Gå til innhold

kremt

Medlemmer
 • Innlegg

  20 434
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  6

kremt vant dagen sist 30. januar 2021

kremt hadde mest likt innhold!

2 følgere

Om kremt

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

43 553 profilvisninger

kremt sine prestasjoner

9,2k

Nettsamfunnsomdømme

10

Hjelpsomme svar

 1. kremt

  Rentesprang

  Hva er beløpet for juli, står ikke noe der? Kan være at august beløpet også inkluderer juli måned.
 2. Det eneste du egentlig kunne gjort for å stoppe all inflasjon er å stoppe bankene fra å trykke nye penger. Full stans i nye lån. Men det ville blitt ramaskrik og bedrifter overalt ville gått dukken. Prisene på det meste ville definitivt kommet godt ned når ting ville kommet på tvangssalg.
 3. Det ser ut som en fraværsdom er gyldig, og sannsynligvis "rettskraftig" ovenfor motparten
 4. kremt

  Tesla - kaféen

  Du har med tax credits og gas savings. Jeg følger en del forum og det er relativt mange misfornøyde folk der, først og fremst pga prisen men også lovet range på 500 miles som ble til 320. Det som er veldig spesielt er at de skriver om en "Range extender" option. Sannsynligvis en ekstra batteripakke på 40-50 kwh som du må ha i planet. Da kommer du opp på 440 miles. Men sikkert 15-20 tusen dollar ekstra, foreløpig ukjent.
 5. kremt

  Tesla - kaféen

  80 tusen usd for cybertruck.... Noe mer enn forventet må jeg si. Men blir vel uansett en bil kun for nord-amerika.
 6. Da bytta jeg til plussmobil 4gb, blir nok greit. Håper happy mister mange kunder, så på regnskapet deres også, ser veldig dårlig ut de siste årene.
 7. At du vant betyr dessverre ikke all verdens. Han kan bare trenere og utsette dette, i verste fall tar han alle verdier ut av selskapet, oppretter et nytt og slår det gamle konkurs. Dette kan bli en lang kamp, men du må bare fortsette når du først har kommet såpass langt.
 8. Jeg tittet på en leilighet og dette står i prospektet Månedlig leie på denne er 1875,- For meg ser det ut som man ikke eier noe som helst man at man har "Leierett og leieplikt" som det så fint heter. Du må leie, og du må betale per måned så lenge du eier leiligheten, uansett hva du gjør. Dette fører til en månedlig leie på ca 4000-4500 for en 3-roms på 50-60 kvm. Ikke akspetabelt for min del.
 9. Gjeldsveksten tikker stadig oppover Dette betyr ingenting annet enn at bankene printer penger og låner ut. Prisene på ting øker, verdien på valuten faller, og alle tror de er millionærer fordi "boligen har økt i verdi, så da må vi øke lånet for å bruke til forbruk". Verdien på boligen er ikke nødvendigvis så forskjellig, men målt i en stadig fallende valuta er det jo klart at den stiger.
 10. Bytter nok selv, ser på plussmobil. Det står halv pris i 3 mnd men spørs om det kun gjelder mobilt bredbånd abonnement?
 11. Koster det å være bruker av dette, og kan man laste ned dokumenter derfra dersom man får utført arbeid og lagre det selv?
 12. kremt

  Elbil-tråden

  Jeg foreslår at du studerer litt elektrisitet og motorlære før du skriver noe mer, dette er ikke stort annet enn fantasi.
 13. Det store gjennombruddet var selvstarter for eksplosjonsmotoren. Før den kom var det ikke så veldig bra.
 14. kremt

  Elbil-tråden

  Jeg er selvsagt fullt klar over at man har REGEN når man slipper gassen. Men hvlke biler har BREMSER som kommer på når man slipper gassen?
 15. kremt

  Elbil-tråden

  Hvor mange biler har egentlig denne funksjonen, vet Leaf har e-pedal, men det er vel ikke spesielt vanlig å bremse ved å slippe gassen.
×
×
 • Opprett ny...