Jump to content

kremt

Medlemmer
 • Content Count

  16302
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

kremt last won the day on March 30 2019

kremt had the most liked content!

Community Reputation

6017 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

22924 profile views
 1. Tesla fanboys later til å være veldig toxic. Best å ikke ergre de opp for mye.
 2. Kodiaq? https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=190981176
 3. Enda du hater Musk for alt det du kan, så er han faktisk gira på at elbiler skal ta over for fossilt. Han har til og med sagt at han ønsker å bli tatt igjen av konkurransen Det er synd du oppfatter det sånn. Har selv endel erfaring med merket og skal ikke ha det igjen med det første. Men det er nå en annen sak. Det som plager meg mest er alle fanboys som jeg syns er helt forferdelige, og ønsker ikke å bli assosiert med slike folk. Ønsker heller ikke å betateste biler for noen som helst, vil ha et ferdig produkt. Mye av det Tesla er gode på bryr meg null og niks, mye av det er regelrett tull og annet spiller ingen rolle for meg. Hvis man velger bil ut fra noen tall på et ark gjør man mest sannsynlig et dårlig valg, det er mye mer sammensatt enn som så.
 4. Det var derfor de gjorde det ja..... Takk for opplysningen da, hva skulle man gjort uten deg.
 5. Vel. Jeg føler det er litt bromance her. Hvis det ikke kommer en eller annen slags betydelig annonsering i løpet av måneden vil jeg bli svært overrasket.
 6. Hvorfor vokser ikke telsas topplinje når selskapet fremstilles som hyper growth case?
 7. Ingen kan hindre telsa å selge strøm til andre bilister. De kan ta akkurat den prisen de vil dersom de går inn for dette, og trenger ikke godkjennelse verken fra myndigheter, andre bilfabrikanter eller telsa fanboys. For 4-5 kroner/kWh drop-in tror jeg de ville fått et passe antall kunder på sine stasjoner.
 8. Nylig var det en sak som sa at telsa skulle begynne å selge 3 i europa, MIC. Er nok noe i det.
 9. Ennå mer svada. Når telsa 3 kom gikk de frivillig for ccs og samtidig fikk supernettverket ccs kontakter. Ble billigere på den måten enn å bruke disse dyre relèene som kobler om mellom ac og dc lading. Ccs kontakten er stor ja, men gjennomtenkt. Hadde nok ikke fått 250 kW på dc mid.
 10. Høres ut som spiker for min del. De Mazda-ene der ruster vel noe voldsomt også.
 11. Kan være at det trekkes litt jordfeilstrøm allerede. F.eks lange kabler i kursen, og mange tilkoblede apparater. Fins jordfeilbrytere som tripper allerede på 20 mA, skal ikke så mye til da for å slå den ut.
 12. Skjedd flere ganger her også, psu på 1300 watt. Bare skru på sikringen 4-5 ganger på rad mens psu er plugget i, tipper den blir stående oppe da.
 13. Norge har svært lite med dette å gjøre. Alt styres av svenskene. Den norske utskipingsdelen står for en veldig liten del av deres omsetning.
 14. Dette går ikke sammen. En flislegger klarer sikkert å legge fliser oppå det gamle, men hvorvidt det er anbefalt er en annen ting.
×
×
 • Create New...