Gå til innhold

Russlands invasjon av Ukraina [Ny tråd, les førstepost]


Gjest Slettet-404071

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Spekuleres høyt om hvilken ammunisjon denne videoen viser. Tidligere har tysk SMArt vært brukt, og den svenske BONUS runden ligner på den, men dette er noe annet. Et objekt flyr over en stridsvogn, og skyter ut en stråle som treffer den på oversiden, mens den flyr videre. Kan dette være den mystiske Phoenix Ghost dronen som ingen har sett noen bilder av. Spesiell sekvens er det uansett, men gledelig.

https://mobile.twitter.com/UAWeapons/status/1552984655355383813

  • Liker 4
Lenke til kommentar
leifeinar skrev (16 timer siden):

trenger jo ikke å dra lengere enn yemen, syria,libya, irak, iran, palestina, og de utall dronebaser de har i drift, osv for å finne amerikanske krigsforbrytelser. hvor mye russerne enn driver med elendighet i Ukraina, kalerer de aldri å ta igjen usa. Bare i irak er de minste tallene man klarer å oppdrive over 300.000, største er 5 mill drepte.

 

Så, av disse drepte, hvor mange ble drept av amerikanske styrker, og hvor mange ble drept av diverse opprørere, terrorbomber, den irakiske hæren (før og etter okkupasjonen)... 

Skal ikke unnskylde for det som faktisk er gjort, men skal heller ikke stemple for det andre har gjort. Og, det er ikke å legge under en stol at det ikke var amerikanske soldater som sprengte seg selv på markedene osv. 

 

  • Liker 2
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
17 hours ago, Outlier616 said:

Det er ingen her som forsvarer USAs invasjon av Irak i 2003. 

Klart det er. De fleste i vesten er langt mer positiv til vesten enn de er til østen, det er man nærmest programforpliktet til. Faktum er at både vesten og østen har sterke propaganda apparat som har til hensikt å villede folket. Det er vanskelig å se at den ene er verre enn den andre på noen måte. Men USA har en tendens til å blande seg bort i nærmest absolutt alt som skjer i denne verden. Mon tro hvorfor det skal være sånn og hvorfor det aksepteres i en så stor grad. 

Lenke til kommentar

Føler denne kommentaren setter ord på ting bedre enn jeg selv klarer

Sitat

People don't seem to understand the absolute scale of insanity in Russia.

 

For example, the incident of the POW being castrated with box cutters was not just a story about one Russian psychopath. The video is circulated and celebrated in the Russian army and by regular Russians too on their social media. Openly.

Russland er selve helvete på jord

  • Liker 5
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
36 minutes ago, Mannen med ljåen said:

Film fra 2014 som forklarer hvorfor væpnet krig er avleggs. Det var tider.


De hadde rett i at land som driver handel med hverandre har mindre insentiv til å gå til krig med hverandre. Inkludert USA og Kina som er tungt investert i hverandre. F.eks er det uhyre sjelden at et demokrati går til krig mot et annet demorkati. Men Russland, Kina, Iran osv. er ikke demokratier.

Det er dermed naivt å underslå betydningen av ideologi hos lederskapet i de autokratiske møkkalandene og deres hold over befolkningen.

  • Liker 3
Lenke til kommentar
51 minutes ago, Splitter said:

Ja, det russiske folket har virkelig skuffet under denne krigen. At så mange russere ser ut til å støtte dette svineriet, er kanskje det mest skremmende med hele situasjonen. Russlands oppførsel er noe jeg ville ha forventet av land som Kongo, eller Nord Korea, men Russland er faktisk nabolandet vårt, og de oppfører seg som usiviliserte barbarer. Nå skal en selvfølgelig ikke glemme at det også finnes modige russere som sier Kreml midt imot, og all ære til dem, men så langt har det vært skuffende lite av slikt.

Russland har nå vist sitt sanne ansikt, og enda lenger mot øst rasler Kina med sablene. Tenk at bare for åtte år siden mente jeg vi gikk mot en stadig tryggere og fredeligere verden, og at NATO bare var et meningsløst pengesluk. Dette var helt utilgivelig naivt, og om jeg i dag hadde fått tak i mitt åtte år yngre selv, ville jeg ha sparket meg selv i magen. :no:


Russerne er noe for seg selv. De er depressive og kyniske. Nedtrykt gjennom 600 år med diktatur, og de har alltid vært nedtynget av dårlige ledere. Russland er i det hele tatt en veldig merkelig konstruksjon/føderasjon. Russere flest i dag, selv de som ikke ble født under Sovjet, er livredde for å ytre seg fritt f.eks. De lærte gjennom 600 år at man må holde kjeft og holde lav profil. Mye det samme som er tilfelle med det kinesiske folk.

Det er også 2-3 år siden Macron og Merkel erklærte NATO hjernedødt. Tenk om de hadde fått viljen sin? Er det noen i Norge eller Europa som tror at Tyskland og Frankrike kan stille sikkerhetsgarantier for dem? Tyskland og Frankrike har ikke nok styrker til å forsvare seg selv engang.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Så hva er det russerne ønsker å oppnå når de poster slike torturvideoer? Slik jeg ser det så blir de bare mer hatet og det styrker samholdet i vesten og vår vilje til å kjempe i mot dette barbariet. Jeg kan ikke se at det tjener dem på noen måte. Så hva er det de vil? Hva er formålet?

Det er heller ikke første rapporten om tortur jeg har hørt om fra denne krigen, jeg har hørt om minst like gale tortur og kanskje til og med verre saker. Det gjør meg direkte dårlig å bare tenke på det... :( og jeg har ikke sett denne videoen ei heller beskrivelser av nøyaktig hva som foregår, jeg orker det bare ikke, jeg blir sint og kvalm.

Faen for noen jævla onskapsfulle svin!!

Endret av Enceladus
  • Liker 4
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...