Gå til innhold

DukeNukem3d

Medlemmer
 • Innlegg

  643
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

1 284 profilvisninger

DukeNukem3d sine prestasjoner

1,2k

Nettsamfunnsomdømme

 1. Var en artikkel her om dagen jeg fant interessant: Cliffs: – Ikke alle kalorier er like - Spiser du protein så klarer kroppen bare ta opp 70% av kaloriene. Spiser du fett blir det 100%. Karbs så er fra 95-100%, avhengig av hva du spiser. Quinoa er f.eks bedre enn loff med tanke på kalorier kroppen klarer ta opp. - I stedet for å telle kalorier, burde du tenke på kvaliteten på det du spiser. https://www.rbnett.no/sport/sprek/i/zEVy3b/ikke-alle-kalorier-er-skapt-likt
 2. Ouch Jeg har bare satset xx.xxx (okey, under 20.000). Men fondet er likevel ned over 5000 kr for meg, selv om jeg var med en del under det fantastiske 2021-året. Jeg setter fortsatt inn 500 kr per måned i det, poenget var jo å være med på eiendom også. Det var visst mange som forlot skuta ifjor, da det var et av de aller dårligste fond. Hadde vært hyggelig hvis du fikk rett, at det går opp igjen.
 3. Thorstvedt er typen som kan finne på å putte her
 4. Ikke det fondet jeg satser mest på, men vil Odin Eiendom noen gang gå opp igjen tror dere? 😂
 5. Synd han ikke finner seg en klubb der han kan spille fast. Kunne blitt en kjempekeeper, men når man sitter på benken år etter år så blir det selvsagt ikke det store.
 6. "Jeg forstår meg ikke på politikk, men hvis de ble lovet løslatelse mot å tjenestegjøre for spesialoperasjonen så støtter jeg at myndighetene våre holder det de har lovet".
 7. Det er ikke slaveri, men kyniske arbeidsgivere som utnytter på de måtene de klarer. Det er heller ikke noe våre myndigheter ser mellom fingerne på. Forskjellen på de to tingene kan måles i lysår antagelig.
 8. Tja, de som ikke er muslimer i muslimske land lever jo ofte under forferdelige forhold. F.eks gjestearbeidere i midtøsten.
 9. Det er korrekt. Ingen inuitter var overvektige før de ble introdusert for vestlig kost f.eks. Fett og protein holder deg mett lenge, så du begynner nærmest automatisk på periodvis faste i tillegg. Oppå det igjen så bruker kroppen 20-30% av kaloriene fra protein bare på å bryte det ned. Så det er mange fordeler med lavkarbo hvis man klarer å holde seg på det over tid for en som har overvekt. Ketose, som man er på når man faster, har nok også sine fordeler. De som tåler karbohydratene helt fint vil ikke forstå det, så lavkarbo er ikke for alle. Det kan være tøft i et vestlig samfunn fordi fristelsene er overalt, men det er absolutt mulig.
 10. Det blir bekreftet også i artikkelen jeg la ut. Forskjellen i hvilende forbrenning kan være på 1400 kalorier per døgn(!) mellom 2 forskjellige personer i tillegg til alt det andre de fant ut.
 11. Jeg var overvektig som barn, men kan ikke si at foreldrene mine drev med barnemishandling av den grunn. De lagde helt normal mat. Og dette med lørdagsgodt, begrensinger osv var jo faktisk noe foreldrene nærmest avtalte på foreldremøte den gangen. Jeg burde nok blitt anbefalt å kutte ut sukker, hvitt mel osv mye tidligere siden jeg tåler det dårlig, men kunnskapen hadde man ikke den gangen. Nettavisen hadde en veldig god artikkel om dette for ikke så lenge siden, nyere forskning viser følgende: "«En tvilling kunne ha en sunn respons etter å ha spist karbohydrater, men ikke fett, mens en annen tvilling kunne være omvendt. Dette forteller oss med én gang at vi alle er unike og at det ikke finnes en perfekt diett eller én måte å spise på som er riktig for alle», skrev Tim Spector, en av forskerne bak i The Conversation i forbindelse med studien." https://www.nettavisen.no/kosthold/helse/forskere-vi-reagerer-helt-ulikt-pa-den-samme-maten/f/5-95-946979 Og det er kanskje derfor vi dømmer hverandre så hardt på dette, fordi vi responderer ulikt på maten.
 12. Jau, er vel en grunn til at boligene er priset helt hinsides inne der. Uansett situasjonen får man bare prøve å forbedre situasjonen litt år for år tenker jeg. Men 801.400 i snitt er jo veldig høyt da. Er kanskje ikke så mye attraktive jobber her ute på bygda skjønner jeg 😂
×
×
 • Opprett ny...