Jump to content

Quakecry

Medlemmer
  • Content Count

    4318
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Quakecry last won the day on November 19 2010

Quakecry had the most liked content!

Community Reputation

2881 :)

2 Followers

About Quakecry

  • Birthday 05/03/1994

Profile Information

  • Kjønn
    Mann

Recent Profile Visitors

33529 profile views
  1. Hva lå tempen på under testen?
  2. Tror nok du er på feil plass.
  3. Den store oppdateringen var unødvendig hvertfall. Den la jo til..Ingenting i spillet omtrent, hvertfall ikke noe som forsvarer den store plassen. Har bare en SSD til å ha spill på, og den fylles jo jævla fort.
  4. Får du en linjal med på kjøpet?
  5. Dobbel posting her - Men tror jeg løste problemet. Skrudde av core performance boost i biosen. Antar den overklokker automatisk eller noe. Der forsvant hvertfall de høye spiksa jeg hadde, samt temperatur ble betraktelig lavere i spill og støynivå.
  6. Den er ikke så veldig stille den der under maks hastighet, men akkurat det at det er lyd gjør ikke så mye, det er den ustabile lyden som irriterer. Men, får eksperimentere litt mer med kurven til jeg finner en fin balanse. Tar bare litt tid siden PCen må restartes hver gang og inn i biosen Men det du nevner med volt og slikt gir jo mening til hvorfor idletemp plutselig svinger. Tipper volt er den skyldige.
  7. https://www.netonnet.no/art/datakomponenter/kjoling/prosessorkjoling/zalman-cnps20x-cpu-cooler/1009739.11130/?utm_source=prisjakt.no&utm_medium=cpc&utm_campaign=prospecting_conversion_prisjakt-prisjamforelse_no&dclid=CLLO_cnAt-cCFZqBsgodDy0OyQ Har som sagt endret på kurven for når temperaturen øker i det lille sekundet og går ned så hører du den og det er irriterende når det skjer nå og da.
  8. Ligger ikke den på under 4.3 uansett? Ligger på mellom 55-65 grader nå med kurven jeg lagde, ikke noe problem det for meg egentlig, så får enten la det være sånn eller trikse litt mer med kurven. Det er bare irriterende å ikke ha en konstant sum, men å høre den gå opp og ned, derfor jeg gjorde det
  9. Kjøleren er ikke problemet hverfall. Det hjelper å mikse på kurven, men en må jo gjerne ofre litt høyere temp for stillhet hele tiden. Uansett, det er jo de spiksa som gjør så temperaturen går opp veldig kjapt. Har lest at andre med ryzen har opplevd lignende.
  10. Måtte lage custom fan-kurve i biosen til CPUen, var jævlig irriterende å høre vifta snurre fortere ofte. Jeg får spikes i temperatur på CPUen som går ned like fort som det går opp. Aner noen hvorfor?
  11. 500W skal da være mer enn nok til å starte PCen opp?
×
×
  • Create New...