Jump to content

Dragen

Medlemmer
 • Content Count

  7566
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Dragen last won the day on September 16 2017

Dragen had the most liked content!

Community Reputation

6166 :)

1 Follower

About Dragen

 • Birthday 01/22/1984

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

33301 profile views
 1. Det er min main vape. Fantastisk smak med RBA. Eneste klagen jeg har er at poden (tanken) kunne vært større. 2-3 ekstra mm i høyden hadde ikke gjort noe negativt.
 2. OXVA Velocity med RBA deck. Ligger fint i lomma sammen med lommebok.
 3. Det er du som påstår at det ikke finnes fattigdom i Norge fordi det finnes fattigere folk i andre land. Fattigdom i Norge er fattigdom i Norge. Fattigdom i <random shithole country> er ikke fattigdom i Norge, det er fattigdom i <random shithole country>.
 4. Du skal alltid blinke ut av en rundkjøring, uansett størrelse. Den eneste gangen du ikke skal blinke inn i rundkjøring er når du ikke skal første ut. (Fra SVV)
 5. Hold kjeft. Vi bor ikke i Afrika, Romania, Russland eller Filippinene. Hvis du ikke klarer å fremme noe annet argument enn "det er fattigere folk i Afrika", så har du ikke noe argument. De, og andre land, er ikke relevante i en diskusjon om fattigdom i Norge.
 6. Må man ha opplæring for å ikke bruke blinklys nå?
 7. Bor ikke i Sverige, og NAV eksisterer heller ikke i Sverige. Skjønner at dette kommer som et sjokk for deg, men ting som skjer i Norge, skjer i Norge. Du kan be NAV gi deg to utbetalinger, men da må du også si deg umyndiggjort finansielt. De kan fint betale ut pengene før 17. mai, men de trenger ikke gjøre det en uke før. 15. er helt greit. Desembertrygda er helt poengløst å betale ut den 10. desember. Jula starter 25. desember, og julegaver blir kjøpt inn i juni/juli.
 8. Ja, det er vel bare å gjøre det. Eller, så kan du prøve å sette til side penger når du ikke har igjen penger fra forrige utbetaling og du trenger mat.
 9. NAV og feiringsdagsutbetalinger (jul og 17. mai). Det er fint at de vil at vi trygdede skal ha penger på disse dagene. Men er det virkelig nødvendig å utbetale de 10+ dager før normal utbetalingsdag? Det er vanskelig nok å få pengene til å strekke til fra før av. Og så skal man plutselig ha en periode med to uker ekstra mellom utbetalingene.
 10. Mener fortsatt at vi skal sette en glasskuppel, a la The Simpsons Movie, over Oslo. Men uten luftehullet på toppen.
 11. Foredling bruker fortsatt mye tid og penger.
 12. Fordi foredling tar tid og penger?
 13. Jeg kjøper også deodorant. Jeg hadde visstnok nok deodorant at jeg først nå går tom etter forrige tur sommeren 2019.
 14. Fint lite poeng å dra over til Sverige nå. Ingen av senterbutikkene har nok varer på lager. De fikk beskjed om at Norge åpner for harryhandel i går. Ingen har bestilt varer.
 15. Det som er litt morsomt er at de har brukt mugshots av personer som er langtidsbrukere av narkotika som amfetamin og heroin. Noen av de er ganske kjente etter å ha blitt brukt som memes det siste tiåret.
×
×
 • Create New...