Jump to content

Psykake

Medlemmer
 • Content Count

  4928
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  18

Psykake last won the day on February 16 2021

Psykake had the most liked content!

Community Reputation

7447 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Fungerte som ønsket når jeg brukte det. Ekstremt ville drømmer.
 2. Kan de ikke bare innføre at aborter blir utført med en liten pistol, så blir alle fornøyde.
 3. Det er vel ingen , meg bekjent, som har foreslått å forby alle våpen. Skadepotensialet er særdeles høyere ved bruk av en AR-15 sammenlignet med en revolver. Førstevalget i de seneste massakrene er jo nettopp AR -15 eller lignende angrepsvåpen. At man ønsker å få regulert dette på en bedre og tryggere måte er et soleklart logisk standpunkt. Min mening er at du åpenbart sluker propaganda fra NRA og deres lakeier.
 4. Er det snakk om å gjøre våpen forbudt? Litt av kjernen er vel om hvorvidt det er nødvendig for sivile å kjøpe en AR-15 o.l. Samt gjøre prosessen med å anskaffe våpen litt mer omstendig.
 5. Jeg var litt for trøtt. Mente i grunnen noe ala brune grupperinger.
 6. Resett ender som alle andre brunbeisede grupperinger. Interne maktkamper og intriger. Bare er tidsspørsmål før SIAN ender på samme måte. Digg.
 7. Jo, hvis du bare leser og reflekterer over det jeg skriver... Jeg mener det er åpenbart at det ikke handler om et politisk symbol fra KRF sin side. Du mener noe annet. Det er ikke noe mer å argumentere.
 8. Jeg har allerede forklart at det ikke kan argumenteres mot. Hvis du tar deg tid og leser hva jeg skriver, så slipper du å bruke energi på noe meningsløst. Jeg nevnte Trump fordi det er relevant i forhold til at man kan fint mene noe selv man ikke utrykker det ordrett.
 9. Nå forsøker du å endre narrativet... Kanskje Fox News ansetter? Trump sa aldri ordrett at hans supportere skulle storme Capitol Hill heller...
 10. Å sammenligne en med pakistansk bakgrunn og KRF er latterlig....
 11. Hva annet er det som har vært forbudt som i så fall burde feires?
 12. KRF sin historie og syn på homofili underbygger påstanden. At de sier det er på grunn av et politisk symbol er et dårlig forsøk på å skjule sin agenda.
 13. Som sagt. Jeg respekterer at du mener KRF (og KRF foreldre) kun var bekymret for at det blir brukt politiske motiver på en skolesekk.
 14. Hva er det å argumentere i mot? Argumentene er et produkt av religiøs overbevisning, uavhengig om hvordan det pakkes inn. Om du velger å overse det som, for meg, er totalt åpenbart får vi være uenige i motivet til KRF når de lagde en mediasak ut av dette. Trump mente ikke at de skulle storme Capitol Hill...Han sa jo ikke det ordrett....
 15. Nå har jeg ikke referert til deg. Hvis du mener at religion ikke har noe med saken å gjøre i denne KRF oppstandelsen mot et regnbueflagg på en skolesekk, så ja. Da er vi tilbake til en noe alternativ virkelighetsoppfatning sammenlignet med min egen.
×
×
 • Create New...