Jump to content

MrL

Medlemmer
 • Content Count

  8897
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3417 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

27847 profile views
 1. Det var smell før han begynte å filme, ifølge fotografen. Nå er det ikke bekreftet at det er flyet i videoen, men nå er dette bare et av bevisene - som passer godt inn i bildet av at Iran har skylda.
 2. Alt du sier er feil. Det er flere statsledere som har sagt de har beviser, inkludert amerikansk etterretning. Det er vitner som sier de har sett et brennende fly og eksplosjon. Det er video av en eksplosjon. Det er observert vrakdeler over et større område, som tyder på at ting har falt fra flyet før krasj. Det er i tillegg ekstremt mistenkelig at Iran rydder fjerner hele vrakområdet før haverikommisjonen kommer. Det er sannsynlig at Iran hadde luftvernsystem aktivert, det er langt mindre sannsynlig at et fly tar fyr av seg selv og eksploderer.
 3. Tror du bør sjekke synet ditt, det der er ikke Durek..
 4. Under innstillinger i Google foto er det 2 innstillinger, "Orginal" og "Høy kvalitet". Hvis du bruker den siste har du uendelig med lagringsplass, men bildene blir komprimert for å spare plass. Mest sannsynlig er det den du har brukt. Den fungerer fint for "folk flest", men detaljer/kvalitet kan gå tapt. Hvis du bruker "Original" blir bildene akkurat som de var, men da har du kun 15 gb lagringsplass. Personlig bruker jeg høy kvalitet og er fornøyd med det. Ville aldri brukt Google Foto som eneste backup dog.
 5. Med så mange grønnnisser som vil legge ned oljeindustrien, i tillegg til Spedalens spådommer - hadde jeg bare latt pengene være i Euro i din situasjon.
 6. Legg det inn. Har du 3 måneder med statistikk på det har du en god sak. Du blir som regel ringt opp av noen fra banken, hvis de spør sier du at det er faste tillegg. Går det ikke, reduserer de i verste fall bare lånebeløpet.
 7. En ting er hva man kan gjøre, men så spørs det hva man bør gjøre. Et holdning selskap skal jo i hovedsak kun eie selskaper, og fungere som en paraply. Hvis personen fakturerer fra holdningselskap, er også holdningselskapet ansvarlig. Hva hvis personen utfører noe tjenester som faktureres, og om et par år oppdages det at personen har gjort en feil - og det kommer et gigantisk erstatningskrav. Da kommer dette kravet mot holdning, og ikke datterselskapet. Hvorvidt dette er realistisk, og hvilken betydning det har vet jeg ikke. Kanskje det ikke spiller noen rolle. Men jeg tror man bør tenke seg litt over ulike scenarioer før man bare "fyrer løs".
 8. Det er lavt ja, det er under hva du kan tjene rett ut fra skolen.
 9. Fortell det til Olav Thon og Petter Stordalen. De har begge jobbet seg opp fra "ingenting", har ingen rik familie - og banker den rørleggern du snakker om i grøfta når det gjelder arbeidstimer. Som Petter Stordalen sier "Suksess er ikke noe du har, men har hatt". Det er bare sosialister som er inkompetente nok til å tro at de rike lever på flaks og arbeider mindre. Faktum er at de jobber hardere enn alle andre. Og hvis du tror Olav Thon har levd på flaks siden 1940 bør du ta matematikk om igjen. Men nå ender vel de som er dårlig i matte, fort opp som rørlegger.
 10. 50.000 i lønnsforskjell er IKKE et problem å finne mellom nyutdannede menn også. Alt handler om hvilket selskap du å velger starte i og hvor god du er til å forhandle - ikke hvilket kjønn du har.
 11. Jeg skulle nesten ønske at de valgte å sperre for nye medlemmer før lansering, så de som syter om at dette er svindel aldri får muligheten til å spille.
 12. Vel fortjent kritikk, å selge inn oppskalert full HD som 4K er svindel. Ingen kommer noensinne til å prioritere 4K 60 fps hvis man må ofre grafikk for å få det til, dette har vel vært åpenbart det siste århundret. Jeg trodde faktisk denne gang at Google skulle åpne opp for ekstra datakraft for å få dette til, men det gadd de vel ikke å spandere på seg. Nå sitter vi igjen med middels grafikk, 30 FPS i oppskalert 4K .. det er nesten verre enn konsollene.
 13. Det er vel ikke akkurat en veldig stor gåte, flytoget er et express tog. Å stoppe på flere stasjoner tar lang tid, og fjerner halve hensikten.
 14. Personelig hadde jeg definitivt ventet til i morgen for å se hvilke andre tilbud som kommer i Black Week. Ikke la deg lure av disse tilbudene - Philipsen har kostet 13.990 i flere måneder nå, ingenting å løpe for - bare Komplett som har hatt den til blodpris så de kan sette 52% rabatt ..
 15. Dette handler nok mer om å få i gang salget av Valve sin VR enn spillet i seg selv. Ytterst få gidder å kjøpe VR for et portal spill. Et Half Life spill har nok "vil ha" til å endelig få VR snøballen til å rulle, jeg synes det er helt fantastisk at Valve endelig går i front for å kicke VR i gang. Det trengs et AAA spill for dette, ellers blir plattformen død. Tror langt flere kommer til å kjøpe VR enn det du tror. Jeg er en av mange som har kjøpt en ny konsoll hver gang det har kommet et Rockstar spill, Half Life fansen er nok også villige til å strekke seg langt.
×
×
 • Create New...