Jump to content

kremt

Medlemmer
 • Content Count

  16128
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

kremt last won the day on March 30 2019

kremt had the most liked content!

Community Reputation

5871 :)

About kremt

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

22661 profile views
 1. kremt

  Verksted i Tyskland

  På den rette plassen kan man få veldig god service og en nøye utført jobb, ofte nyvasket bil i tillegg. Det er vel viktig å spesifisere nøyaktig hva som skal gjøres, om det er f.eks Inspection 1 / Inspection 2 eller lignende. Og selvsagt pris samt betalingsmåte. Mange butikker der nede tar ikke hvilket som helst kort, noen tar ingen kort. Cash is king... På mange måter er tyskerne ekstremt konservative og forsiktige.
 2. I følge dem selv isåfall 😛 Sett mye rart rundt omkring, folk som har gjort ting selv og er superstolte over det de har fått til. Men egentlig er jobben ganske shabby. Men absolutt mulig å få til med litt kunnskap og flid i arbeidet. Ikke ta snarveier hvertfall, blir fort 2-3x mer jobb.
 3. Sååå. Hva driver markedet om dagen? Blant annet slike bevegelser i dag: UAL + 8.29%, NFLX + 8.07 %, TSLA + 10.78 %. Visst går FAANG stocks bra, men du verden? Dette er overhodet ikke vanlige markedsbevegelser, men nå ser man slikt omtrent hver dag. Er det Robin Hood-erne som kan drive det så hardt oppover, og ikke forstår hverken risiko eller prising av stocks, de vil bare være med på casinoet?
 4. For en amatør vil det fort ta hinsides med timer og bli et labert resultat. Muring, pussing og slike ting er jobber som ser enkelt ut når du ser på noen som kan det i aksjon. Å gjøre det selv, uten erfaring, er noe helt annet. Timene flyr fort ivei og man kan fort bli lei. Det er også mye søl med blanding, puss og slikt, samt rester. Alt er jobb. Å gjøre det selv kan bli billig men det vil ta lang tid. Og resultatet vet du ikke, du må trolig flislegge 2-3 rom før du får et godt resultat.
 5. Blir det enda mer resirkulering av gammel motor som i FC4?
 6. kremt

  Verksted i Tyskland

  Da vil du nok slite. De fleste folk over 40-50 i Tyskland snakker null og niks engelsk. Yngre folk kan en del mer, men langt fra alle er "flytende". Hør med verksteder i sverige? Tviler på det svarer seg å kjøre helt til Tyskland og tilbake bare for en storservice. Er vel 2 dager per vei sikkert, + dyre bropasseringer og drivstoff, evt ferge som koster en del også da.
 7. Funker som før her også. Kom regning for bare et par uker siden faktisk. Blir sikkert tatt over av noen av de store i markedet.
 8. Ingen inngår forlik uten å ha et snev av skyld i en sak. Ironisk nok tjente Musk mye på dette, da han kjøpte stock tilsvarende selskapets bot. Uansett utfall så vant Musk stort. SEC står dessverre igjen som noen klovner, helt uten makt.
 9. Hva tror du gir mest reduksjon av utslipp: 5 biler med 20 kWh batteri og REX motor, lades hver natt. Mot 1 bil med 100 kWh batteri, og 4 tradisjonelle forbrenningsbiler. Samme forbruket av battericeller. Hva gir mest reduksjon på kort og mellomlang sikt?
 10. Den nye elbilen det er flest av på norske veier virker litt rart. Har knapt sett en her i området enda. Mer i østlands området kanskje?
 11. Dette er for juni: 713 kWh, 7.52 øre / kWh. Totalt strøm: 62 kroner. Totalt nettleie: 517 kroner.
 12. SR+ ligger til rundt 440 ser jeg, med vinterhjul og krok. Din har vel ikke krok? Personlig hadde jeg tatt krok over større batteri, SR+ er rask på langtur uansett ref. test av dette. En her som sa 480, er jo bare å prøve. Kan hende bilen er verdt det.
 13. Totalt går vel forbruket opp, siden det er vesentlige overføringstap. Man kan altså øke verdens gass og oljeforbruk ved å legge landstrøm ut til plattformer. Fantastiske greier. Men alt går vel når selskapet er statlig og staten tar 78 % av regningen og risikoen.
×
×
 • Create New...