Jump to content

Dellers

Medlemmer
 • Content Count

  2230
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

804 :)

About Dellers

 • Birthday 12/21/1987

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

12228 profile views
 1. 20 er mange, ja. Det er vel rundt tre ganger så mange som snittet gjennom et helt liv, og man "veier opp for" ganske mange som har færre enn snittet. Hvorvidt det er for mange blir subjektivt. Syv på under en måned er definitivt nok til at jeg personlig ikke ville vurdert et forhold, for da har vi et tenningsmønster som er helt motsatt av hverandre. Jeg må date flere ganger slik at jeg får tid til å få en skikkelig romantisk interesse for en kvinne før jeg tenker i de baner, men ville ikke stolt på at en person som lett lar seg rive med uten at følelser er inne i bildet faktisk ikke ville falt for fristelser på et julebord e.l. Heldigvis er det sånn at man som regel kan finne likesinnede, og da ender gjerne promiskuøse opp sammen med hverandre og motsatt.
 2. Vet ikke helt om jeg setter pris på Rockstar og Bethesda. Når de ikke klarer å komme med oppfølgere til hver konsollgenerasjon engang kan man knapt kalle TES og GTA for serier. Ettåringen er nok 20 før vi ser GTA VII eller TES VII. Jeg mister fort interessen om det går mer enn 3-4 år mellom titler i en serie, og da RDR2 først kom på PC etter at jeg var litt interessert året før hadde all luft gått ut av ballongen slik at jeg valgte å spille noe annet isteden.
 3. Kanskje ikke direkte grenseløst irriterende, men det har sikkert irritert meg i tjue år. I nesten hver eneste film eller TV-serie der noen liksom spiller musikk er det åpenbart at de aldri har hørt om instrumentet de holder. Hvor vanskelig er det å finne folk som faktisk kan spille, slik at det ikke ser så dumt ut?
 4. Det gir nokså liten mening all den tid de kommer med mindre enn et spill hvert femte år, men så er jo dette med aksjer osv. kanskje det mest irrasjonelle mennesker bedriver.
 5. Jeg lurer på om verdens myndigheter faktisk har regna på det økonomiske. I Norge er det sannsynlig at hvert liv vi potensielt redder foreløpig koster samfunnet minimum 10-20 millioner kroner. Dersom tiltakene varer lenge, dødsraten er noe lavere enn forventa eller disse tiltakene kun fordeler dødsfall over en lengre periode er det ikke helt umulig at de langsiktige kostnadene kan komme opp i 100 millioner kroner per liv som reddes, og det er nokså mye mtp. en forventa snittalder på rundt 80. Staten vil jo ikke godkjenne hvilke som helst legemidler til vanlig fordi de er for dyre, men denne situasjonen har jo en helt enorm kostnad knytta til det man tror er livreddende tiltak. Jeg har full forståelse for at man vil redde liv, men både økonomiske og andre utfordringer knytta til dette viruset ser ut til å kunne bli helt ekstreme. Med fare for å høres iskald ut, må jeg velge så vil jeg heller at sønnen min vokser opp i et trygt og godt samfunn enn at generasjonen til oldemora lever et par år til.
 6. Norge må starte opp igjen i april. Kronekollapsen alene kan gjøre at Norge vil være et av, om ikke det vestlige landet med dårligst kjøpekraft. Før koronakrisen hadde eksempelvis både Danmark, Finland og Sverige allerede merkbart bedre kjøpekraft enn oss, og med en dollar som har dobla seg og kanskje er på vei mot en tredobling vil kjøpekraften falle ytterligere. Starter man ikke det meste opp igjen innen et par uker vil også arbeidsledigheten bli så høy at Norge totalt sett kan risikere å ende opp som noe som er nærmere et u-land enn et rikt land. Det som skjer med krona og arbeidsmarkedet er jeg sikker på at er langt, langt farligere enn viruset.
