Jump to content

Vertical^

Medlemmer
 • Content Count

  10126
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Vertical^ last won the day on January 23 2012

Vertical^ had the most liked content!

Community Reputation

4121 :)

About Vertical^

 • Birthday 10/21/1994

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

34985 profile views
 • TSP

 1. Dette er noe som skjer veldig ofte ved bestillinger fra DHL, både til privat og bedrift. Det går helt fin an å åpne pakken og ta produktet i bruk. Har selv aldri forstått hvorfor DHL ordlegger det på en slik måte. Hvis det er slik at du skal betale noe toll og/eller avgifter, vil du få brev i posten, eller en link på mail slik at du kan betale over nett Siden du bestilte på Apple.no skal du slippe avgiftene. Er nok bare DHL som har satt på lappen ettersom pakken kom fra utlandet.
 2. Det er nok dessverre for sent å skifte bataljon på dette tidspunktet. Når det er sagt så informerer Forsvaret med følgende: https://forsvaret.no/karriere/forstegangstjeneste/muligheter/haren/stridstrenbataljonen-css " Selv om du blir innkalt til denne avdelingen, kan det hende at du blir sendt til en helt annen tjeneste eller avdeling etter rekruttperioden. Det er Forsvarets behov som til slutt avgjør hvilken tjeneste du får. Det er stillinger i andre avdelinger i Forsvaret som skal fylles. Du får informasjon om hvilke stillinger du kan søke på i løpet av rekruttperioden. " Så alt håp er kanskje ikke ute Jeg var selv på Rusta leir, men da med Sambandsbataljonen. Stridstren er definitivt ikke bataljonen som bedriver mest stridstrening, men de har absolutt en del feltdøgn de også. De var en del sammen med oss når vi "lekte" ute i felt.
 3. Kjenner også litt på usikkerheten, fullført de samme seriene som du nevner. Prøvde meg på Papirhuset / Money Heist på Netflix. Kommet midtveis ut i sesong 2, men føler det begynner å bli både langdrygt, men også overkant usannsynlig hele greia. Usikker på om jeg gidder mer av den. Lurer på om jeg skal kaste meg på Sons of Anarchy. Føler det er én av få "storserier" jeg ikke har sett enda.
 4. Kanskje ikke du bør vurdere en hel serie utifra de første tjue minuttene? Du får prøve tjue minutter til, hvis du klarer. Lykke til
 5. Du får bare vente på svar. I mine øyne er det nesten bedre om den blir kondemnert om skadene er omfattende. Vet ikke hvordan systemet er her i Norge, men muligens du kan få plukke ut verdifulle ting og få solgt det. Seter, eventuelle felger som ikke er ødelagt, osv.
 6. Altså, det er såpass enkelt at hvis prisene for reparasjon overstiger verdien av bilen, er det ikke noe poeng i å reparere heller. Skadene kan være lang større en kosmetiske. Skjelettet til bilen, altså rammen, kan være bøyd og skadd. Det kan være skeiv eller ødelagt aksling, radiator kan være ødelagt, motorfester kan være skadd. En bil kan få ganske store "interne blødninger" rett og slett. Hvis bilen din faktisk er av sportslig type, kan du få det tøft med å selge den senere også. Store skader kan føre til problemer i ettertid og mye usikkerhet. Noen grunn til at du ikke vil gå ut med hva slags bil?
 7. Ingenting i mot fyrverkeri, men etter å ha flyttet ut hjemmeifra, er det ikke noe jeg personlig bruker penger på. Var dog veldig kult som barn! Men ja, forsøpling har alltid irritert meg veldig. Folk rydder fader ikke opp etter seg, og man kan se at når snøen smelter (hvis det er noe snø..) i Mars/April, så kommer dritten frem. Små kinaputter, batterier som ikke har blitt kastet, emballasje og papp/papirrester fra produktene.
 8. Nå er jeg ingen forsker eller ekspert her, men dessverre så er det slik at naturen er noe vi ikke kan råde over. Mennesker har bosatt seg i områder hvor naturbranner er normalt. Veldig kynisk sett så gjør naturen "sin jobb". Den brenner ned og begynner på nytt. Asken og det som blir igjen er perfekt gjødsel for å bygge opp. Men dessverre så går dyrs liv tapt i prosessen, og nå som vi bosetter oss der - mennesker og eiendeler. Det er et vanskelig arbeid, og når brannene blir så store, får man ikke gjort mye annet en å konsentrere områdene som brenner og la det brenne ferdig. Ved at man kontinuerlig slokker små branner her og der, vil man til slutt få slike situasjoner med massive branner. Nettopp fordi naturen får vokse seg stor ved at vi hele tiden beskytter den.
