Gå til innhold

Ting som irriterer så grenseløst v2.0!


Runar

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
  1. Tre A4-sider med passord. Men det er kanskje ikke så viktig å huske passordene lenger...
  2. Hvordan få HBO Max på nettbrettet i en app når jeg blir fakturert via Telenor T-We? Jeg får HBO Max på Mac, men ikke iPad. Så jeg begynner å lure på om det er mulig.

    https://help.hbomax.com/no-no/

    Litt senere. Ikke lurt å logge ut fra Mac og logge seg inn igjen med det nye passordet som virket i sted. Leverandørkontoen er allerede registrert. Ja, det er jeg klar over. Det ser ut til at du allerede har registrert en HBO Max-konto hos leverandøren din. Vennligst logg på med e-postadressen og passordet ditt. Nå er jeg utestengt fra begge enhetene.

    Skjermbilde2023-11-28kl_15_02_40.thumb.jpg.7d8390a4220d308534dfb7a929a85bdd.jpgKan være den husker den forrige kontoen min, med samme-post adresse. Jeg er ikke hacker, bare en som prøver å logge seg inn.

Lenke til kommentar
skaftetryne32 skrev (9 minutter siden):

Kondolerer så meget, dyr er våre beste venner.

Ja, du har helt rett- Hun (Angie) ble 11,5 år gammel, noe som er 'vanlig' hos Border Collier. Dette var ikke uventet og jeg / vi har allerede en ny 'arvtager'. Men uansett ikke gøy at vår beste venn må dø..

  • Hjerte 4
Lenke til kommentar
Woff skrev (42 minutter siden):

😢 Min hund døde i dag. (Se avatar). Kan ikke si at jeg er det minste irritert, KUN ufattelig trist. 

Kondolerer så mye. ❤️
Ja det er sant.
Var det hunden som er på bildet ditt? Edit: Ja det skrev du ser jeg nå.

--------------
Det jeg mener med irriterende i de sammenhengene der, er en mer omfattende - men viktig sak. Men tror ikke jeg skal gå videre på det her.

 

Endret av Delvis
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar

Ja, du ser bilde av hunden min ja. En aldeles nydelig og snill Border Collie, født 4 juli for nesten 11,5 år siden. Har vært et familiemedlem siden hun ble hentet i Oslo, da som arvtager til min forrige Border Collie som hette Ruby. Vår nye hund, også en Border Collie heter Queen. (Skal ikke se bort fra at hun overlever meg.. Men håper jo jeg får være med hele hennes liv også!)

Endret av Woff
  • Hjerte 4
Lenke til kommentar

Postnord. De har rota bort gulvhøyttalerne mine, selv om de klarte å levere tre andre kolli på samme sending. Skulle leveres forrige onsdag, kom ikke. Automatisk oppdatering om forsinkelse i går, valgte levering i dag, kommer ikke nå heller. Tipper de er stjålet. Ellers har flere på jobben måttet dra til lageret deres for å få utlevert sendinger tidligere, for de har ikke rutiner for å kunne løse feil.

Endret av Dellers
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...