Jump to content

MrL

Medlemmer
 • Content Count

  8921
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3447 :)

About MrL

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

27963 profile views
 1. "Er lærling, sliter økonomisk - men trenger hjelp til å lease en helt ny bil". Dagens..
 2. Du disponerer fortsatt leiligheten, så kan ikke se hvorfor du skulle fått avslag. Det finnes tusenvis av personer som bor i kollektivt som også har tilsvarende problem. Du må nok derfor bare leve med risikoen for smitte.
 3. Istedenfor å spørre så mye .. hvorfor ikke likegreit bare laste ned å prøve selv? Du kan spille en time gratis hver dag, med flere av dine egne steam/epic games spill.
 4. Treningsenteret sine bestemmelser er ugyldig, ref
 5. Mulighet til å kjøre 60 FPS har man hatt på konsollene de siste 20 årene, minst. Det er alltid et kompromiss, og det er at høyere FPS gir dårligere grafikk. Grafikken vinner derfor den kampen hos utvikleren stort sett hver gang.
 6. Når man var barn, hadde jeg sett det som et skjellsord å bli kalt homofil. Når man er voksen, hadde jeg tatt det som et kompliment. Fordi det betyr at man ser og kler seg bedre ut enn alle andre
 7. Staten har pålagt alle treningsentre å holde stengt. Jeg leser på dinside at flere aktører ikke kommer til å fryse treningsavgiften eller gi tilbake penger for perioden du som forbruker ikke har tilgang til å bruke senteret og tjenesten du betaler for. Treningssenteret skriver at de har en force majeure-klausul som sier de fortsatt kan ta betalt pga ytre påvirkninger de ikke har kontroll på. Det jeg ble nysgjerrig på, er om dette i det hele tatt er lovlig å avtale? Du har mistet totalt tilgang til produktet du betaler for, jeg kan ikke fatte at dette ikke strider mot forbrukerloven eller lignende? Bør ikke forbrukerene ha krav på penger tilbake?
 8. "Verdens første dokumentar om AI" ... Virkelig..? Tror det finnes et par til der ute.
 9. "Vi kan ikke forhindre dødsfall" sier helseministeren. Vel, vi kunne blant annet stanset all flytrafikk til Norge for lenge siden. La oss bare være enige om at hva vi kan gjøre og vil gjøre er to forskjellige ting, da regjeringen har tydeligvis bestemt at økonomiske konsekvenser er viktigere enn menneskeliv.
 10. Og hvor dårlig kan man bli på å forstå tekst? Hvor har jeg sagt har vi skal lære av Brasil? Jeg har aldri sagt vi skal lære av brasil. Jeg påpekte bare kontrasten, at vi er helt på andre siden skalaen. Begge straffene er latterlige.
 11. Ehm..med det latterlige straffenivået så er det virkelig det du skal påpeke? At hun faktisk måtte betale tilbake det hun stjal, som er en selvfølge? Omtrent som du syns synd på henne at hun nærmest går break even. Ja hun dreit seg virkelig ut en gang. Hun hadde så mye anger første gangen, så hun måtte gjøre det 46 ganger til.
 12. 116 år for svindle 118 personer... Ja, hun skulle nok gjort dette fra "svindlerens drømmeparadis" aka "Norge" istedenfor. Her kan du utføre 50 bedragerier OG promillekjøring og slippe unna med 72 dager fengsel! Og bare halvparten av de dagene trenger du faktisk å sitte inne...
 13. Og VR kommer også til å forbli en nisje med mindre det kommer flere spill som dette.. noen må "dessverre" dra skuta. Større produksjon gjør forhåpentligvis at VR en dag kommer ned på et fornuftig prisnivå..
 14. Nå er det en rimlig stor forskjell på datahåndtering og agreement terms for bedriftsmarkedet og forbrukermarkedet. Det er flere innen helsesektoren og store internasjonale bedrifter som bruker Google og har gått til bunns i dette for lenge siden. Nå er det vel heller ikke lenge siden det ble avdekket at amerikanske myndigheter kunne overvåke hva du skrev i Microsoft Word. Til syvende og sist er det vel også litt småkomisk at disse foreldrene gir ungene sine en Android telefon, men bekymrer seg over hva slags data som blir lagret når ungen er på skolen..
×
×
 • Create New...