community Reputation

5485 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Dere som har Quest fra før. Hvor viktig er det med 256gb vs 64gb?
 2. Hvis jeg skal kjøpe noe blir det Quest 2, men takk for tilbudet
 3. Folk forsøker å selge Oculus Quest 1 64gb til 4500 på finn 🙄
 4. Har veldig lyst til å kjøpe en. Bryr meg ikke så mye om Facebook tvang da jeg har en veldig slank profil fra før som jeg nesten aldri bruker. Men har en følelse av hvis jeg kjøper en så er det gøy i en uke, også samler den støv.
 5. Plot twist. Det er Tor Mikkel som står bak fordi han vet Laila får skylda. Han er lei kona og var lei jobben som justisminister. Hehe
 6. Tiltredes. Jeg har medfølelse for Tor Mikkel i denne saken. Han fremstår som en god kar , som nå lider pga en ustabil kone. En annen ting. Noen må ha sendt pakke/brev til Elden når Laila var i USA. For spekulativt å rette blikket mot medlemmene i denne Messenger gruppen?
 7. Fascinerende at personer som liker Resett og Document gjerne bedyrer Laila sin uskyld og sier at denne rettsaken er bortkastede ressurser. Synes dette sitatet fra Sæter (Etterforskningsleder) er interessant: Hvis en ukjent tredjepart er involvert må de ha avlyttet enten Laila sin mobiltelefon, Stanley Security eller boligen. Sjansen for det må si jeg er minimal.
 8. Hvorfor er analyse metodene relevant? Du skriver i samme innlegg at bevisene er merkelige og refererer kun til papir, hyssing og frimerke. Det er fastslått at samme identiske produkter er funnet hjemme hos Wara. Det beviser ingenting i seg selv, men føyer seg inn i den samlede bevisførselen.
×
×
 • Create New...