Jump to content

Mchansern

Medlemmer
 • Content Count

  7201
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

Mchansern last won the day on August 21 2016

Mchansern had the most liked content!

Community Reputation

9292 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

42752 profile views
 1. Det med den lille snutten med "DAGENS" hver gang noen sier noe morsomt synes jeg er veldig bra.
 2. All energidrikk smaker jo eksakt det samme, så det blir sikkert gøy to ganger dette her. Synd. Den testen blir nok den aller kjedeligste de har hatt velger jeg å spå nå.
 3. 2006 er selvfølgelig utrolig svak, nesten urettferdig å sammenligne den med de vanlige sesongene. Av vanlige sesonger når programmet fikk satt seg så var den sesongen hvor Steinar hadde spilt i Lilyhammer og blitt venn med Steven van Zandt ganske ille. Var rett og slett slitsomt å høre på til tider.
 4. Herlig når Steinar reiser seg og begynner å gå når Bjarte sier "jeg vil ha potetgull med smak av mus!"
 5. Det pleier å være et tegn på at vedkommende tok livet sitt. Det står ingenting om sykdom o.l i artiklene og han døde i hjemmet sitt.
 6. Flauhetskonkurransen er den beste nye posten (posten posten) de har kommet opp med på flere år. Synes også "øyrådet" i slutten er ganske morsomt.
 7. Gomorra er en serie som foregår på tung napolitansk dialekt. Serien blir tekstet i Italia fordi det er såpass forskjellig fra vanlig plain italiensk. Jeg snakker flytende italiensk og forstår 50% av det som blir sagt i Gomorra, sånn rundt regnet. Det at den skulle gå på napoletano var selvsagt et villet grep fra serieskaperne.
 8. Synd Wan-Bissaka blir oversett fordi han ikke spiller på et topplag, men han har faktisk vært den beste backen i PL 18/19
 9. Ganske kul liste over 52 destinasjoner som av ulike grunner folk bør besøke i 2019. Enten det er nye og enklere visum-regler, festivaler og events eller bedre infrastruktur som gjør området tilgjengelig osv. Listen er fra New York Times. https://www.nytimes.com/interactive/2019/travel/places-to-visit.html?
 10. Haha Calcio Storico ja. Vært på det et par ganger. Viktig å være forberedt på det man skal se på, fordi det kan til tider være veldig brutalt og voldelig. Husker jeg stod ved siden av noen amerikanere som spurte meg om dette var ekte eller ei. Da jeg fortalte de at dette er ekte og at han karen som nettopp har fått et kne i ansiktet og som fossblør fra nesa tuller ikke ble de helt fra seg. Ble ikke bedre da øyet poppet ut av øyehulen på en annen spiller et par minutter senere. Spillerne er som regel lokale (yrkes)kriminelle folk som ikke er helt gode i huet.
 11. Her er en annen du kan bruke. Grønland ligger lenger øst, vest, nord og syd for Island. Forklart ved dette kartet:
 12. Jeg har merket meg ganske mange faktafeil i podcasten. I første episode om Norge sier han jo at slimålen er Norges nasjonalfisk. Det er den ikke. Den ble stemt frem i en radiokonkurranse på kødd, men resultatet ble underkjent. Har endt med å dobbeltsjekke påstander fra den podcasten nå før jeg tar de for god (nasjonal)fisk.
 13. Hvis man har muligheten så er en en tiiiiidlig morgen en hverdag i januar / februar den beste måten å besøke Uffizi på. Veldig lite folk og du får med deg det naturlige lyset i de store hallene. Har hatt min beste dag i Uffizi en iskald tirsdagsmorgen i februar. Fra mars til november er det helt uaktuelt at jeg gidder å tråkke rundt der inne.
 14. Alle som har bodd en stund i byer med heavy turist-trøkk vet jo at det ikke er spesielt gøy hele tiden. Nærmer meg tre år innenfor ZTL / centro storico av Firenze og kan med hånden på hjertet si at november - februar er de desidert beste månedene her. En god del regn, av og til noen snøbyger, men byen er levbar. Sentrum er trivelig og man kan gå mer eller mindre fritt rundt. Fra påske og til september er det til enhver tid flere turister enn fastboende i byen.
×
×
 • Create New...