Jump to content

MrL

Medlemmer
 • Content Count

  8888
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3405 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. 50.000 i lønnsforskjell er IKKE et problem å finne mellom nyutdannede menn også. Alt handler om hvilket selskap du å velger starte i og hvor god du er til å forhandle - ikke hvilket kjønn du har.
 2. Jeg skulle nesten ønske at de valgte å sperre for nye medlemmer før lansering, så de som syter om at dette er svindel aldri får muligheten til å spille.
 3. Vel fortjent kritikk, å selge inn oppskalert full HD som 4K er svindel. Ingen kommer noensinne til å prioritere 4K 60 fps hvis man må ofre grafikk for å få det til, dette har vel vært åpenbart det siste århundret. Jeg trodde faktisk denne gang at Google skulle åpne opp for ekstra datakraft for å få dette til, men det gadd de vel ikke å spandere på seg. Nå sitter vi igjen med middels grafikk, 30 FPS i oppskalert 4K .. det er nesten verre enn konsollene.
 4. Det er vel ikke akkurat en veldig stor gåte, flytoget er et express tog. Å stoppe på flere stasjoner tar lang tid, og fjerner halve hensikten.
 5. Personelig hadde jeg definitivt ventet til i morgen for å se hvilke andre tilbud som kommer i Black Week. Ikke la deg lure av disse tilbudene - Philipsen har kostet 13.990 i flere måneder nå, ingenting å løpe for - bare Komplett som har hatt den til blodpris så de kan sette 52% rabatt ..
 6. Dette handler nok mer om å få i gang salget av Valve sin VR enn spillet i seg selv. Ytterst få gidder å kjøpe VR for et portal spill. Et Half Life spill har nok "vil ha" til å endelig få VR snøballen til å rulle, jeg synes det er helt fantastisk at Valve endelig går i front for å kicke VR i gang. Det trengs et AAA spill for dette, ellers blir plattformen død. Tror langt flere kommer til å kjøpe VR enn det du tror. Jeg er en av mange som har kjøpt en ny konsoll hver gang det har kommet et Rockstar spill, Half Life fansen er nok også villige til å strekke seg langt.
 7. Chromebook dekker ikke mye av det behovet pr i dag, så det bør du nok utelukke. Du bør ha minimum i5 + 8 GB minne + en grei GPU. Nærmere 6-8.000 nå du nok fort opp i. Her er et eksempel på en PC som klarer det fint(Se også at du faktisk kan se hvordan Minecraft yter på den linken).
 8. Hvis du googler dette ser du at det står scam overalt..
 9. Morsomt du sier det, for "as we speak" er Stadia den eneste reklamen som finnes på Google.com . Altså hva skal du med TV og plakater, når du kan reklamere på verdens mest besøkte domene 🙄
 10. Dette er faktisk helt bak mål, nærmest en scam ift. til det som er lovet. Da er det over og ut for Stadia for min del, dette var sinnsykt skuffende.
 11. Synes dette så helt fint ut jeg, bedre grafikk enn dette vi ikke tilføre så mye for min del. Det som derimot ville tilført mye er en god fysikkmotor. Og med tanke på hvordan tårnet i videoen kollapset, håper jeg vi har noe godt i vente..
 12. For noe jævla vrøl. Slutt å skyld på samfunnet fordi du ikke klarer å lese og følge en forbanna kontrakt.
×
×
 • Create New...