Jump to content

DukeNukem3d

Medlemmer
 • Content Count

  74
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

44 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Man kan selvsagt ikke forby en tanke / en ide. Det ville vært like ille som en av de verste praktiseringene av religion som vi ser idag, nemlig "tankekriminalitet". Straff for å tenke feil, f.eks shariastraffelovgivninger som enkelte land har.
 2. Hva er best av dressmann og Jack & Jones? Siden det er snakk om å klare å "spotte forskjellen". Jeg handler bare på dressmann. (Trenger store klær) Har faktisk ingen peiling på dette temaet i det hele tatt, jeg dater bare når jeg er i utlandet. Dame i Norge har jeg gitt opp.. 🤣 Jeg er for rar til å ha mulighet her. Så klær kan nok neppe hjelpe meg. Men likevel nysgjerrig.
 3. Jeg tror risikoen er lavere for å bli smittet/syk og at hvis jeg først blir det så er sjansen mindre for at jeg ender opp i respirator. Men jeg mistenker også at immunforsvaret mitt kan ta knekken på svartedauden fra før av.
 4. Det er faktisk denne tankemåten som fikk meg inn på dette i det hele tatt. Jeg har jo alltid trodd man må kunne mye om aksjer og fond for å lykkes. Og at en vanlig inntekt, ja til og med lav inntekt, ikke var bra nok til å kunne investere noe. At det er de som som har hundretusenvis eller millioner dette er for. Så feil kan man altså ta.
 5. Jeg sparer 10.000 kr i måneden i fond, snart på år nr 2 nå. Det har jo visse fordeler dette med å sitte hjemme med angst mesteparten av fritiden. Det sparer penger, så lenge jeg klarer å holde meg unna å bestille fast food osv Sparer i DNB Global Indeks, DNB Barnefond, DNB Grønt Norden, DNB Teknologi, DNB USA A, DNB Norge Indeks A (har lyst til å være med i Norge også), DNB Finans A, DNB Europa Indeks A Og noen utenlandske som blackrock technology fondet. Jada, jeg vet at det ikke er noe poeng egentlig å være med i alt dette - men jeg synes det er gøy og liker alltid å gjøre ting på min egne sære måte. Sparer hardest i DNB Teknologi for øyeblikket.
 6. Jeg har tatt de vaksinene jeg har blitt innkalt for, men jeg orker ikke å bli sint på de som ikke tar den. Forstår det bedre at de som jobber i helse blir opprørte. Det blir jo langt mer arbeid på dem.
 7. Ifølge skattetallene så er jeg minus 300.000 kr. Men der er jo leiligheten sin verdi noe undervurdert. Muligens ganske mye undervurdert. Tjente såvidt under 600.000 kr før skatt ifjor.
 8. Jeg er faktisk overrasket over at han fikk til episode 4 på egen hånd. Det er riktignok den svakeste av de 3 originale, men det er jo fortsatt en veldig god film.
 9. Det er det jo, men det gir i det minste mening det aller meste. Og det er en del episke sitater også ^^ Den gangen hadde man kritiske folk, f.eks Harrison Ford, som sa ifra når det ikke fungerte.
 10. Skuespilleren er sikkert grei nok, han fikk dog en umulig oppgave å jobbe med. Interessant nok var det nettopp keiseren som mr plinkett dro frem som noe av det eneste positive med filmen Jeg må si meg enig med hans poeng videre og godt å få det forklart hvorfor jeg kjedet meg slik da jeg så filmen. Ingenting er bygd opp og man har ikke fått noen grunn til å bry seg om hva som skjer eller noen av karaketerene forøvrig. Ingenting gir noen mening. Alt dette i sterk kontrast til de originale filmene. Nå er det selvsagt ikke bare Star Wars som sliter med at etterfølgere er langt unna originalfilmene på det aller meste, men dette var virkelig et dårlig forsøk. Og forsøkene ser bare ut til å fortsette i det uendelige. *Sukk*
 11. Om ikke annet så førte denne filmen til 1 timer og 41 minutter herlig underholdning fra Mr Plinkett (Så synes jeg de samme gutta er for snille med Walt Disney sine Star Wars filmer som ikke er stort bedre)
 12. Det finnes bare 3 star wars filmer, sånn egentlig. De rangerer jeg slik: 1. Empire Strikes Back 2. Return of the Jedi 3. A New Hope Alt annet som er lagd er misbruk av konseptet.
 13. Synes han er dyktig, men egentlig for tidlig å konkludere
×
×
 • Create New...