 9. Kastet meg over The Witcher nå i kveld, og sett halvparten allerede. Aldri spilt spillene, aldri lest bøkene. Spennende så langt, men de har virkelig bommet på hvordan de velger å utfolde historien for seerne. Spesielt seere som meg, som verken har lest bøkene eller spilt spillene. Og de blir det jo fort mange av når det er Netflix som fronter en slik serie. Men annet en det koser jeg meg med serien! Uten å lese på reddit.com/r/witcher ville jeg vært rimelig fortapt, så anbefales til andre som er i samme situasjon. (Du slipper spoilere der). Har ingen problemer med å gjøre litt personlige analyser og bruke hodet, men de hopper igjennom en hel del tidslinjer uten å gjøre deg særlig klar over det.
 10. Jeg syns absolutt det er merkelig. At dere da kan gå fra en "tilsynelatende god clutch" til en clutch som må byttes på bare et par dager er merkelig. Da må det ha vært kontinuerlig slitasje over veldig lang tid. Dette er en dyr reparasjon. Husk at du har fritt verkstedvalg her i Norge, og du beholder fortsatt gjenværende nybilgaranti. Du bør nok kunne få hyggeligere priser andre steder https://www.naf.no/om-naf/nytt-fra-naf/fritt-verkstedvalg---fortsatt-garanti/
 11. Ikke bare dette, men at de rett og slett ikke verken tenker eller bryr seg om konsekvensene. Kaster bort skattepenger eller andres penger uten å ofre det en tanke. I tillegg så ser man jo også at slike skandaler ofte ikke får noen konsekvenser. Hoder burde rulle, men det gjør de ikke. Og de få gangene noen faktisk mister jobben, så sitter de i en ny toppstilling seks måneder etterpå. Når alt er "glemt".
 12. Nå siterer jeg fra en nettavis, men her er en artikkel fra Nettavisen på akkurat dette. Kilden: https://www.nettavisen.no/na24/smartepenger/alt-dette-skal-nybilgarantien-dekke/3423141325.html "Dette dekker hovedgarantien I garantien skal det meste dekkes. Dette gjelder både materialrelaterte, mekaniske og elektriske feil. Også ekstrautstyr som er montert av fabrikk eller importør dekkes. Her er en liste over 25 områder som Forbrukerrådet undersøke i 2018. Samtlige bilmerker bekrefter at alle punktene i listen nedenfor er dekket av nybilgarantien. Men enkelte har tatt noen forbehold. De er listet opp under tabellen." " Følgende bilmerker har forbehold om at komponenten må vurderes særskilt: Kløtsj/svinghjul: Hyundai, BMW, Mini Bremseskiver: BMW, Mini, Suzuki, Subaru Koblingsdeler til kløtsj: Hyundai Klimaanlegg: Hyundai Kilde: Forbrukerrådet. " Men allikevel er det svært tidlig at en clutch må byttes allerede på 30.000 km.
 13. Ikke rangert i rekkefølge, det blir for vanskelig 😛 - The Pacific - The Knick - True Detective - Boardwalk Empire - Spartacus - Justified - Billions - Gomorra - Black Sails - Better Call Saul Honorable mentions: - Banshee, Luther, Fargo, og Shameless.
 14. Jeg er ingen elbil-fanatiker. Min interesse og hobby for bil overgår på den måten at jeg personlig ikke har noen ønsker om å eie en elbil før jeg "må". Den dagen kommer nok om ikke så alt for lenge, men inntil da.. Men Model S revolusjonerte sånn sett elbilindustrien. De produserte bilen som faktisk fungerte for de aller fleste. Må også gi Nissan kudos for sin Leaf, men Model S har alltid vært benchmarken. Så klart, en del humper på veien, men Tesla-skipet seiler virkelig videre. Jeg var en av dem som trodde at skipet skulle synke grunnet den enorme gjelden Tesla har p.d.d, men her må jeg spise ordene mine.
 15. Veldig enig. Var egentlig helt frelst etter de to første episodene, men etterhvert begynner jeg å innse hvordan serien ikke bygger noe "main-plot", men heller kjører "ukas skurk". Da blir det fort litt tamt. Fortsatt veldig bra og veldig underholdende, men serien burde bygges på noe mer. Når det er sagt er det kanskje også litt sånn de vil ha det? Han er en dusørjeger/en slags cowboy, og jobben hans er oppdrag til oppdrag og skurk til skurk.
×
×
 • Create New...