Jump to content

Dragen

Medlemmer
 • Content Count

  7630
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Dragen last won the day on September 16 2017

Dragen had the most liked content!

Community Reputation

6257 :)

1 Follower

About Dragen

 • Birthday 01/22/1984

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

34332 profile views
 1. Webp er bare en wrapper. Inspect Element og du finner originalfila.
 2. Dragen

  Fiber i borettslag

  Det er også viktig at dere leser vilkårene for selve abonnementene også. Når min tidligere styreleder ble forsøkt svindlet av Eidsiva, var det i kontrakten stadfestet at abonnementet var bundet i 5 år og ikke mulig å overføre til evt. ny enhetseier. Det var også lovet lavere priser ved 5 års binding, i form av lavere installasjons- og månedspris. Men lavere månedspris gjaldt kun grunnpakken med TV og Internett (25 mbit). Var snakk om 100,- lavere pris i forhold til eksisterende kundeforhold til CanalDigital/Telenor. Gikk man opp i hastighet, var det ordinær markedspris som gjaldt. Telenors grunnpakke på den tiden var 50 mbit. Neste steg hos Telenor var 150 mbit (senere 250) og kostet 600,- i måneden. Eidsivas neste steg var 100 mbit til 900,-. Vær veldig forsiktig med lokale utbyggere/tilbydere av fiber, spesielt Eidsiva. Merk også at Eidsiva bruker CGNAT, som gjør det veldig vanskelig å ha f. eks. smarthjem-funksjoner.
 3. Syklene kan vel plomberes til lovlig hastighet, og presenteres til teknisk kontroll for godkjenning.
 4. Koriander i kyllingbollen. Nå blir det såpesmak i flere dager.
 5. Hvorfor i helvete er måker en vernet fuglerase? Det er ikke akkurat en mangel på dem.
 6. Si at de bedriver skatteunndragelse. Da blir det storaksjon.
 7. Nå har ikke jeg noen anelse hva streiken egentlig handler om, har kun hørt fra andre. Det jeg fikk høre er at de mener at en årslønn på 700 000 er for lite og de derfor krever en lønnsøkning på 60,- i timen, fordi "de kan ikke ha så stort ansvar når de ikke tjener mer enn renholdsarbeidere". Når jeg jobbet i renhold for ca 10 år siden, hadde jeg en årslønn på ca 320 000 brutto. Jeg kan aldri tenke meg at renholdere i dag har 700 000+ i lønn.
 8. Glem ikke at hun mener at alle autistiske barn skal låses inne permanent.
 9. Eiendomsmeglere som lyver rævva av seg. "Boligen har to soverom." Og så: "Man må gjennom det ene soverommet for å komme til det andre." Da er det ikke to soverom. Det er et toroms soverom, eller soverom med stue, eller soverom med digert walk-in closet.
 10. Folk som tror at all diabetesmedisin er insulin. Blir som å si at alle biler er en Volvo V40.
 11. Eller så kan de slutte å selge billetter over kapasitet.
 12. "Din fastlege tar ferie om 2 uker, og lager ikke avtaler frem til han kommer tilbake."
 13. Dragen

  Sauehold og bjeller

  Som bygdefolk vil jeg si at jeg ville aldri, under noen omstendigheter, funnet meg i at en nabo aktivt ødelegger helsa mi. Får nær tettbebyggelse (som denne saken omhandler) har ingenting de trenger bjeller for. Bjellene har null nytteverdi. Naboen din har satt bjeller på fårene for å plage dere. Dette er et klart brudd på Grannelova (naboloven) §2, og siden dere har vært i kontakt med eier om problemet så vil jeg si at det er et brudd på §10 også. Retting av bruddet av §2 kan simpelthen løses ved å fjerne bjellene.
 14. Merkelig det der, at en muslim er programleder for et program som handler spesifikt om en muslimsk høytid og at de intervjuer andre muslimer. Synd de ikke gjør det samme med kristne og jula. Oh, wait...
×
×
 • Create New...