Jump to content

Psykake

Medlemmer
 • Content Count

  2733
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Psykake last won the day on February 2

Psykake had the most liked content!

Community Reputation

2707 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. En stor andel amerikanere spiser som om de har "free healthcare". Å lure disse er ikke vanskelig. Det er bare å se hva Listhaug har fått til med hundre ganger mer oppegående folk i Norge.
 2. "barnekort" er som et førerkort hvor man må gå igjennom en mengde tester før man får tillatelse til å bli forelder. Får man barn uten barnekortet blir barnet adoptert bort med en gang det er født.
 3. Det er snakk om et forbud om å dra på hytta i en tidsbegrenset periode pga av at folk ikke evner å følge enkle instruksjoner. Dette angår oss alle!
 4. Nei. Dette er en tråd hvor målet er å spre et budskap om at Islam IKKE er en fredelig religion whatsoever. "Fredens" religion er liksom litt i samme gate som "berikelsen"
 5. “No amount of evidence will ever persuade an idiot”.
 6. Det forandrer ingenting vedrørende poenget mitt. At det er religiøse ekstremister det er snakk om sier selv ref. tråden jeg skriver i.
 7. Tittelen Nok et angrep fra "fredens" religion er et særdeles dårlig eksempel på saklig religionskritikk. Tittelen sier at muslimer som beskriver seg selv og sin tro som fredelig er løgnere, for Islam er ikke en fredelig religion, også ramses det opp eksempler på terror begått av ekstremister.
 8. Du må forstå at det finnes ingen nyanser i denne tråden. Norske muslimer er sidestilt med IS-islamister. Alle som tror på Allah er en del av problemet og de støtter grusomhetene som begås i Islams navn. De mest aktive i denne tråden ville nok jublet hvis landets muslimer ble plassert i arbeidsleire.
 9. At regjeringen i det hele tatt må gjøre det forbudt å reise på hytta, viser hvor tilbakestående en del av befolkningen er. Jeg har tiltro til at regjeringen gjør det de kan for å begrense skadene, men kverulanter som trådstarter finner naturligvis en bagatell å syte over. Ta dere sammen! Er det så jævlig vanskelig?! Eller har dere et instinkt som gjør det umulig å ikke finne noe å klage på? Ingen burde lide stor nød av å ikke kunne dra på hytta i disse dager.
 10. Jeg vet ingenting. Jeg vet ikke en gang om verdens fantes før jeg ble født, eller om minnene fra jeg var 5år er ekte.
 11. Det er min minste bekymring på en liste av andre bekymringer og det noe jeg ikke synes det er verdt å ta opp. Da tar jeg heller opp gamle episoder av Kär och galen som gikk på svensk TV4 en gang i tiden. Har sett på både HBO og Netflix i dag og har igrunn ikke sett noen forskjell. Er det iverksatt?
 12. Dette er kanskje min minste bekymring om dagen, og strengt tatt skulle jeg ønske det var det samme for deg.
 13. Gro skjegg og gå for Heisenberg stilen. Da blir du både tøff og kul.
×
×
 • Create New...