 7. Jeg tipper det nesten kan dobles dersom dagens situasjon holder seg. I løpet av en dag eller to nå vil krona ha halvert seg mot dollar på syv år, og de siste årene har ingenting hjulpet krona oppover selv når ting har normalisert seg. Håper selvfølgelig det ikke stemmer, men med dagens kurs eller dårligere tror jeg ikke prisene kommer under 8-9000 i hvert fall.
 8. Logisk sett skal prisene ned, men det er lite som har vært logisk i norsk økonomi de siste åra. Krona har snart mista halve sin verdi mot dollar f.eks. (noe som ikke skal kunne skje med mindre det er snakk om et vanstyrt u-land), og på et eller annet tidspunkt må folk ha mindre å kjøpe bolig for når prisen på alt annet skyter i taket. Bare matprisene har jo økt tilsvarende flere normale lønnshopp siden nyttår også. Norge er jo faktisk ikke i nærheten av toppen i Europa når det kommer til kjøpekraft lenger (i Norden slår vi kun Island), så det gir i hvert fall liten mening med videre prisøkninger på boliger nå.
 9. Norge er ikke et kristent land, men sekulært. Kristendommen er teknisk sett største religion pga. gamle tradisjoner, men på min alder (drøyt 30) og nedover kjenner jeg nesten ingen som er religiøse overhodet. Norge bærer preg av å være nokså fritt for religion i det daglige, og er det noe som hadde gjort det lettere å integrere innvandrere hadde det vært fravær av religion. Jo mindre eksponert folk blir for religion, jo bedre.
 10. Jeg synes fortsatt det er helt legitimt. Ei bok som inneholder så mye grums må man kunne brenne selv i en dialog. Mye av det som står der er så destruktivt og på jordet at å sette fyr på boka er en fin symbolsk handling. Man symboliserer at boka er så giftig at det er bedre om den ikke eksisterer. At folk lar seg provosere mener jeg tyder på at de enten ikke forstår bokas innhold, eller at de fullstendig mangler anstendighet dersom de faktisk synes innholdet er greit.
 11. Det er selvsagt helt innafor å brenne bøker. Jeg hadde likt det bedre om det var noen andre enn SIAN som sto bak, men i prinsippet er det en helt legitim måte å vise avsky for ei bok som inneholder en absurd mengde djevelskap. Bruker man en slik bok som rettesnor er man enten blind eller empatiløs.
 12. Strømmen betales gjennom sameiet. I og for seg greit, men halvannen krone i snitt per kilowattime for 2018 alt inkludert? Det er irriterende. Bruker ikke strøm til oppvarming, så det er ikke økt forbruk på vinteren som kunne trukket opp snittprisen så voldsomt heller. Noen gnir seg i hendene.
 13. Har kun spilt ett spill jeg ikke likte i det hele tatt, og det var Bioshock: Infinite. Spillmessig et makkverk etter min smak. Batman: Arkham Knight var uspillbart da det var et teknisk makkverk. De beste (i tilfeldig rekkefølge): Assassin's Creed Origins The Elder Scrolls V: Skyrim Grand Theft Auto V (ikke online) Red Dead Redemption Just Cause 2 Far Cry 3 Portal 2 Splinter Cell: Blacklist Watch Dogs Mafia 2
 14. Spørs om jeg ikke hopper over eller venter noen år med dette. Liker ikke å bruke en formue på en maskin, for så å måtte ende opp med begredelig ytelse om jeg ikke skrur ned grafiske innstillinger. Jeg kjøpte ikke 2080 Ti for å skru ned innstillingene, jeg gjorde det for å slippe inntil neste generasjon kort kommer. Det ser ut til at jeg heller kan fokusere på andre hobbyer framover, og det er jo fint det òg.
 15. Bare så synd COD kommer hvert bidige år. Jeg slutta å kjøpe spillene da jeg aldri rekker å føle meg ferdig med ett spill før de store massene forflytter seg over på neste. I tillegg orker jeg ikke en launcher til. Ting går virkelig i feil retning når man ikke bare har eksklusivitet mellom konsoller/PC, men i tillegg innad på PC-plattformen. Når man må ha 5-6 launchere for spill og må abonnere på syv tjenester for å se TV og film melder jeg meg rett og slett mer og mer ut, og hopper heller over mye jeg ellers ville vært interessert i.
×
×
 • Create New...