Jump to content

Dragen

Medlemmer
 • Content Count

  7456
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Dragen last won the day on September 16 2017

Dragen had the most liked content!

Community Reputation

5867 :)

1 Follower

About Dragen

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

31894 profile views
 1. MMOspill som har oppdrag som er tvungen gruppe-PvE, men typen oppdrag er så upopulære at ingen gidder å ta dem lenger, så man blir sittende med historieoppdrag man ikke får fullført.
 2. Bruk 113-appen til å varsle nødetatene. Den sender lokasjon automatisk.
 3. Det gjelder varer bestilt før april, i følge toll.no.
 4. Og hvor har du hørt det? Nevnes ikke på toll.no. Der står det at VOEC fortsatt innføres 1. april. Det er dog en overgangsordning for varer bestilt før april.
 5. Vet ikke åssen det er hos deg, men jeg har ikke 180 grader varmtvann i springen.
 6. Ja, min satte opp egne tilbud i går. Ble visst lite med kunder når de fjerna grunnen til at folk drar dit og ikke til Kiwi/Rema.
 7. Jepp. Har benyttet meg av Spar sin kampanje i en uke nå. Bare synd at utvalget nå er whatever de ikke fikk solgt i forrige uke.
 8. Nei. De har ikke tilbud. Spurte en kamerat som jobber i COOP. Og de sier på Facebook at de ikke vil ha tilbud fordi folk "hamstrer". Nærmeste jeg har sett folk hamstre siden begynnelsen av mars var han som kjøpte TRE brød.
 9. COOP Norge tar samfunnsansvar og fjerner alle kampanjer og tilbud. Veldig fint for oss som ikke har råd til å handle til full pris. Noe som strengt tatt er mesteparten av befolkningen om en uke eller to.
 10. Fikk du ikke det på blåresept?
 11. Capri? Som i boksematen ikke engang rotter spiser?
×
×
 • Create New...