Jump to content

trikola

Medlemmer
 • Content Count

  1140
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

835 :)

1 Follower

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Om sommeren når vi bruker lite strøm: ja. Om vinteren når vi bruker mye strøm er det omvendt
 2. Da snakker du om et dårlig opplegg. Når jeg har parkert bilen i garasjen tar det mindre enn 5 sekunder til å plugge laderkabelen inn: pluggen/kabelen henger ned fra garasjehimlingen ca 40-50 cm fra bilens ladeport. Når jeg går ut av bilen er jeg 1.5 m fra ladeporten. Tilsvarende når jeg skal frakoble.
 3. De vil jo ha gass, men ikke (norsk) fossilgass. Og fortell oss gjerne hvordan du driver millioner av gasskjeler og komfyrer med el - atom- eller ikke-atom-el.
 4. EPC: https://www.epcplc.com/norwegian_road_tolls#
 5. Aluminiumsskum har jeg null tro på. Den har like egenskaper i alle retninger, noe som man neppe er ute etter for en vinge/et rotorblad
 6. Ok, tok kanskje litt hard i. Likevel skal det dømmes etter en grunnlovsparagraf. Og for å endre grunnloven er det ikke bare å komme med et lovforslag - ikke minst må det være et stortingsvalg mellom lovforslaget og vedtak.
 7. Nærmest skremmende eksempel for kunnskapsløshet ift funksjonen av en rettstat. Parlamentet vedtar loven og DERETTER tolker domstolene den. Da har parlamentet ingenting med det og må selv følge loven. Om parlamentet er misfornøyd så kan det endre loven men først DERETTER ... se ovenfor. Dette med DERETTER er grunnlag for at ingen lov har tilbakevirkende kraft - med mindre det dreier seg om diktaturer og liknende.
 8. Er det i det hele tatt offentlige heltidsansatte? Er de ikke heller top fagfolk ulike steder som har andre relevante oppgaver og som kun kommer sammen/aktiveres ved behov? (De har sikkert en permanent 'sekretær' i et relevant direktorat, ja). Etter å ha skrevet så langt googlet jeg selv: https://www.aibn.no/Om-oss, da har de nok mer å gjøre enn å vente på neste flyulykke.
 9. Så er det dette med bensinstasjoner da. Kan tenke meg at det går veldig fort på slutten (dvs ikke særlig slak kurve) når ICE-folk må lete lenge etter drivstoff.
 10. Jo du er bland mine 4-6 ignorerte, men noen ganger kommer også du med gullkorn og ikke bare forumsfyll og noen ganger har jeg tid å kaste bort og åpner enkelte skulte innlegg i interessante sammenhenger, og når dette faller sammen for ditt vedkommende ... Dette var altså i februar 2008. Originalkilden "[36]" funket kanskje denne gangen men ikke nå. [37] funker og viser at planen var kanselert allerede samme høst. Men du hadde rett, ja.
×
×
 • Create New...