Jump to content

Amberlamps

Medlemmer
 • Content Count

  3486
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

733 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

27310 profile views
 1. Aston Martin Rapide i stvg sentrum Ang. noen av de bilene fra utstillingen som ble posta noen sider bak her så er Bugattien og Enzoen stavangerbiler. Lages egen museumshall i kjelleren til eieren nå. Enzoen hører egentlig til i Frankrike, hvertfall der den ble brukt først.
 2. Har handla meg splitter ny bil! Kommer engang på nyåret #Studentlivet
 3. 195/55 R15 ellers vet jeg ingenting. Hvordan kan jeg finne ut det andre
 4. Vil felger fra en ny Skoda fabia passe min Golf 5 mon tro?
 5. Har du navn på disse appene? Ny Volvo her ogaå, men bruker spotify.
 6. Kommer meg ikke over denne satans Galaxy S4n!! Ikke kan jeg ha kameraappen på fremsiden, eller jo, men da kan jeg ikke ha lås på tlf.... tar jo 4 dager før jeg får tatt et bilde alle bildene sorteres i tusen mapper og sorteres ikle noe i rekkefølge om man ikke stiller dette inn selv hver pokkers gang! Ikke kan jeg spille av musikk i bilen ved hjelp av usb, det er jo for å koble til data som telefonen forteller meg. VIL IKKE BRUKE AUX!! Tror jeg må gi meg, bare kjøpe meg en ny iphone. Hvor mye får jeg for denne driten som er låst til en operatør?
 7. Digger emblemet på bakluka!!! http://www.finn.no/finn/car/used/object?finnkode=42652116
 8. SL65 AMG Black Series, Ferrari F430 og siste gen. M3 i Vermillionrød alle i stvg idag
 9. http://www.rogalands...icle6519165.ece Utrolig flott arkitektur!... Hvorfor sløser de med dyrebar plass i sentrum til så kjedelige prosjekter? Bring Tjuvholmen til stavanger!
 10. Den suser vel rundtom i byen her så jeg får prøve å tatt et bilde.
 11. Skjedde plutselig veldig mye hos han ene i nabolaget mitt. Først en SLS AMG, nå har han handlet en Jaguar XF stv og en ny Range Rover Vogue. 5 mill i bil de siste 4 månedene...
 12. Så en matt sort BMW E60, men lakken var ikke matt heller... det var skinnende matt sort. Så helt konge ut. Noen som vet hva slags wrap det er?
 13. Skjerm slår seg på og holder seg på til jeg trykker på låseknappen igjen
×
×
 • Create New...