Jump to content

MrL

Medlemmer
 • Content Count

  9201
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3811 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

29504 profile views
 1. Klomsæt hadde allerede fått oppdrag for mannen før denne historien ble gitt, å gi denne forklaringen har jo ingen incentiv eller relevanse for å gjenåpne sin egen sak. Det som indikerer at den er sann er at mannen ikke har noen motiv for å lyve, han har ingenting å vinne. Uannsett - hvor sterkt beviset er kan diskuteres, men man kan ihvertfall ikke si at motivet til JHA for å slippe forvaring er grunnløst.
 2. Nå har faktisk JHA sin nærmeste fengselkamerat vitnet under opptak om at JHA har innrømmet drapene til han, der JHA innrømmet å dra inn Viggo i saken med motiv om å slippe forvaring. Den vitneforklaringen er faktisk et bevis - som forøvrig er mer troverdig en hele historien til JHA.
 3. Har vel kun hørt negative tilbakemeldinger på de som har kjøpt den, "ubrukelig" er vel betegnelsen som går igjen. Hadde aldri brukt penger på det.
 4. Man kan rette en pistol mot deg, rope "dukk" og skyte og satse på at du kommer deg unna også. At man satser på at personen kaster seg til siden er ingen unnskyldning, og det ble vel også påvist at mannens forklaring er lite troverdig. Hun med barnevognen sa hun knapt hadde sjangs, barnevognen fløy i været. Nei, helt greit med 12 år + på denne karen. Kunne fint fått 12 år hun også
 5. Det har han (forsøkt) gjort, han har blant annet kjørt opp på fortau og rett mot en kvinne med barnevogn, samt kjørt direkte mot 2 politimenn. De alle lever fordi de klarte å kaste seg til siden.
 6. Har ikke prøvd det selv faktisk. Det ser ut som det er bare monstre og verden ser litt tom og meningsløst ut etter min mening - men det har jo fått så bra kritikk så jeg lurer også på om jeg skal sjekke det ut.
 7. Endelig har DLSS for første gang blitt rullert ut til VR, kun 3 spill forløpig men. Dette blir en gamechanger, No Man’s Sky kjører opptil dobbelt så bra på ultra i VR - så kanskje på tide å ta en ny runde. Into The Radius får også heftig oppgradering i VR ytelse. Da er det bare å håpe at Flight Sim kommer i en nær fremtid..
 8. Ja kanskje vi burde oppdatere historiebøkene med at jorden er 6000 år gammel og ble skapt på 7 dager. Det er rart hvordan bibelen er guds ord, mens man samtidig plukker ut det man vil tro på når det viser seg å være feil.
 9. Det er 22% skatt på utbytte fra aksjeselskap i Norge, hvor får du 38% fra?
 10. Jeg sikter til Rødt sine tidligere utsagn å innføre makslønn. Rødt har dog moderert sin skattepolitikk i nyere tid trolig for å virke mindre ekstreme og få seg litt bort fra kommuniststemplet - men hadde de fått stor makt tviler jeg ikke et sekund på at deres virkelig drøm er å avvike kapitalismen og ta "hver krone" fra de de rike. Jeg er veldig langt unna en anarkist, jeg er for et rettferdig skattenivå - ikke et ekstremt skattenivå som rødt ønsker.
 11. Det er virkelig helt utrolig hvis du kaller beslaglegging av alle penger fra de rike som "rettferdig omfordeling". Det er riktig at man kan ikke skape verdier fra ingenting, og det er derfor man ikke tar bort verdier fra de rike - for da blir det til slutt ingen verdier å dele
 12. Høyeresiden gir deg som enkeltmenneske rett over egne opptjente verdier mens du må gi litt tilbake til staten. Det er det strake motsatte av griskhet. Det finnes ingen større griskhet enn de røde som mener at verdier som andre mennesker har opptjent skal alt beslaglegges til staten. Vi har alle like muligheter i dette landet til å skaffe egen rikdom. Å kreve de som klarer å tjene penger, med like regler som alle i samfunnet har, ikke skal ha rett til sin rikdom og et bedre liv - det er griskhet det.
 13. Men de fleste ønsker jo alltid et oppsalg, ikke et nedsalg. Det er derfor du alltid storsett med alle produkter i hele verden får mye mer for pengene for å betale "litt" mer. At de selger mer LR skulle man tro er det de ønsker, nå minker den muligheten. Men det er vel sikkert fordi de mister "billig" markedet av elbiler hvor de ønsker å gjøre seg mer konkurransedyktige.
 14. Synd at de ikke kutter tilsvarende pris på long range, den ble jo langt mindre gunstig å betale 100.000 ekstra for..
 15. Mitt inntrykk har vært at faglærte / typisk "livets skole" personer har større rasistiske holdninger. Å være innvandrerkritisk går igjen hos både lavt og høyt utdannede mennesker. Dog er det jo egentlig lite begrunnelse for mitt inntrykk, for det finnes store grupper "lavt" utdannede som stemmer på andre partier. FRP velgergruppe er splittet, med nærmest halvparten er "lavt" utdannet og halvparten er høyt utdannet. Det er forsåvidt ikke noe stort avvik fra andre partier. SIAN - som er et bedre grunnlag for ekstreme innvandrings kritiske holdninger - har tilsvarende brukergruppe. Faktisk er halvparten av medlemmene, høyt utdannede mennesker som tjener over gjennomsnittet. Så Sylvis budskap kan vel like greit appellere til 2 grupper mennesker, på lik linje som "ekstreme" Trump har fått halvparten av USA til å stemme på han. Man har den gruppen som selv er mer "ekstreme" , og den gruppen som ser igjennom personen - men likevel stemmer da de ønsker forandring.
×
×
 • Create New...