Jump to content

MrL

Medlemmer
 • Content Count

  9409
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4084 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

31007 profile views
 1. Man kan ikke si at de ekstremt religiøse ikke følger bøkene, de har sin egen tolkning. Hadde ting vært så enkelt å si at de tar feil, hadde vi ikke hatt så stort problem med jihad. Men boken i seg selv er ekstrem, og det er uten tvil nok av mat i koranen som legitimerer deres handlinger, selv om boken har selvmotsigelser og man kan tolke det ulikt. I et moderne samfunn er gjerne de moderate og ikke ekstreme religiøse de som faktisk går bort ifra det som står i boken. En vanlig muslim betyr derfor ikke ekte muslim, da koranen skal følges - noe man gjerne må ofre for å tilpasse seg et moderne samfunn.
 2. Hvordan mener du at ekstrem islamist ikke er en ekte muslim? Det er vel de ekstreme islamistiske som er de mest ekte muslimene, da de faktisk følger boken og begår hellig krig slik boken tillater.
 3. De ønsker altså å re-innføre en lov som gjør det ulovlig å fordømme eventyr og eventyrbøker, og på topp av det skal det beskytte mot dumhet? Det er det dummeste jeg har lest i dag.
 4. Mange råd til en stor leilighet jo hvis de har egenkapitalen, men alle skal bo sentralt i Oslo med minst en medium stor leilighet og mener det er en menneskerett. Regulering av hva folk skal selge boligen for hører ikke hjemme annet enn i en kommunistisk stat, men enda verre er det at det faktisk ikke fungerer. Hvis en bolig skal selges til fastpris, hvordan mener du de 50 personene på visning skal rettferdig få tildelt leiligheten? Regulering gjør de av leiepriser i Sverige, problemet er at det da blir for mange om beinet og ting blir gjort under bordet. Mye hadde blitt løst om Oslo kommune hadde fått ræva i gir og godkjent flere byggsøknader. Den eneste gode løsningen er å bygge flere boliger med krav til deleie løsninger slik Obos tilbyr så unge kommer seg inn.
 5. Nja, det spørs hva du gjør med gjelda. Alle rike mennesker bruker gjeld for å skaffe mer rikdom. Svarene i tråden her reflekterer vel egentlig hvorfor nesten ingen er rike, "poor dad rich dad". Trådstarter kan eksempelvis ta med seg lånet og putte de ekstra millionene i en større bolig hvor han leier ut deler av huset til opptill 20.000 kr i mnd skattefritt. De 20.000 hadde betalt ned gjelden + gitt ekstra skattefri inntekt, samt trådstarter ville trolig sluppet formueskatt, fått dobbel skattefri inntekt av verdiøkning på en bolig til nesten 6 mill fremfor 3 mill, og totaltsett fått langt større formueøkning. (20.000 i mnd er dog et best case scenario)
 6. Men det kommer neppe til å skje. Det vil sikkert bli en del steder du aldri vil oppleve med mindre du tilfeldigvis besøker planeten, men samtidig er det fint mulig å sende spilleren i en viss riktig retning. Det kan være kart eller tips du får av NPC, det kan være utstyr som scanner planter etter liv eller interessante funn. Det finnes mange måter å løse det på, forskjellen blir nok heller bare at den 5 minutter reisen skjer i verdensrommet fremfor bakken.
 7. Hvis spillet har 50 byer, trenger vi virkelig de 50 byene på 5-10 planeter? Hva med å spre de utover 50 planeter og la spilleren utforske og finne de plantene som faktisk har liv på veien. Et solsystem ville vært veldig begrenset og man ville ikke fått følelsen av å være i et univers, det har Todd selv sagt. Tomme planeter kan forøvrig fortsatt ha oppdrag, de kan også være unike med sine ressurser. Ellers sier vel Todd det ganske bra selv hva det handler om: "So we’re pretty careful about saying, ‘Here’s where the fun is, here’s this kind of content,’ but still say yes to the player and, ‘You want to go land on that weird planet, check it out, and build an outpost, and live your life there, and watch the sunset because you like the view of the moons there? Go for it.’ We love that stuff."
