Gå til innhold

Old Game

Medlemmer
 • Innlegg

  6 382
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  8

Old Game vant dagen sist 16. mai 2011

Old Game hadde mest likt innhold!

Om Old Game

 • Bursdag 18. des. 1988

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Old Game sine prestasjoner

4,1k

Nettsamfunnsomdømme

 1. Hei Ute på dypt vann og trenger litt assistanse. Mistenker jeg også er i feil underforum, men i så fall kanskje en moderator kan være behjelpelig med et skite. Lurer på hvordan jeg finner frem til div marked osv i dark web. Har lastet ned Tor, men finner ingen vei til diverse fora ala silk road før i tida. Leter særlig etter et norsk kjøp og salg forum :) Send meg gjerne en PM og skriv til meg med fagspråk som jeg er et barn. Kan vipse noen kroner evt.
 2. Ronny tilbake og et ganske spennende United lag for sesongen. Tror ikke vi vinner ligagull med det første, til det er nok våre konkurrenter for skarpe enda, men håper vi kan bite bedre fra oss i div cuper og være oppe å nikke på tabellen til utpå våren. Good times
 3. I denne tråden kan vi poste rejusterte bilder, vittige øyeblikk festet på kamera og gifs. Hva som oppfattes som humoristisk er individuelt og må selvsagt vurderes av den enkelte. Planen er stor takhøyde og god banter, men av erfaring må vi ha visse spilleregler på plass slik at vi ikke sporer helt av kurs. Dette er en fin måte å servere små stikk, samtidig som vi får bevart og arkivert klassiske bilder som det er ønskelig å finne frem til senere. Dersom dere legger ut eller finner morsomme bilder i andre tråder på fotballforumet (feks en kamptråd) er det ønskelig om disse publiseres her også, uansett om magien er borte der og da. Det kan være hysterisk morsomt å bla gjennom om noen år nemlig! *Nesestryer* - Innholdet bør helst være Premier League relatert og det er et must at fotografiet har noe med fotball å gjøre. Det betyr ikke at det må være en fotball eller fotballspiller representert på hvert bilde, men det må ha en viss stringens med teamet i kategorien. Bildeserier hvor komponenter ikke direkte omhandler engelsk fotball er i så måte er tillatt. - Legg gjerne ved en kort beskrivelse av omstendighetene rundt bildet. Feks "1-1 målet til Dirk Kuyt mot Arsenal dd.mm.åå 11 min på overtid" - Dette er ikke en tråd for lange avhandlinger eller seriøse debatter, dette er en humortråd for dem med tykk hud. Det er tillatt å kommentere bildene med smilfjes, hehe-innlegg osv, men det er ikke ønskelig med for mange poster uten bilde. Her får selvjustisen gå sin gang. - Bruk sunn fornuft og skriv med et glimt i øyet. Om det kommer en morsom vits om Fergies vin-nese eller transen Torres blant bildene så må vi tåle det. *Viktig* - Ikke bruk siter funksjonen mer enn nødvendig. - Legg store bilder (særlig mht bredde) i spoiler. - Bilder som kan oppfattes som upassende legges i spoiler med advarende/informerende tekst. Flott om så mange som mulig deltar og bidrar.
 4. Old Game

  Manchester United

  Manchester United FC Oppdatert 1.innlegg under konstruksjon. Utsatt til 1.sept Introduksjon: Manchester United Football Club er tradisjonelt en av de største klubbene i Europa og er etter sigende den mest fulgte idrettsklubb på verdensbasis med over 370 millioner supportere (2011). Manchester United, ofte omtalt som bare United, er også Englands mestvinnende fotballklubb gjennom tidene og totalt har klubben vunnet 60 offisielle titler (2011) eller såkalte "major hounours." Manchester United har i en årrekke vært blant verdens rikeste klubber og er i følge Deloitte Money League og Forbes den mest verdifulle av samtlige med en samlet verdi på 1,8 milliarder dollar og med en årlig omsetning på rundt $500m (2010) Klubben ble stiftet som Newton Heath LYR Football Club i 1878 og spiller sine hjemmekamper på Old Trafford som er Englands største klubbstadion med en kapasitet på 75.957 tilskuere. Old Trafford er også kjent som drømmenes teater, et kallenavn den fikk av klubbens største spiller gjennom tidene Sir Bobby Charlton. Klubbens manager siden 1986 er skotten Sir Alex Ferguson. Han er den mestvinnende manageren i britisk fotballhistorie.
×
×
 • Opprett ny...