Jump to content

kremt

Medlemmer
 • Content Count

  15652
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

kremt last won the day on March 30 2019

kremt had the most liked content!

Community Reputation

5526 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

22148 profile views
 1. Hvem som helst kan være medlem i klubben og stemme ved valg. Koteng ble demokratisk valgt etter han ble stemt inn som benkeforslag. Altså flertall i klubben. Trønderenergi er også svært omstridt, det sies at det var en stor delegasjon fra Frøya der som støttet Koteng. Og NAE støttet hans kandidatur. Jeg tror de fleste bør være fornøyde nå og gi klubben litt ro til å jobbe med det de skal. Det har dessverre vært litt for mye offentlig skittentøysvask, særlig etter en tidligere trener som nylig fikk sparken en annen plass gikk til rettslige skritt mot klubben, hans grådighet overgikk uskrevne regler i bransjen med god margin. Så der har du det. Alle ser på ting forskjellig og har sine egne meninger. Men styreleder er altså valgt med flertall, sånn at det er klart.
 2. Fantastisk historie, og ikke i hele tatt overrasket. Akkurat i linje med hva jeg har fått inntrykk av andre planleggere kommer opp med av løsninger.
 3. Rar løsning med en slik bryter i boks. Blir nok ikke brukt lenger.
 4. Det har alltid vært noe drama. Savner overhodet ikke gamle styreledere. Ellers kan det være vanskelig å følge med for en outsider mot om man er lokal og følger med på litt andre måter. Mainstream media er ikke alltid den beste nyhetskilden.
 5. Kan helt klart være det også. Søk på f.eks "dmf flywheel rattle" og se om det ligner lyden du har. Ganske vanlig på slike biler og koster ca 20-25 tusen å bytte svinghjul og clutch.
 6. Kan være mye forskjellig, alt fra eksoslekkasje, sprekk i en slange og slike ting er sannsynlig.
 7. Mitt anbud og slike sider er jeg skeptisk til. Ser ut som omtrent alle som blir lurt av hånverkere er via slike plasser. De som har godt renomme i bransjen får automatisk jobb via jungeltelegrafen, mens de som må jakte jobber hele tiden må hente det via anbudstorg sider. Spør deg litt rundt i nærområdet om folk kjenner noen som de kan anbefale, og hvorfor de anbefaler dem. Ring rundt til 2-3 forskjellige og få et overslag på jobben. Velg den med grei pris og gjennomføring, og gjerne ikke den som snakker aller best for seg (jo bedre noen er til å snakke for seg, jo bedre er de også på å lure folk). Dette må du ta litt på instinkt egentlig. Fagre løfter, lave priser og urealistiske tidsanslag skal du IKKE gå for. Det viser seg gang på gang at de som underpriser jobber sliter med å fullføre og kunden blir taperen, med høyere pris til slutt og lengre tidsbruk.
 8. Skal visst være mulig å kjøpe uten hydrogen systemet. Men blir en dyr pickup, ingen tvil om det.
 9. Hvis du ikke vet det selv har du sikkert ikke bruk for det heller. Ellers må du bare fortsette din misjonering som alle de andre fanboys.
 10. Nei det er klart. Vet ikke hva som gjøres rundt omkring nå men vannbåren varme blir jo bare mer og mer av. Det er langt mer fleksibelt da man kan velge varmekilde selv på mange ulike måter. Men klart varmefolie og kabel er en billig løsning som det kan være vanskelig å slå økonomisk.
 11. Så når du ser en fyr med en 2020 Cayenne tenker du: Hmm, hadde ikke råd til batterbil han.....
 12. Tror du alle som ikke har en batteribil ikke har råd eller mulighet til å ha det? Veldig mange som ikke er interessert i alle ulempene batteribiler har, og jeg kan ikke klandre de på noen måte. Det er en haug ulemper i forhold til konvensjonell motorisering. På en måte går man baklengs inn i fremtiden, men et sted må vel batteribilene også starte utviklinge.
 13. Er som regel rørleggerfirmaet som tester og setter i drift, men varierer. Kan være totalleveranse på VVS. Spørs også på hvordan det er oppbygd, er det bygd med romtermostater? Slike feil er nesten alltid en bagatell, kan være en løs ledning, en feil innstilling og slikt. Kanskje luft i systemet.
 14. Sånn blir det når man møter seg selv i døra. De liker ikke folk som dem selv.
×
×
 • Create New...