Jump to content

Dragen

Medlemmer
 • Content Count

  7469
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Dragen last won the day on September 16 2017

Dragen had the most liked content!

Community Reputation

5954 :)

1 Follower

About Dragen

 • Birthday 01/22/1984

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

32108 profile views
 1. At folk med ganske grove talefeil får jobb som radiovert. Det er, ei. Dame pågrudbrandsdalsradIOEN som, snakker? sånn. Somdette. Hunfår CaptainKirk, til... å, høresnormal. Ut. Og ikke bare det, hun stiller spørsmål til lytterne, og venter på svar. Hun stopper å snakke til lytterne svarer. For å være mer nøyaktig, til at lytterne har snakket til radioen. Ikke innsendte svar på for eksempel SMS eller mail. Oralt. Med stemmen. "Liker, dere. Sommerværet iår?" <20 sekunder med død sending.> "Du? gjørdet, ja!"
 2. Posten må legges ned. De klarer ikke gjøre jobben sin.
 3. Eu-kontroll er ikke en service av bilen. Det er en kontrollsjekk for å bekrefte at bilen følger fastsatte regler. Ingenting skal fikses, ingenting skal etterfylles, og ingenting skal kalibreres. Verkstedet kan faktisk miste bevilgningen hvis de fikser feil på EU-kontroll.
 4. Mest sannsynlig fordi butikkene må kjøpe, vedlikeholde og fylle hyllene for store flasker selv. Det er leverandør som driver skapene for småflasker. Gjelder også steder som kaféer som ikke har avtale med Asko (eller lignende). CCC og Ringnes liker å kødde med sånne steder. Fyller opp kjøleskapet etter eget befinnende og roter til systemet til bedriften. Hvorfor klarer ikke folk å skrive navnet på butikken bare fordi Coop eier den? Er det så jævlig vanskelig å si "mega"? Eller "extra"? Eller "obs"? Eller "prix"? Eller "marked"? Eller "matkroken"? Hvorfor sier dere ikke "norgesgruppen" når dere egentlig mener Kiwi? Eller "reitangruppen" når dere mener Rema (1000)? Det er jo akkurat det samme.
 5. At det ikke er plass til å kjøle ned store flasker i butikkene er renspikka pisspreik. Noen butikker har kjøleskap for store flasker, og selger mer på grunn av det. Og disse butikkene pleier å være små nok til å ha åpent på søndager.
 6. Folk med omgangssyke med arbeid som innebærer matlaging til andre som ikke holder seg hjemme.
 7. De norske jordbærene som kom nå er allerede halvråtne.
 8. MAR er kun vikarer for RR når divaene i RR ikke gidder mer.
 9. P13 har like mye, om ikke mer, musikkdiktatur som P2, P3 og mP3. Med All Respekt (på P13, anbefales) har snakket om det noen ganger. De får et låst bibliotek som de kan velge fra. Noe annet må søkes om. Jeg har så og si sluttet å høre på P3 etter at jeg fant ut at Christine sitter i innkjøpsgruppa i NRK, og pusher så og si kun sine egne artister i programmene sine. Hun er en av de største agentene/produsentene i landet. Interessekonflikt som faen, og hun er grunnen til at rusretards som Unge Ferrari og Cezinando spilles så mye.
 10. Åssen har hun klart å stikke seg? Nålene skal destrueres med hette og kastes så fort de er ute av deg.
 11. Er de små du skal være redd for. De store er bare kosete.
 12. Alle disse forbanna ekspertene som skal komme med råd i media. "Ha det kjølig på soverommet. 18-20 grader er fint." Ja, å ha det varmere på soverommet enn det er ute er bra når man ikke får sove pga varmen. "Kjøp vifte/AC." Betaler du? Ikke? Så hold kjeft da, di jævla hore.
 13. Diskriminering og trakassering av rødhårede er en global greie, og har skjedd siden tidens morgen. Tror det faktisk er bare UK som har begynt å slå ned på det.
 14. Saken er at djgudleif, en hvit småunge, gatekeeper rasisme.
 15. Bil. Buss. Tog. Båt. Sykkel. Til fots. Jeg betaler mindre for en tur Lillehammer - Charlottenberg - retur enn jeg gjør for bybuss til Kiwi.
×
×
 • Create New...