Jump to content

Raul07

Medlemmer
 • Content Count

  3019
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

572 :)

About Raul07

 • Birthday 11/26/1989

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

11922 profile views
 1. Gleder meg til å spille Forza Horizon 5, er nok den beste bilspill serien for min del noensinne. Hatt ekstremt mange timer med moro i disse spillene.
 2. Hvis man har den holdningen at alt er gøy uansett hva de foretar seg så har EA spillerne sine akkurat der de vil ha dem. Det å være kritisk er nå det viktigste man kan være. Det hjelper nok lite så sent i utvikling å være kritisk til specialist fordi det blir værende om man liker det eller ei. Men la oss være ærlige, dette specalist greiene er kun i spillet for at de skal kunne melke spillerne for enda mer penger. De vet allerede at de aller fleste vil kjøpe spillet uansett.
 3. Tror det kan bli passe sykt med noen av de abilities specialist bruker. At man skal kunne se folk gjennom vegger og den slags blir fort veldig irriterende. Det høres ikke veldig balansert ut ...
 4. Akkurat samme grunnen til at jeg også gikk for en Xbox, mye mer økonomisk konsoll å ha. Jeg bryr meg heller ikke om de eksklusive spillene til Sony så da er valget veldig enkelt. Skal si dog at jeg bruke gamepass mer på PC enn Xbox siste månedene.
 5. Nå er vel cloud enda i beta og ikke et ferdig produkt. Så det vil forbedre seg over tid mest sannsynlig
 6. Om man liker det eller ei så er BF og CoD to spill som konkurrerer mot hverandre. De er mer like enn folk vil innrømme, BF tar mer og mer inspirasjon fra CoD for hvert spill
 7. Jeg synes Vanguard ikke var veldig imponerende heller. Men det var iallefall en beta uten mye bugs, og funksjoner i spillet som man forventer av en beta. BF betaen kunne like godt vært en tidlig alpha. Fordi det føltes sånn
 8. Tror nok EA pusher godt for en November release nå, ferdig eller uferdig. Jeg har nå forhåndsbestilt og tar en refund innen to timer om jeg ser beta tendenser i full release.
 9. Ganske sykt at den Early access som var nettopp virket mer stabil og mindre bugs enn Battlefield 2042 som har 100x budsjett i forhold til World War 3
 10. Venter forsatt på raw gameplay, men det tror jeg ikke vi får se, mest logiske grunnen til det er at spillet er like kaotisk enda som betaen. Håper på det beste men forventer en svært dårlig release. Ser en del rykter rundt at betaen ikke var flere måneder gammel men et par uker. Da vil iallefall spiller være på et veldig røft punkt på release. Med ekstremt mange funksjoner som mangler.
 11. Altfor mye New world, kan ikke huske sist jeg satt så mye foran PC.
 12. Er en del rykter ute også at BF2042 opprinnelig var et BR spill men sent i utviklingen så ble planene plutselig endret. Det forklarer jo hvorfor det er så mye som mangler her. Bare en enkel liste her fra enkle funksjoner som plutselig er borte, Crouch sprinting, Back Prone, ADS leaning, Damage indicators, Unique classes, Squad Wipe, Throwback grandaes, Supply stations, nearby medics, Weapons mounting, Full player scoreboard, Diving, Grenade indicator, in game chat, commorose. Mange av disse funksjonene gir mening å ikke ha i et BR spill. Fy flate så mye dritt og kritikk EA/Dice kan forvente seg om release nå kommer og spillet er likt eller tilnærmet likt som betaen. Man vil alltid ha et par her og der som liker alt og har null krav til hva de bruker tiden sin på men når det gjelde denne betaen er det ekstremt mye misnøye. Dette spillet mangler så ekstremt mange funksjoner og mange av dem er så simple ting også
 13. Tror de aller fleste som har spilt mye BF ikke liker at klasser er borte. Så jeg tror jeg snakker for ganske mange når jeg sier at ingen ba dem om å fjerne klasser. Litt morsomt at når de faktisk fjerner klasser så er det enda mindre team work med dobbelt så mange spillere i matchen! Spilte betaen 10 timer og ble ikke revivet en eneste gang, så aldri en eneste ammo crate. I stedenfor slider jeg rundt i ekte warzone stil for å plukke opp de 15 kulene fiendene jeg drepte droppet.
 14. Føles bare helt feil at man ikke har klasser og alle ser helt like ut. Men man får vel nok skins på release så blir nok ikke et problem så lenge man vil betale enda mer enn hva man betalte for spillet. EA har nok sett hvor mye man kan tjene på et specialist system, er iallefall ikke for oss spillere de har fjernet klasser. Ikke sett en person i verden som har ropt at klasser må bort i BF. En av de store forskjellene fra andre fps spill og nå er det vekke også. Mangler bare at man får armorplates også, glemte det er jo allerede i spillet.
 15. Jeg spilte betaen i 10+ timer og det er ALTFOR vanskelig å se hva folk har med seg.. Ikke en gang klarte jeg å se hva folk hadde med seg. Fordi ting går altfor fort til at man skal se etter noe som helst. Ingen reviver heller når man er låst i en latterlig animasjon i 5 sekunder.
×
×
 • Create New...