Jump to content

Neppe

Medlemmer
 • Content Count

  6327
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1145 :)

About Neppe

 • Birthday 12/15/2013

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

17629 profile views
 1. Fankern, jeg er for gammal til å kaste pengene mine i dass. Er ikke Yng nok!
 2. Tester viser dårligere batteritid. Halve poenget med å ha denne telefon var for min del batteriet!
 3. Før du kjøper deg. Tenk over hvor "trådløs" de ladeplatene er. Er det virkelig stor forskjell for deg å ha telefon liggende på en plate, kontra å koble i en ledning? Det er mye enklere å bruke telefon når du kan flytte den i rundt. Å kalle dette trådløst er vel en overdrivelse i seg selv, for du er akkurat like avhengig av en "vanlig lader" sånn som før. Det er virkelig ikke så praktisk som det høres ut som.
 4. Bruker du ikke Gear VR programmene, slett dem!
 5. Batteriet er vel det absolutt beste argumentet (For min del). Vanntett og minnekort skader ikke heller. Koster å ha det nyeste.
 6. Har opplevd at den ikke ønsket å koblet seg til 4G, flymodus av og på løste dette (Har skjedd en gang). S7 Edge om de skulle ha noe å si. Bruker også en Z5 Compact daglig, den har ikke samme problemet i området.
 7. Han anmelderen her sier også at S7 edgen har et skuffende batteri. Han poengterer også at den vanlige S7 (flat) med sine 3000mah, har et dårligere batteri forrige års S6. Min Edge holder seg bedre enn min gamle Z3, og er på høyde med jobbtelefon (Z5 Compact). Å kalle det dårlig batteritid på en telefon med 5,5" skjerm er stikk motsatte av min oppfatning.
 8. Det er ALT for lav oppløsning til at jeg kan nyte Gear VR noe. Var forventet, men er skuffet uansett.
 9. Får håpe Telenor har nok Edge til å sende ut 7. Mars nå.
 10. Hvorfor er det slik at vi noen ganger må fylle inn adresse, og andre ganger ikke?
 11. Så det er en jakke med mange lommer, som har fått navn. Undrer også hvor man skal få plass til nøklene sine. Men praktisk å kunne ta med seg teppe.
 12. Tenkte jeg skulle stille spørsmålstegn til deler av artikkelen, men etter å ha lest igjennom må jeg nesten undre om forfatter har spilt LoL selv. "lane-bøllene" Seriøst, ett engelsk og ett norsk uttrykk? Hvorfor ikke bare holde det engelsk, eventuelt bruke noe så tåpelig som bane. Enig med andre her, denne artikkelen hjelper ikke stort.
×
×
 • Create New...