Gå til innhold

Ting som irriterer så grenseløst! *LES første post*


Neppe

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Jeg skjønner meg ikke på folk som skal være moralister. Med engang noen kjøper ett eller annet som er for dyrt så blir det et tema. Kan ikke folk får bruke pengene sine som de vil?

 

Ja ikke sant... det er umulig i Norge. Man skal ikke være bedre enn naboen. Men det morsomme er jo de folka som whiner om slikt... med en gang de får tak i noen kroner, så blir de somregel brukt på seg selv. Nordmenn liker å fortelle andre nordmenn hvordan de skal bruke pengene sine, men gjør ikke det samme selv. Genialt.

Endret av DSG
Lenke til kommentar

Hva de bruker pengene på er irrelevant i denne saken om det likevel ikke går en organisasjon for afrikanske barn osv. Om du sparer dem, er det noe bedre? Er det noen grunn til at sparing skal være mer riktig, sparer du til noe? Det eneste riktige i så måte, måtte være å sende alle pengene som ikke brukes på kun det aller mest nødvendige, som for beckhamfamiliens vedkommende ville vært et par milliarder(?)

Med det sier jeg ikke at de sett fra et rent moralsk ståsted sender penger til Haiti, jeg håper alle som har mye å ta av sender penger.

 

Og nok off-topic er det vel også nå.

kall det gjerne off-topic, men man må få kunne diskutere litt. Om det ikke var lov tror jeg få hadde giddet å poste.

Endret av bruno99
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...