Jump to content

Enceladus

Medlemmer
 • Content Count

  6090
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Enceladus last won the day on February 28 2017

Enceladus had the most liked content!

Community Reputation

1118 :)

1 Follower

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt

Recent Profile Visitors

19322 profile views
 1. Ah det er så gammelt ja.. tror ikke jeg gidder da
 2. Tror faktisk jeg har et slikt liggende her fra noen i familien som ikke har blitt brukt på år og dag. Stikker å leter nå.. Utrolig nok har jeg ikke spilt et skikkelig bilspill i VR enda som jeg kan huske. Hvilke bilspill kan anbefales? Jeg må ha det på Steam helst. Asetto Corsa så jo artig ut på det opptaket ditt. Edit: Jeg fant et nedstøvet Microsoft Force Sidewinder. Tror det er det samme som dette:
 3. Spillet er på samme lenge med HL2. Men det varierer jo også en del fra spiller til spiller. Jeg er nok i det øvre sjiktet med mine 19 timer og selv da følte jeg at jeg forhastet meg litt slik at jeg kunne begynne å bruke internett igjen uten å være redd for spoilers. Runde 2 på hard kommer jeg til å ta meg enda bedre tid og leke mer med fysikken og gjøre dumme ting jeg ikke følte jeg fikk tid til på den første gjennomspillingen min.
 4. Synes Gamer har vært skikkelig sløve når det kommer til VR. Er massevis av spill der ute de burde ha anmeldt og satt fokus på, både trippel A og mindre Indie spill. Men jo de må jo anmelde Half Life Alyx, ikke noen vei utenom der, noe annet ville vært sjokkerende og trist. Edit: Korrektur
 5. På den listen ville jeg lagt til et brukbart melee våpen i likhet med brekkjernet til Gordon Freeman. Blir også mer ammo som hoper seg opp da. Men mulig at det ikke er en helt rett frem enkelt endring og at det vil ta mer tid før vi får den muligheten. Og ja ellers enig i listen din. Håper vi ser de utviklerverktøyene snart! Men ja kanskje det allerede er mulig nå å gjøre små endringer med å redigere tekstfiler, jeg har ikke fått kikket på akkurat det enda. Kjenner at jeg trenger mer Half Life i VR nå, mye mer!
 6. Virker som om spillet er dynamisk i forhold til ammo og slikt. Jo mer du bruker hagla jo mer ammo finner du til den f.eks. Det blir i hvert fall påstått her: Og som han ellers sier så er jeg litt enig ja i at dette er VR sitt Half Life 1 og at spillet har lagt grunnarbeidet for mye mer Half Life i VR. Vi måtte ha denne introduksjonen for komme oss videre til mer utvidet gameplay med mer muligheter og eksperimentering. I så måte legger jo slutten på HLA fint opp til nettopp dette. Gleder meg enormt! Bare håper Valve er litt mer vågale når det kommer til å flytte på folk selv om det kan gå utover enkeltes komfort.
 7. For de som nå har fullført spillet og sett ferdig rulleteksten! Kraftig hint om mer der! 😁 Bare håper de greier å holde koken og fortsette for dette var rått! Må da være mye mer å eksperiementere og lage gøyalt gameplay av i VR før de eventuelt må ha et nytt teknologiskift igjen for å innovere. Multiplayer samt utviklerverktøyene for å lage mer kart og mods hadde også vært bra.
 8. Alt jeg har gått glipp av etter noen dager nesten borte fra internett: HP Teases New Reverb G2 Headset Made in Collaboration with Valve https://www.roadtovr.com/hp-reverb-g2-valve-microsoft/ Håper den kommer hit til lands da 🙄 Bør også ha noe annet enn de forferdlige Windows MR kontrollerene og sporing. Knuckles (Index kontrollere) hadde vært fint.
 9. Brukte forøvrig 19 timer på gjennomspillingen min. Sikkert mer enn folk flest regner jeg med. Som seg hør og bør og i god tradisjon så måtte jeg stable noen kasser og annet skrot Miljøene var også så vakre og stemningsfulle at jeg nok ble stående litt for lenge å glo noen ganger. Men fy flate hvor realistisk det kan føles! Hjernen blir jo lurt trill rundt. Jeg kunne ikke motstå å ta meg en liten lur her f.eks: 😊 Skal definitivt ha en ny gjenomspilling på Hard!
 10. Hehe. Ungått mye av internett den siste veken. Har spilt HLA i porsjoner når jeg har hatt tid. Fullførte det akkurat nå. Grein på slutten haha! Helt rått spill! Kost meg glugg i hjel!
 11. Hvis man vil ha tak i Valve Index så anbefaler jeg å kontakte en Svenske. De kan bestille den for deg og ta den med over grensa. Det er helt klart verdt det om du har muligheten. Definitivt det beste VR settet på markedet.
 12. Nei. Kjøper du VR for kun et spill så har du misforstått litt. Half Life Alyx er derimot et bra incentiv for å kjøpe VR og dermed få tilgang til alle de andre gode spillene og muligheter teknologien gir. Og i disse tider når vi uansett må sitte mye innendørs så er VR en glimrende distraksjon og gir muligheten til å være sosial på en måte ingen annen teknologi kan komme i nærheten av: https://www.roadtovr.com/10-apps-hang-friends-vr/ Slik sett får du enormt mye igjen for pengene.
 13. Ekstroverte sliter nok mye mer en introverte for tiden, merker det på de nærmeste rundt meg nå. Jeg er slett ikke plaget av å sitte isolert en stund, særlig med tilgang til Internett så er det null problem for meg. Jeg er dog litt bekymret for at de ekstroverte som ikke greier å holde seg i ro skal dra med seg smitten til meg og særlig de eldre jeg bor sammen med..
×
×
 • Create New...