Jump to content

kremt

Medlemmer
 • Content Count

  17526
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

kremt last won the day on January 30

kremt had the most liked content!

Community Reputation

6845 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

24603 profile views
 1. De store finanshusene har vært inne i flere år allerede og styrer prisen med HFT trading alt etter hva de vil oppnå. Egne ETF er opprettet som tracker markedet og opsjonshandel er stor butikk. Dette kan bli en meget stor melkeku for finansbransjen etterhvert. Det er ganske lett for de som styrer dette at de bare kan sette prisen til det nivået der flest opsjoner utløper verdiløse.
 2. For å si det sånn: Mange har entret politikken fattig. Svært få, eller ingen, har forlatt den fattig. Gata styrer det aller meste som skjer der borte. Politikere er egentlig bare betalte løgnere på vegne av Gata/ Staten. Ja så er sentralbanken privateid da, og styres av 8 av verdens rikeste familier. Ulikhetene mellom topp og bunn bare skyter fart for hver eneste dag, og billionærene har doblet net worth på 1.5 år.
 3. Ser ut som den mest tannløse presidenten på en del tiår. Og definitivt den minst veltalende.
 4. Kreativ bokføring er en fin greie.
 5. Hvor mange skjermer bruker dere for å følge med på utviklingen i eth prisen?
 6. Du uttaler deg som en arbeidsgiver. Det klart overbetaling er en uting for arbeidsgiver. Det betyr jo lavere bunnlinje. Det dere tilbyr av jobb i forhold til kompensasjon er altså ikke attraktivt (for mange nok).
 7. Eth kostet 0.5 cent i 2014. For min del er det nok mer lønnsomt å holde på dem.
 8. Pris i norske kroner sier meg absolutt ingen ting. Du må være en av få som henter priser på den måten.
 9. Sjekket regnskapet til firmaet ditt. Ser ikke ut som de har noen store problemer med lønnsomheten. Mellom 40 og 50 % av omsetningen er rent overskudd.
 10. Kompetansen finnes. Det er vel bare at ditt firma ikke vil betale mer enn absolutt nødvendig for det, som 99 % av andre firma. Det er ingen "labour shortage", men "wage shortage".
 11. Man vet ikke hvordan dette vil bli enda. Ingen løsning er klar, kun snakk. Folk har snakket om dette i 5-6 år allerede. Når det er klart kan vi dømme. Før det kan vi kun spekulere / hype.
 12. Sjekke hjulstilling hver 10 tusen km er jo total galskap. Hver 100 tusen også for den del. Aldri gjort noe slikt med biler jeg har eid.
 13. Det er kun ulovlig hvis du er en enkeltperson. Store finansielle institusjoner er selvsagt hever over loven.
×
×
 • Create New...