Jump to content

Amberlamps

Medlemmer
 • Content Count

  3486
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Amberlamps

 1. Aston Martin Rapide i stvg sentrum Ang. noen av de bilene fra utstillingen som ble posta noen sider bak her så er Bugattien og Enzoen stavangerbiler. Lages egen museumshall i kjelleren til eieren nå. Enzoen hører egentlig til i Frankrike, hvertfall der den ble brukt først.
 2. Har handla meg splitter ny bil! Kommer engang på nyåret #Studentlivet
 3. 195/55 R15 ellers vet jeg ingenting. Hvordan kan jeg finne ut det andre
 4. Vil felger fra en ny Skoda fabia passe min Golf 5 mon tro?
 5. Har du navn på disse appene? Ny Volvo her ogaå, men bruker spotify.
 6. Kommer meg ikke over denne satans Galaxy S4n!! Ikke kan jeg ha kameraappen på fremsiden, eller jo, men da kan jeg ikke ha lås på tlf.... tar jo 4 dager før jeg får tatt et bilde alle bildene sorteres i tusen mapper og sorteres ikle noe i rekkefølge om man ikke stiller dette inn selv hver pokkers gang! Ikke kan jeg spille av musikk i bilen ved hjelp av usb, det er jo for å koble til data som telefonen forteller meg. VIL IKKE BRUKE AUX!! Tror jeg må gi meg, bare kjøpe meg en ny iphone. Hvor mye får jeg for denne driten som er låst til en operatør?
 7. Digger emblemet på bakluka!!! http://www.finn.no/finn/car/used/object?finnkode=42652116
 8. SL65 AMG Black Series, Ferrari F430 og siste gen. M3 i Vermillionrød alle i stvg idag
 9. http://www.rogalands...icle6519165.ece Utrolig flott arkitektur!... Hvorfor sløser de med dyrebar plass i sentrum til så kjedelige prosjekter? Bring Tjuvholmen til stavanger!
 10. Den suser vel rundtom i byen her så jeg får prøve å tatt et bilde.
 11. Skjedde plutselig veldig mye hos han ene i nabolaget mitt. Først en SLS AMG, nå har han handlet en Jaguar XF stv og en ny Range Rover Vogue. 5 mill i bil de siste 4 månedene...
 12. Så en matt sort BMW E60, men lakken var ikke matt heller... det var skinnende matt sort. Så helt konge ut. Noen som vet hva slags wrap det er?
 13. Skjerm slår seg på og holder seg på til jeg trykker på låseknappen igjen
 14. Apple tv kjører jeg gjennom til høyttalerne... og Philips Fidelio 093835 UPnUP er?... bare telefonen holdes orignal. Jeg kan gå med på å bytte ut apple-tv fordi den ikke brukes til annet enn streaming av musikk, forslag mottas med takk!
 15. Nå har jeg brukt alt av apple i 5 år men endelig tatt steget til Galaxy S4 som har noe mer av det jeg trenger. MEN, jeg får ikke kobla til airplay slik at hele oppsettet mitt med musikk rundt i leiligheten er ubrukelig! !! Er det barejeg som ikke får det til eller er det virkelog så ubrukelig?.... hater forandringer, drittelefon Enda bedre er det at telefonen må være tilkoblet nett for å laste frem sangene i offline mode selv om alt er nedlastet. Hva er dette android helvettet som er så bra??? Ikke hadde de den uten binding heller, så jeg må bare leve med denne driten i 1 år ellers hadde den vært gone imorgen...
 16. Hver gang jeg får en notification så slår tlf seg på. Irriterende når den ligger i lomm. Hvordan kan jeg unngå dette? Har ikke brukt annet enn Apple-ting de siste 5 åra så jeg er helt blank på å finne frem...
 17. Nå har jeg handlet tlf. Kan jeg få større tastatur? Kan jeg få varslingslyd på notificstions som snapchat?
 18. Kan jeg bruke multi-window mens jeg er i en samtale på tlf? Eller hvertfall åpne andre programmer samtidig?
 19. Se km! http://www.finn.no/finn/car/used/object?finnkode=42741092
 20. Som den smeller på B&O anlegget !! RÅTT
 21. Kan ikke forstå at de ikke fjernet skiltene på bilen... Passaten din ser skikkelig bra ut nå btw
×
×
 • Create New...