Jump to content

Dragen

Medlemmer
 • Content Count

  7436
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Dragen last won the day on October 29 2016

Dragen had the most liked content!

Community Reputation

5779 :)

About Dragen

 • Birthday 01/22/1984

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

31608 profile views
 1. Nei, jeg bare fulgte med i kroppslære på barneskolen for 25-30 år siden.
 2. Dragen

  Kunder på jobben din!

  Både Google og Samsung bruker virtuelle VISA-kort, null problem å nekte de. Vil tro at det ikke er noe større problem med Apple sitt.
 3. Merkelig at man ikke finner disse problemene i telefoner fra, for eksempel, Sony eller HTC da. Og det er ikke første gangen Samsung klarer å ødelegge grunnleggende funksjoner i Android. S9+ kunne ikke brukes med USB til, for eksempel, bilstereo fordi Samsung hadde forandret USB-driverne. Bluetooth på opp til S7 hørtes ut som en dårlig justert FM-radio.
 4. Forumet er helvetes tregt etter oppdateringen. Tar flere sekunder å åpne sider nå, også tilbake. Før gikk dette med en gang.
 5. Dette blir min siste Samsung-telefon. Nå er jeg ferdig.
 6. Sidebaren var egenprodusert, og kommer tilbake. Og jeg begynner å bli lei å få beskjed hver gang jeg får en like på forumet.
 7. "Har du sett denne bilen?", bak betalingsmur og ingressbilde av offeret.
 8. Nå kommer det frem at mange NAV-brukere som har måttet tilbakebetale en ytelse i brutto ikke har fått tilbake skatten de betalte på ytelsen. Dette er nok en skandale, visstnok. Men det får meg til å tenke; hva med alle de som ikke visste at de kunne søke om nedsatt skatt pga lav inntekt når de gikk på AAP før 2015? Før 2015 kunne de med lav sats søke om nedsatt skatt, altså 8% istedenfor 23-27%. Jeg rakk å søke for mine 5 år på AAP, men fikk kun for to år. Det utestående ble for min del 120 000. Det vil si at jeg betalte rundt 30 000 i skatt for mye i året. Den eneste grunnen til at jeg fant ut om denne muligheten, var fordi krikkert fortalte meg om det. Verken NAV eller Skatteetaten ga meg noen form for informasjon om dette.
 9. Det meste av norsk musikk er bedritent samlebåndsmøkk. Sier litt når rusa hasjhuer som Unge Ferrari og Cesinando topper listene.
 10. Hun der må da være tilbakestående. Begrepet rasisme er ikke rasistisk. Det betyr å behandle noen forskjellig ut i fra hudfarge. "Omvendt rasisme" eksisterer ikke.
 11. Helt renset. Har også sjekket at propellen går rundt.
 12. Oppvaskmaskinen tømmer seg ikke. Enten er utsuget gåent, eller så er slangen tett. Og selvfølgelig er dette en såkalt helintegrert oppvaskmaskin og jeg aner ikke hvordan jeg kan få dratt den ut for å sjekke slangen i den enden. Og det kommer tømmelyd i sluken når jeg starter et program. Noe som sier meg at det egentlig ikke er noe problem med verken slange eller pumpe.
 13. Man kan ikke avinstallere en systemapp.
×
×
 • Create New...