Jump to content

bruno99

Medlemmer
 • Content Count

  7656
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

218 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Hørte en sang på radio Norge forleden dag. Hørte ikke noe av teksten, men damen som synger har en usedvanlig tynn og lys stemme. Fengende låt, sikkert veldig kjent. Antagelig ikke noen ny låt siden jeg ikke har hørt den på andre kanaler, og radio Norge som regel spiller musikk fra 80-tallet til i dag. Irriterer meg grønn over at radio Norge ikke har noe spillerliste man kan søke i.
 2. Nei, det vil aldri bli like ille. På samme måte som å si; "menn hører hjemme på kjøkkenet" aldri vil få samme betydning som å si "kvinner hører hjemme på kjøkkenet".
 3. Du kan jo begynne med å lese denne wikipediaartikkelen, så kanskje du skjønner forskjellen.
 4. Trykk på Ctrl+Shift+Esc og velg BF3.exe i Prosesser, og deretter Avslutt Prosess. Så kan du prøve på nytt. Er ikke alltid BF3 skrur seg helt av virker det som. Jeg lukker både origin og BF3 i oppgavebehandling før jeg starter spillet på nytt, men det hjelper ikke. Får prøve å restarte maskinen. Det trenger du ikke, gjør som nerowulf sier, så fungerer det. Hender du må gjøre det et par ganger.
 5. Ja, men det er som regel ikke noen ordentlig krigstemning i ekte krig
 6. Fargen i spill hjelper med å skape stemning. Det ser kanskje bedre ut med masse farger, men det skaper helt feil stemning ift hva spillet faktisk går ut på. Caspian border fungerer dårlig for deg altså?
 7. Også burde det tordne hver gang noen capper et flagg.
 8. Nei, synet mitt er utmerket. Ta deg en tur ut i hagen til sommeren, så får du deg en overraskelse. Nei, men nå er ikke en krigsone en botanisk hage heller som blir stelt med rikitge ting og blir vannet, dette er en krigsone. Gress får ikke automatisk en gråtone fordi det bryter ut krig.
 9. Nei, synet mitt er utmerket. Ta deg en tur ut i hagen til sommeren, så får du deg en overraskelse.
 10. Det øverste er mer relaistisk da. Er gress grått?
 11. Nice Dog syns jeg vannet inne i bukta kan være mer lys blå. Wake IRL:
 12. Hvis du husker hvilken dag du hørte den er det egentlig bare å søke på spillelistenene til p4. Bare søk hvert 7 minutt på klokkeslett gjennom dagen hvis du ikke husker hvilket klokkeslett det var. http://www.p4.no/musikk/spilleliste/Default.aspx Og skriv hvilken låt det var hvis du finner den
×
×
 • Create New...