 8. Akkurat den tilnærmingen jeg håpet på. Ekstremt ødeleggende for opplevelsen å ikke ha den friheten. Så lenge det finnes byer som er detaljerte går dette helt fint. Blir også morro om man kan lete etter sivilisasjoner.
 9. Ja absolutt, fin side å bruke her. Den Pcen i linken tilsvarer vel en pc til 20K, på gode innstillinger (selvom de tallene er litt optimistiske i linken hvis man bruker mye addons etc., eller flyr over f.eks byer eller store flyplasser)
 10. Når kjenner jeg ikke godt til de, men hva er mer realistisk med A300? A310 er vel bare en nyuviklet, kortere utgave. Ble brukt av en del selskaper ser jeg. Men nå liker jeg å fly passasjerer mer enn cargo. Spørs vel hva som er bruktbart for deg og hva du har i budsjett. Spillet krever ekstremt mye av både CPU og GPU. Så spørs det om du skal spille på 4K eller 2K. Du må ihvertfall ha et 3080 eller høyere om du skal spille high / ultra på 4K, og den klarer vel knapt det. 3060 vil jeg vel tippe ligger rundt middels innstillinger. Så har du mer avanserte payware fly som struper CPUen din, så da hjelper det ikke med 3080 heller hvis ikke man har en god CPU. Men nå har jo AMD blant annen mye billig om dagen i påvente av at de lanserer ny serie.
 11. I november får alle MSFS kunder iniBuilds Airbus A310 gratis + en haug av andre fly. Det er en en "true to life" versjon som koster 90$ til X-plane. Må si det er sinnsykt bra gjort å gi ut noe sånt helt gratis 2 år etter release. Dette er ikke noe skvip akkurat, dette flyet er på høyde med det beste som er av payware. Og det er jo bare litt av det som er inkl, kan også fly Halo skip gratis fra i dag..
 12. Kjip situasjon men ser ikke hvorfor forhandler skulle ha noe som helst ansvar her. Garantien gjelder hva som inntreffer først av 3 mnd eller 5000 km. Du kan reklamere på feil du mener de burde visst, men når du har hatt bilen i 8 mnd og over 400 mil kan du se langt etter det, det er etter min mening helt urimelig på en bruktbil du har hatt så lenge og kjørt så langt. Det er noen små fordeler med å kjøpe via forhandler og det er heller ikke gitt at de må være dyrere. Men bruktbil er bruktbil, det er din risiko.
 13. FBW er jo hinsides bra til å være gratis, men inntrykket kontra Fenix er at den blir simpel. Fenix er et hakk over på alle områder og favoritt for min del, tar nok en del tid før FBW er på dette nivået.
 14. Istedenfor livstid har vi funnet ut at vi heller bruker befolkningen som forsøkskaniner for farlige kriminelle, med en kriminalomsorg som tar fingeren opp i været for å gjette om en person er farlig nok for å slippe ut eller ikke. Det er alt for stor fokus på å forsøke å redde kriminelle psykopater fremfor å beskytte uskyldige mennesker. Når du som Millehaugen har drept 2 stk mennesker med et mellomrom på 10-20 år da har du i mine øyne brukt opp sjansene dine for å bli en fri mann.
 15. Ja det er alltid litt forskjell på fly til fly, autothrust var ihvertfall ikke lik som A32NX - her nekta den å skru seg på på første flytur😀 På A32Nx er det bare å putte i CLB å skru på. Ellers kjørte jeg samme startup som A32NX, og fikk jo forsåvidt tatt en flytur men nå var det rimlig mye mer feilmeldinger så må nok se den videoen ja. Nå tok jeg bare kjapt å la inn noe på MCDUen så kan ha vært det. Vet med PMDG at alt må legges inn ellers er det varsel og pip så det holder. Bruker simbrief selv, genial integrasjon med dette flyet utifra det jeg har sett - men har ikke fått testa selv enda. Charts hadde vært digg, men da må man vel legge inn en god innsats på å lære seg både taxi navigasjon og approch - men det er vel bare et spørsmål om tid😀
×
×
 • Create New...