Gå til innhold

VifteKopp

Medlemmer
  • Innlegg

    1 335
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

VifteKopp vant dagen sist 26. januar

VifteKopp hadde mest likt innhold!

Om VifteKopp

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

VifteKopp sine prestasjoner

3,6k

Nettsamfunnsomdømme

  1. Venstre er et sosialliberalt parti og skal minipartier styre, må de regjere med andre partier. Nå er riktignok Høyre konservatisme light, slik all politikk i Norge er light-versjonen av utlandets mer ekstreme versjoner. Listhaug er en populist og bruker banal populistisk retorikk, men det er ingenting der som sier at alle innvandrere er sånn og sann. Snarere gjør hun det motsatte, hun signalerer ganske tydelig at innvandring er ok så lenge innvandrere assimileres inn i den norske kulturen.
  2. Venstre er ikke konservativt. Høyre har forøvrig bevegd seg langt i retning av FRPs syn på innvandring og integrering. Tanken bak FRPs restriktive innvandringspolitikk er ikke utelukkende å stoppe organisert kriminalitet, men det er en liten del av det ja. Du trenger ikke skjønne hva jeg prøver på, jeg sier hva jeg prøver på, jeg ber om eksempler. Og du har ett: fra 1987...
  3. Dette læres i skolene i dag. Hva mer er det du vil at regjeringen skal gjøre?
  4. Hvis man er det eneste partiet som er for en restriktiv innvandringspolitikk, så vil man tiltrekke seg hele spennet av mennesker som er opptatt av en restriktiv innvandringspolitikk. Det er derfor det er så viktig at man ikke sensurerer debatten om innvandring- og integreringspolitikk, slik man gjorde i land som Sverige og Tyskland frem til relativt nylig. Hadde ikke FRP tatt denne debatten allerede på nittitallet, ville vi hatt et langt mer høyreekstremt parti i Norge i dag.
  5. Å være for en restriktiv innvandringspolitikk er ikke det samme som fremmedfiendtlighet/rasisme. Jeg gjentar: Å være for en restriktiv innvandringspolitikk er ikke det samme som fremmedfiendtlighet/rasisme. Det er interessant hvordan visse personer enda ikke har lært noe som helst av land av den politiske utviklingen i land som Tyskland, Frankrike og Sverige.
  6. Hva mener du spesifikt med dette? Det er ikke slik at FRP vil kaste lovlydige innvandrere i fengsel.
  7. Det var en annens påstand, ikke min. Min påstand er at det ikke er særlig mye mer Norge kan gjøre på rasisme-feltet. Norge er et anti-rasistisk land, og anti-rasisme er en vedtatt verdi på alle politiske plan og som store deler av den norske befolkningen støtter. Ja, det vil alltid finnes individer med rasistiske holdninger og fordommer, men vi kan ikke i et liberalt demokrati gå 1984 på befolkningen og få alle til å oppføre seg akkurat slik vi vil.
  8. FRP vil ha lav innvandring og slå hardt ned på kriminalitet. Det er sentrale elementer av partiprogrammet deres og er ingen hemmelighet. Man kan være enig eller uenige hvorvidt det er en lur politikk for Norge, men la oss diskutere innholdet fremfor å slenge det gørrkjedelige og irrelevante rasismekortet.
  9. Det er ikke noe jeg mener, det står svart på hvitt i tråden. Du hevdet at FRP kun bryr seg om gjengkriminelle fordi de er mørkhudete, men du klarer ikke finne et eneste eksempel som støtter opp om den påstanden. Og ditt fokus på hudfarge viser at du har fullstendig misforstått FRPs politiske program.
  10. FRP fokuserer på gjengkriminaliteten. Du fokuserer på de gjengkriminelles hudfarge. Personlig foretrekker jeg FRPs fokus.
  11. Ok, så det er du som er opptatt av disse gjengkriminelles hudfarge, ikke FRP.
  12. Har du noen eksempler på hvor FRP fokuserer på de mørkhudedes kriminalitet?
  13. Interessant å lese, men mange av drapene er jo ikke plassert riktig. Per Høyland feks. er plassert rett ved Kampen, selv om han ble funnet drept i Calmeyers gate nede i sentrum. Så det får jo meg til å tvile på de andre plasseringene også. Og det er minst ett drap jeg ikke finner.
×
×
  • Opprett ny...