Jump to content

Psykake

Medlemmer
 • Content Count

  2560
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Psykake last won the day on October 26 2012

Psykake had the most liked content!

Community Reputation

2490 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Det jeg er litt overrasket over er at i september 2019 ble det meldt at gutten var i fare for å dø. Også var det mye frem og tilbake med at Røde Kors skal ha stilt en diagnose, men Røde Kors avkrefter dette. Synes det er bra at gutten er i Norge, men moren burde få skjerpet straff hvis hun bevisst har løyet om barnets sykdom for å redde seg selv.
 2. Banished hadde jeg det gøy med. Kanskje ikke så moderne men. Hele spillet er vel under 1gb.
 3. Dette. Å vær ute over lengre tid krever gode rutiner i leiren. Start i det små. Hold ut. Håper det løser seg for deg.
 4. Jeg vil på det sterkeste anbefale å være der du har tak over hodet. Å bo ute på denne årstiden over lengre tid krever kvalitetutstyr og erfaring. Hvis du allikevel insisterer er dette det jeg kommer på i farten: Varme klær, helst ull. To skift. Lue/skjerf/hansker Ullsokker to par Vanntette/varme sko Regntøy Telt eller bygg deg en gapahuk 3-sesongs sovepose. Presenning Sterk tråd Kniv/øks/sag Lighter/fyrstikker Lommelykt Bålkjele Enkelt førstehjelps utstyr (plaster, bandasjer, pyrisept)
 5. Si ifra til noen kjente hvor du drar slik at de vet hvor de skal dra for å redde deg. Høres ut som en dårlig ide. Å
 6. Nesten så FRP burde håpe at IS kvinnen blir frikjent nå. Da hadde oppslutningen blitt enorm.
 7. Interessant at du sitter med informasjon om hvem som er ekte muslimer og ikke i dette landet. Hvordan definer du en ekte muslim?
 8. Forstår ikke spørsmålet opp mot det jeg skrev. Jeg skrev at bibelen også i inneholder groteske ting. Hvordan tolker du det som at jeg er enig i at Islam er problemet?
 9. Så det er altså mulig å ha flere skalaer innenfor en ideologi/religion/politikk. Selvom det finnes medlemmer av SD som er nazister betyr det ikke at alle SD medlemmer er det. Takk for at du bekreftet at du i det minste kan bruke den logikken.
 10. Det gir absolutt ingen mening, ikke akkurat et ukjent fenomen hver gang du slipper til på tastaturet.
 11. Hva da? Han skrev selv at han hadde venner/bekjente i Sverige som støtter SD. Etter hans siste kommentarer påpeker jeg at han er på lik linje med de.
 12. Synes ikke du ond. Kun forvirret og hjernevasket, på lik linje med dine venner i Sverige som støtter SD.
 13. Det var bare godt å få den bekreftelsen. Om du bryr deg eller ikke, spiller ingen rolle. Jeg gjennomskuet deg fra første stund og det er festlig å tenke tilbake på dine tidligere innlegg hvor du hadde en mer moderat tone sammenlignet med nå. Da vet jeg hvor du står og du vet hvor jeg står. Det er vel også det som kan kalles kulturkræsj. 😉
×
×
 • Create New...