Jump to content

Quakecry

Medlemmer
 • Content Count

  5291
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Quakecry last won the day on November 19 2010

Quakecry had the most liked content!

Community Reputation

3587 :)

2 Followers

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

36066 profile views
 1. Ja. Noen av oss foretrekker ikke at staten er som en barnehage der de forteller oss hva en skal gjøre og komme med pekefingeren på absolutt alt. Godt argument btw.
 2. Staten skal være der om vi blir syke. Ellers har dem ikke noe med hva en velger å gjøre.
 3. Ja det er ok. Livet er risk and reward. Det skal ikke være statens oppgave å sørge for at folk ikke blir syke.
 4. Hvorfor har så mange ikke det da? Og det er uansett irrelevant. Det at noen føler seg sliten og slike ting er ikke særlig interessant. Long covid er jo nye målposten til tiltaksfanatikere.
 5. Ja. Det er jo vanskelig å skjønne hvorfor folk er drittlei staten som skal bestemme hvordan de skal leve med drakoniske tiltak. Du stiller deg vel lydig i rekken.
 6. Stemmer det. Long covid er ikke en greie blant de fleste.
 7. Nå skal jo CDC fjerne PCR testen. https://www.cdc.gov/csels/dls/locs/2021/07-21-2021-lab-alert-Changes_CDC_RT-PCR_SARS-CoV-2_Testing_1.html Så da er det vel ikke en effektiv test?
 8. Uheldig at du får debatten til å handle om forskningsinteressert, eller sprø Anti-vaxer. Folk er ikke anti vax bare fordi dem er skeptisk til en eksperimental vaksine som er unødvendig for de fleste.
 9. Resten må vel også ta vaksinene da for å beskytte de som ikke kan ta ytterlige doser?
 10. Hadde S21 Ultra, men den ble ødelagt, så lånte en Huawei P10 Lite mens jeg ventet. Så fikk jeg henta ny S21 I dag. Virkelig glad for å være ferdig med Huaweien.
 11. Fikk endelig "ny" telefon igjen i dag. En merker virkelig hvor mye bedre telefoner har blitt.
 12. Nødvendig offer for et samfunn som kan leve fritt. Desuten er situasjonen du formidler helt usannsynlig grunnet genetisk opphav og den ekstremt lave risikoen ellers. Litt det samme som å vinne euro jackpot, er vel faktisk høyere sjangse på å vinne den. Det blir rett og slett et argument uten noe som helst merit. Folk dør hver eneste dag av alt mulig.
 13. Og at folk dør går helt fint og er forventet uansett. Det gjør absolutt ingenting om noen titalls dør.
 14. Og selv da, ett år etter, for briter flest har dem ikke merket noe særlig til corona annet enn tiltak og jobber som har blitt berørt o.l.
×
×
 • Create New...