Jump to content

Raul07

Medlemmer
 • Content Count

  2898
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Raul07

 1. Nei får vel si meg fornøyd med 180 fps i warzone siden jeg har elendig Cpu og ram i følge nissen.
 2. cpu som i9 10900k eller 3600 MHz 64gm ram er ikke nok?
 3. Ganske sykt man ikke tjener noe frames fra Ultra til alt på low. Første gang jeg oppleve dette
 4. Litt usikker hvor jeg skal henvende meg med spørsmålet mitt men tar det har. Jeg lagde nettopp en PC med Rtx 3090, i9 10900k og 64 GB ram for å nevne noe. Spiller vanligvis mye forskjellige spill men akkurat nå har det gått for det meste i Warzone. Det jeg synes er rart er at om jeg har absolutt alt på Ultra med Raytracing på har jeg 180-200 fps men akkurat samme fps om jeg har alt på low. Er det en bottleneck fordi jeg spiller i 1440p?
 5. Hadde det ikke vært for at Microsoft pushet kompabilitet til gamle spill hadde nok ikke PS5 støttet PS4 spill en gang. Det var nok den originale planen til Sony.
 6. PC versjonen vil se klart best ut på dette spillet. Nå støttes ikke dlss heller på konsollen så da sliter man voldsomt her med Ray tracing, der spillet virkelig skinner.
 7. PS5 er også den konsoll versjonen av de nyeste konsollene som kjører dårligst grafikk. Hvorfor bare ene konsollen har quality mode I dette spillet er bare rart men ser en del bedre ut på Series X I quality mode enn PS5 performance mode.
 8. Var fullt klar over at det var en oppdatert Xbox One versjon jeg kjøpte men trodde aldri at forskjellen fra PC til konsoll sku være så stor. Ikke ofte man ser samme spill og det kunne like godt vært to ulike spill. Liten tvil at PC versjonen er den eneste versjonen det er verdt å kjøpe akkurat nå om man har en grei pc
 9. Er det noe som helst dato på den Next gen patchen?
 10. Man mister helt den følelsen tipper jeg av å spille dette ved å velge konsoll versjonen akkurat nå, dessverre. Når forskjellen er så stor som den virker.
 11. Dette er et ganske sykt eksempel men se den forskjellen... Det kunne vært to ulike spill. Er veldig usikker om jeg bare skal droppe å spille gjennom på Series X. Enten PC eller vente på den andre versjonen som kommer neste år.
 12. Utifra all hypen så er jeg i litt skuffet. Ingenting revolusjonerende i dette spillet men synes det meste er ganske bra. Litt feil å kjøpe Xbox versjonen når man har series X når jeg allerede har spilt spill på PC som ser bedre ut i to år allerede. Burde nok kjøpt PC versjonen.
 13. Det kan godt være at det er, poenget er uansett at ps5 mangler quality mode som ser ganske mye penere ut i cyberpunk. Et spill som til og med i quality mode ikke ser ekstremt bra ut. Skuffet generelt over konsoll versjonen.
 14. Ja Next gen er ikke ute men det kjører likevel bedre på Xbox series X enn PS5. På Xbox kan man velge mellom performance mode og Quality. På PS5 er det kun performance mode sol er tilgjengelig
 15. Spillet ser helt greit ut på Series X men har spilt mange spill på PC som ser langt bedre ut. Litt skuffende, burde nok ha gått for PC. Tenker en gjennomspilling på Xbox og kjøpe det på PC når det er mer stabilt.
 16. Kun en oppgradert versjon av last gens som er ute på konsoll enda. Synes ikke det ser jævlig ut på noen måte men får ikke hakeslepp akkurat. Ser pent ut men ikke noe mer. Sku ønske jeg kunne hatt litt tålmodighet og venter til next gen utgaven kommer en gang neste år eller kjøpt det på PC som jeg vurderte.
 17. https://www.tomsguide.com/news/xbox-series-x-just-beat-ps5-in-the-hottest-game-of-the-year
 18. Helt enig dog, ekstremt svak omgang. Dårlig bevegelse, altfor mye balltap.
 19. Tøft at man allerede snakker om en PS5 pro når de ikke har nok konsoller av PS5 en gang til alle som skal kjøpe...
 20. Vi kan godt si at dette er en trend om det gjør ditt valg av PS5 enda bedre.
 21. Orker faktisk ikke ta opp kampen med deg.
 22. Kan vel også legge til at Xbox Series X faktisk prestere litt bedre i 120hz modusen enn PS5. Greit å nevne når man nevner i snart alle setninger at PS5 har bedre fps i spill.
 23. Dette teller ikke i denne diskusjonen. Det at Microsoft har gått ut selv og kommentert at Xbox Series X sliter med ytelses problemer og at de arbeider med å fikse det teller ikke. Selv har jeg kanskje spilt 2 timer på 2 uker på konsollen, er jo ingenting å spille som ikke er dobbel så bra på PC.
 24. Nå har vel allerede Microsoft vært ute å snakket om at Xbox Series X ikke prestere så bra som forventet og de er ute og snakker med utviklerne. Greit å nevne istedenfor å skrive merkelig.
 25. Null poeng å komme med sånne påstander uten bevis, såpass må man ha lært når man diskutere med flere her. Så lenge det ikke er noe positivt rundt Ps5, da trenger man nødvendigvis ikke bevis.
×
×
 • Create New...