Gå til innhold

Raul07

Medlemmer
  • Innlegg

    3 312
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om Raul07

  • Bursdag 26. nov. 1989

Profile Information

  • Kjønn
    Mann

Nylige profilbesøk

13 651 profilvisninger

Raul07 sine prestasjoner

1k

Nettsamfunnsomdømme

  1. For en bruker du faktisk bruker som din informasjonskilde, jeg skikket på kanalen i 10 min, stein hakkende gal person... Konspirasjonsteorier i hvert eneste innlegg og hiver rundt seg alt mulig BS. Bare vas.
  2. Beklager, jeg så det ikke. Nok TikTok fra min side.
  3. Har du vært innom TikTok i det siste? Appen er fylt opp med anti vest, anti Nato, anti us innhold mens diktaturer hylles i alle retninger. Til og med Stalin er en fantastisk fyr på TikTok. Jeg brukte TikTok veldig tidlig og endringen i innhold er rett og slett enorm, det blir brukt som en ren propoganda verktøy. Samme kan sies om X etter musk tok over, sinnsykt mange av de samme menneske der også, tilfeldigvis så skriver de ofte akkurat det samme, så kan jo begynne å lure om det er bots. X er gått fra å være en hyggelig app til det samme som TikTok, ren propoganda verktøy
  4. Hva i all verden er det som har skjedd med X, ikke brukt det på en stund men hele kommentarfeltet omtrent er whatsboutism. What about Iraq, what about Gaza, what about libya. Rett og slett en skremmende utvikling det man ser i sosiale medier...
  5. Så fortell oss hvorfor du tror Putin som har fengslet alle Journalister som ikke gjentar det han mener er sant, at Kremlin har FULL kontroll over media, ikke noen uavhengige medier igjen sier sannheten er?
  6. Jeg tror faktisk dette intervjuet var slutten for Ukraina. Når jeg ser hvor mange som faktisk lar seg lure. Folk i ekstase fordi Putin forteller sannheten.
  7. Var det ikke Tucker som liksom sku opplyse alle oss hva som faktisk foregikk i Ukraina, leste nå gjennom intervjuet og det handler nå 10% om krigen. 90% er om Musk, Biden, Trump, transer, homofili. Jeg så det komme dog men gav det en sjanse.
  8. Den vi har sett siste 6 månedene kan knapt kalles støtte. Er jo ingenting omtrent. Nå får Russland masse militært utstyr fra Nord Korea og muligens andre land. Her mener jeg man må enten bestemme seg for å støtte eller bare fremprovosere en avtale der krigen avsluttes, om så Ukraina mister 20% av sitt landområder. Drive å krige helt til det er tomt for både utstyr og menn er ikke noe jeg personlig vil være vitne til. Men man har jo egentlig forrådt Ukraina totalt om ikke støtten gjenopptar igjen.
  9. I ferd å ebbe ut i ingenting denne støtten. Her burde man enten bestemme seg en gang for alle, forsette støtte eller bare slutte å støtte. Det som foregår nå kommer til å ende med at Putin får det som han vil over tid. Støtten spesielt etter Gaza konflikten eskalerte har vært alt annet enn positiv.
  10. Fordi det er faktisk sånn pro russere tenker... Slapp av En pro russer vil tenke at det er rart den ikke blir slettet og skjult for å skjule hva US har gjort feil. Ser ikke helt hvordan jeg provosere ved å svare dette?!
  11. Det var selvsagt det jeg mente, ikke mitt sterkeste felt engelske utrykk!
  12. Nå i ettertid ser man hvor gunstig Gaza krigen var for Putin, det var virkelig en blessing in the sky for han. Det sku ikke forundre meg at han er en av dem som pushet Hamas gjennom Iran til å gå til dette angrepet inne i Israel som eskalerte denne konflikten helt ut av kontroll. Nå er amerikarne enda mer sinte på egen regjering for å støtte Israel, de vil ikke ha støtte til Verken Israel eller Ukraina. mange klarer heller ikke å si at de er i mot Israel og Russland samtidig. Det skal velges side som i en fotball kamp, i krig...
  13. Kan egentlig ikke stole på noe på X eller Twitter eller hva faen de kaller seg. Folk sitter i begge ender å sier hva de mener er "sant". Om det er russisk soldat, ukrainsk sivil finner vi nok aldri 100% ut av. Eneste jeg vet er at X er fullt opp av disinformasjon med Musk i hovedrollen.
×
×
  • Opprett ny...