Jump to content

Subara

Medlemmer
  • Content Count

    1682
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1707 :)

2 Followers

Recent Profile Visitors

4178 profile views
  1. Og i mellomtiden: Klem et tre når du ikke kan klemme andre 🙂
  2. https://www.dagbladet.no/nyheter/ma-ikke-ga-i-fella/74056825 Får håpe at lærere og førskolelærere har rukket å bli vaksinert til skole- og barnehageinnsats etter ferien. Vet ikke om de er prioritert i alle kommuner. https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/O3dMb1/fhi-om-naar-varmen-forsvinner-mulig-det-blir-en-liten-vinterboelge
  3. Kommuneoverlege vil ha lik karanteneplikt for vaksinerte: – Vanskeleg å kontrollere smitteutbrot
  4. Lokka med pengar for å spreia falsk koronainfo Youtubarar fekk tilbod om store summar for å spreia feilinformasjon om korona. No har både franske og tyske myndigheiter starta etterforsking.
  5. Delta-varianten av koronaviruset krever årvåkenhet
  6. Synes det er en god idé og koronavirus-kostymet var forseggjort. Er det den lokale husflidsforeningen som har bidratt, kanskje?
  7. Jeg har vært innom Ahus gjennom pandemien og bekymret meg over liten grad av munnbindbruk blant de ansatte og fulgt med på utviklingen når munnbindene kom på og når de tok det av igjen. Sist ble jeg spurt om jeg var vaksinert, så sykehusene er nok mer opptatt av pandemien enn jeg har beskyldt dem for. Godt å høre at helsepersonell lar seg vaksinere uten noe særlig unntak. Det går på en måte ikke ihop at de som jobber med helse boikotter det nasjonale/verdensomfattende vaksineprogrammet. Under pandemien har de screenet pasientene fortalte en overlege - må være de som blir lagt inn. Det er nok årsaken til at sykehuspersonell har kunnet gå uten munnbind i den daglig driften. https://ehandboken.ous-hf.no/document/137488
  8. Lørenskog kommune FB, kommentarfeltet: Rælingen kommune har begynt å gi dose to for de uten risikosykdommer og har hatt 5-6 ukers ventetid mellom først og andre dose. Lørenskog kommune vaksinerer fortsatt med første dose. Lørenskog følger beskjeden fra FHI om å vaksinere befolkningen med 1. dose først. Får de ikke dekket inn timer med førstegangsdoser, kontakter de innbyggerne og tilbyr 2. dose. Da blir de som er nærmest 12 uker-intervallet kontaktet først. Lillestrøm kommune tilbyr nå dose to til barnehage/skoleansatte. Så det er relativt stor forskjell på hvor langt nabokommuner har kommet i vaksineringen og hvordan de prioriterer.
  9. Ny koronalov i Frankrike – krever koronapass på fly, tog og restauranter I følge bloggeren Lorelou Desjardins, som ser på Norge med franske øyne satt på spissen, er ikke franskmenn generelt så opptatt av å følge loven som nordmenn. Heller ikke noe nytt at folk tar til gatene i Frankrike. Det kan virke strengt å stoppe lønnen, men vaksinering av helsepersonell er å sørge for landets beredskap.
  10. https://www.dagbladet.no/nyheter/full-fart-inn-i-fjerde-bolge/74047962
  11. Danmark vil gi tredje stikk til kryssvaksinerte
  12. 2. nestleder, Unge Høyre ble radikalisert på nettet. Moren oppdaget det. Hun måtte forklare for sønnen at at menn ikke er utrydningstruede og at det ikke finnes reelle planer om å ødelegge for oss. Gaming radikaliserer ikke – utenforskap gjør
  13. https://www.vitusapotek.no/sommer/derfor-blir-du-forkjolet-om-sommeren/a/A474003?sap-outbound-id=A40517FF03E2A2DFB617C1D395EC1A8C558C2142&utm_source=SAPHybris&utm_medium=email&utm_campaign=1684&utm_term=2021_K7_267_sommerforkjolelse_B___A - Sommerforkj%26oslash%3Blelse&utm_content=EN Jeg synes det skulle vært med en linje eller to om at korona kan forveksles med vanlig forkjølelse og at man bør gå å teste seg. Det er ubetenksomt av en butikk som fører livsviktige medisiner og helseprodukter. Var det datasystemet som slo seg vrangt? Det har ikke vært noen kampanjer med apotekprodukter for koronasyke, så kanskje det ikke er god butikk.
  14. Vitusapoteket er visst ferdig med pandemien. Fint at det bare var en sommerforkjølelse. Jeg synes det burde stått en påminnelse om at man bør gå å teste seg.
  15. Rapport: Desinformasjon om korona stammer fra få personer Hele 65 prosent av de falske opplysningene om covid-19 kan spores tilbake til bare tolv personer, heter det i en studie fra Center for Countering Digital Hate.
×
×
  • Create New...