Gå til innhold

Enceladus

Medlemmer
 • Innlegg

  8 425
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Enceladus vant dagen sist 28. februar 2017

Enceladus hadde mest likt innhold!

1 følger

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt

Nylige profilbesøk

25 616 profilvisninger

Enceladus sine prestasjoner

3,9k

Nettsamfunnsomdømme

 1. Hektet på Minecraft igjen (Vivecraft). Fungerer endelig bra igjen! trikset var å spille det 120fps da er det stabilt og fint og med sodium performance mod. Får sykt høydeskrekk i dette spillet! Skjelver som en tulling når jeg bygger høye tårn!
 2. Håper så inderlig den sittende regjeringen øker støtten! Og om de er vage og drar på det; at opposisjonen presser dem hardt. Som artikkelen fremhever så er Navalnyjs dødsfall (drap?) en fin anledning til å ytterligere sanksjonere Russland og øke bidragene til Ukraina. Da har vi 3 partier som sålangt jeg har sett krever mer støtte; Venstre, MDG og Frp. Men ytterpartiene har jeg også ingen tiltro til, de snur fort kappa etter vinden og har for ekstreme meninger.
 3. Skulle til å linke til de Tjekkiske myndighetene som hadde funnet en mengde med granater, og så kom jeg over denne nyheten: https://www.reuters.com/world/europe/czechs-line-up-canada-denmark-others-fund-ammunition-supplies-ukraine-2024-02-23/ Så ser ut til at det allerede skjer nå. Men om Norge er med å spanderer vites ikke, sansynligvis ikke tipper jeg.
 4. Nettopp, det er slikt jeg etterlyser. Og jeg fatter ikke at det blir tatt mye mer alvorlig. Norge i vår særskilte økonomiske situasjon sett i forhold til mange andre land burde være enda mer frempå her. Det er vel og bra det vi allerede gir. Men det er ikke nok! Jeg gremmes over hvor lite som gjøres for å hjelpe Ukraina.
 5. https://www.reuters.com/world/europe/denmark-unveils-ukraine-aid-package-urges-allies-give-more-2024-02-22/ Da har både Sverige og Danmark skapt overskrifter med nye store bidrag til Ukraina. Kommer Norge til å gjøre det samme og gi ekstra bevilgninger? Siste episode av Ukraine the latest podkasten viser tydelig hvor hardt presset Ukraina er nå. De trenger ammunisjonen som de har blitt lovet nå! https://podcasts.apple.com/gb/podcast/the-ammunition-situation-is-f-live-from-the-new/id1612424182?i=1000646422341
 6. Men det var ikke uten drama! Herlighet! https://arstechnica.com/space/2024/02/a-little-us-company-makes-history-by-landing-on-the-moon-but-questions-remain/
 7. De greide landingen! https://arstechnica.com/space/2024/02/a-little-us-company-makes-history-by-landing-on-the-moon-but-questions-remain/
 8. Wow! Stor nyhet! Dette løser jo PSVR2 etter min mening største problem! Med tilgang på alt PCVR har å by på så er det en enorm mengde med innhold som blir tilgjengelig!
 9. Dette er store nyheter! https://www.uploadvr.com/sony-working-on-psvr2-pc-support/ Nå vil mange flere kjøpe dette headsettet!
 10. Kan vi forvente ytterligere støtte fra Norge nå som det virker kritisk for Ukraina? Sverige gir som det monner nå og også Danmark(?) Men hvor blir det av rike Norges støtte? Og hvorfor virker vi alltid å komme dragende med beina etter alle de andre? Eller er inntrykket mitt av Norges ambivalens feil her?
 11. Har du en bedre kilde? https://mediabiasfactcheck.com/daily-kos/
 12. Veldig bra av Danskene! Vi i Norge burde betale for alle granatene Tsjekkia fant og sende dem til Ukraina.
 13. Ser det an om jeg plukker opp spillet etter hvert, kanskje hvis den neste store oppdateringen får god omtale: Skulle gjerne hatt en demo for å teste.
 14. Helt vilt. De er på leting etter vann og mat... og kanskje en sovepose som ikke lukter vondt. Han kaller ukrainerne for khokhols, "Dro for å se krigen, men var ikke forberedt på dette" så jeg regner med at han er der frivillig da. Hva er galt med disse russerne!?
×
×
 • Opprett ny...