Gå til innhold

Boing_80

Medlemmer
  • Innlegg

    608
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

1 680 profilvisninger

Boing_80 sine prestasjoner

1,1k

Nettsamfunnsomdømme

  1. Problemet stikker mye dypere. Det er bevist at politiet profilerer innvandrere mer enn nordmenn. Bare der er det mye å hente.
  2. Du har vel ikke rollen som moderator eller sensor?
  3. Nettopp. Som at fordi noen innvandrere ikke håndhilser så gjør ikke alle det. Hun kommer fra FirstHouse og vet hvordan hun skal si ting.
  4. Vte du hva? Det gidder jeg ikke. Fordi de er ganske mange og jeg har ikke energi til å skrive en kronikk. Men hva med dette utsagnet til Listhaug? "I Norge spiser vi svin, drikker alkohol og viser ansiktet vårt".
  5. Listhaug: "I Norge spiser vi svin, drikker alkohol og viser ansiktet vårt". Med unntak av de siste eksemplet som hun har helt rett i, spiser alle nordmenn svin og drikker alkohol? https://www.aftenposten.no/meninger/debatt/i/1pR5q/det-er-nok-naa-sylvi-listhaug-tenk-paa-hvilke-konsekvenser-ordene-dine-kan-faa-nicholas-wilkinson
  6. Ja, det vet jeg. FrP er også bilistenes parti og der henter de mange stemmer. La det være klart: innvandrere flest er ikke stolte over B-gjengen, Young Guns og alt annet faenskapet i samme kategori. Jeg er ikke det fordi de skaper vansker for lovlydige innvandrere. Jeg er ikke lenger bosatt i Oslo av de samme grunnene som flere påpeker i denne tråden. Jeg hadde fint stemt FrP om jeg hadde følt at de er tydelige på skiller i innvandringsdebatten. Det er forskjell på å si "noen innvandrere" og "Innvandrere...". Jeg får følelsen av at de bruker en sekkebetegnelse som trekker alle innvandrere (les: ikke-vestlige) i samme kategori og der hører mange ikke til.
  7. Jeg skjønner hva du prøver på. Eksemplene er mange. I over flere tiår har retorikken vært klar og tydelig fra FrP. Det begynte med Mustafa-brevet.
  8. Det du beskriver som aggresjon er heller frustrasjon.
  9. Retorikken deres er ganske tydelig. Istedenfor å si noen innvandrere sier de innvandrere.
  10. Det partiet får aldri min goodwill. Til det er det for mye faenskap som kommer fra den kanten. Det er utvilsomt det partiet med flest løse kanoner. De må utarbeide en politikk som er samlende, ikke splittende. Tror mange innvandrere hadde stemt på FrP dersom de klarte å skille mellom lovlydige vs. kriminelle innvandrere. Det er ikke slik at innvandrere er så stolte over B-gjengen, Young guns og alt faenskapet. Sylvi Listhaug skulle være alle kvinnenes talsperson. Hvem er det som ble tilsidesatt? Innvandrerkvinner som bærer hijab. Faenskapet tar seg en tur i Middelhavet og flyter på flesket til stor jubel for pressen. Drittkjerring! Så fuck hele FrP for min del.
  11. Jeg er enig med deg i det du skriver. Men så skjer det som alltid skjer; lovlydige og integrerte innvandrere kommer også i skuddlinjen. Hva gjør vi med det? Kan bare ta meg som eksempel. Født og oppvokst her. Barndommen var på et sted i Ullensaker kommune. Lærte meg norsk og leste mye barnebøker på norsk. Fikk morsmålundervisning hjemme. I tenårene flyttet vi til en drabantby i Oslo. Et kultursjokk uten like, men det gikk seg til. Tok utdannelse på universitetet og jobber i helsevesenet. Drev stort sett med fotball i tenårene og fulgte Liverpool og Vålerenga IF tett. Aldri prøvd narkotiske stoffer og til tross for dårlig råd har jeg aldri gjort brekk eller vært med i ungdomsgjenger. Faren min sa ofte at du har to hender som du kan bruke til å tjene penger og kjøpe det du trenger. Så jeg jobbet som vaskehjelp på en restaurant og tjente lommepengene mine. Slikt sett anser jeg meg som godt integrert og lovlydig. Problemet er at når FrP m.fl dundrer i vei med slagordene sine at jeg føler at jeg blir tatt med i samme dragsug. Og det tror jeg flere innvandrere kjenner på. Hvordan skal vi navigere oss frem med tanke på temaet for denne tråden?
  12. Vi snakker forbi hverandre. Jeg snakker om de kommentarene flere har skrevet i denne tråden om at politiet må få ubetinget respekt fordi de er politiet. Nei, sier jeg. Slutt å være så konforme. Politiet må fortjene respekten.
×
×
  • Opprett ny...