Jump to content

Quakecry

Medlemmer
 • Content Count

  5647
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Quakecry last won the day on November 19 2010

Quakecry had the most liked content!

Community Reputation

3620 :)

2 Followers

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

37926 profile views
 1. Ukraina som EU medlem? Kanskje plausibelt. NATO medlem? Ekstremt tvilsomt
 2. Enkelt svar her er vel kultur og samfunnsstruktur, noe som gjennom generasjon etter generasjon har vedvart.
 3. Nja, jeg tviler ikke på at mange vil tilbake, men samtidig er det nok noen som ikke ønsker det heller. Har bare snakket med en person så langt som ikke ønsker å dra tilbake annet enn for ferie evt. Men anekdoter er ikke verdt spesielt mye.
 4. Tviler egentlig på at mange av ukrainere som har kommet til vesten har særlige ønsker om å dra tilbake igjen. Her i norge er dem vel bare på en midlertidlig oppholdstilatelse hvor det ble gjort et unntak i hvor raskt prosessen gikk?
 5. Tror du alle ukrainerne som nå snakker russisk i det daglige, ser på serier / filmer med russisk tekst, dubbing også videre plutselig blir å helt slutte? Er vel relativt vanlig blant unge der å høre på russisk musikk o.l. Idioti av deg å anklage meg for å være russisk bot. Selv om dem forstår og snakker ukrainsk betyr ikke det at dem ikke snakker russisk heller. Det er forskjell på språket og Russland som land.
 6. Kjenner ei derifra. De kan ukrainsk men snakker russisk i det daglige. Slik virker det ut til å være for de fleste. Litt som at vi "kan" svensk for å bruke et slags eksempel, men snakker norsk.
 7. Det stemmer nok lite. De fleste ukrainerne snakker russisk og ikke ukrainsk. Såvidt jeg vet hverfall.
 8. Jeg har mine tvil på at she-hulk blir en godt mottatt serie som mange ønsker å se. Vi får se..
 9. Hvor i den virkelige verdenen, foruten sosiale medier er det egentlig noen som bruker pronomen når de tiltaler noen?
 10. Joda, det tåler en del. Selv om det virkelig kan bite i fra seg er det desverre ganske underlegent på slagmarker i dag mot fiender som ikke er hajis i Afghanistan's fjeller.
 11. A-10 ville vært elendig å bruke i Ukraina. Det flyet er totalt avhengig av støtte på bakken og null anti-air i nærheten.
 12. Det blir gjort på en ganske dårlig måte. Noe vi ser resultatet når slike serier og filmer gang på gang gjør det elendig. De som roper for å få slike forandringer ser ikke på det engang, samtidig som de som er fan fra før av ikke liker det. Så jeg er ganske nysgjerrig på hvilken måte det maksimerer inntekten på? Må være i fantasiland.
 13. Vestlige land er på ingen måte overbefolket. Fødselsraten stiger vel kun nedover såvidt jeg vet.
 14. Hvorfor slå seg til ro sammen med noen en egentlig ikke liker veldig godt eller ser for seg en fremtid med?
×
×
 • Create New...