Jump to content

Subara

Medlemmer
 • Content Count

  2548
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2754 :)

2 Followers

Recent Profile Visitors

6826 profile views
 1. Kraftopprørere i Ap strømmer til Giske Kunne ikke vært mer enig.
 2. Dusje i kveld istedenfor i morgen tidlig. Å innrette livet sitt etter strømprisene, som skifter fra time til time og dag til dag. Er det sunt? Snart får vi det på hjernen.
 3. Subara

  Rasisme i Norge?

  Lovendring blir vurdert: Vil gi grunnlag for å utvise de som har giftet seg for å få oppholdstillatelse i Norge Ja, det er stor aldersforskjell. Som om hun ikke vet sitt eget beste. Lovverket strammes inn med det nye begrepet "omgåelsesekteskap". Proformaekteskap er visst ikke dekkende nok. Dette rammer par med ærlige hensikter. Innskrenking av nordmenns rett til flerkulturelle ekteskap. Er proformaekteskap utvidet med "omgåelsesekteskap" i andre land?
 4. Subara

  Rasisme i Norge?

  Antirasistisk Senter, facebook.
 5. Kraftgigant om inntektene i egen bransje: – Tjener så mye at man skjemmes Direktør Eirik Frantzen i Nordkraft mener produsentene tjener så grovt på høye strømpriser at en ekstraskatt er på sin plass.
 6. Ja, det skal mye til for å senke levestandarden hvis man ikke må. Kommunal sentralfyring i de tusen hjem styrt fra rådhuset i kommunen - som i de tidligere østblokklandene😉 ville satt en stopper for sløsingen. Jeg mener at Støre burde behovsprøve strømstøtten ut i fra inntekten. Prisen kan ikke settes ytterligere opp for at de som har råd til et høyt forbruk skal få ned forbruket, det blir krisetilstand for lavinntektsfamiliene. Nordmenn har vært bortskjemte på billig strøm i årtier. De som går med T-skjorte innendørs om vinteren, kan jo senke temperaturen noen grader. Men hva med de som fryser i trekkfulle hus fra september til april? Livsstilsrådene som vi får mye av om dagen, er ikke noe nytt. Her fra 2011 https://www.nrk.no/livsstil/koke-eller-steke---hva-er-billigst_-1.7457352 Feks. kan man koke blomkålen til middag istedenfor å gratinere den i ovnen. Begge deler er mat, men smaken er forskjellig.
 7. Jeg trodde jeg hadde spart så mye på strømmen at jeg fikk 0 kr i støtte. Og at man ikke ble "premiert" av å spare. I følge kontoutskriftene mine er alle tilgode beløp satt inn, så da er alt i orden. Når nettleverandøren er skilt i fra strømleverandøren, ser det ikke så verst ut. Bare penger tilgode fra Elvia siden des. 2021 🙂
 8. En privat digresjon: Jeg synes det var rart at jeg har fått 0 kr fra Elvia på e-faktura de siste 3 månedene. Leser på Norgesenergi at strøm og nettleie ble separert fra 1 juni. - - - - - - - - Da har jeg undersøkt litt: - Når støtten fra staten overstiger summen på nettleien resulterer det i et tilgodebeløp, og eFaktura sendes derfor ut pålydende null kr da vi ikke har mulighet til å sende eFaktura med et minusbeløp. Hvis du har mulighet kan du slette/fjerne denne da det mest sannsynlig er et tilgodebeløp som skal utbetales til deg. - HAN-port er fysisk på strømmåleren. Hvis man har kjøpt noe ekstrautstyr kan man åpne HAN-porten for å få ekstra data fra måleren. For å få info om HAN-porten må man oprette et privat kundeforhold o.l., men at det holder med Min side- innlogging for de uten ekstrautstyr.
 9. Bak betalingssperre hos VG. Forskere: Slik kan gjentatte coronainfeksjoner skade kroppen din Hvilken lege og forsker bekymrer seg?
 10. Antagelig enklere å ha et påbud om munnbind i gitte situasjoner, enn å skulle oppdra voksne mennesker til bedre hoste- og nyse hygiene. Målet er nok å få ned sykefraværet, fordi vi har fått koronaviruset i tillegg til influensa. Før vaksinen var alt mer risikofylt, så vi har kommet langt. Nå er det risikogruppene som må være forsiktige. Ellers veldig ubehagelig å både hoste og nyse med munnbind på. Mens land i Asia lever godt med det. https://snl.no/munnbind
 11. Slik får du den billigste strømavtalen Mange strømleverandører opererer med kampanjepriser, så sjekk jevnlig hvem som har best tilbud.
 12. Flammande forsvar for kraftkablane: – Noreg ville hatt mindre kraft utan Erna skylder på krig og lav vannstand. Hun vil ikke ha makspris på strøm, for da sparer vi ikke på strømmen, noe vi må gjøre når det er mangel på kraft. Det er bare å håpe på at væregudene fyller opp vannmagasinene framover. Men kanskje Støre og Vedum ordner opp nå?
 13. Hadde det vært meg, hadde jeg ikke sendt med navn og bilde i hvert fall, av hensyn til barna. Det virker som fler har tatt til pennen med sine økonomiske utfordringer i det siste. Her er det en lutfattig minstepensjonist som uttaler seg, litt mer poetisk i formen. I en kommunal leilighet i Oslo lyser en enslig lampe, ellers er det mørkt. Støre er ikke veldig populær for tiden, mildt sagt.
×
×
 • Create New...