Gå til innhold

Gavekort

Administratorer
 • Innlegg

  27 090
 • Ble med

 • Dager vunnet

  42

Alt skrevet av Gavekort

 1. Nå vet ikke jeg hvem juristen er, men tok utgangpunkt i denne kilden https://www.ung.no/oss/41204/415864
 2. Om en sak er henlagt så er du ikke funnet skyldig i noe straffbart, så det er et vesentlig prinsipp i en rettstat at du ikke skal lide konsekvenser før du er dømt skyldig i en domstol.
 3. Arresterer du deg selv i å være en rasist? Jeg anerkjenner at underprivelegierte med innvandrerbakgrunn statistisk sett er overrepresentert i kriminalstatistikken, og at offeret kan være de statistisk overrepresenterte hvite nordmennene av rent flertall. Det har derimot ingenting med rasemotivert hatkriminalitet å gjøre. Har du kilder på dette?
 4. Det var ikke det du skrev. Du skrev at det var hodeløs politikk som gjorde at noen skoler har en høyere uttelling av andre raser, så lurte jeg på om ikke-hodeløs politikk var å utjevne denne uttellingen med rasesegregering siden du hadde så krass kritikk mot dette faktumet.
 5. Det er vanskelig å lage et systematisk problem ut av grensetilfeller. Tenk så hodeløst det må være å ikke segregere skolene for å få en jevn uttelling av hudfarge.
 6. Å lade før bruk er en myte som henger igjen fra NiMH der batteriene måtte kalibreres.
 7. Enigma er ikonisk og kitchy, som fanger godt New Age tidsånden på 90-tallet. Vil ikke si at det er noe jeg hører ofte på da. 7/10
 8. Vanskelig å tape konkurranse med dagens kronekurs. Vi eksporterte strøm for 45 milliarder i 2022. Det er ikke radikalt å si at det burde være strømstøtte også for mindre bedrifter. Men nå snakker du ikke miljø lenger. Om du ville klage over utenlandskablene så har vi et bredt utvalg av andre tråder.
 9. Utenlandskablene handler om frihandel, ikke miljø. Men ja det kan hende miljø har vært en faktor i dette, men det er ikke årsaken til at hele Europa nå har høye energipriser. Det er ikke utenlandskablene sin feil at bensinen koster over 20 kr literen. Til syvende og sist så handler dette om dårlig forvaltningspolitikk. Norge tjener faktisk grovt på utenlandskablene, men pengene faller i få hender.
 10. Jeg har ikke inntrykk av at strømprisene i disse dager har noe med miljøpolitikk å gjøre.
 11. Hva med "Gutten som slo ned stråmannen"? Det klassiske eventyret fra diskusjon.no. Det er klart at klimapolitikk bør siktes mot overforbruk og ikke nødvendig forbruk, men kommer ikke på noe graverende miljøpolitikk som rammer de aller fattigste i Norge.
 12. Om det er første gang du blir informert om disse reglene så kan du se bort fra de.
 13. Jobb er store deler av livet ditt, så å få en arbeidssituasjon du trives i et utrolig viktig. Som flere her sier så er første instans å snakke med sjefen din og se om det er noe din nåværende arbeidsgiver kan gjøre. Om det ikke finnes løsninger så bør du kanskje vurdere jobb-bytte.
 14. Jeg er enig, vil bare føye med at produktivitet, erfaringsmessig, er vanskelig å måle på en objektiv måte. Man kan se på innsats og output og få en indikasjon på hvor produktiv en ansatt er. Dette er så og si umulig å vurdere under ansettelsesprosessen, så da er det mye senioritet og en helhetlig vurdering av den ansatte som stadfester lønn. Man må virkelig imponere oss om du skal være verdt 5-10% mer enn de 3-5 andre vi har i siste intervjurunde, så det er til syvende og sist senioritet som dominerer hos oss.
 15. Det finnes også lettspiselig jazz-fusion som kan tilvenne deg noen av de mer komplekse særpregene til jazz. Band som Snarky Puppy, Mezzoforte eller Dirty Loops.
 16. Annen sær sjanger jeg har vært mye innom er New Wave Synthpop
 17. Kan jeg friste med mer? Igjen så vil jeg understreke at det er litt ironisk også, men tonaliteten fra balkanstatene kiler meg i ørene. Videoen er spilt av 8,9 millioner ganger, så folk må tydeligvis like sangen.
 18. Har hørt en del på Miro Semberac. Delvis ironisk, men også fordi det er utrolig fengende. Har en spilleliste på 13 sanger på Spotify for den sjangeren også gitt.
 19. Føler det er unødvendig å måtte bevise at jeg har en uvanlig variert musikksmak. Å kalle meg selv altetende kan selvsagt bli semantisk demontert til man finner noen unntak her og der, men det tar ikke bort faktumet at jeg har noe fra de aller fleste sjangere i min Spotify favorittliste, inkludert festmusikk og jazz.
 20. Pleier å si det samme, men jeg anser meg selv som et unntak. Er usedvanlig interessert i musikk. Spiller også musikk selv.
 21. Vet ikke hvor rettet den kommentaren var mot meg siden den kom rett etter, men poenget mitt var ikke at black metal var sært.
 22. Jeg er altetende når det kommer til musikk. Artist/sang er viktigere enn sjanger. Tror noen hadde rynket på nesen om de hørte gjennom spillelisten min der det skifter fra black metal til bulgarisk folkemusikk til syre-trance til kormusikk fra Bach.
 23. Man blir som vitne spurt om hvilket kjennskap man har til de involverte partene, og man er pålagt å snakke sannheten og ikke holde tilbake vesentlig informasjon.
 24. Det er forskjell på være en debattant og en kverulant. En kverulant forestiller jeg meg som onkel på julaften som skal krangle om absolutt alt mulig, og om man aldri kan være åpen og direkte med, for husfredens skyld. Slike folk er vanligvis sosiale tapere.
 25. Jeg er enig i Amcar sin kritikk, men jeg tror dette er mer fordi det er i et høringsforslag, ikke fordi målet er å skrote alle biler som er ombygget. Målet, slik jeg tolker det, er å få bort utrangert og oppbrukt skrot fra veiene.
×
×
 • Opprett ny...