Jump to content

Dellers

Medlemmer
 • Content Count

  2223
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

793 :)

About Dellers

 • Birthday 12/21/1987

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

12039 profile views
 1. Norge er ikke et kristent land, men sekulært. Kristendommen er teknisk sett største religion pga. gamle tradisjoner, men på min alder (drøyt 30) og nedover kjenner jeg nesten ingen som er religiøse overhodet. Norge bærer preg av å være nokså fritt for religion i det daglige, og er det noe som hadde gjort det lettere å integrere innvandrere hadde det vært fravær av religion. Jo mindre eksponert folk blir for religion, jo bedre.
 2. Jeg synes fortsatt det er helt legitimt. Ei bok som inneholder så mye grums må man kunne brenne selv i en dialog. Mye av det som står der er så destruktivt og på jordet at å sette fyr på boka er en fin symbolsk handling. Man symboliserer at boka er så giftig at det er bedre om den ikke eksisterer. At folk lar seg provosere mener jeg tyder på at de enten ikke forstår bokas innhold, eller at de fullstendig mangler anstendighet dersom de faktisk synes innholdet er greit.
 3. Det er selvsagt helt innafor å brenne bøker. Jeg hadde likt det bedre om det var noen andre enn SIAN som sto bak, men i prinsippet er det en helt legitim måte å vise avsky for ei bok som inneholder en absurd mengde djevelskap. Bruker man en slik bok som rettesnor er man enten blind eller empatiløs.
 4. Strømmen betales gjennom sameiet. I og for seg greit, men halvannen krone i snitt per kilowattime for 2018 alt inkludert? Det er irriterende. Bruker ikke strøm til oppvarming, så det er ikke økt forbruk på vinteren som kunne trukket opp snittprisen så voldsomt heller. Noen gnir seg i hendene.
×
×
 • Create New...