Jump to content

Femtekolonne

Medlemmer
 • Content Count

  300
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

69 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne

Recent Profile Visitors

4796 profile views
 1. Artig at de mener levetiden på en elbil er 18år. Som på en dieselbil vil ting ryke etterhvert og det vil aldri svare seg å reparere med de syke prisene på elbilspesifike komponenter. Det blir gjerne det samme som med motorhavari på en 10år gammel Golf. Man setter den ikke på Møller og sier fix. Som elbilist stusser jeg over at vegves fortsatt synes vi skal misbruke kollektivfelt og ha fordeler med parkering i storbyene. Billigere bomring kan virke inn på å få langpendlere til å bytte inn diesel i el, men gratis parkering og eget kjørefelt i byen vil kunne få kollektivpassajerer til å bytte ut buss/T-bane i elbil. Jeg sljønner heller ikke folk som kjører lite og som bytter inn en brukbar fossilbil med flere gode år igjen inn i en ny elbil og tror de har gjort noe smart økonomisk. Du skal kjøre mye for å ta igjen tapet på den solgte og prisen på den nye.
 2. Var inne å sjekket. Ble 9min og fikk 4,5kwt. 26.94kr. Ble positivt overrasket over at man nå betalte for strømmen man fikk og ikke tiden man sto i tillegg. Dette var på cirkle K og jeg skjønner folk liker å kose seg der med junkfood og hva annet de har så det kan kanskje være dumt om folk heller legger all lading dit. Men jeg ønsker bare å lade akkurat det jeg må og så luske videre.
 3. Kanskje du har rett, men det er ihvertfall ikke norske politikere som kunne gjort noe sånt. De er opptatt av å finne kreative måter for og skaffe skatteinntekter som kan dekke opp det økonomiske rotet deres egen udugelighet medfører. Samt å berike sine egne private kontoer. Og vi har alle sett hvor utrolig ræva de er på det når den ene etter den andre blir tatt med hånda i kakeboksen. Du trenger dessverre ikke være smart for å rykke opp og inn på Stortinget. Det holder å være kjapp i kjeften og kunne kunsten å si veldig lite med mange ord.
 4. Jeg lader det jeg trenger. Sist jeg hurtigladet så ladet jeg i 10minutter på en 50kw lader. Da kom jeg hjem med 25% og var strålende fornøyd. De som sto i kø var sikkert fornøyd med mitt raske stopp.
 5. Sitter dere å jazzer opp hverandre i ett ekkokammer, er det ett resultat av pandemien eller er det bare mange som er utrolig lettpåvirkelige for Hollywood filmer? Jeg tenker konspirasjonsteoretiker og lett nuttcase når man tror fotoboksene er ett ledd i en uoffisiell overvåkning av befolkningen. Min egen mor tror muslimene (absolutt alle sammen) er med på en verdensomspennende sammensvergelse om å utrydde hvite kristne. En tyrkisk kollega tror jødene og USA har har samme agenda med muslimer. Dette er utrolig hemmende for dem og de burde egentlig fått hjelp istedenfor å rote seg mer ned i sin paranoia med likesinnede på nett. Det er ikke noen hemmelighet at enkelte på Stortinget vil vite nøyaktig hvor mange meter bilen din ruller og hvor. Men det er ikke for å logge din reise til elskerinnen, men for å kunne tyne deg for enda mer penger i form av veiskatt.
 6. Ettersom dette ikke er for å kontrollere hvor du er eller hvor du skal, men for å holde noenlunde litt kontroll på hastigheter for å holde dødtallene nede så blir alternativet å ansette en masse trafikkpoliti for fysisk holde orden. Vil du helst være under kontroll av fotobokser du vet hvor er eller vil du bli stoppet i hytt og gevær av politi som vil se vognkort og førerkort og kanskje også blåse ballong og pirke på mønsterdybde og manglende skiltlys? Av erfaring så kan en politimann med en dårlig dag dra ut en rutinestopp, uten noe å finne, i det uendelige. Ja takk til den hjernedøde boksen fremfor en gretten mann med timebetaling.
 7. Istedenfor å gi disse morderne spalteplass og ytringsfrihet så burde de vært avlivet på stedet. I likhet med utøya-monsteret er det ikke noen vits i rettssak da skyldspørsmålet er avgjort og vedtatt. Press dem ned i grusen, kule i bakhodet og ekspressfart til forbrenningsanlegget på Klemetsrud og opp igjennom pipa. Bort med dritten.
 8. Priser på bilrep er priset helt ut av proporsjoner. Sambo leverte en Leaf til pkk og kom hjem med feil da det var rust på en bremseskive foran. De hadde lagt ved ett pristilbud på elskverdige 6000kr for bytte. Deler til 1200kr og en halvtimes jobb.. De slapp den jobben og fikk lov til å ta etterkontroll istedenfor.
 9. Og mens du er hjemme med ungen så benytter du anledningen til å sjekke ut finn.no's stillingsannonser. Sånne folk skal man ikke jobbe for.
 10. Eneste løsning blir vel da å bygge på eksisterende boligmasse? Opp i høyden. Det er jo den eneste fornuftige løsningen for byen også. Opp, opp, opp!
 11. Kanskje kollektivisering av landbruket ikke var en så dum ide? Eventuelt knytte driveplikt opp til landbrukseiendom
 12. Men om de pensjonerer seg så bør de flytte og la yngre krefter slippe til?
 13. Femtekolonne

  eiendomsrett

  Kom hjem i dag etter å ha vært borte ett døgn til synlige spor i asfalten etter en tung bil som har rattet og vridd en del på asfalten og en større oljeflekk. Forbannet de talentløse lastebilsjåførene som kjører på gps og ikke ser skiltet om blindvei og kobler det med en vei som er like smal som en vanlig lastebil. Når jeg står der og skrubber olje så kommer sambo hjem og jeg spør om hun hadde sett noe. Da forteller hun at naboen hadde hatt en bil der og at hun ikke hadde kommet inn i garasjen eller på vår eiendom pga det. Er det greit? Jeg føler han tar seg til rette på min eiendom istedenfor å bruke sin tomt og/eller privat vei til sin byggeaktivitet. Han har noen grandiose planer om å bygge på det huset til dobbelt størrelse og har fått ok fra kommunen til tross for at det strider mot reguleringsplanen. Men han er sønn av en stor advokat så i følge han selv kunne han gjøre som han ville og vi kunne bare legge hindringer for han tidsmessig. Det har han forsåvidt hatt og fått rett i, men må jeg akseptere at min tomt skal brukes som riggplass for dette enorme bygget?
 14. Tror på deg gjør de nok da ADHD ikke er en diagnose de med ønske om å bli frikjøpt fra arbeidslivet søker etter. Det er ingen grunn til ikke å tro på deg. Men det kan tenkes du ikke passer kriteriene for den diagnosen og heller passer inn i noe annet. Eller så havner du inn i den største gruppen med de største variablene som kalles, på folkemunne, normal. Her er vi mange udiagnostiserte med ulik tilnærming til livet og funksjonsevne.
 15. Den kan se ut til at enkelte også spekulerer i klaging. Man velger å by høyt for å sikre seg objektet og satser på å spare inn noe på en erstatning etter klage.
×
×
 • Create New...